Kaçak Villa

Kaçak Villa

Son dakika kaçak villa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçak villa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçak villa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçak Villa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçak villa gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 kaçak villa haberi bulunmuştur. Tüm kaçak villa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcıları İstanbul ve İzmir'e ses çıkarmıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcıları İstanbul ve İzmir'e ses çıkarmıyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gölcük Devlet Hastanesi, Teleferik ve TOKİ Konutları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"nde konuştu. İstanbul'da Vaniköy'deki kaçak villa inşaatına ve İzmir Körfezi'ndeki çevre felaketine dikkat çeken Erdoğan "Gezi olaylarında 3-5 ağacın yeri değişti diye sokakları yakıp yıkanların durumunu görüyorsunuz. Muhalefet İstanbul Boğazı'nda yaşanan çevre talanına sessiz. İstanbul'da yaşanan çevre talanıyla ilgili tek bir cümle bile kurmuyorlar. Mangalda kül bırakmayan çevre istismarcılarının hiçbiri ortada yok. Ya kafalarını kuma gömdüler ya da havaya bakıp ıslık çalıyorlar. İzmir Körfezi'ne ses çıkarmıyorlar." dedi.
7.09.2024Gündem
Boğaz'daki kaçak villa inşaatı için Başsavcılığa 2 ayrı suç duyurusunda bulunuldu
Boğaz'daki kaçak villa inşaatı için Başsavcılığa 2 ayrı suç duyurusunda bulunulduİstanbul Üsküdar'da Boğaz'daki kaçak inşaat tepkilere neden olmuştu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı konuya ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada inşaatın Bakanlık tarafından durdurulduğu ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na 2 ayrı suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.
23.08.2024Gündem
Boğaz’a yapılan kaçak villanın kime ait olduğu ortaya çıktı
Boğaz’a yapılan kaçak villanın kime ait olduğu ortaya çıktıİstanbul Boğazı’nın en değerli noktalarından Vaniköy sırtlarında ağaçların kesilerek inşaat yapılması tepki çekti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, inşaatın durdurulduğunu açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yapının bir hafta önce mühürlendiğini duyurdu.
23.08.2024Gündem
‘Tosuncuğun’ kaçak villası mühürlendi
‘Tosuncuğun’ kaçak villası mühürlendiKurucusu olduğu 'Çiftlik Bank' üzerinden binlerce kişiyi dolandırıp, yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranırken Brezilya'da teslim olan, ‘Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ın, memleketi Giresun’un Espiye ilçesinde 5 yıl önce dere yatağına yaptırdığı güvenlik kameraları ile donatılmış kaçak villası, kaymakamlık tarafından mühürlendi.
6.07.2021Gündem
‘Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın vukuatı bitmiyor! Şimdi de...
‘Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın vukuatı bitmiyor! Şimdi de...Türkiye’nin konuştuğu isim hakkında çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı. Çiftlik Bank' üzerinden binlerce kişiyi dolandıran ‘Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, dere yatağına kaçak villa da yaptırmış.
6.07.2021Gündem
Kaçak villa ile ilgili dikkat çeken gelişme! 30 gün süre...
Kaçak villa ile ilgili dikkat çeken gelişme! 30 gün süre...Antalya 4'üncü İdare Mahkemesi, İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkımıyla ilgili daha önce verdiği yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, yıkım için 30 gün süre tanıyacaklarını, aksi halde belediyenin yıkımı gerçekleştireceğini açıkladı.
9.02.2021Gündem
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu!
Zorlu 2020'de gerçek haberciliğin adresi yine DHA oldu!Türkiye'nin en güçlü haber ağına sahip kuruluşlardan DHA, 2020 yılında da doğru, tarafsız ve objektif yayıncılık ilkesiyle gerçek haberciliğin adresi oldu. Türkiye'nin dört bir köşesindeki canlı yayın ekipleriyle televizyon kanallarına bağlantılar gerçekleştiren DHA, yaşanan sıcak olayları anbean kamuoyuna aktardı. DHA muhabirlerinin çektiği çarpıcı fotoğraflar, sadece Türkiye'de değil dünya basınında da geniş yer buldu.
30.12.2020Gündem
Soner Yalçın hakkında suç duyurusu!
Soner Yalçın hakkında suç duyurusu!Soner Yalçın İzmir'in dünyaca ünlü turistik ilçesi Çeşme'nin Ovacık mahallesindeki tarlaya lüks kaçak villa yaptırdı. Tarlanın doğal sit alanında olduğu ortaya çıktı. Kanunlara göre, izinsiz bir çivi dahi çakılması yasak olan 10 bin 440 metrekare sit alanındaki araziye yapılan kaçak villaya dönemin CHP'li Çeşme Belediyesi yıllarca göz yumdu, yıkım kararını dahi uygulatmadı.
19.06.2020Gündem
Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza
Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira cezaMuğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu ortaya çıkan villasıyla ilgili, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, işgal edilen 188 metrekarelik Hazine arazisinin 15 gün içinde tahliye edilmesi için ihbarname gönderdi. Ayrıca 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.
16.05.2020Gündem
Akılalmaz yöntem! Kaçak villanın malzemelerini taşımak için iskeleye ray döşemişler
Akılalmaz yöntem! Kaçak villanın malzemelerini taşımak için iskeleye ray döşemişlerAntalya'nın Demre ilçesinde, koruma altındaki birinci derece doğal sit alanında, corona virüs salgını sürecinde 48 saatte yapıldığı belirlenen kaçak villanın, yapım fotoğrafları ortaya çıktı.
15.05.2020Gündem
Antalya'da, salgın sürecinde sit alanına yapılan kaçak villa mühürlendi
Antalya'da, salgın sürecinde sit alanına yapılan kaçak villa mühürlendiAntalya'nın Demre ilçesinde, koruma altındaki birinci derece doğal sit alanında corona virüs salgını sürecinde yapıldığı belirlenen kaçak villa, belediye tarafından mühürlendi. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Akıl alır gibi değil. Adamlar kesinlikle yapılaşmanın yasak olduğu, korunması gereken kültür varlığı olan bölgeye villa inşa ediyor. Buna izin vermeyeceğiz. Yasal süreci tamamlayarak bu yapıyı yıkacağız" dedi.
12.05.2020Gündem
Kaş’ta imar barışı sonrası heyelan bölgesinde villa inşaatları arttı
Kaş’ta imar barışı sonrası heyelan bölgesinde villa inşaatları arttıİmar barışı kararının ardından Karadeniz yaylalarında yaşananların bir benzeri de güneyde, Akdeniz’de yaşanıyor. Turizm merkezlerinden Antalya’nın Kaş ilçesinde hızla kaçak villalar yükseliyor. Üstelik bu villalar heyelan bölgesine inşa ediliyor. Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, “Her türlü tedbire rağmen iş makinelerini durduramıyoruz” dedi.
21.11.2018Ekonomi
Hüseyin Avni Paşa'nın mirasçıları, köprü ayağındaki 113 dönümü istiyor
Hüseyin Avni Paşa'nın mirasçıları, köprü ayağındaki 113 dönümü istiyorOsmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa'nın 4'üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün (FSM) Anadolu Hisarı'ndaki ayaklarının olduğu 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğu gerekçesiyle dava açtı. Hüseyin Avni Paşa'nın oğlundan gelen 16 mirasçının davasına, kayıp kızının mirasçısı 30 kişi daha eklendi.
1.11.2018Gündem
‘Para koparmaya çalışıyor’
‘Para koparmaya çalışıyor’Süperstar Ajda Pekkan, işadamı Bülent Çavuşoğlu'nun eşinin iddialarına cevap verdi
4.04.2012Magazin
İşbaşaran istifa etti
İşbaşaran istifa ettiİşbaşaran ihracı beklemeden “suçlayarak” istifa etti
26.12.2009Siyaset
‘Balyoz harekatı’
‘Balyoz harekatı’Bodrum, Fethiye, Datça ve Marmaris için tarihi adım atılıyor.
6.01.2009Yaşam
AKP'li Başkan cezaevinde
AKP'li Başkan cezaevindeKaynaklar'daki belediye baskını zanlılarından 17'si tutuklandı
29.09.2021Gündem
ÇAVUŞBAŞI’NDA 3.700 VİLLA KAÇAK
ÇAVUŞBAŞI’NDA 3.700 VİLLA KAÇAKİstanbul’da tam 18 bin hektarlık alan 2B arazi sınırları içinde kalıyor...
7.05.2008Arşiv
Başbakan'ın arkasındaki dev ekip
Başbakan'ın arkasındaki dev ekipBaşbakan neden başarılı? Karizmatik, iyi bir hatip, vefalı, çalışkan... Tabii bu uzmanların görüşleri... Bir ayrıntı daha var ki!
29.09.2021Gündem
Adnan Hoca’nın da ormanda kaçak evi var
Adnan Hoca’nın da ormanda kaçak evi varİstanbul Milletvekili Şirin, İçişleri Bakanı Aksu’ya sordu: “Kandilli’de orman arazisinde Adnan Hoca’nın da oturduğu 8 kaçak villa var. Erdoğan’ın başkanlığında yapılan bu villalar ruhsatsızsa yıkılacak mı?”
29.09.2021Gündem
‘Belgesini gönderdim koridorda kaybolmuş’
‘Belgesini gönderdim koridorda kaybolmuş’Bakan Pepe’nin ‘Belgeyi sümenaltı etti’ dediği bürokratı duruşmada müdürü suçladı
29.09.2021Gündem
Villalar yıkılıyor!
Villalar yıkılıyor!Unakıtan'ın Küçükçamlıca'daki tartışılan villalarına yıkım ekibi girdi. Villanın üst katına çıkan ekipler, çatı katını ellerindeki balyozlarla yıkmaya başladı...
29.09.2021Gündem
'Ofer ilişkimi ispat edemeyen adidir'
'Ofer ilişkimi ispat edemeyen adidir'Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı 179 kabul oyuna karşılık AKP sıralarından yükselen 344 red oyu kurtardı. Maliye Bakanı hakkındaki gensoru önergesinin düştüğü oturumda yaptığı konuşmayla iddiaları yanıtladı, yine Baykal'a çattı
29.09.2021Gündem
AKP yükseliyor CHP ise düşüşte
AKP yükseliyor CHP ise düşüşteAvrupa Kamuoyu ve Piyasa Araştırmaları Birliği (ESOMAR) üyesi 3 araştırma şirketi, birbirinden habersiz 5 bin 200 kişiyle yüz yüze görüştü. Ve "Bugün bir seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz" sorusu yöneltti. İşte çıkan sonuç...
29.09.2021Gündem
Dozerim yoktu villayı yıkamadık
Dozerim yoktu villayı yıkamadıkUnakıtan'ın çocukları için yaptığı villa 2.Nolu Koruma Kurulu kararıyla kaçak olmaktan kurtuldu! Bu açıklamayı yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır'ın ta kendisi
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak Villa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçak villa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.