El Konma

El Konma

Son dakika el konma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan el konma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını el konma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

El Konma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan el konma gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 el konma haberi bulunmuştur. Tüm el konma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Doğandemir ikinci kez ehliyetini kaptırdı!
Hande Doğandemir ikinci kez ehliyetini kaptırdı!Ünlü oyuncu Hande Doğandemir'in ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu. Daha önce de alkollü araç kullanırken yakalanan oyunsunun yasaya göre aynı suçu 5 yıl işlememesi gerekiyordu.
11.12.2022Magazin
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz
Bakan Soylu canlı yayında ilk kez açıkladı: Teröristlerin annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruzİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Bu 120 teröristin nerede olduğunu bildiğimiz için 'Madem biliyorsunuz, neden almıyorsunuz' diyorlar... Doğu ve Güneydoğu'da çok ufak bir lokalde yüzlerce mağaranın olduğu bir coğrafya tasarruf edin, biz oralara onların isimlerine yönelik helikopterlerle bildiriler atıyoruz. Ailelerinin çağrılarını atıyoruz. Teslim olanların mektuplarını atıyoruz. Bazen annelerini getiriyor megafonlarla çağrı yaptırıyoruz" dedi.
6.10.2022Siyaset
Faik Öztrak: Türkiye düşmanlığı, seçime giden ülkelerde siyasetçilerin en önemli ekmeği oluyor
Faik Öztrak: Türkiye düşmanlığı, seçime giden ülkelerde siyasetçilerin en önemli ekmeği oluyorCHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Avrupa'nın popülist siyasetçileri İslam'a ayar vermekten bahsediyor. Türkiye düşmanlığı, seçime giden ülkelerde popülist siyasetçilerin en önemli ekmeği oluyor" dedi.
26.10.2020Siyaset
Gazprom'un Hollanda'daki varlıklarına el konuldu
Gazprom'un Hollanda'daki varlıklarına el konulduUkraynalı doğalgaz şirketi Naftogaz'ın lehine sonuçlanan 2,56 milyar dolarlık tahkim kararı sonrasında Hollanda mahkemesi, Gazprom'un Hollanda'daki varlıklarına el koydu.
5.06.2018Dünya
Malezya'da büyük vurgun!
Malezya'da büyük vurgun!Mahathir Muhammed'in, Malezya'da Necib Rezzak'in iktidarını devirmesi Suud ve BAE saraylarını rahatsız etti. Mahathir Muhammed'in seçim zaferi, Riyad ve Abu Dabi'ye uzanan tarihte görülmüş en büyük hükümet soygununun soruşturmasının önünü açtı. Suudi Prens Türki bin Abdullah ve BAE’nin Washington Büyükelçisi Yusuf el Uteybe, Malezya Varlık Fonu’ndan 4.5 milyar dolarlık vurgunda baş aktör olarak yer alıyor.
17.05.2018Dünya
Kuzey Kore'ye petrol taşıyan gemiye el kondu!
Kuzey Kore'ye petrol taşıyan gemiye el kondu!Güney Kore’nin, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) kararlarını ihlal ederek Kuzey Kore ile petrol ticareti yapan Hong Kong bandıralı gemiye el koyduğu bildirildi.
29.12.2017Dünya
E-devlet'ten işe yarayacak uygulama
E-devlet'ten işe yarayacak uygulamaE-devlet, Türkiye'ye yeni hizmetlerini dün akşam itibariyle duyurdu. Yeni hizmetlerden biri de Banka Hesaplarına Uygulanan Elektronik Haciz Sorgulama (e-haciz Banka) işlemi. Artık bankadan çektiğiniz kredilerde adınıza yapılmış e-haciz var mı yok mu tek tıkla öğrenebileceksiniz.
'Dilek' paralarına el konulacak!
'Dilek' paralarına el konulacak!Yüklü bir borcun altında olan Roma Belediyesi, başkentin simgelerinden Trevi Çeşmesi'ne 'dilek dileyerek' atılan ve hayır kurumlarına bağışlanan bozuk paralara el koyma kararı aldı. İtalyan basını bu haberi "bozuk para devrimi" olarak niteledi.
16.11.2017Dünya
İş Bankası'ndan beklenen açıklama!
İş Bankası'ndan beklenen açıklama!İş Bankası, Twitter'da el konma iddialarına cevap verdi.
23.02.2015Ekonomi
İşte tedbir konulan milyar dolarlık mallar
İşte tedbir konulan milyar dolarlık mallarYolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunda ikinci dalga çerçevesinde, hâkimden 25 Aralık günü tedbir kararı çıktı. İşte o varlıkların listesi...
29.09.2021Gündem
'Üç maymunu oynadık'
'Üç maymunu oynadık'Bakan Fatma Şahin'den Vatan Kırmızı'ya özel röportaj...
14.02.2013Arşiv
Steve Jobs’ın yatına haciz
Steve Jobs’ın yatına hacizJobs’un Venüs’ adındaki yatına el kondu
22.12.2012Ekonomi
Sınırda korkunç gelişme
Sınırda korkunç gelişmeSuriye'nin başkenti Şam'da Beşar Esad'a ağır kayıplar verilmesi sınırda endişeye yol açtı
29.09.2021Gündem
Ahmet Şık başladı, 125 kişi tamamladı
Ahmet Şık başladı, 125 kişi tamamladıErgenekon soruşturması kapsamında tutuklanan gazeteci Ahmet Şık'ın "İmamın Ordusu" olarak bilinen çalışması temel alınarak hazırlanan "000Kitap" satışa çıkıyor...
29.09.2021Gündem
Uzan'ın kaderi yarın belli oluyor
Uzan'ın kaderi yarın belli oluyorÇEAŞ ve Kepezzede nefesini tuttu, AİHM'de görülecekyarınki davayı bekliyor...
29.11.2010Ekonomi
Kaçak kardeşler Paris'te buluştu
Kaçak kardeşler Paris'te buluştuHakan Uzan, Libananco davası için Paris'e geldi
23.03.2010Ekonomi
Müthiş Türk iflas etti
Müthiş Türk iflas ettiCaicos’a yatırım yapan Kınay’ın başına gelmeyen kalmadı
26.01.2010Ekonomi
Akman'a inceleme
Akman'a incelemeMASAK, RTÜK Başkanı'nın mal varlığına inceleme başlattı
29.09.2021Gündem
Freddie ve Fannie artık devlet malı
Freddie ve Fannie artık devlet malıDünya borsalarında son 1 haftada artan gerilimi azaltacak adım geldi
7.09.2008Ekonomi
'Ali Vural Veli Dural' komedisi
'Ali Vural Veli Dural' komedisiDün Yeni Şafak'ta çıkan bir haber Ergenekon iddianamesinin ’komedi’ye dönüştüğünü net biçimde ortaya koydu
14.08.2008Televizyon
Uzan'dan  şok itiraf
Uzan'dan şok itirafCem Uzan, 10.1 milyar dolarlık dava ile ilgili şok itiraflarda bulundu. Uzan "Güney Kıbrıs menşeili Libananco şirketinin sahibi benim" dedi
29.09.2021Gündem
ABD’den Uzan’a rekor ceza
ABD’den Uzan’a rekor cezaMotorola’ya 2 milyar dolar borcunu ödemeyen Uzan ailesine dev ceza geldi.
29.09.2021Gündem
ABD’de kredi mağduru sayısı ikiye katlandı
ABD’de kredi mağduru sayısı ikiye katlandıABD’de kredi taksitlerini ödemekte zorlanarak evlerini kaybetme riskiyle karşı karşıya bulunan mortgage müşterilerinin sayısı bir yılda ikiye katlandı...
1.11.2007Ekonomi
Dünya Libananco'yu tanıdı
Dünya Libananco'yu tanıdıTürkiye'de resmi makamların "paravan" olarak nitelediği ÇEAŞ ve Kepez Elektrik'in 'tartışmalı'ortağı Libananco, uluslararası platformda aradığını buldu
20.04.2006Ekonomi
Libananco'dan 10 milyar $'lık tahkime start
Libananco'dan 10 milyar $'lık tahkime startUzanlar'ın tabela şirketi Libananco, ÇEAŞ ve Kepez'e el konulmasına karşı Türkiye aleyhine 10 milyar dolarlık tahkim süreci başlattı
23.02.2006Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

El Konma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki el konma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.