Roberto Di Matteo

Roberto Di Matteo

Son dakika roberto di matteo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan roberto di matteo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını roberto di matteo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Roberto Di Matteo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan roberto di matteo gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 roberto di matteo haberi bulunmuştur. Tüm roberto di matteo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor
Abramovich'in kupa keyfi sürüyorİngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'yi 2003 yılında satın alan Rus milyarder Roman Abramovich, başkent temsilcisiyle 16. kez kupa sevinci yaşadı.
15.05.2017İngiltere
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017Futbol
Aston Villa, Di Matteo ile yollarını ayırdı
Aston Villa, Di Matteo ile yollarını ayırdıChampionship Ligi'nde 11 haftada bir galibiyet alabilen Birmingham ekibi, 124 gündür takımı çalıştıran İtalyan teknik adamı gönderdi
3.10.2016İngiltere
Di Matteo Aston Villa ile anlaştı
Di Matteo Aston Villa ile anlaştıİngiltere ekiplerinden Aston Villa, İtalyan teknik adam Roberto Di Matteo ile sıkıştı.
3.06.2016İngiltere
Aston Villa, Çinli iş adamı Xia'ya satıldı
Aston Villa, Çinli iş adamı Xia'ya satıldıİngiltere Premier Lig'i bu sezon son sırada tamamlayarak küme düşen Aston Villa'yı, Çinli iş adamı Tony Xia satın aldı.
18.05.2016İngiltere
Çinli iş adamı satın alacak!
Çinli iş adamı satın alacak!Bu sezon İngiltere Championship Lig'e düşen Aston Villa'nın 60 milyon sterlin karşılığında Çinli bir iş adamına satılacağı iddia edildi.
18.05.2016İngiltere
İşte Chelsea'nin yeni hocası
İşte Chelsea'nin yeni hocasıİngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, yeni sezonda takımın hocasının Antonie Conte olduğunu açıkladı.
4.04.2016İtalya
Denizli'nin 'sanal' yardımcısı!
Denizli'nin 'sanal' yardımcısı!Hamza Hamzaoğlu’nun ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan Mustafa Denizli, deyim yerindeyse bavulunu alıp geldi. Ne bir yardımcı getirdi ne de takımda bir antrenör bulundurdu.
31.12.2015Galatasaray
"Mourinho'yu kovmak aptalca olur"
"Mourinho'yu kovmak aptalca olur"İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın eski menajeri Alex Ferguson, meslektaşı Jose Mourinho'nun Chelsea'den kovulmasının "aptalca" olacağını söyledi.
7.12.2015Futbol
'Kocasının diyetine dikkat etsin...'
'Kocasının diyetine dikkat etsin...'Jose Mourinho, Rafa Benitez'in eşinin kendisi hakkında söylediklerine sert cevap verdi.
29.07.2015Futbol
Di Matteo istifa etti!
Di Matteo istifa etti!Alman ekibi Schalke 04'ün İtalyan teknik direktörü Roberto Di Matteo istifa etti.
26.05.2015Futbol
Schalke'de şok sakatlık
Schalke'de şok sakatlıkBundesliga'nın köklü ekiplerinden olan Schalke04'te yaşanan şok sakatlık moralleri bozdu.
1.11.2014Futbol
Yeni görevine resmen başladı
Yeni görevine resmen başladıAlmanya Bundesliga takımlarından Schalke 04'ün teknik direktörlüğüne getirilen İtalyan Roberto Di Matteo görevine resmen başladı.
8.10.2014Futbol
Schalke'de Keller gitti, Di Matteo geldi
Schalke'de Keller gitti, Di Matteo geldiBundesliga takımlarından Schalke 04, teknik direktör Keller'in görevine son verdi.
7.10.2014Futbol
Eski Beşiktaşlı Almanya'ya dönüyor
Eski Beşiktaşlı Almanya'ya dönüyorBeşiktaş'ın eski teknik direktörü Bernd Schuster, Eintracht Frankfurt'un kendisiyle görüştüğünü söyledi.
7.05.2014Futbol
Galatasaray'ın en büyük adayıydı!
Galatasaray'ın en büyük adayıydı!Sunderland'de Di Canio ile yollar ayrıldıktan sonra menajer arayışları sürüyor.
28.09.2013Galatasaray
Mancini uçtu Bielsa da listede
Mancini uçtu Bielsa da listedeİtalyan medyası Mancini’nin fahiş bir ücret isteyerek kendisiyle görüşen Bülent Tulun’u kibarca reddettiğini yazdı. Lucescu da “Yeni 2 yıllık imza attım. Size ancak teşekkür edebilirim” diyerek G.Saray yönetimini geri çevirdi
28.09.2013Galatasaray
İngilizler'den bomba iddia!
İngilizler'den bomba iddia!Galatasaray’ın Fatih Terim ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna sürpriz bir ismi getireceği iddia edildi.
27.09.2013Futbol
Bu üçlüden biri aslan olacak
Bu üçlüden biri aslan olacakRomen çalıştırıcı için menajeri Becali ve eski G.Saraylı Popescu, dün Türkiye’ye gelirken Di Matteo ise Drogba’yla Chelsea’deki uyumu sayesinde listede... Inter ve Manchester City ile şampiyonluklar gören Mancini ise yüksek maliyetine rağmen yönetimin en çok üzerinde durduğu isim. İtalyan hocanın boşta olması da büyük avantaj...
27.09.2013Futbol
Ünal Aysal O'nun için sefere çıkıyor
Ünal Aysal O'nun için sefere çıkıyorGalatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in halefi belli oluyor.
26.09.2013Futbol
G.Saray'da operasyon sürüyor!
G.Saray'da operasyon sürüyor!Galatasaray'da Fatih Terim'den boşalan teknik direktörlük görevi için arayışlar sürüyor...
26.09.2013Galatasaray
Heynckes pahalı geldi
Heynckes pahalı geldiSportif direktör ve altında teknik adam formülüne geçmek isteyen Cimbom, Heynckes’ten talep ettiği yüksek ücret nedeniyle vazgeçerken Di Matteo, Mancini ve Advocaat ile temas kurulacak. Mustafa Denizli ile ise 10 gün içinde bir görüşme yapılacak.
26.09.2013Galatasaray
‘Denizli sportif direktör altına da teknik patron’
‘Denizli sportif direktör altına da teknik patron’G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim’in ardından düşündüğü yeni yapılanma şeklini gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’ya anlattı:
25.09.2013Galatasaray
Terim'in yerine Advocaat gelebilir!
Terim'in yerine Advocaat gelebilir!Galatasaray, Fatih Terim'in boşluğunu hemen doldurmak için hoca arayışlarına devam ediyor.
25.09.2013Galatasaray
Ne Matteo ne Mancini!
Ne Matteo ne Mancini!Başkan Aysal, İmparator’un yerine kendisine önerilen isimleri elinin tersiyle itti
21.09.2013Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Roberto Di Matteo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki roberto di matteo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.