Gazete Vatan Logo
GalatasarayNe Matteo ne Mancini!

Ne Matteo ne Mancini!

Başkan Aysal, İmparator’un yerine kendisine önerilen isimleri elinin tersiyle itti

Ne Matteo ne Mancini!

Fatih Terim’in Andorra ve Romanya maçları öncesinde Milli Takım’ın başına geçmeyi kabul etmesiyle birlikte sarı-kırmızılı kulüpte de çalkantı başlamıştı. G.Saray yönetimi her fırsatta bunun 4 maçlık bir anlaşma olduğunu iddia etse de TFF cephesinde ise bunun uzun soluklu ve Türk futbolunun geleceğini şekillendirmek üzere yapılan bir anlaşma olduğu vurgulandı.

İŞTE bu olaylar neticesinde Terim’in ayrılacağı dedikoduları da ayyuka çıkarken dünyanın önde gelen teknik adamları da menajerler aracılığı ile sarı-kırmızılı kulübe gelmek için haber yollamaya başladı. Chelsea ile Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Roberto Di Matteo ile Manchester City’den ayrılan Roberto Mancini ilk olarak G.Saray’a gelmek istediklerini ileten isimler oldu.

YÖNETİM kurulu toplantısında bu isimler için gelen teklifler de konuşulurken özellikle yönetici Ebru Köksal, Mancini’nin göreve getirilmesi konusunda görüş bildirdi. Bazı isimler de bu görüşe katılsa da devreye başkan Ünal Aysal girerek son noktayı koydu.

AYSAL, yönetim toplantısında çalışma arkadaşlarına yönelik kısa bir konuşma yaparken, “Ben hocamız Fatih Terim’e güveniyorum. Bundan sonra da yolumuza Terim ile devam edeceğiz” ifadelerini kullanarak önüne gelen Mancini ile ilgili teklifin şartlarına bile bakmadan İtalyan teknit adamı geri çeviriyor.

G.SARAY yönetimi bu konuşmadan sonra Terim konusunda bir daha konuşmazken 2 yıllık sözleşme önerilmesi kararı alınıyor. Resmi siteden de İmparator’a 2 yıllık kontrat önerildiği duyurulurken Terim’in kararı bekleniyor.

Aysal ile Terim arasındaki Florya görüşmesinin perde arkasına VATAN ulaştı

Real maçı öncesinde görüşen ikili sözleşme için birbirlerinin nabzını yokladı, zamana bırakma sonucuna ulaşıldı

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk sınav öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek hem çalışmayı izlemiş hem de Fatih Terim ile kısa süre sohbet etmişti. İşte o sohbette neler konuşulduğu bir türlü öğrenilemezken VATAN ikili arasındaki diyaloğa ulaştı.

Milli Takım ile Dünya Kupası eleme maçlarının sonuna kadar anlaşan Terim’e G.Saray 2 senelik sözleşme önermiş ancak İmparator henüz bu konuda bir adım atmamıştı. Başkan Aysal da bu ziyarette, “Sözleşmeyi artık imzalayalım hocam, ne durumdasınız, ne düşünüyorsunuz?” diyerek ilk adımı attı.

Terim ise başkanın istediği cevapları vermezken, “Şu durumda ne olacağını zaman gösterecek. Benim hâlâ devam eden bir sözleşmem var. Her zaman zaten 1’er yıl uzatıyoruz sözleşmemi. Bir anda bu 2 yıl da nereden çıktı. Ayrıca sözleşme imzalayın diye üzerimize baskılar geldiği için acele etmeye gerek yok” diyerek fikirlerini başkan Aysal’a da iletti.

Haberin Devamı