Gazete Vatan Logo
GalatasarayHeynckes pahalı geldi

Heynckes pahalı geldi

Sportif direktör ve altında teknik adam formülüne geçmek isteyen Cimbom, Heynckes’ten talep ettiği yüksek ücret nedeniyle vazgeçerken Di Matteo, Mancini ve Advocaat ile temas kurulacak. Mustafa Denizli ile ise 10 gün içinde bir görüşme yapılacak.

Heynckes pahalı geldi

Terim’in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yönetimin hedefi yeni bir yapılanmaya gitmek. Bunun için düşünülen yöntem ise birçok Avrupa devinin uyguladığı sportif direktörün altında bir teknik direktör getirmek. Başkan Ünal Aysal’ın teknik direktörlük için aklındaki ilk isim, geçen sezon Bayern Münih ile Bundesliga, Şampiyonlar Ligi, Almanya Kupası ve Almanya Süper kupası’nı kazandıktan sonra yorulduğu gerekçesiyle teknik direktörlüğe ara veren Jupp Heynckes’ti. Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, 68 yaşındaki hocayla bir görüşme yaparken önce “Düşünmüyorum” cevabını aldı.

Ancak daha sonra bir kez daha temas kurulan Heynckes, görevi kabul edebileceğini söyledi. Fakat bu kez de Alman çalıştırıcının istediği ücret G.Saray’a çok yüksek geldi ve Heynckes defteri kapandı.

Bunun üzerine sarı-kırmızılılar, teknik direktörlük koltuğu için çalışmalarını Roberto di Matteo, Roberto Mancini ve Dick Advocaat üzerinde yoğunlaştırdı.

Sportif direktörlük için adı geçen isim ise Mustafa Denizli. Özel sıkıntıları nedeniyle henüz kendisi ile temasa geçilmedi. Ancak 1 hafta-10 gün içinde Mustafa Denizli ile de bir görüşme yapılacak.

Haberin Devamı