Yazarkasa

Yazarkasa

Son dakika YAZARKASA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YAZARKASA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YAZARKASA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yazarkasa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yazarkasa gelişmeleri de dahil olmak üzere 59 yazarkasa haberi bulunmuştur. Tüm yazarkasa haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladıİstanbul’da ticari taksilere zam geldiğine yönelik sosyal medyada ortaya atılan iddia asılsız çıktı. Bazı fırsatçı taksiciler, taksimetreye zam gelmiş gibi indi-bindi ücreti belirlemeye başladı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yazı İşleri Müdürü Adem Coşkunyürek “Taksimetreye zam gelmedi, asparagas haberler bunlar. İBB’de alt komisyonda toplantı yapıldı” dedi.
21.07.2023Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! 30 Haziran'a kadar başvuru yapan müşterilere...
İş Bankası resmen duyurdu! 30 Haziran'a kadar başvuru yapan müşterilere...Türkiye İş Bankası'ndan son dakika açıklaması. İş Bankası'nda hesabı olan ya da hesap açtıracak herkesi yakından ilgilendiriyor. Çeşitli avantajlar sunuluyor. Gerçek kişi tacir, esnaf ve çiftçiler için, işinin başından ayrılmasına gerek kalmadan görüntülü görüşme ile hesap açılabiliyor. Mobilden müşteri olan kişilere, 1 yıl boyunca havale ve EFT işlemleri ücretsiz oluyor. Öte yandan POS cihazı almak isteyenlerin talepleri uygulama üzerinden anında işleme alınıyor ve iş adreslerine gönderiliyor. 30 Haziran'a kadar Anında Pos başvurusu yapıldığı takdirde ilk 6 ay POS kullanım ücreti de alınmıyor. İş Bankası'ndan yapılan açıklama...
27.05.2022Ekonomi
Naylon faturaya hapis cezası arttı
Naylon faturaya hapis cezası arttıSahte fatura düzenleyenlere verilen hapis cezaları arttı. Meclis’te kabul edilen 7394 sayılı yasa Cumhurbaşkanı’nın onayı sonrası Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girecek.
12.04.2022Gündem
Akaryakıt ile ilgili son dakika gelişmesi! Değişti ve belli oldu, yeni düzenleme...
Akaryakıt ile ilgili son dakika gelişmesi! Değişti ve belli oldu, yeni düzenleme...Akaryakıt ile ilgili flaş düzenleme! Harekete geçildi ve tamamen değişiyor, yeni düzenleme geliyor. Detaylar tek tek açıklandı. Akaryakıtta kaçakçılığı engelleyecek yeni bir sistem kurulacak. Ticaret Bakanlığı, Akaryakıt Kaçakçılığı ile Mücadele Eylem Planı hazırladı. Buna göre, akaryakıtı, dağıtıcılar arası satışlar ve akaryakıt taşıma araçlarının hareketleri dahil, ürün ve belge hareketleri üzerinden anlık izleyebilecek sistem kurulacak. Bu sistem, çeşitli kurumların kullanımına açılacak. İşte tüm detaylar...
10.11.2021Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni karar, kredi kartı, ödeme sistemleri ve...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni karar, kredi kartı, ödeme sistemleri ve...Ziraat Bankası tarafından önemli bir adım atıldı. Anlaşma imzalanarak detaylar hakkında bilgi verildi. Ziraat Bankası resmen JCB anlaşmasını duyurdu. Ziraat Bankası ile JCB arasında yapılan iş birliği anlaşması ile JCB kartları, Ziraat Bankası POS cihazları ve ATM'lerinde kullanılmaya başlanacak.
27.10.2021Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! 3 ay ücretsiz, 10 bin TL limiti var
İş Bankası resmen duyurdu! 3 ay ücretsiz, 10 bin TL limiti varİş Bankası harekete geçti. Yeni uygulama başlıyor. 3 ay boyunca ücret ödenmeyecek. Limit 10 bin lira olarak belirlendi. Başvuru için son gün ise 31 Ağustos. Dev bankadan yapılan açıklamada kampanyanın detayları paylaşıldı. Türkiye İş Bankası, ödeme çözümlerine yeni eklediği POS’um Cepte ile NFC özellikli Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarla veya tabletlerle temassız özellikli banka/kredi kartlarından ödeme alınmasını da mümkün hale getiriyor.
20.08.2021Ekonomi
Polis durdurdu, basın kartı sahte çıktı! Sahtecilikten işlem başlatıldı
Polis durdurdu, basın kartı sahte çıktı! Sahtecilikten işlem başlatıldıKoronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde tam kapanmada sürecinde denetimler devam ediyor. İstanbul Ataşehir'de oluşturulan denetim noktasında araçlar tek tek durduruldu, izin belgesi bulunmayanlara cezai işlem uygulandı. Bir kadın sürücü polise basın kartı vererek denetim noktasından geçmek istedi. İncelemede basın kartının sahte olduğu anlaşıldı. Kadın sürücü, kendisine ceza yazan polis ekiplerinin plakalarını cep telefonuna kaydetti. Kimlik sorgulamasında kadın sürücünün sabıkası olduğu da öğrenildi.
3.05.2021Gündem
Barkod tanıyan yazarkasaPOS
Barkod tanıyan yazarkasaPOSIngenico, ‘Online PLU Yönetimi Uygulaması’ ile binlerce ürünün barkodunu Ingenico yeni nesil yazarkasaPOS’una kolayca tanımlıyor. İşletmeler böylece, kolayca stok yönetimi yaparak zamandan tasarruf sağlayabiliyor
12.12.2017Ekonomi
Mayıs’ta KDV de hediye de Beko’dan
Mayıs’ta KDV de hediye de Beko’danBeko, YazarkasaPos’a henüz geçiş yapmayanlar için, Mayıs ayı boyunca fırsatlar sunmaya devam ediyor.
16.05.2017Ekonomi
Temassız işlemi destekleyen POS sayısını yüzde 80 artırdı
Temassız işlemi destekleyen POS sayısını yüzde 80 artırdıAkbank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, “Hızlı ve kolay ödeme stratejimiz doğrultusunda temassız işlemi destekleyen POS sayımızı son 1 yılda yüzde 80 artırdık.
16.05.2017Ekonomi
Sinir krizi geçiren kadın ofis eşyalarını balkondan attı
Sinir krizi geçiren kadın ofis eşyalarını balkondan attıAntalya'da, sinir krizi geçiren Müge Aytürk, çalıştığı işyerine ait ofisin balkonundan eşyaları, caddeye attı.
29.09.2021Gündem
Vergi notu A Plus olana VIP uygulama
Vergi notu A Plus olana VIP uygulamaVergisini zamanında ödeyen mükellefe Maliye, VIP uygulama yapacak. Notu A Plus olan mükellefe KDV iadesi, yeşil pasaport ve yüzde 5’e kadar vergi indirimi avantajları sağlanacak.
13.02.2017Ekonomi
Yavaş çalışan POS’a ceza geliyor
Yavaş çalışan POS’a ceza geliyorYazarkasa POS’lardaki yavaşlamaları çözmek için Gelir İdaresi Başkanlığı devreye girdi. 6 ayrı denetim firması ile anlaşan İdare, 300 kriteri geçemeyen şirketlere ceza kesecek
15.11.2016Ekonomi
Esnafın ihtiyaçları tek üründe toplandı
Esnafın ihtiyaçları tek üründe toplandıOLIVETTI ve Verifone güçlerini birleştirerek “Yeni Nesil Bütünleşik Masaüstü Yazarkasa POS” cihazını pazara sundu. İşletmeye göre kişiselleştirilebilir olan cihaz, yine kullanıcıların kolaylığı gözetilerek pazardaki en geniş ekran olabilecek şekilde üretildi.
14.02.2016Ekonomi
Yazarkasaya kademeli geçiş
Yazarkasaya kademeli geçişYazarkasadan yeni nesil cihazlara geçiş tarihleri yeniden belirlendi. 2.5 milyar TL’lik değişimin beklendiği düzenlemeye göre satışları veya iş hasılatı 1 milyon lirayı aşan mükellefler 1 Nisan 2016’da, 150 bin TL’den az olanlar 1 Ocak 2017’den itibaren yeni cihazları kullanacak.
22.12.2015Ekonomi
Dönüşümle ‘kasa’ya 2.5 milyar TL girecek
Dönüşümle ‘kasa’ya 2.5 milyar TL girecekYaklaşık 2 milyon yazarkasa 2016 yılı başında yerini Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı ile sürekli bağlantı halinde olacak yeni nesil yazarkasalara bırakacak. Yazarkasa fiyatları 1.000 ile 5 bin TL arasında değişiyor.
20.12.2015Ekonomi
Yeni yazarkasalara geçmek için son 6 ay
Yeni yazarkasalara geçmek için son 6 ayİş yerlerinin yazarkasa POS dönüşümü için son 6 ay kaldı. Verifone, yeni masaüstü yazarkasa POS cihazıyla pazara giriş yapmaya hazırlanıyor. Yeni modelini bu yaz piyasaya çıkaracak olan şirket ürünü uygun fiyatla sunacak
29.06.2015Ekonomi
Olivetti esnafın dönüşümüne talip
Olivetti esnafın dönüşümüne talipTÜRKİYE’DE yeni düzenlemeler çerçevesinde yaklaşık 2 milyon yazarkasa yerini yeni nesil cihazlara bırakacak...
Yazarkasada değişimi ‘ek’gelir fırsatıyla sağlayacak
Yazarkasada değişimi ‘ek’gelir fırsatıyla sağlayacakVeriFone Güney Avrupa ve Rusya Genel Müdürü Onur Altınbaş, “Yazarkasa değişim sürecinde KOBİ’lere fatura ödeme, kontör yükleme, bilet satma gibi ek gelir fırsatları yaratmayı hedefliyoruz” diye konuştu...
Yazarkasa POS’ta denetime çıkıyoruz
Yazarkasa POS’ta denetime çıkıyoruzİstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın, “Yeni nesil yazarkasa kullanımıyla ilgili başkanlığımız denetimlere başlayacak...
30.04.2014Ekonomi
200 bin mükellefe uyarı! Bin 200 TL ceza yolda
200 bin mükellefe uyarı! Bin 200 TL ceza yoldaİstanbul Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Dakın, yeni nesil yazarkasa kullanımıyla ilgili mükelleflere çağrıda bulunurken, uygulamaya uymayanlara 1...
30.04.2014Ekonomi
Başbakan'ın mitingi öncesi şüpheli paket!
Başbakan'ın mitingi öncesi şüpheli paket!KASTAMONU’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesi şüpheli paket paniği yaşandı. Kent merkezinde bir okulun bahçe duvarı üzerindeki poşet, bomba imha uzmanının incelemesinin ardından fünye ile patlatılmadan emniyete götürüldü.
29.09.2021Gündem
YazarkasaPOS’ta dünyaya örnek olduk!
YazarkasaPOS’ta dünyaya örnek olduk!Ingenico CEO’su Philipe Lazare, “Yasal değişikliğin ardından Türkiye için ürettiğimiz yazarkasaPOS’a diğer ülkelerden de ilgi var...
12.03.2014Ekonomi
Yazar Kasa POS
Yazar Kasa POSYazarkasa POS Deniz’de. Üstelik sıra ve cihaz beklemek yok! Hemen kullanmaya başlayın, ceza ödemeyin.Bugüne kadar Yazarkasa POS ile buluşan 50.000 esnafımız gibi siz de Deniz’e girin.
25.10.2013Advertorial
Yazar Kasa POS
Yazar Kasa POSYeni tebliğe uygun tek cihaz olan Yazar Kasa POS Deniz’de!
2.10.2013Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Yazarkasa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yazarkasa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.