Gazete Vatan Logo

Esnafın ihtiyaçları tek üründe toplandı

OLIVETTI ve Verifone güçlerini birleştirerek “Yeni Nesil Bütünleşik Masaüstü Yazarkasa POS” cihazını pazara sundu. İşletmeye göre kişiselleştirilebilir olan cihaz, yine kullanıcıların kolaylığı gözetilerek pazardaki en geniş ekran olabilecek şekilde üretildi.

Esnafın ihtiyaçları tek üründe toplandı

Ergonomik ve kullanışlı

Özellikle dönebilen standıyla kullanıcılar açısından hem çok ergonomik hem de kullanışlı olduğunu ileten Olivetti ve Verifone yetkilileri, cihazın her zaman müşteri ile birebir iletişimde olacağından görsellik açısından da kasada göz yormayan bir tasarıma sahip olduğunu belirtiyor. Verifone Türkiye, Güney Doğu Avrupa ve Türki Cumhuriyetler Genel Müdürü Onur Altınbaş, “Mevcut bankacılık uygulamaları ile kullanılmakta olan kontör yükleme, fatura ödeme gibi uygulamalar yeni nesil cihazlarımıza yüklenebiliyor. Bu da esnafa yeni kazanç kapıları açmamıza olanak sağlıyor” dedi.

Kazanç kapısı açıyor

Olivetti’nin Türkiye’deki iş ortağı Panaroma Bilişim Genel Müdürü Burak Ceylaner ise “Ortak bankacılık uygulamalarına uyumlu MX 915 ECR, EFT POS özellikli masaüstü yazarkasa temassız işlem özelliği (NFC) ile tüm ödeme türlerini destekliyor. Şık tasarımı, 180 derece dönebilen standı, opsiyonel para çekmecesi ve opsiyonel PinPAD’i ile esnafın tüm beklentilerine tek üründe çözüm sunuyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı