Ter Kokusu

Ter Kokusu

Son dakika Ter kokusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ter kokusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ter kokusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ter Kokusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ter kokusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 ter kokusu haberi bulunmuştur. Tüm ter kokusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koltuk altına sürünce etkisi bir ömür sürebilir! Yatmadan önce aşırı terlemeye son veriyor
Koltuk altına sürünce etkisi bir ömür sürebilir! Yatmadan önce aşırı terlemeye son veriyorSıcak havalarda koltuk altı bölgesi sık terler ve koku yapar. Sağlık açısından da bu koku risklidir. Şikayeti olanlar için aşırı terlemeye son verecek bir formül var.
7.09.2024Yaşam
Deodorantın doğal alternatif buymuş! Ağır ter kokusunu bir anda bastırıyor, muhteşem etkisi var
Deodorantın doğal alternatif buymuş! Ağır ter kokusunu bir anda bastırıyor, muhteşem etkisi varSıcak havaların bir çok kişi için diğer adı ter kokusudur. Sıcaklığa, hormonlara ve birçok faktöre bağlıdır terk kokusu da. Ancak deodorant yerine geçen bir doğal çözümle bu ağır ter kokusunu hafifletebilirsiniz.
16.06.2024Yaşam
Ter kokusunu tek seferde uçuruyor! Dermatolog 1 kez kullanılmasını tavsiye etti
Ter kokusunu tek seferde uçuruyor! Dermatolog 1 kez kullanılmasını tavsiye ettiDeodorant kullanmanın ter kokusuna kesin çözüm olmayacağını anlatan ünlü bir doktor, bu duruma alternatif olarak bir tüyo önerdi.
27.05.2024Yaşam
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyorEvli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi.
24.11.2023Gündem
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyor
Yargıtay'dan dikkat çeken 'cimrilik' ve 'ter kokma' kararı: Evliliği bitiriyorBu kusur evliliği bitiriyor. Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı. Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Bu kararı uzman isimler değerlendirdi. İşte haberin detayları...
6.06.2023Gündem
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyorEvli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Kararla evli çiftler arasındaki kişisel bakıma özen gösterme ve bu durumun boşanmaya kadar gitmesi gündeme gelince konuya ilişkin uzmanlar kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
29.09.2022Gündem
Hollandalı bakan kılık ve kimlik değiştirdi, geceyi barınkta geçirdi! Dünyada ses getiren olay büyük tepki çekti
Hollandalı bakan kılık ve kimlik değiştirdi, geceyi barınkta geçirdi! Dünyada ses getiren olay büyük tepki çektiHollanda Devlet Bakanı Maarten van Ooijen, evsizlerin sorunlarını daha yakından görebilmek için, kılık ve kimlik değiştirerek evsizler yurdunda geceledi. Kamu sağlığı, spor ve sosyal bakımdan sorumlu bakanın tavrı, birçok kişi tarafından olumlu karşılandı. Bazıları ise van Ooijen'i, evsizlerin sorununu "pijama partisine indirgemekle" suçladı.
13.07.2022Dünya
Aşırı terlemede cerrahi yöntem yüz güldürüyor
Aşırı terlemede cerrahi yöntem yüz güldürüyorProf. Dr. Berkant Özpolat, aşırı terleme tedavisinde kullanılan lokal yöntemlerden fayda görmeyen hastalara cerrahi yöntemlerle kalıcı ve güvenli bir çözüm sunulduğunu belirtti.
5.07.2022Sağlık
Ağız kokusu önlemenin 7 etkili yolu!
Ağız kokusu önlemenin 7 etkili yolu!Kendi nefesinin koktuğunun farkında olmayan pek çok insan özellikle pandemi döneminde maske kullanımı ile birlikte ağız kokusu sorununun farkına vardı. Bu zamana kadar yapılan araştırmalarda yetişkinlerin en az yüzde 50'si yaşamları boyunca ağız kokusundan müzdarip olduğunu gösteriyor. Özellikle iş hayatı olmak üzere boşanmalarda gerekçe sayılabilecek kadar ciddi bir sorun olan ağız kokusu için çözüm yollarını Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Dt. Hatice Ağan anlattı.
23.02.2021Sağlık
'Aşırı terlemede tedaviye erken dönemde başlanmalı'
'Aşırı terlemede tedaviye erken dönemde başlanmalı'Ankara'da Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Berkant Özpolat, aşırı terleme sorununun kişinin iş ve sosyal hayatını veya eğitimini olumsuz yönde etkileyebileceği söyleyerek, "Aşırı terleme tedavilerinin mümkün olan en erken dönemde başlaması önem taşımaktadır" dedi.
27.01.2021Sağlık
Uzmanlardan 'sahte parfüm' uyarısı!
Uzmanlardan 'sahte parfüm' uyarısı!Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Neslihan Şendur, piyasa değeri binlerce lirayı bulan ünlü markaların yerine tercih edilen taklit parfümlere karşı vatandaşları uyardı. Pek çok açıdan tehdit oluşturan bu parfümlerin deri üzerinde kahverengi lekeler oluşturabileceğini söyleyen Şendur, "Normalde parfümler kıyafete uygulanmalı deriz ama sahte olanları kıyafetlere bile zarar veriyor. Hiç parfüm kullanmamak bunları kullanmaktan çok daha iyidir" dedi.
18.10.2020Sağlık
Pınar Altuğ: Kokarca gibi dolaşmayın!
Pınar Altuğ: Kokarca gibi dolaşmayın!Oyuncu Pınar Altuğ sıcakların gelmesiyle, sosyal medya hesabından ter kokusu uyarısı yaptı.
2.06.2019Magazin
Yaz yaklaşırken aşırı terlemeye dikkat
Yaz yaklaşırken aşırı terlemeye dikkatDr. Emre Tambay, aşırı terleme konusunda uyarılarda bulundu.
14.05.2019Sağlık
Ter kokusundan ve lekesinden kurtulmak mümkün
Ter kokusundan ve lekesinden kurtulmak mümkünBotulinum toxin enjeksiyonu ile yapılan ter bezlerini bloke etme uygulaması birçok kişinin hayatını kolaylaştırıyor...
8.07.2017Arşiv
Her gün duş alanlara kötü haber!
Her gün duş alanlara kötü haber!Özellikle sıcak suyla sık sık duş almak cildi kurutup bazı rahatsızlıklara yol açabiliyor. Peki kaç günde bir duş almak gerekiyor?
28.03.2017Sağlık
Öksürük diyerek geçmeyin
Öksürük diyerek geçmeyinÇukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç Dr...
24.12.2015Sağlık
Terlemeyi bu ikili ile bitirebilirsiniz
Terlemeyi bu ikili ile bitirebilirsinizYaz aylarında ter kokusu için doğal bir çözüm arıyorsanız, bu ikili tam size göre!
1.07.2015Sağlık
‘Ter kokusu mutlu edebilir’
‘Ter kokusu mutlu edebilir’Bilim insanları şimdiye dek ter kokusu hakkındaki olumsuz düşüncelerimizi değiştirecek tezler ortaya attı...
20.05.2015Dünya
Ter kokusu mutluluk verebilir
Ter kokusu mutluluk verebilirBilim insanları şimdiye dek ter kokusu hakkındaki olumsuz düşüncelerimizi değiştirecek tezler ortaya attılar.
20.05.2015Yaşam
Süperstar hayranlarını kızdırdı
Süperstar hayranlarını kızdırdıTer kokusundan şikayet eden Ajda Pekkan, hayranlarını kızdırdı.
2.06.2014Magazin
Aşırı terleme kabusundan kurtulun!
Aşırı terleme kabusundan kurtulun!İlkbahar ve yaz mevsiminde hepimizin kabusu olan ter kokusundan kurtulmanın yolları!
10.04.2012Advertorial
'Olduğum yerde taş kesildim!'
'Olduğum yerde taş kesildim!'Uğur Arslan, Ayşe Arman'a verdiği röportajda kendisiyle merak edilen soruları yanıtladı
29.09.2021Gündem
Kadınları baştan çıkarıyor
Kadınları baştan çıkarıyorAlman uzmanlara göre, maço erkeklerin ter kokusu kadınları baştan çıkartıyor...
28.08.2010Yaşam
Terlemeye son!
Terlemeye son!Yazın kabusu haline gelen ter kokusu artık sorun olmaktan çıkıyor.
17.04.2010Sağlık
Telekom'dan 'Kurumsal Kıyafet Projesi'
Telekom'dan 'Kurumsal Kıyafet Projesi'Türk Telekom 10 milyon TL’ye yakın para harcadı, 25 bin çalışanını Arzu Kaprol ile giydirdi
18.01.2010Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ter Kokusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ter kokusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.