Tecavüz Davası

Tecavüz Davası

Son dakika tecavüz davası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tecavüz davası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tecavüz davası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tecavüz Davası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tecavüz davası gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 tecavüz davası haberi bulunmuştur. Tüm tecavüz davası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tecavüz davası nedeniyle Robinho'nun sözleşmesi askıya alındı!
Tecavüz davası nedeniyle Robinho'nun sözleşmesi askıya alındı!Brezilya Ligi takımlarından Santos, Robinho'nun sözleşmesini İtalya'da devam eden tecavüz davası nedeniyle askıya aldığını açıkladı.
17.10.2020Futbol
ABD'de gündeme oturan sapık öğretmen hayatını kaybetti
ABD'de gündeme oturan sapık öğretmen hayatını kaybettiABD'nin Seattle kentinde tecavüz ettiği 13 yaşındaki öğrencisiyle hapisten çıktıktan sonra evlenen Mary Kay Letourneau adlı öğretmenin 58 yaşında kanserden öldüğü açıklandı.
9.07.2020Dünya
Karaman'da mahkeme salonu önünde kavga: 2 yaralı
Karaman'da mahkeme salonu önünde kavga: 2 yaralıKaraman'da, adliyede görülecek tecavüz davası öncesi mahkeme salonu önünde karşılaşan iki tarafın yakınları, birbirine saldırdı. Kavgada dövülen 2 kişi, yaralanırken, gözaltına alınanlar olduğu belirtildi.
25.12.2018Yaşam
Ronaldo’yu 1 milyar dolardan edecek tecavüz davası
Ronaldo’yu 1 milyar dolardan edecek tecavüz davasıKathryn Mayorga adlı 34 yaşında bir kadın 2009’da dünyanın en çok kazanan futbolcusu Ronaldo’nun Las Vegas’taki bir otelde kendisine tecavüz ettiğini öne sürmüştü.
7.10.2018Dünya
Hakan Atilla davasında karar çıkmadı
Hakan Atilla davasında karar çıkmadıABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmeler yürüten jüri üyeleri yine bir karara varamadı ve görüşmelere 3 Ocak'ta devam edilmesine karar verildi.
22.12.2017Dünya
ABD'de süren Hakan Atilla davasında flaş gelişme
ABD'de süren Hakan Atilla davasında flaş gelişmeABD'nin İran'a yaptırımlarını delmekle suçlanan ve New York'ta tutuklu bulunan Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın yargılandığı davada sanık Atilla'nın suçlu olup olmadığını belirlemek için görüşmelere başlayan jüri üyeleri bir karara varamadı.
21.12.2017Dünya
Sarraf'ın ifadesini çürüttü! Sürpriz tanık konuştu
Sarraf'ın ifadesini çürüttü! Sürpriz tanık konuştuRıza Sarraf’ın , 10 Nisan 2013 tarihine Halk Bankası Eski Genel Müdürü Süleyman Aslan’ın Halk Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’yı yanında aradığı ve talimat verdiği ilişkin ifadesi ilgili olarak bilirkişi Türk Hava Yolları çalışanı Semra İbrahimi Hamza dinlendi. Hamza, Atilla’nın söz konusu tarih ve saatte eşi ve oğluyla birlikte İstanbul - Barcelona uçağında olduğunu söyledi. THY bilirkişisi Hamza’nın açıkladığı uçuş bilgilerinin, Sarraf’ın yalan ifade verdiğinin değerlendirilmesi bakımından önem taşıyor.
29.09.2021Gündem
FETÖ'cü polis: FBI'dan 50 bin dolar aldım
FETÖ'cü polis: FBI'dan 50 bin dolar aldımNew York'ta görülen davada tanık olarak dinlenen firari komiser yardımcısı Korkmaz, tiyatroyu ifşa etti: "FBI 50 bin dolar verdi. Oturduğum apartmanı savcılık tuttu, kirasını savcılık ödüyor. Savcılık 3 defa 300 dolar, toplamda 900 dolar verdi."
13.12.2017Dünya
Burcu Çağlayan'a tecavüz davası
Burcu Çağlayan'a tecavüz davasıAntalya'da 7 yıl önce balkondan düşerek yaşamını yitiren manken 22 yaşındaki Burcu Çağlayan'ın, bu olaydan kısa süre önce götürüldüğü bir evde tecavüze uğradığı iddia edildi. Tecavüz şüphelilerinden turizmci Başer Ö. hakkında dava açıldı.
19.02.2021Yaşam
Eski şampiyona tecavüz davası!
Eski şampiyona tecavüz davası!Avusturyalı eski dünya eski judo şampiyonu Peter Seisenbacher hakkında 14 yaşından küçük iki kıza tecavüz ettiği iddiasıyla dava açıldı.
7.10.2016Şampiy10
4 erkekle ilişkiye girip tecavüz ettiler dedi!
4 erkekle ilişkiye girip tecavüz ettiler dedi!İsveç'te ayaklanma çıkaran 'tecavüz' davası sonuçlandı...
11.07.2016Dünya
21 yıllık utanç ve toplumsal baskıya o da dayanamadı
21 yıllık utanç ve toplumsal baskıya o da dayanamadıTürkiye’nin ilk haber spikerlerinden Alp Buğdaycı’nın, 21 yıl önceki suçlamadan cezası yeni kesinleşti. 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. 1.5 ay önce Beyazıt’ta kimlik kontrolünde yakalandı. Metris cezaevinde de kalp krizinden hayatını kaybetti.
2.06.2016Yaşam
İşte Karaman’daki tecavüz davası iddianamesi ve kan donduran ifadeler
İşte Karaman’daki tecavüz davası iddianamesi ve kan donduran ifadelerKARAMAN’da Ensar Vakfı ve Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği (KAİMDER) yurtlarında kalan 10 erkek öğrenciye ’tecavüz’ ve cinsel istismar’ suçundan tutuklanan öğretmen 54 yaşındaki Muharrem B., 20 Nisan çarşamba günü Karaman Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim önüne çıkacak. Mağdurlardan 7’sine tecavüz, 2’sine cinsel istismar, 1’ine de müstehcen görüntü izletip taciz etmekten 600 yıla yakın hapsi istenen sanık Muharrem B.’nin, cinsel istismarda bulunduğu mağdura "Ben seni Allah ve Resulün rızası için seviyorum" dediği de iddianamede yer aldı. Mağdur öğrenciler de yaşadıklarını anlatırken kan donduran ifadeler verdi.
15.04.2016Yaşam
İsveç'te ilk sanal tecavüz davası
İsveç'te ilk sanal tecavüz davasıİsveç’te ilk defa kız çocuklarına internet üzerinden cinsel saldırıda bulunduğu iddiası ile bir kişi hakkında dava açıldı...
19.11.2015Dünya
Bakanlık kararı temyiz etti: Tecavüz sanığına adeta ödül verilmiş
Bakanlık kararı temyiz etti: Tecavüz sanığına adeta ödül verilmişAİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyarbakır’da 2013 yılında 14 yaşındaki Z.B.’nin başına taşla vurup, bayıltarak tecavüz eden ve hamile kalmasına yol açan 22 yaşındaki Y.T.’ye ’saygın tutumu’ nedeniyle indirim uygulanarak 11 yıl 8 ay hapis cezası verilmesi kararına itiraz etti. Yargıtay’a temyiz başvurusunda bulunan Bakanlık avukatı Remzi Atalay dilekçesinde, mahkemenin verilen cezada haksız yere indirim yaparak, sanığa adeta bir ödül verdiğini savundu.
29.09.2021Gündem
Demirkol’un 8 yıl 9 ay  hapis cezası onandı
Demirkol’un 8 yıl 9 ay hapis cezası onandıGökhan Demirkol’un oyuncu Gamze Özçelik’e tecavüz davası 11 yıl sonra Yargıtay’ın cezayı onamasıyla sonlandı...
8.07.2015Yaşam
İranlı sığınmacının tecavüz davası
İranlı sığınmacının tecavüz davasıEskişehir'de, daha önceden ameliyatla kadın olan İranlı sığınmacı 23 yaşındaki B...
25.06.2015Yaşam
Ünlülerin yogacısı tecavüzcü çıktı!
Ünlülerin yogacısı tecavüzcü çıktı!George Clooney, Madonna gibi yıldızların tavsiye ettiği ünlü yoga gurusu tecavüzle suçlanıyor.
26.02.2015Magazin
Gözyaşları içinde uğradığı tecavüzü anlattı!
Gözyaşları içinde uğradığı tecavüzü anlattı!Kayseri'de Kadın Dayanışma Derneği öncülüğünde bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte toplananlar, Özgecan Aslan için eylem yaptı. Eylemde tecavüz mağduru olduğunu anlatan bir kadın da ağlattı.
15.02.2015Yaşam
17’sinde gösterince tecavüz davası düştü
17’sinde gösterince tecavüz davası düştüAntalya’da 15 yaşındaki Rahime A...
4.02.2015Yaşam
13 yaşındaki kuzenine defalarca tecavüz etti!
13 yaşındaki kuzenine defalarca tecavüz etti!Eskişehir’de üç ayrı tecavüz vukuatı bulunan sanık, 13 yaşındaki kuzenine defalarca tecavüz ettiği iddiasıyla yargılandığı davadan, tecavüzle ilgili üç rapora rağmen ‘hemen şikâyetçi olunmadığı’ gerekçesiyle kurtuldu...
25.12.2014Yaşam
13 yaşından beri kuzeni defalarca tecavüz etti!
13 yaşından beri kuzeni defalarca tecavüz etti!Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi, sağlık raporları, tehdit mesajları ve tanık ifadelerine rağmen yıllarca akrabasına tecavüz eden sanık hakkında beraat kararı verdi
8.12.2014Yaşam
Gökhan Demirkol sorulunca...
Gökhan Demirkol sorulunca...Tecavüz davası sonrası ilk kez görüntülendi
14.11.2014Magazin
Ünlü siyasetçiye tecavüz davası!
Ünlü siyasetçiye tecavüz davası!İngiltere İçişleri Bakanlığı'nda aralarında milletvekilleri ve ünlülerin de bulunduğu çok sayıda kişinin karıştığı cinsel taciz dosyalarının yokedilmesi haberiyle sarsıldı.
7.07.2014Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tecavüz Davası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tecavüz davası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.