Siyah İncir

Siyah İncir

Son dakika siyah incir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siyah incir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siyah incir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyah İncir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyah incir gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 siyah incir haberi bulunmuştur. Tüm siyah incir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı duyurdu: Bursa siyah inciri coğrafi işaret tescili aldı
Bakan Yumaklı duyurdu: Bursa siyah inciri coğrafi işaret tescili aldıTarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu bildirdi.
4.09.2024Ekonomi
Bursa siyah inciri AB tescili aldı
Bursa siyah inciri AB tescili aldıTarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bursa siyah incirinin Türkiye adına Avrupa Birliği'nden (AB) tescil alan 26'ncı ürün olduğunu açıkladı.
4.09.2024Gündem
İncirde rekolte düştü, fiyat arttı
İncirde rekolte düştü, fiyat arttıAntalya’da yaklaşık 45 gün önce başlayan incir hasadı, yüksek rakımlı bahçelerdeki son incirlerin de hasat edilmesi ile sona erdi. Bu yıl geçen yıla göre yüzde 50 daha fazla rekoltede artış beklerken, hava şartları nedeni ile rekoltede yüzde 50 düşüş yaşandı. Düşük rekolte sebebiyle de kilogram fiyatları 60 TL'ye kadar yükseldi.
23.10.2023Ekonomi
Fiyatlar belli oldu! 35 TL'den satışlar başladı
Fiyatlar belli oldu! 35 TL'den satışlar başladı35 TL'den satılmaya başlandı. Tezgahlardaki yerini aldı. Aydın’ın Buharkent ilçesinde taze incir sezonu başladı. Dünyaca ünlü erkenci taze incirin başkenti olarak bilinen Buharken’te diğer bölgelere göre 2 hafta önce olgunlaşan taze incirin hasat edilmeye başlaması ilçeyi de hareketlendirdi. İhracat hazırlığı yapan üreticiler şimdi de taze incir festivali için gün sayıyor. Öte yandan İncir fiyatları 35 liradan satılmaya başlandı. İşte son dakika haberinin detayları...
31.07.2022Ekonomi
Yüksek tansiyon ile savaşıyor, kanserin yayılmasını yavaşlatıyor, sindirimi düzenliyor! Alzheimer, kemik erimesi, astım, bronşit, kabızlık...
Yüksek tansiyon ile savaşıyor, kanserin yayılmasını yavaşlatıyor, sindirimi düzenliyor! Alzheimer, kemik erimesi, astım, bronşit, kabızlık...B3, B6, B2, K vitaminleri ile mineral ve lif bakımından çok zengin, kalp hastalıkları, sindirim problemleri, yüksek tansiyona iyi geliyor. Sindirim sağlığını koruyor ve hazımsızlığa iyi geliyor, vücudun demir ihtiyacını karşılıyor. Meme kanseri ile savaşıyor, kanserin yayılmasını önlüyor. Alzheimer, kemik erimesi, astım, bronşit, kabızlık gibi hastalıklara karşı çık etkili, içinde bulunan magnezyum oranı ile saç köklerini besliyor ve saç derisini koruyor. İşte faydaları saymakla bitmeyen bu süper besinin özellikleri...
19.05.2022Sağlık
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var?- 12 Ekim Perşembe12 Ekim perşembe günü Star TV yayın akışında sabah 06:45 Celal Pir ile Bugün program başlayacak. Güncel hayatı ön plana alan programda spor, magazin, aktüel, sanat ve kültür gibi pek çok alana özgü bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise ekranlara bomba gibi düşen “Siyah İnci” dizisi ile karşı karşıya kalacaksınız. Dizinin nefes kesen yepyeni bölümü sevenleriyle birlikte… Haberimizin devamını okuyarak Star TV yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
29.09.2021Gündem
Kraliçe incirinden rekor başlangıç
Kraliçe incirinden rekor başlangıçİngiltere Veliahtı William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate'in hamilelik döneminde sabah bulantılarında yediği Bursa’nın siyah incirinin hasadına ve ihracatına 10 liradan başlandı.
24.08.2017Ekonomi
Kate yedi rekor kırıldı
Kate yedi rekor kırıldıCambridge Düşesi Kate Türk incirine rekor kırdırdı
28.09.2013Ekonomi
Bu ürün kavga çıkardı!
Bu ürün kavga çıkardı!6 ili birbirine düşüren meyve
21.08.2012Ekonomi
Antalya'da hasat başladı 45 gün sürecek! Kilo fiyatı 100 liradan satılıyor
Antalya'da hasat başladı 45 gün sürecek! Kilo fiyatı 100 liradan satılıyorAntalya'nın İbradı ilçesinin 800 rakımlı Ürünlü Mahallesi'nde yetişen siyah incirin hasat dönemi başladı. İncir hasadı yaklaşık 45 gün sürecek.
20.08.2024Ekonomi
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022Kültür Sanat
MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!MasterChef'te mücadele devam ediyor. MasterChef eleme adayları dün yapılan yarışların ardından belli oldu. MasterChef'te kıyasıya rekabet devam ederken son dokunulmazlık oyunuyla birlikte potaya gidem isimler de kesinleşti. Kütahya'ya konuk olan Masterchef yarışmacıları birbirinden güzel yemekler hazırladı ve misafirler tarafından değerlendirildi. Puanlamalar sonrasında da kazanan takım belli oldu. Tahsin bireysel dokunulmazlığı aldı ve sona kalan 2 yarışmacı da eleme potasına girdi. MasterChef son eleme adayı kim oldu? MasterChef'te potaya kimler gitti? İşte 28 Ekim MasterChef'te kazanan takım ve eleme adayları!
29.10.2021Gündem
Güneş lekelerinden kurtulmanın yolları!
Güneş lekelerinden kurtulmanın yolları!Yaz aylarıyla birlikte ortaya çıkan cilt sorunlarının başında güneş lekeleri geliyor. Uzun süreli ve tekrarlayan güneş ışığına maruz kalındığında özellikle yüz el göğüs sırt kol ve bacaklar gibi açık alanlarda kahve renkli güneş lekeleri oluşabileceğini söyleyen Uzman Dr. Ayşen Sağdıç Coşkuner, güneş lekeleri için kullanılan tedavi yöntemlerini anlattı.
17.08.2021Sağlık
Beslenmenizi renklendirin
Beslenmenizi renklendirinGünlük olarak 5 ve üzerinde renkli sebze ve meyve tüketiminin sağlıklı hayat için önemli olduğunu ifade eden Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Tayar, renklerine göre gıdaların faydalarını açıkladı.
15.01.2020Sağlık
İlaçla beraber bu besinleri tüketmeyin
İlaçla beraber bu besinleri tüketmeyinHer biri şifa kaynağı olan besinler bazı ilaç türleriyle bir araya geldiğinde etkileşime girerek tam tersine olumsuz sonuçlara da yol açabiliyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Nur Ecem Baydı Ozman en yaygın görülen besin-ilaç etkileşimlerini anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
22.01.2019Sağlık
Bu besinlerle bu ilaçları bir arada tüketmeyin!
Bu besinlerle bu ilaçları bir arada tüketmeyin!Sarımsaktan greyfurta, ıspanaktan muza, sütten yoğurda… Her biri şifa kaynağı olan besinler bazı ilaç türleriyle bir araya geldiğinde etkileşime girerek tam tersine olumsuz sonuçlara da yol açabiliyor.
18.01.2019Sağlık
Kritik uyarı! 'Siyah gıda'ları tüketin...
Kritik uyarı! 'Siyah gıda'ları tüketin...Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Güler, siyah renkli gıdaların demir bakımından zengin olduğunu belirterek, "Kırmızı et, siyah üzüm ya da incir yiyorsa bu kişi kansız kalmaz." dedi.
23.10.2017Sağlık
Türkiye’nin sevdiği kahvaltılar
Türkiye’nin sevdiği kahvaltılarKahvaltının günün en önemli öğünü, bu artık çok iyi biliniyor. Türkiye’nin hemen her yöresinde ise o bölgeye özel gıdalarla zenginleşen kahvaltılar var. Şişli Florence Nightingale Hastanesinden, beslenme ve diyet uzmanı Tuba Kayan Tapan bu kahvaltıların kalorilerini değerlendirdi.
17.06.2017Arşiv
Faydası renginde saklı sebze ve meyveler
Faydası renginde saklı sebze ve meyvelerVücudumuzun günlük vitamin, mineral, lif ihtiyacının karşılanması ve genel sağlığımızın korunmasında, meyve sebze tüketimi önemli bir rol oynuyor.
17.05.2018Arşiv
Ramazan'da enerjinizi yüksek tutmanın yolları
Ramazan'da enerjinizi yüksek tutmanın yollarıDyt. Işınsu Köksal, Ramazan ayını formda ve sağlıklı geçirmek için önemli ipuçları verdi. Peki Ramazazan enerjik ve zinde olmak için nasıl beslenmek ve neler yapmak gerekiyor?
17.05.2018Arşiv
Sahur ve iftar zamanı yediklerinize özen gösterin
Sahur ve iftar zamanı yediklerinize özen gösterinRamazan ayında iftar ve sahurda çok fazla, özellikle de sağlıksız yememeliyiz...
17.05.2018Arşiv
Açlığa tarçın susuzluğa hibiskus çayı!
Açlığa tarçın susuzluğa hibiskus çayı!Ramazan ayının sıcak ve uzun günlere denk gelmesi nedeniyle yeme içme konusunda daha dikkatli olmak gerekiyor...
20.06.2015Arşiv
Kral Türkiye müzik ödülleri adayları açıklandı. Büyük süpriz!
Kral Türkiye müzik ödülleri adayları açıklandı. Büyük süpriz!Her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Kral Tv müzik ödülleri gecesinin bu senede dopdolu geçeceği şimdiden belli oldu. İşte Kral Tv müzik ödülleri adayları ve büyük süprizler!
4.05.2015Magazin
Formalite kabus oldu
Formalite kabus olduSarıyer, Adana DS’yi yenince kupada tur biletini cebine koyan Beşiktaş’ın lider Ç.Rize ile oynadığı maç canını sıktı
5.02.2015Beşiktaş
Düşes hamile!
Düşes hamile!Geçen hafta İngiliz Kraliyet Ailesi’nden güzel haber geldi...
13.09.2014Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Siyah İncir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyah incir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.