Şangay Beşlisi

Şangay Beşlisi

Son dakika şangay beşlisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şangay beşlisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şangay beşlisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şangay Beşlisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şangay beşlisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 şangay beşlisi haberi bulunmuştur. Tüm şangay beşlisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cumhurbaşkanımız göz hizasında lider diplomasisi yürütür
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cumhurbaşkanımız göz hizasında lider diplomasisi yürütür Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanımız göz hizasında lider diplomasisi yürütür.  Yani bunun anlamı şu, gecesi ve gündüzü ile sadece resmi toplantılarla da değil gayri resmi ortamlarda dahil aslında 7/24 çalışan lider diplomasisi yürüten bir cumhurbaşkanımız bir dünya liderimiz var" dedi.
16.09.2022Siyaset
Şangay Beşlisi üyeleri kimler? Şangay Beşlisi nedir, ülkeleri hangileri? Şanghay Beşlisi toplantısı ne zaman, Türkiye İşbirliği Örgütü’ne mı katılacak?
Şangay Beşlisi üyeleri kimler? Şangay Beşlisi nedir, ülkeleri hangileri? Şanghay Beşlisi toplantısı ne zaman, Türkiye İşbirliği Örgütü’ne mı katılacak?22’inci Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) zirvesi, Özbekistan'ın güneydoğusundaki Semerkant'ta düzenlenecek. Zirveye, ŞİÖ’ye üye ülkelerin yanı sıra konuk ülkelerin devlet başkanları da katılacak. Şangay İşbirliği Örgütü zirvesi 15-16 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant kentinde yapılacak. Zirve'ye Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ilk kez katılacak. Peki, Şangay Beşlisi üyeleri kimler? Şangay Beşlisi nedir, ülkeleri hangileri? Şanghay Beşlisi toplantısı ne zaman, Türkiye İşbirliği Örgütü’ne mı katılacak?
16.09.2022Gündem
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Eski istihbaratçı Altaylı'ya verilen cezanın gerekçesi açıklandıEski istihbaratçı Enver Altaylı ile Mehmet Barıner’e, 'silahlı terör örgütü üyeliği' ve 'siyasi ve askeri casusluk' suçundan verilen cezanın gerekçesi açıklandı. Mahkeme kararında, sanık Altaylı'nın, FETÖ'nün üst düzey yöneticileri ve ABD'li istihbaratçılara istihbarat verdiği, bu bilgiler kapsamında ABD menfaatlerini koruyucu ve ülke yöneticilerini bu yöntemlerle siyasi olarak tavır gösterilmesi için tehditte bulunulması gerektiğini beyan ettiği aktarıldı.
23.11.2021Gündem
Gökçek'ten bomba iddia! Ruslar temizler...
Gökçek'ten bomba iddia! Ruslar temizler...Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Tecrübem ve gözlemimle söylüyorum; Ruslar FETÖ’yü ABD’den ister, vermezlerse temizlerler” dedi.
29.09.2021Gündem
Kazakistan'ın bağımsızlığının 25. yıl dönümü
Kazakistan'ın bağımsızlığının 25. yıl dönümüGelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitisünden Doç. Dr. Kutay Karaca, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in Orta Asya Devletleri Birliği projesinin olduğunu belirterek. "Buna liderlik yapabilecek ülke Kazakistan'dır. Bu birlik Kazakistan öncülüğünde kurulursa, Rusya ve Çin'i tedirgin etmeyecektir. Orta Asya Devletleri Birliği projesine bizim olabildiğince destek vermemiz ve cesaretlendirmemiz gerekiyor." dedi.
17.06.2021Dünya
Son Dakika - Çin'den tarihi Şangay hamlesi
Son Dakika - Çin'den tarihi Şangay hamlesiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şangay beşlisi ile ilgili açıklamaları gündemdeyken, Türkiye’nin Doğu Türkistan’daki Uygur Türkleri hassasiyetini dikkate alan Çin yetkilileri, Çin’de eğitim gören yaklaşık 300 Uygur Türkü öğrenciye burs bağladı. Çin yetkilileri, bundan sonraki politikalarında Uygur Türkleriyle ilgili daha hassas davranacaklarını da bildirdi. İşte Çin'den gelen son dakika haberi ve tüm detayları...
29.09.2021Gündem
Rusya-Çin işbirliği, üçüncü ülkeler için tehdit değil
Rusya-Çin işbirliği, üçüncü ülkeler için tehdit değilRusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ülkesi ve Çin arasındaki askeri işbirliğinin üçüncü ülkeleri endişelendirmemesi gerektiğini belirtti.
23.11.2016Dünya
Verhofstadt: Putin, Erdoğan ve Trump AB modelini tehdit ediyor
Verhofstadt: Putin, Erdoğan ve Trump AB modelini tehdit ediyorAvrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nda, Türkiye'deki son gelişmeler ve üyelik müzakerelerinin dondurulması talepleri ele alındı. Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini'nin Genel Kurul'a bilgi verdiği oturumda, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve sonrasında meydana gelen gelişmelere dair konuşmalar yapıldı. AB'nin Liberal Demokratlar Grubu (ALDE) Başkanı Guy Verhofstadt ise "Putin, Erdoğan ve Trump AB modelini tehdit ediyor." diye konuştu. Üyelerin önemli bir kısmının destek verdiği, müzakerelerin geçici olarak askıya alınmasını savunan ve hukuki bağlayıcılığı olmayan tasarı perşembe günü oylanacak.
17.06.2021Dünya
'Zarrab haber gönderdi: Konuşurum'
'Zarrab haber gönderdi: Konuşurum'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah yaptığı açıklamada internet yasaklarına ve Habertürk televizyonuna müdahale iddialarına değindi...
29.09.2021Gündem
'Türkiye'nin kaderi...'
'Türkiye'nin kaderi...'Şangay Beşlisi ile ‘diyalog ortaklığı’ anlaşması imzalandı. İşte tarihi an...
28.04.2013Dünya
Teklifine TSK'dan destek geldi!
Teklifine TSK'dan destek geldi!O teklife TSK’nın da sıcak baktığı ortaya çıktı
29.09.2021Gündem
Başbakan elçilerle buluşuyor!
Başbakan elçilerle buluşuyor!Erdoğan, bu akşam AB Büyükelçileri ile biraraya gelecek
10.02.2013Siyaset
Nazlı Ilıcak'ın isyanı
Nazlı Ilıcak'ın isyanıCNN Türk'te Nazlı Ilıcak, Kadri Gürsel, Altan Öymen ve Nagehan Alçı'nın gündemi değerlendirdiği Dört Bir Taraf programında, Başbakan Erdoğan'ın Şangay Beşlisi hakkındaki sözleri masaya yatırıldı.Şangay Beşlisi'yle ilgili tartışmanın uzaması nedeniyle "Başka konular da var" uyarısı yapan Nazlı Ilıcak, polemik devam edince sonunda dayanamayıp şaka yollu "Şangay Beşlisi kadar başınıza taş düşsün" diyerek konunun kapanmasında ısrar etti.
6.02.2013Haber
'İmralı’nın mesajı önemli!'
'İmralı’nın mesajı önemli!'Başbakan Erdoğan yeni süreci anlattı
4.02.2013Siyaset
Başbakan'a 'fil' yanıtı!
Başbakan'a 'fil' yanıtı!CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın grup toplantısında CHP’yi tanımlarken Mevlana’nın Mesnevi adlı eserinde anlattığı fil hikayesine yaptığı göndermeye, “Eğer bu değerli Türk büyüğü filin üzerine, yani CHP’nin üzerine yapışmış bir sinek gibiyse o fili tarif edemez...
31.01.2013Siyaset
ABD’den Erdoğan’a yanıt geldi
ABD’den Erdoğan’a yanıt geldiBaşbakan'ın AB yorumuna yanıt gecikmedi
29.09.2021Gündem
'Garanti veriyorum'
'Garanti veriyorum'Eğer PKK sınır dışına çekilirse...
29.09.2021Gündem
‘Endişeli Kemalistler haklı çıkıyor...’
‘Endişeli Kemalistler haklı çıkıyor...’AB uzmanları o soruya cevap aradı
29.09.2021Gündem
Türkiye'nin yeni hedefi Şangay Beşlisi mi?
Türkiye'nin yeni hedefi Şangay Beşlisi mi?Alkan'dan Erdoğan ve Putin arasındaki diyalogların reel politikteki karşılığına ilişkin önemli satırlar...
30.07.2012Siyaset
Şakasına bile bozulur!
Şakasına bile bozulur!Eğer Erdoğan'ın Putin'e yaptığı şaka gerçeğe dönüşürse, buna en çok bozulan...
27.07.2012Ekonomi
Putin'e müthiş teklif!
Putin'e müthiş teklif!Başbakan Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin'e, Şangay 5'lisine katılmayı teklif ettiğini söyledi
29.09.2021Gündem
"Şanghay üyeliğinin Türkiye'ye ekonomik katkısı olur mu?"
"Şanghay üyeliğinin Türkiye'ye ekonomik katkısı olur mu?"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla Şanghay İşbirliği Örgütü'ne (ŞİÖ) üyelik konusu tekrar gündemde. Ekonomik açıdan da tartışılan ŞİÖ hakkındaki genel kanı, Türkiye'ye ticari ilişkiler açısından yeni bir vizyon vaat etmediği yönünde. İşte BBC Türkçe'nin derlediği haber...
23.11.2016Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şangay Beşlisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şangay beşlisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.