Gezi İddianamesi

Gezi İddianamesi

Son dakika gezi iddianamesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gezi iddianamesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gezi iddianamesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gezi İddianamesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gezi iddianamesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 23 gezi iddianamesi haberi bulunmuştur. Tüm gezi iddianamesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gezi’de ilk duruşma 12 Haziran’da!
Gezi’de ilk duruşma 12 Haziran’da!Aralarında Mimarlar Odası İstanbul Şubesi Genel Sekreteri Mücella Yapıcı ve İstanbul Tabip Odası Genel Sekreteri Ali Çerkezoğlu’nun da bulunduğu 26 şüpheli hakkında Cumhuriyet Savcısı Mesut Erdinç Bayhan’ın hazırladığı 12 sayfalık iddianame İstanbul 33...
29.09.2021Gündem
Gezi iddianamesi kabul edildi!
Gezi iddianamesi kabul edildi!Mücella Yapıcı dahil 26 şüpheli adının yer aldığı "Gezi Olayları" iddianamesini 33...
29.09.2021Gündem
İşte yeni 'örgüt liderleri'
İşte yeni 'örgüt liderleri'İstanbul 33. Asliye Ceza Mahkemesi'nin, 'Şüphelilere yönelik suçlamalar net değil, eksiklikleri giderin' diyerek savcılığa iade ettiği Taksim Dayanışması üyelerine yönelik iddianame ikinci kez mahkemeye sunuldu. İlk iddianamede 'suç işlemek için örgüt kurmak'la suçlanan Gezi eylemcileri Mücella Yapıcı ve Ali Çerkezoğlu, yeni iddianamede "suç örgütü lideri olmak"la suçlandı.
29.09.2021Gündem
İddianameye yargıdan ikinci ret geldi
İddianameye yargıdan ikinci ret geldiGezi iddianamesinin ’eksiklikler’ nedeniyle iade edildiği savcının ’eksiklik yok’ itirazı üst mahkemece de reddedildi...
29.09.2021Gündem
Gezi iddianamesi yeniden yazılacak!
Gezi iddianamesi yeniden yazılacak!TAKSİM Dayanışma üyelerinin şüphelisi olduğu iddianamenin ’eksiklikler’ nedeniyle iade edildiği savcının, ’iddianamede eksiklik yok’ itirazı üst mahkemece reddedildi. İtirazı reddedilen savcı, mahkemenin istediği doğrultuda iddianameyi yeniden yazacak.
29.09.2021Gündem
Gezi iddianamesi savcıya iade!
Gezi iddianamesi savcıya iade!‘Suçlamalar eksik ve anlaşılmıyor’
29.09.2021Gündem
‘Camideki içeceğin ne olduğu tespit edilemedi’
‘Camideki içeceğin ne olduğu tespit edilemedi’255 sanıklı 41. Gezi iddianamesi İstanbul’da kabul edildi
29.09.2021Gündem
Gezi iddianamesi: BBC, CNN, Reuters...
Gezi iddianamesi: BBC, CNN, Reuters...‘Kırmızı fular takarak sosyalizmi simgeleme’ sorusunun yöneltilmesiyle gündeme gelen Antalya’daki Gezi iddianamesinden: “CNN, BBC, The Economist, El Cezire, Reuters gibi uluslararası kuruluşlar eylemleri abartarak, çarpıtarak dünyaya servis etti...
29.09.2021Gündem
Gezi iddianamesi tamamlandı!
Gezi iddianamesi tamamlandı!‘Ibadethaneyi kirletmek suretiyle zarar verme’
29.09.2021Gündem
Gezi iddianamesi hazır!
Gezi iddianamesi hazır!Gezi iddianamesi hazır. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gezi Parkı olaylarına ilişkin iddianamesini tamamladı.
29.09.2021Gündem
Gezi’ye bir günde dört iddianame!
Gezi’ye bir günde dört iddianame!Gezi iddianamesinde çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı
29.09.2021Gündem
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024Gündem
HDP kapatılacak mı? Flaş gelişme
HDP kapatılacak mı? Flaş gelişmeMilliyetçi Hareket Partisi HDP'nin kapatılması için harekete geçmeye hazılanıyor. MHP, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı HDP hakkında kapatma davası açmadığı takdirde HDP’nin kapatılması için başvuruda bulunacağını daha önce açıklamıştı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın başkanlığında hazırlanan dosyanın büyük ölçüde hazır olduğu ifade edildi.
8.03.2021Siyaset
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında!Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019Siyaset
Çarşı'ya 'darbe' davası!
Çarşı'ya 'darbe' davası!Adliyenin en küçük salonunda yapılan duruşma yer yetersizliğinden bir türlü başlayamayınca avukatlar daha büyük salon talebinde bulundu. Mahkeme heyeti bu talebi kabul etti. Salon değişince 'duruşmadan ilk gol sesi' yorumunu yaptı.
29.09.2021Gündem
Üst akıl 'Paralel Yapı'yı da kullanıyor!
Üst akıl 'Paralel Yapı'yı da kullanıyor!MİT'in şu veya bu partiyi bölmek gibi işi asla olmamıştır, olamaz...
29.09.2021Gündem
O polis hala görev başında!
O polis hala görev başında!Hatay'daki Gezi eylemlerinde başına gaz fişeği atılması sonucu yaşamını kaybeden Abdullah Cömert'le ilgili davada "olası kastla öldürme" suçunu işlediği iddiasıyla 25 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan polis memuru Ahmet Kuş'un hala Antakya Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevinin başında olduğu ortaya çıktı...
29.09.2021Gündem
İade kararında 'soykırım' şoku!
İade kararında 'soykırım' şoku!İstanbul 33. Asliye Ceza Mahkemesi, Taksim Dayanışması üyesi 26 kişi hakkında "soykırım ve insanlığa karşı suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlamasıyla açılan iddianameyi "eksik" bularak iade etti.
29.09.2021Gündem
O savcılar gitti!
O savcılar gitti!HSYK, 20 savcının görev yerini değiştirdi...
29.09.2021Gündem
Gezi’ye ilk terör davası!
Gezi’ye ilk terör davası!Gezi Parkı eylemleriyle ilgili olarak ilk ‘terör’ iddianamesi hazırlandı...
29.09.2021Gündem
Gezi Parkı iddianamesi iade edildi!
Gezi Parkı iddianamesi iade edildi!'Gezi'deki maske, baret ve sirkeyi suç delili sayıldı
29.09.2021Gündem
50 yıl istense de döneceğim!
50 yıl istense de döneceğim!Savcının kararına böyle tepki verdi
29.09.2021Gündem
Dönme hareketinin etkisiyle...
Dönme hareketinin etkisiyle... Savcıya göre Ethem Sarısülük'ün vurulmasında kasıt yok
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gezi İddianamesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gezi iddianamesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.