B.Ç.

B.Ç.

Son dakika b.ç. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan b.ç. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını b.ç. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

B.Ç.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan b.ç. gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.427 b.ç. haberi bulunmuştur. Tüm b.ç. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı
Adana'da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı Adana'nın Kozan ilçesinde bir iş yerine yapılan operasyonda 672 adet uyuşturucu hap ele geçirilirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
29.06.2024 Adana
Otomobille çarpışan otobüsün şoförü fenomen çıktı
Otomobille çarpışan otobüsün şoförü fenomen çıktı Zonguldak'ta, kavşakta 4 kişinin yaralandığı kazada, otomobille çarpışan yolcu otobüsünün şoförünün, 1 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Serenay Göç (28) olduğu ortaya çıktı. Göç'e, kavşağa yaklaşırken hızını azaltmadığı ve hız sınırını yüzde 50 aştığı gerekçesiyle 6 bin 439 lira ceza kesildi, hatalı manevra yapan otomobil sürücü hakkında ise adli işlem yapıldı.
26.06.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Muğla Etabı tamamlandı
Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları Muğla Etabı tamamlandı Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Muğla Valiliği ve TGA’nın katkılarıyla, Türkiye Yelken Federasyonu koordinasyonunda, İstanbul Açıkdeniz Yat Yarış Kulübü tarafından organize edilen, DHL Express ana sponsorluğunda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı 5. Uluslararası Yat Yarışları’nın Muğla etabı sona erdi.
26.05.2024 Diğer Sporlar
İkinci Dereceden Denklemler Nasıl Çözülür, Formülleri Nelerdir?
İkinci Dereceden Denklemler Nasıl Çözülür, Formülleri Nelerdir? İkinci dereceden denklemler, denklemler konusu içerisinde yer alan ve soru çözümlerinde oldukça fazla kullanılan bir konu olma özelliğine sahiptir. Derecesi 2 olan polinomların oluşturduğu denklemler, ikinci dereceden denklemler olarak ifade edilebilir. İkinci dereceden denklemlerin formülü ax² + bx + c = 0 biçiminde yazıldığında x, bilinmeyeni yani değişkeni ifade etmektedir. Denklemde a,b katsayıyı c ise sabit sayıyı ifade etmektedir.
22.04.2024 Gündem
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para
Ormanları ve AVM'leri hedef alan 15 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı! Eylem için Fransa'dan para İstanbul'da PKK/KCK terör örgütünün talimatı doğrultusunda alışveriş merkezlerinde ve ormanlarda yangın çıkarmak için eylem yapan 15 sanık hakkındaki soruşturma tamamlandı.
14.02.2024 Gündem
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay
6 ay sonra düğün yapacağı eşi tarafından öldürüldü! Korkunç olay Elazığ’da özel hastanede görevli fizyoterapi teknikeri kadın, hastane arkasında bir ay önce evlendiği kocasının silahından çıkan kurşunla öldürüldü. Kadının ağustos ayında ise düğününün olacağı öğrenildi.
8.02.2024 Gündem
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir?
Ses Olayları Nelerdir, Kaç Tane Ses Olayı Vardır? Ses Olayı Örnekleri Nelerdir? Türkçe, birçok kurala sahip olan dillerden biridir. Türkçe dilinde hem konuşmada hem de yazışmalarda dikkat edilmesi gereken kurallar da vardır. Bu kurallardan biri de ses olaylarıdır. Türkçede birçok ses olayı vardır. Bunlar konuşmadan çok yazımda önemlidir. Bu yüzden kuralları doğru öğrenilmelidir.
4.02.2024 Gündem
SPK'dan rekor ceza:  19 kişiye toplam 195,4 milyon TL
SPK'dan rekor ceza: 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL Sermaye Piyasası Kurulu, Kızılbük GYO işlemleriyle ilgili 19 kişiye toplam 195,4 milyon TL idari para cezası verdi.
19.01.2024 Ekonomi
Çarpanlara Ayırma Formülleri Nelerdir? Çarpanlara Ayırma Nasıl Yapılır?
Çarpanlara Ayırma Formülleri Nelerdir? Çarpanlara Ayırma Nasıl Yapılır? İki ya da üç bilinmeyenli işlem üzerinden sonucu bulabilmek için çarpanlara ayırma işlemi yapılır. Özellikle matematikte birçok öğrencinin ya da hesaplama yapan kişiler için önemli bir yere sahip formüller içerisinde yer alır. Bu konuda iki terim toplamı ya da çıkarmanın karesi ya da köprü üzerinden işlem yapılmaktadır. Tabii bazı durumlarda 3 terim üzerinden de alınarak çarpanlara ayırma işlemi gerçekleştirilir. Sonuç olarak herhangi bir rakamın karesi veya küpü üzerinden, çarpanlara ayırma ile sonuç elde edilir.
18.01.2024 Gündem
Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi'ne operasyon; 7 gözaltı
Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi'ne operasyon; 7 gözaltı Gaziantep'te 'Çobanlar Çetesi' olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyonda 7 şüpheli, gözaltına alındı.
10.01.2024 Gündem
Otomobil refüje çarptı; 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil refüje çarptı; 1 ölü, 1 yaralı Samsun’un Canik ilçesinde B.Ç.’nin (29) sollama yapmak isterken kontrolünü yitirdiği otomobil, refüje çarptı. Kazada Erhan Üren (26) hayatını kaybetti, eniştesi B.Ç. ise yaralandı.
2.01.2024 Gündem
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Süper Kupa sonrası provokasyon içerikli paylaşım yapan kişi gözaltında
Süper Kupa sonrası provokasyon içerikli paylaşım yapan kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Final maçının ertelenmesi sonrası sosyal medya platformları üzerinden hakaret ve provokasyon içerikli paylaşımda bulunan 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
30.12.2023 Gündem
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı
Saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı teröristler yakalandı MİT ve Emniyetin ortak operasyonuyla Türkiye'deki sinagog ve kiliselerle Irak Büyükelçiliğine saldırı hazırlığındaki 3'ü terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu 32 şüpheli yakalandı
29.12.2023 Gündem
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Doğrusal Denklemler: Doğrusal Denklemler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Doğrusal denklemler birinci dereceden denklemlerdir. Doğrusal denklemler koordinat sistemindeki çizgiler için tanımlanır. Denklem 1. dereceden homojen bir değişkene sahip olduğunda (yani yalnızca bir değişken), bu durumda tek değişkenli doğrusal denklem olarak bilinir. Bir doğrusal denklemin birden fazla değişkeni olabilir. Doğrusal denklemin iki değişkeni varsa, buna iki değişkenli doğrusal denklemler denir.
26.12.2023 Eğitim
6. Sınıf Oran Konu Anlatımı: Matematik Oran Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
6. Sınıf Oran Konu Anlatımı: Matematik Oran Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Oran, benzer veya farklı iki miktarın bölünerek karşılaştırılmasının matematiksel bir ifadesidir. Bu ifade orantıdan yüzdeye dönüştürme yöntemiyle ifade edilebilir. ':' sembolü ile gösterilir. Örneğin 2:3, 5:6, 3:7 vb. oranlardır. Ayrıca '/' sembolüyle de temsil edilir. Dolayısıyla oran temelde bir tür bölme yöntemidir.
26.12.2023 Eğitim
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay
Eski eşinin ailesi tarafından sokak ortasında dövülen kadının yardım çağrısı! Kan donduran olay Bağcılar'da gördüğü şiddet nedeniyle bir yıl önce eşinden ayrılan Songül Kaya (35) sokak ortasında eski eşinin ailesinin sopalı saldırısına uğradı. Eğitimci olan eski eşinden hala tehdit aldığını söyleyen Kaya, çocukları için devletten yardım bekliyor.
22.12.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü
Afyonkarahisar’da helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü Afyonkarahisar'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesine iniş yapmak isteyen helikopter, kırım geçirdi. Özel bir kliniğe ait olan helikopterdeki N.C. ve B.C. kazayı yara almadan atlattı.
16.09.2023 Gündem
İstanbul'da korkunç olay: Saplantılı aşık kabusu yaşattı
İstanbul'da korkunç olay: Saplantılı aşık kabusu yaşattı İstanbul'da genç kadına eşinin sevgilisi kabusu yaşattı. İ.K. sevgilisinin eşine mesajlar atıp eşinden ayrılmasını söyleyerek tehdit etti. Ancak D.Ç. bu durumu kabul etmedi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
7.09.2023 Yaşam
Kadınları fuhşa sürükleyen 9 sanığa 147 yıla kadar hapis istemi
Kadınları fuhşa sürükleyen 9 sanığa 147 yıla kadar hapis istemi Zonguldak'ta, kadınları fuhşa sürükledikleri iddiasıyla 9 sanık hakkında toplam 147 yıla kadar hapis cezasının istendiği iddianame Zonguldak 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi. 49 yıla kadar hapis cezası istenen Servet A.’nın (47), “Bana kadın soranlara telefonumdaki kadınların fotoğraflarını gösterdim, istediğinin numarasını verdim. Bunun karşılığında ise 50 ile 200 lira arası para aldım” ifadeleri iddianamede yer aldı.
5.06.2023 Gündem
Avcılar’da ilk iş gününde cep telefonu çaldı
Avcılar’da ilk iş gününde cep telefonu çaldı Avcılar’da bir telefon bayisinde işe başlayan genç, çalıştığı yerden cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. B.Ç.'nin cep telefonunu çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
29.05.2023 Gündem
CHP'nin seçim bürosuna saldırıyla ilgili 6 kişi yakalandı
CHP'nin seçim bürosuna saldırıyla ilgili 6 kişi yakalandı İstanbul Valiliği, CHP Ataşehir Seçim İrtibat Bürosu'na saldırıyla ilgili 6 kişinin yakalandığını açıkladı.
27.04.2023 Gündem
Feci kaza! Ticari araç çarptı, 3 karayolu personeli hayatını kaybetti
Feci kaza! Ticari araç çarptı, 3 karayolu personeli hayatını kaybetti Diyarbakır Elazığ karayolunda çalışma yapan 3 karayolu personeli, seyir halindeki ticari bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti, 1 personel ise yaralandı.
12.04.2023 Yaşam
Deprem yardımlarını çalıp sattılar
Deprem yardımlarını çalıp sattılar Mersin'de deprem bölgelerine gönderilmek üzere toplanan ve piyasa değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerini çalıp satan 3 şüpheli tutuklandı.
17.03.2023 Gündem
Kahveci cinayetinde müebbet istemi: Herkese elindeki bıçağı sallıyordu
Kahveci cinayetinde müebbet istemi: Herkese elindeki bıçağı sallıyordu Kayseri'de kahve sahibi Süleyman Cingöz'ün (51), ortağının kuzeni Ömer Alp Göker tarafından öldürülmesiyle ilgili davanın ikinci duruşmasında savcı, tutuklu sanığın 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.
1.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

B.Ç. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki b.ç. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.