Lavabo

Lavabo

Son dakika lavabo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lavabo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lavabo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lavabo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lavabo gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 lavabo haberi bulunmuştur. Tüm lavabo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lavabodan gelen buram buram kötü kokuyu saniyeler içinde yok ediyor! 3 malzemeli muhteşem karışım
Lavabodan gelen buram buram kötü kokuyu saniyeler içinde yok ediyor! 3 malzemeli muhteşem karışımMutfak ve özellikle banyoların temizliği sık sık yapılmalıdır. Yaz aylarında özellikle lavabolardan yayılacak kötü kokular buram buram burnumuza gelir. İşte bunun önüne geçebilecek bir formül var.
18.08.2024Yaşam
Turistik Diyarbakır Ekspresi TIME dergisinin '2024'te Dünyanın En Harika 100 Yeri' listesinde
Turistik Diyarbakır Ekspresi TIME dergisinin '2024'te Dünyanın En Harika 100 Yeri' listesindeUlaştırma ve Altyapı Bakanlığının, TCDD Taşımacılık ile hayata geçirdiği Turistik Diyarbakır Ekspresi, dünyanın önde gelen dergilerinden TIME tarafından, ilgi çekici, yeni ve heyecan verici deneyimler sunan destinasyonların bulunduğu, "2024'te Dünyanın En Harika 100 Yeri" listesinde yer aldı.
28.07.2024Gündem
Klozet, lavabo tek ovalamada parlıyor; Bu yöntemi ilk ev kadınları buldu: Ne sararma ne kir kalıyor
Klozet, lavabo tek ovalamada parlıyor; Bu yöntemi ilk ev kadınları buldu: Ne sararma ne kir kalıyorEv temizliğinde önemli olan kalıcılıktır. Klozet ve banyo hijyenini sağlamak daha büyük önem taşır. Ev hanımlarının ilk olarak yaptığı bu tüyo bir banyoyu parlatıyor.
27.06.2024Yaşam
Turistik Tatvan Treni 24 Haziran'da yola çıkıyor
Turistik Tatvan Treni 24 Haziran'da yola çıkıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "140 yolcusuyla 24 Haziran’da Ankara’dan yola çıkacak. Turistik Tatvan Treni, 1262 km mesafeyi 28 saatte tamamlayacak" dedi.
20.06.2024Ekonomi
İstanbul'da bayram hazırlıkları tamamlandı! Toplu taşıma ücretsiz olacak mı?
İstanbul'da bayram hazırlıkları tamamlandı! Toplu taşıma ücretsiz olacak mı?İstanbul'da Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Bayram süresince kişileştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak. Kaçan kurbanlıklar için 'Boğa Yakalama Tim'i kurulurken İBB'ye ait 5 tesiste kurban satış ve kesim hizmeti verilecek.
5.06.2024Gündem
Mutfağınızda bunu sakın yapmayın! Tıkanmış boruları temizlerken patlatıyor: Tesisatçı çağırtan hata diyorlar
Mutfağınızda bunu sakın yapmayın! Tıkanmış boruları temizlerken patlatıyor: Tesisatçı çağırtan hata diyorlarGiderleri açmak için kullanılan sirke ve kabartma tozu ikilisinin boruları patlatabileceği belirtiliyor. Mutfağınızda tıkalı lavaboyu açmak için bunu sakın yapmayın.
2.06.2024Yaşam
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladıGöz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024Gündem
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldıKayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024Gündem
Tıkalı gideri bir çırpıda açıyor: Bu yöntem tesisatçıyı eve sokmaya gerek bırakmıyor!
Tıkalı gideri bir çırpıda açıyor: Bu yöntem tesisatçıyı eve sokmaya gerek bırakmıyor!Tıkalı gideri açmak kolay iş değildir. Tesisatçıyı aramayı aklına getirmeyecek bir yöntem var. Bu temizlik tüyosuyla tıkalı gider bir çırpıda açılıyor.
20.03.2024Yaşam
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladıBursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024Gündem
Ev sahibinin imdanına yetişiyor! Tıkalı lavaboların anahtarı: Bir tutam tuz!
Ev sahibinin imdanına yetişiyor! Tıkalı lavaboların anahtarı: Bir tutam tuz!Birçok insan lavabolardaki tıkanıkla uğraşmak zorunda kalıyor. Tamir etmekte zorlanan eve usta çağırmayı tercih ediyor. Ancak ev sahibine bir tüyomuz var: Tuz! Sadece tuz ekeleyerek tıkalı lavaboları açmak mümkün. Nasıl mı?
23.01.2024Yaşam
Bu karışımı bir kenara yazın, tıkalı lavaboyu 7 saniyede açıyor!
Bu karışımı bir kenara yazın, tıkalı lavaboyu 7 saniyede açıyor!Tıkanmış lavabo hem sinir bozucudur hem de hijyenik değildir. Sık karşılaşılan bu sorun karşısında hızlı ve etkili bir çözüm var. Evdeki malzemeleri kullanarak tıkalı lavabo ve tuvaleti açmak sadece 7 saniyenizi alıyor. İşte 4 adımda tıkalı tuvaleti açmanın yöntemi...
30.10.2023Yaşam
Hakkari'de tespih böcekleri mahalleyi istila etti! Uzman isim çaresini ve çözümü açıkladı...
Hakkari'de tespih böcekleri mahalleyi istila etti! Uzman isim çaresini ve çözümü açıkladı...Tespih böcekleri mahallilerin hayatını kabusa çevirdi. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Vezirli Mahallesi tespih böceği istilasına uğradı. Evlerden kürek dolusu böcek temizlemek zorunda kalan vatandaşlar, yetkilerden yardım bekliyor. Tesbih böceği istilasının iklim farklılıkları ve yanlış zirai ilaçlama nedeniyle olabileceğini dile getiren Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Evin Polat Akköprü, "Tespih böceklerinin orada bulunmasının en önemli nedeni bölgenin sulak alanda olması. Nemi çok sever. Borik asit, diatomlu toprak kullanılarak böceklerin ölümü sağlanabilir" dedi.
18.10.2023Gündem
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağız
Bakan Özhaseki: Sıfır toleransla önümüze bakacağızÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremlerin ardından TOKİ'nin yaptığı konutlarda bir çatlak bile olmadığını belirterek, “Niye, işte sıfır toleransla gittiği için olmadı. Daha önce güya TOKİ beğenilmezdi. ‘TOKİ evleri değil mi canım falan filan’ denirdi. Ne oldu şimdi? En kıymetli evler durumuna geldi. O yüzden kardeşlerim bu işte de bundan sonra asla tolerans olmayacak. Sıfır toleransla önümüze bakacağız” dedi.
17.08.2023Gündem
Bebek Sahil'de deniz temizliği
Bebek Sahil'de deniz temizliğiDünya Çevre Günü kapsamında Bebek Sahili'nde deniz temizliği yapıldı. Dalgıçlar denizden lastik, pet ve cam şişeler, hayalet ağları topladı. Geri Dönüşümcüler ve Geri Kazanımcılar Derneği (GEKADER) Başkanı Fatih Eren, "Denizin altında hiç alakasız şeyler çıkabiliyor. Bir bisiklet de çıkabiliyor, bir klozet kapağı da çıkabiliyor. Çöplük gibi insanlar bunları denize atıyorlar" dedi.
5.06.2023Gündem
Bayram temizliğinde göz sağlığına dikkat! 'Uzak durulmalı'
Bayram temizliğinde göz sağlığına dikkat! 'Uzak durulmalı'Ev temizliğinde kullanılan deterjan, lavabo açıcı gibi maddeler göze büyük zararlar veriyor. Özellikle bayram öncesi yapılan temizliklerde yoğun olarak kullanılan bu kimyasal ürünlerin dozuna dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Anıl Kubaloğlu, “Çamaşır suyu, lavabo açıcıları gibi kimyasal maddeler bazen patlayıp direkt gözümüze gelebiliyor. Temizlik maddeleri yerinde ve kararınca kullanılmalı. Özellikle buhar çıkaran maddelerden mümkün mertebe uzak durulmalı ve ilaçların gözdeki yakıcı etkileri ortadan kalkana kadar ortam havalandırarak temizlik yapılmalı” dedi.
20.04.2023Sağlık
Kira fiyatlarında 'ikinci plan' etkisi! Deprem sonrası İstanbul'da düşüş başladı
Kira fiyatlarında 'ikinci plan' etkisi! Deprem sonrası İstanbul'da düşüş başladıİstanbul’daki kira fiyatlarında deprem etkisi. Fay hattına yakınlığından dolayı deprem riski yüksek ilçelerinden Bakırköy'de eski binalardaki kira fiyatları 6 Şubat öncesine göre geriledi. İşte bölgedeki kiralık dairelerin düşüş oranı...
3.04.2023Ekonomi
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Ankara kulislerinde hareketlilik sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı'na ilişkin son bilgileri aktardı.
3.04.2023Gündem
Lavabo açıcı bomba gibi patladı! ‘Kolumdan vazgeçmiştim, yüzümden çok korktum’
Lavabo açıcı bomba gibi patladı! ‘Kolumdan vazgeçmiştim, yüzümden çok korktum’Sultangazi’de yaşayan genç kızın tıkanan lavabosuna döktüğü açıcı bomba gibi patladı. Vücudunda yanıklar oluşan genç kız, “Açıcıyı döker dökmez patladı. Yakıyordu, acısı dayanılacak gibi değildi, yüzüme bir şey olacak diye çok korktum, o an kolumdan vazgeçmiştim. Kimsenin üstü çıplak olmasın, bende 2 kat elbise vardı, onlar olmasa tüm vücudum yanabilirdi. Atletim param parça olmuş, lavabo tıkalıyken bilirkişi çağırmaları daha iyi olur, insanlar dikkatli olsun" dedi.
3.04.2023Yaşam
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldı
Fabrikalarda deprem seferberliği! Meslek liseleri de katıldıKahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için Organize Sanayi Bölgeleri de seferber oldu. Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çatısı altında faaliyet yürüten meslek lisesi ve sanayiciler, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için üretim kapasitelerin üstünde çalıştı. Kimi üreticiler 1 artı 1 konteyner üretti, kimi su arıtma sistemi ihtiyacını karşıladı. Deprem bölgesindeki jeneratör ihtiyacının önemli bir kısmını da yine Yalova Makine İhtisas OSB karşıladı. Dayanışmaya meslek lisesi öğrencileri de “soba” ile katıldı.
16.03.2023Gündem
Emine Erdoğan: 'Su vatandır' inancıyla geleceğimize sahip çıkalım
Emine Erdoğan: 'Su vatandır' inancıyla geleceğimize sahip çıkalımCumartesi Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Vatanseverliğin, ülkemizin bir damla suyuna dahi sahip çıkmak olduğuna inanan ve gelecek nesillerimizin bir bardak suya muhtaç kalmaması için bugünden çalışan bütün duyarlı insanlarımıza çağrıda bulunuyorum; ‘Türkiye Yüzyılı'na bir damla da siz olun. 'Su vatandır' inancıyla ve bir seferberlik ruhuyla geleceğimize birlikte sahip çıkalım" dedi.
31.01.2023Gündem
Sally’nin cesedi hala bulunamadı! Parçalara bölüp çöpe attığı iddia edildi, cezası belli oldu
Sally’nin cesedi hala bulunamadı! Parçalara bölüp çöpe attığı iddia edildi, cezası belli olduEskişehir’de 1 yılı aşkın süredir haber alınamayan yabancı uyruklu Sally Ali Challab Al-Abood’u öldürüp parçalara bölerek çöp kutusuna attığı iddia edilen Amjed Mohsin Mohammed ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
23.12.2022Yaşam
’Temizlikçi’ olarak girdiği işletmenin patronu oldu, 320 kişi çalıştırıyor
’Temizlikçi’ olarak girdiği işletmenin patronu oldu, 320 kişi çalıştırıyorSamsun’da temizlikçi olarak başladığı tekstil sektöründe çalıştığı işletmenin patronu olan kadın, şimdi 320 kişiyi istihdam ediyor.
3.12.2022Yaşam
Klazomenai Antik Kenti'nde 2 bin 500 yıllık lavabo bulundu! Fantastik mitolojik yaratıklar ve araba yarışları...
Klazomenai Antik Kenti'nde 2 bin 500 yıllık lavabo bulundu! Fantastik mitolojik yaratıklar ve araba yarışları...İzmir'in Urla ilçesindeki Klazomenai Antik Kenti'nde bu yılki kazılarda, 2 bin 500 yıllık perirrhanterion (lavabo) bulundu. Kazı Başkanı Prof. Dr. Yaşar Ersoy, "Bu yılki kazılarda, fantastik mitolojik yaratıklarla ve araba yarışlarıyla bezeli lavabo ayağı ve tabanı bulundu. M.Ö. 6'ncı yüzyıla ait bu eser, bugünden yaklaşık 2 bin 500 yıl öncesine ait. Bu şekilde figürlerle bezeli, kabartmalı ve boyalı örneğini şimdiye kadar bilmiyoruz" dedi.
27.09.2022Yaşam
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına başvurular başladı! TDV yurt başvurusu nasıl yapılır?
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına başvurular başladı! TDV yurt başvurusu nasıl yapılır?Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurt başvuruları başladı. 35 ilde 48 yurt ile hizment veren TDV yurtları üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını gideriyor. 1,3,4,5,6 kişilik odaları ile hizmet veren TDV yurtları üniversite öğrencileri için başvuru sürecini başlattı. Peki, TDV yurt başvurusu nasıl yapılır? TDV yurtlarında hangi imkanlar bulunuyor? İşte TDV yurtları ile ilgili detaylar…
20.08.2022Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Lavabo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lavabo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.