Hayvanlar Telef Oldu

Hayvanlar Telef Oldu

Son dakika hayvanlar telef oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayvanlar telef oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayvanlar telef oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayvanlar Telef Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayvanlar telef oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 hayvanlar telef oldu haberi bulunmuştur. Tüm hayvanlar telef oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye yangınlarla mücadele ediyor! Bakan Yumaklı açıkladı: Endişeye sevk edecek herhangi bir yangın yok
Türkiye yangınlarla mücadele ediyor! Bakan Yumaklı açıkladı: Endişeye sevk edecek herhangi bir yangın yokSıcak hava ve ihmal sonucu Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınları devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ula Yönetim Merkezi'nde Muğla'da çıkan orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Son gelişmelerle ilgili bilgi aktaran Bakan Yumaklı, "5 yangından bir tanesi kontrol altına alındı. Perşembe sabahından şu ana kadar 247 yangına müdahale edildi. 241'i kontrol altına alındı. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Şu an için bizi endişeye sevk edecek herhangi bir yangın yok" dedi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, Muğla'daki orman yangınlarına neden olan 3 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.
18.08.2024Gündem
Ciğerlerimiz yanıyor! Yurdun dört bir yanı alevlere teslim oldu, işte orman yangınlarında son durum
Ciğerlerimiz yanıyor! Yurdun dört bir yanı alevlere teslim oldu, işte orman yangınlarında son durumSıcak hava ve ihmal sonucu Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınları devam ediyor. İzmir, Manisa, Bolu, Aydın, Karabük ve Uşak’ta devam eden yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor...
18.08.2024Gündem
6 Şubat depremlerinde suyu çekilen kuyu etrafındaki hayvanlar telef oldu
6 Şubat depremlerinde suyu çekilen kuyu etrafındaki hayvanlar telef olduAdana'nın Feke ilçesine depremden sonra suyu çekilen kuyu etrafındaki hayvanlar telef oluyor.
5.07.2024Adana
Van'ın 2 ilçesinde sel nedeniyle evleri su bastı, hayvanlar  telef oldu
Van'ın 2 ilçesinde sel nedeniyle evleri su bastı, hayvanlar telef olduVan'ın Özalp ve Çaldıran ilçelerinde etkili olan sağanak ve dolu nedeniyle oluşan selde, birçok ev hasar gördü, bir ahır yıkıldı ve 105 küçükbaş hayvan telef oldu.
1.08.2021Yaşam
Adana yangını son durum! Adana kozan orman yangını söndürüldü mü?
Adana yangını son durum! Adana kozan orman yangını söndürüldü mü?Adana dün başlayan orman yangını hakkındaki araştırmalar sürüyor. Vatandaşlar Adana kozan orman yangını söndürüldü mü, sorusuna yanıt arıyor. Kozan ilçesinde devam eden orman yangınına havanın aydınlanmasıyla tekrar havadan müdahale edilmeye tekrar başlandı. Adana'nın Kozan ilçesinde, ormanlık alanda çıkan yangının sıçradığı evler kullanılamaz hale geldi. Adana Valisi Süleyman Elban, "Bölgedeki 6 köyde yaklaşık 800 haneyi boşaltmak durumunda kaldık. Şu ana kadar 200 hektara yakın alanda yangın devam ediyor. Kundaklama olduğunu tahmin ediyoruz." açıklamasında bulundu. Adana yangını son durum…
24.08.2020Gündem
Hindistan'da sanayi tesisinden sızan kimyasal gazdan 13  kişi öldü
Hindistan'da sanayi tesisinden sızan kimyasal gazdan 13 kişi öldüHindistan'ın Andra Pradeş eyaletindeki Visakhapatnam şehrinde bir sanayi tesisinden kimyasal gaz sızması sonucu aralarında bir çocuğun da bulunduğu 13 kişi hayatını kaybetti, 1000'in üzerinde kişi hastalandı.
7.05.2020Dünya
Van'da ahır çöktü! Yüzlerce hayvan telef oldu
Van'da ahır çöktü! Yüzlerce hayvan telef olduVan’ın Çatak ilçesinde bir ahırın çökmesi sonucu yaklaşık 374 küçük hayvan telef oldu.
1.04.2019Yaşam
Hakkari'de 80 hayvan çığ altında kalarak telef oldu!
Hakkari'de 80 hayvan çığ altında kalarak telef oldu!Hakkari'nin Çukurca ilçesinde üzerilerine çığ düşen ahırlarda bulunan yaklaşık 80 hayvan telef oldu.
17.03.2019Yaşam
Su bastı, hayvanlar telef oldu
Su bastı, hayvanlar telef olduİstanbul Kağıthane'de eskiden mandıra olarak kullanılan alanı su bastı. Çok sayıda tavuk telef olurken, vatandaşlar hayvanları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti.
11.12.2018Yaşam
Hatay’da otomobil sürüye daldı: Onlarca hayvan telef oldu
Hatay’da otomobil sürüye daldı: Onlarca hayvan telef olduHatay'ın Hassa ilçesinde otomobilin çarptığı küçükbaş hayvan sürüsünde onlarca hayvan telef oldu, araç sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı
11.11.2018Yaşam
Ağaca yıldırım düştü; 22 koyun telef oldu
Ağaca yıldırım düştü; 22 koyun telef olduOSMANİYE'nin Sumbas İlçesinde ağaca yıldırım düşmesi sonucu 22 koyun telef oldu
17.06.2018Yaşam
Yıldırım düşmesiyle 23 hayvan telef oldu
Yıldırım düşmesiyle 23 hayvan telef olduADIYAMAN'ın Tut ilçesinde şiddetli yağışın ardından yıldırım düşmesiyle 23 küçükbaş hayvan telef oldu.
23.05.2018Yaşam
Kurban Bayramı için beslenen hayvanlar çıkan yangında telef oldu
Kurban Bayramı için beslenen hayvanlar çıkan yangında telef olduSarıyer'deki hayvan barınağında çıkan yangında Kurban Bayramı için beslenen büyükbaş hayvanlardan bir kısmı yanarak telef oldu.
24.08.2017Yaşam
Bodrum'da 'zehirli yiyecek' isyanı
Bodrum'da 'zehirli yiyecek' isyanıBodrum'a bağlı Torba Mahallesi’nde kıymanın içine konularak bahçelere ve sokaklara atılan zehirli yiyeceklerden 3’ü sahipli 4 köpek ve 2 kedi telef oldu. Büyük üzüntü yaşayanhayvan sahipleri, aylardır hayvanların zehirlendiğini söyleyerek önlem alınamamasını eleştirdi.
15.05.2017Yaşam
Kastamonu'da yangın bir köyü yok etti
Kastamonu'da yangın bir köyü yok ettiKastamonu'da gece vakti çıkan yangında 15 ev yandı, 1 kişi de hayatını kaybetti. Sabah namazını bekleyen Hayriye Kömleksiz ise, yangını fark ederek komşularını ölmekten kurtardı.
20.09.2016Yaşam
Muş’ta sel faciası: 2 ölü, 1 kayıp, 3 yaralı
Muş’ta sel faciası: 2 ölü, 1 kayıp, 3 yaralıMuş’ta aniden bastıran sağanak yağış sonrası sel sularına kapılan araçtaki 2 kişi hayatını kaybederken, 1 çocuk kayboldu ve 3 kişi de yaralandı.
24.06.2016Yaşam
Balıkesir'de yumurta üretim tesisinde yangın
Balıkesir'de yumurta üretim tesisinde yangınYangında 68 bin kümes hayvanı dumandan zehirlendi
7.06.2016Yaşam
Faciaya kıl payı
Faciaya kıl payıKARABÜK’te, sağanak yağmur ile su seviyesi yükselen Bulak Deresi taştı...
2.02.2016Yaşam
Karabük’te sel: Karayolu çöktü, mahalle su altında
Karabük’te sel: Karayolu çöktü, mahalle su altındaKARABÜK’te, sağanak yağmur ile su seviyesi yükselen Bulak Deresi taştı...
2.02.2016Yaşam
Suruç'a iki füze düştü!
Suruç'a iki füze düştü!SURİYE sınırındaki Suruç’un Yumurtalık Mahallesi’nde 2 patlama meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı patlamalarda bir ahırda bulunan hayvanlar telef oldu.
29.09.2021Gündem
Yangın için hayvanat bahçesinden su çekti! Hayvanlar telef oldu
Yangın için hayvanat bahçesinden su çekti! Hayvanlar telef olduKAYSERİ’de dün Ali Dağı'nda çıkan orman yangınına müdahale için Adana’dan gelen yangın söndürme helikopterinin, Sarmısaklı Baraj Gölü yerine kent içindeki Büyükşehir Belediyesine ait Hayvanat Bahçesindeki yapay göletten su aldığı ve burada bazı kuşların telef olduğu ortaya çıktı...
22.08.2014Yaşam
Sabah kabus uyandılar!
Sabah kabus uyandılar!MUĞLA’nın Seydikemer İlçesi’nde, dün gece ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle yaklaşık 1000 dönüm cam sera ve içindeki ürünler zarar gördü. Kaymakam Muammer Köken, ilçenin afet bölgesi ilan edilmesini talep edeceklerini söyledi.
28.04.2014Yaşam
Çamurdan ölüm!
Çamurdan ölüm!Trakya'yı sağanak yağmur vurdu
29.09.2021Gündem
Şırnak'ta hain tuzak: 1 şehit!
Şırnak'ta hain tuzak: 1 şehit!Araziye döşenen patlayıcı infilak etti
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hayvanlar Telef Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayvanlar telef oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.