Hasan Nasrallah

Hasan Nasrallah

Son dakika Hasan Nasrallah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hasan Nasrallah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hasan Nasrallah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hasan Nasrallah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hasan nasrallah gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 hasan nasrallah haberi bulunmuştur. Tüm hasan nasrallah haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail Ordusu dünyaya duyurdu: Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah'ı öldürdük
İsrail Ordusu dünyaya duyurdu: Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah'ı öldürdükİsrail ordusu, dün akşam Beyrut'ta düzenlediği saldırıda hedef aldığı Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ve Güney Cephe Komutanı Ali Karaki'nin öldüğünü teyit ettiğini açıkladı. Hizbullah da Nasrallah ve Karaki'nin öldürüldüğünü doğruladı.
28.09.2024Dünya
Hizbullah 'savaş ilanı' dedi, İsrail Lübnan'ı vurdu! En büyük bombardıman dalgası...
Hizbullah 'savaş ilanı' dedi, İsrail Lübnan'ı vurdu! En büyük bombardıman dalgası...Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah dün Lübnan'daki patlamalarla ilgili İsrail'i suçladı ve "Tüm kırmızı çizgiler aşıldı" dedi. 'Bu bir savaş ilanıdır' diyen Nasrallah intikam sözü verirken İsrail bu konuşmadan saatler sonra Lübnan'ı bombaladı. ABD medyası dün geceki saldırının şimdiye kadarki en büyük bombardıman dalgalarından biri olduğunu yazdı. İsrail ordusu, ülkenin kuzeyinde yer alan Yukarı Celile'deki sınıra yakın İsrail yerleşim yerlerinde yeni güvenlik talimatları açıkladı, bölgedeki sakinlere geceyi sığınakların yakınlarında geçirmeleri talimatını verdi. Öte yandan, ABD, İngiltere ve Fransa her iki tarafa da itidal çağrısında bulundu.
20.09.2024Dünya
Lübnan bombardıman altında! İsrail hava saldırısı düzenledi
Lübnan bombardıman altında! İsrail hava saldırısı düzenlediİki gündür İsrail, Hizbullah'a yönelik siber terör saldırısı düzenlerken çok sayıda çağrı cihazı aynı anda patlatıldı. Yapılan saldırı sonrasında Hizbullah'ın 32 üyesi hayatını kaybetti. Operasyonların devam edeceğini açıklayan İsrail ordusu, Lübnan’da çok sayıda noktaya hava saldırısı düzenledi.
19.09.2024Dünya
Hizbullah lideri Nasrallah İsrail'i tehdit etti: Kırmızı çizgiyi aştı
Hizbullah lideri Nasrallah İsrail'i tehdit etti: Kırmızı çizgiyi aştıHizbullah lideri Hasan Nasrallah Lübnan'da peş peşe yaşanan patlamalar sonrası yaptığı ilk konuşmada, "Düşman bu operasyonla tüm ilkeleri çiğnedi ve kırmızı çizgileri aştı" dedi.
19.09.2024Dünya
Hizbullah lideri Nasrallah: İsrail altyapısını hedef almadan karşılık vermeye karar verdik
Hizbullah lideri Nasrallah: İsrail altyapısını hedef almadan karşılık vermeye karar verdikHizbullah lideri Hasan Nasrallah, İsrail’e düzenlenen saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Fuad Shukr suikastına sivil alanları ve İsrail altyapısını hedef almadan karşılık vermeye karar verdik" dedi.
25.08.2024Dünya
Haniye’yi Tahran’da sarayın eteğinde vurdular! Haniye nasıl vuruldu? İşte öne çıkan 3 teori
Haniye’yi Tahran’da sarayın eteğinde vurdular! Haniye nasıl vuruldu? İşte öne çıkan 3 teoriHamas lideri İsmail Haniye’nin İran’ın başkenti Tahran’da uğradığı suikastın detayları belli olmaya başladı. Haniye’nin vurulduğu binanın İran Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na kuş uçuşu 751 metre mesafede bulunduğu ortaya çıktı. Amerikan basını ise Haniye’yi öldüren bombanın 2 ay öncesinden binaya sokulduğunu iddia etti.
2.08.2024Dünya
İsrail'in hava saldırısında Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür öldürüldü
İsrail'in hava saldırısında Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür öldürüldüİsrail ordusunun Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güney bölgesine yönelik saldırısında ölenlerin sayısının 5'e yükseldiği belirtildi. Hizbullah, İsrail ordusunun başkent Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında üst düzey komutanlarından Fuad Şükür'ün öldürüldüğünü doğruladı
31.07.2024Dünya
İsrail Beyrut’ta hava saldırısı düzenledi! Hizbullah’ın kalesinde şiddetli bir patlama meydana geldi
İsrail Beyrut’ta hava saldırısı düzenledi! Hizbullah’ın kalesinde şiddetli bir patlama meydana geldiHizbullah ile aralarındaki gerilimin yükselmesi ile yeni bir savaşın eşiğine gelen İsrail karıştı. IDF soruşturması kapsamında 9 İsrailli askerin gözaltına alınması aşırı sağcıları kızdırdı. Askeri üssü işgal eden göstericiler güvenlik güçleri ile çatıştı. İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde 7 ayrı bölgede 10 hedefe saldırı düzenlediğini açıklarken Hizbullah Hareketi, bir mensubunun öldüğünü duyurdu. Hizbullah ayrıca Lübnan hava sahasını ihlal eden İsrail ordusuna ait savaş uçaklarının "hava savunma biriminin" verdiği karşılık üzerine geri dönmek zorunda kaldığını açıkladı. Lübnan’ın başkenti Beyrut’taki Dahiye bölgesinde şiddetli bir patlama meydana geldi. İsrail, hava saldırısı düzenlediğini doğruladı.
30.07.2024Dünya
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı36. gününe giren İsrail-Hamas savaşı, İsrail'in acımasız saldırıları ile devam ediyor. Dün Gazze'deki hastaneleri kuşatma altına alan İsrail askerleri, Hamas savaşçıları ile sıcak çatışmalara girerken hastanelere sığınan binlerce sivil ve yüzlerce hasta çapraz ateşin ortasında kaldı. Öte yandan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı "İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı." açıklamasını yaptı.
11.11.2023Dünya
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bugün yaptığı ilk halka açık konuşma ile İsrail-Hamas savaşına ilişkin sessizliğini bozdu ve "Filistin için dayanışma içindeyiz. Direniş güçleri ABD'nin Irak'taki ve Suriye'deki üslerine saldırı düzenleyecekler. ABD bunun bedelini ödemeli. Savaşı ve saldırıları sona erdirmeliyiz. Hamas'ın bu direnişi kazanmasını sağlamalıyız " ifadelerini kullandı.
3.11.2023Dünya
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023Gündem
Hariri suikastinin kilit ismi: Selim Cemil Ayyaş
Hariri suikastinin kilit ismi: Selim Cemil AyyaşBirleşmiş Milletlere (BM) bağlı Uluslararası Lübnan Özel Mahkemesi, 15 yıl sonra 4 saatten fazla süren duruşmada, Lübnan eski Başbakanı Refik Hariri ve diğer 21 kişinin ölümüyle ilgili Hizbullah örgütü üyesi Selim Cemil Ayyaş'ı suçlu buldu.
18.08.2020Dünya
İlk kez ortaya çıktı: 1 Ocak'ta uyardım
İlk kez ortaya çıktı: 1 Ocak'ta uyardımLübnan'daki Şii Hizbullah örgütü Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, "Süleymani'yi öldüren ABD askerlerinin bedel ödeyeceğini" belirtti.
5.01.2020Dünya
Hizbullah'tan "İsrail'e ait İHA'yı düşürdük" açıklaması
Hizbullah'tan "İsrail'e ait İHA'yı düşürdük" açıklamasıHizbullah, İsrail'e ait insansız hava aracını (İHA) Lübnan'da düşürdüklerini duyurdu.İsrail de İHA'sının Lübnan'a düştüğünü doğruladı.
9.09.2019Dünya
Ortalık karışmıştı... Yeniden alevlendirecek sözler
Ortalık karışmıştı... Yeniden alevlendirecek sözlerLübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, İsrail'in ülkesinin egemenliğine yönelik muhtemel saldırılarına karşılık verileceğini söyledi.
6.09.2019Dünya
Karşılıklı restleşme! Hasan Nasrallah: En derindeki noktalarına saldıracağız
Karşılıklı restleşme! Hasan Nasrallah: En derindeki noktalarına saldıracağızİsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hizbullah'ın İsrail'e tekrar saldırması durumunda Lübnan'ın "ağır bedel ödeyeceğini" söyledi. Lübnan'daki Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah, İsrail'i muhtemel saldırılarına karşı tehdit ederek "Saldırırsanız, en derinlerdeki noktalarınıza saldırı düzenleyeceğiz" dedi.İran Dışişleri, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah örgütü ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Tel Aviv yönetimini suçladı. Öte yandan Birleşmiş Milletler İsrail'in "misket bombası" kullandığı yönündeki iddialar üzerine arama çalışması başlattı.
3.09.2019Dünya
Tanksavarla vurdular! Sığınaklar açıldı...
Tanksavarla vurdular! Sığınaklar açıldı...İsrail, Lübnan'dan İsrail tarafına tanksavar atışı yapıldığını bildirdi. İsrail ordusu saldırıya karşılık verirken Lübnan Başbakanı Hariri uluslararası topluma yükselen tansiyonun düşürülmesi için müdahale çağrısı yaptı.
1.09.2019Dünya
Tansiyon iyice yükseldi! Ve ilk ateş!
Tansiyon iyice yükseldi! Ve ilk ateş!Lübnan ordusunun, ülkenin güneyindeki hava sahasını ihlal eden İsrail'e ait insansız hava aracına (İHA) ateş açtığı bildirildi. Öte yandan Lübnan Parlamento İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Mahmud Kumati, İsrail'in Beyrut'a yapacağı herhangi bir saldırının karşılıksız kalmayacağını söyledi.
28.08.2019 Dünya
"ABD, Hizbullah ile iletişim kanalları açmaya çalışıyor" iddiası
"ABD, Hizbullah ile iletişim kanalları açmaya çalışıyor" iddiasıLübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD'nin Hizbullah ile iletişim kanalları açmaya çalıştığını iddia etti.
13.07.2019Dünya
Netanyahu'dan Nasrallah'ın açıklamalarına cevap
Netanyahu'dan Nasrallah'ın açıklamalarına cevapİsrail Başbakanı Netanyahu, "O (Nasrallah) ile adamları son yıl ve aylarda bu tünellerin kazılması için çok çaba sarf etti. 6 hafta içinde onu bu silahtan mahrum bıraktık." dedi.
27.01.2019Dünya
Son dakika... Tünelleri vuruyorlar!
Son dakika... Tünelleri vuruyorlar!İsrail Ordusu, Hizbullah'ın Lübnan'dan İsrail'e geçmek için kullandığı tünelleri imha etmek için operasyon başlattığını duyurdu.
4.12.2018Dünya
"İsrail bölgenin zayıf halkası Lübnan'a yöneldi"
"İsrail bölgenin zayıf halkası Lübnan'a yöneldi"İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Hizbullah'ı füze tesisi inşa etmekle suçlamasının ardından İsrail'in Lübnan'a saldırma senaryolarının konuşulmasına yol açtı. Lübnanlı siyaset ve askeri uzmanlar, Netanyahu'nun, basın üzerinden, Hizbullah füzelerine ilişkin açıklamalarıyla İran, Hizbullah ve Rusya'ya karşı kazanımlar elde etmeyi hedeflediğini öngörüyor.
2.10.2018Dünya
Hizbullah’a  yeni yaptırım
Hizbullah’a yeni yaptırımABD ve Körfez ülkeleri, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ve yardımcısı Naim Kasım’ın da aralarında bulunduğu kişi ve kuruluşlara yönelik ek yaptırımlar getirdi.
17.05.2018Dünya
Suudi Arabistan onu da terör listesine ekledi
Suudi Arabistan onu da terör listesine eklediSuudi Arabistan'ın, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile yardımcısı Naim Kasım'ın yer aldığı 8 kişi ve 2 kurumu terör listesine aldığı bildirildi.
17.05.2018Dünya
ABD’den Hizbullah yetkililerine yeni yaptırım
ABD’den Hizbullah yetkililerine yeni yaptırımABD Hazine Bakanlığının, Hizbulla'’ın Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'a yönelik yaptırımları genişlettiği, aralarında Nasrallah'ın yardımcısı Naim Kasım'ın da bulunduğu 4 Hizbullah yetkilisini ise ilk defa yaptırım listesine aldığı bildirildi.
16.05.2018Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hasan Nasrallah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hasan nasrallah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.