Hamile İddiası

Hamile İddiası

Son dakika hamile iddiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hamile iddiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hamile iddiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hamile İddiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hamile iddiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 hamile iddiası haberi bulunmuştur. Tüm hamile iddiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıla Gençoğlu hakkında bomba iddia! Evlilik nedeni...
Sıla Gençoğlu hakkında bomba iddia! Evlilik nedeni...İki hafta sonra nikah masasına oturacak olan Sıla ve Hazer Amani'nin evlilik nedeninin bebek olduğu iddia edildi.
1.01.2020Magazin
İkinci bebek geliyor! Aslıhan Turan hamile
İkinci bebek geliyor! Aslıhan Turan hamileFutbolcu Arda Turan'ın karısı Aslıhan Turan hamile iddiası gündem oldu. Her fırsatta kalabalık bir aile olmak istediklerini söyleyen Turan çifti, iddialara göre ikinci kez bebek heyecanı yaşıyor.
13.11.2019Magazin
3 aylık hamile iddiası
3 aylık hamile iddiasıMurat Yıldırım ile Faslı eşi İmane Elbani önceki gün Nişantaşı’ndaki Amerikan Hastanesi’nden çıkarken görüntülendi.
5.12.2017Magazin
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan hamile!
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan hamile!Ünlüler camiasının en çok yakıştırılan çiftlerinden Ahmet Kural ve Sıla'nın çocuk beklediği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.
3.10.2017Magazin
"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiası
"Baba olmayı çok istiyorum" diyen Vatan Şaşmaz'ın 'Eşi hamile' iddiasıVatan Şaşmaz'ın otel odasında öldürülmesinden sonra eşinin hamile olduğu iddia edildi. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz bir röportajında artık baba olmayı çok istediğini söylemişti. Arkadaşı Melike Öcalan'da Vatan Şaşmaz'ın eşinin hamile olduğunu söyledi.
28.08.2017Magazin
Selin İmer hamile mi?
Selin İmer hamile mi?Mustafa Ceceli ile 10 Temmuz’da evlenen Selin İmer annesi Canan İmer ile önceki gün Akmerkez’deydi.
19.07.2017Magazin
Pınar Tevetoğlu 'hamile' iddiası!
Pınar Tevetoğlu 'hamile' iddiası!Megastar Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun hamile olduğu iddia edildi.
6.07.2017Magazin
İkinci kez baba olacak
İkinci kez baba olacakÜnlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun nişanlısı İspanyol manken Georgina Rodriguez’in hamile olduğu iddia ediliyor. Ronaldo, yakında ikinci kez baba olabilir
2.06.2017Magazin
‘Beni karımı öldürmeye azmettirdiler’
‘Beni karımı öldürmeye azmettirdiler’İmam nikahlı eşi Gamze Pehlivan'ı üniversite kampüsünde önce bıçaklayan ardından yakarak öldüren Suat Aşır “Serap isimli bir kadın ‘eşin seni aldatıyor’ diyerek beni cinayete azmettirdi” dedi
22.04.2017Yaşam
Neslihan hamile mi?
Neslihan hamile mi?Geçen yıl temmuz ayında evlenen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun Instagram yazışmaları hayranlarını heyecanlandırdı
11.04.2017Magazin
'Jennifer Aniston hamile' iddiası!
'Jennifer Aniston hamile' iddiası!Kathy Hilton, Jennifer Aniston’ın hamile olduğunu iddia ederken, bebeğin cinsiyetinin de kız olacağını ileri sürdü.
1.03.2017Magazin
Elçin Sangu 2 aylık hamile iddiası!
Elçin Sangu 2 aylık hamile iddiası!Güzel oyuncunun hamile olduğu ve nikah masasına oturacağı iddia ediliyor
24.12.2016Magazin
Özgü Namal ikinci bebeğe hamile iddiası
Özgü Namal ikinci bebeğe hamile iddiası2014 yılında reklamcı Ahmet Serdar'la aşk yaşamaya başlayan ve bir sene sonra nisan ayında oğlu Nefes'i dünyaya getiren Özgü Namal'ın ikinci kez bebek beklediği iddia edildi...
17.04.2016Magazin
Kadın çalışanlardan bunu istediler
Kadın çalışanlardan bunu istedilerBurdur Milli eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere İŞKUR aracılığıyla 4’ü erkek, 279’u kadın 283 kişinin alımı yapıldı.
29.09.2021Gündem
Merve Boluğur hamile iddiası?
Merve Boluğur hamile iddiası?Pelin Karahan gibi o da ani evlilik kararı aldı!
12.08.2014Magazin
Hamile kaldı iddiası
Hamile kaldı iddiasıKadınlar tenisinin bir numarası Serena Williams’ın hamile olduğu ortaya çıktı. 33 yaşındaki yıldız kortlara veda edecek
10.11.2021Diğer Sporlar
Kate, yeniden hamile iddiası
Kate, yeniden hamile iddiasıYeni Zelanda resmi ziyareti devam eden Cambridge Dükü William ve eşi Düşes Kate Middleton’un bebek beklediği öne sürüldü...
13.04.2014Dünya
Kadın dayanışması
Kadın dayanışmasıCumhurbaşkanı Hollande’ı gölgede bırakan First Lady’ye Sarkozy’nin eski eşi ve Bruni sert çıktı
29.06.2012Dünya
Eylül’de hamile kalacağım
Eylül’de hamile kalacağımSeda Sayan, bir tüp bebek merkezinde operasyon geçirince ’hamile’ iddiası da beraberinde geldi
2.04.2008Magazin
Carla 3 aylık  hamile iddiası
Carla 3 aylık hamile iddiasıFransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin sevgilisi eski topmodel Carla Bruni ile apar topar 3 gün önce evlenmesi dedikodulara neden oldu.
5.02.2008Dünya
7 ay önce evlenmişti! Alina Boz hamile mi? Demet Akalın’ın iddiası gündem oldu
7 ay önce evlenmişti! Alina Boz hamile mi? Demet Akalın’ın iddiası gündem olduÜnlü şarkıcı Demet Akalın, 7 ay önce Umut Evirgen ile nikah masasına oturan genç oyuncu Alina Boz için beklenmedik bir iddia da bulundu. Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Boz’un hamile olabileceğini iddia etti.
3.07.2024Magazin
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktı
Bursa'da dehşet evi! Arkadaşını tabancayla vurdu, sevgilisine 8 kurşun sıktıBursa'da, eve çağırdığı arkadaşı Recep Özaslan'ı (47) tabancayla vurarak öldürüp, onunda ilişkisi olduğunu öne sürdüğü kendi sevgilisi Fatma O.’yu (43) da vurarak yaraladıktan sonra 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunan İlyas Sarıkaya (49), 6 suçtan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, 'cinayet' ve 'yaralama'yı kabul ederken, diğerlerini ise reddetti. Duruşmada ifade veren Fatma O., “Kendisine hamile olduğumu bildirince acıyıp beni öldürmekten vazgeçti. Recep'in cesedini, çarşafa ve strece sardı. Yaralı haldeyken, tuvaletimi altıma yapıp kanlar içinde kaldığım dönemde bana günlerce cinsel saldırıda bulundu” dedi.
7.02.2024Gündem
Rihanna ile ASAP Rocky evlendi mi?
Rihanna ile ASAP Rocky evlendi mi?ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile gizlice evlendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
23.06.2023Magazin
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardı
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardıFenerbahçe'nin başarılı file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Türkiye Kupası şampiyonluğuyla tamamlanan sezonun ardından Fenerbahçe Televizyonu’nda ‘Günün Röportajı’ programının konuğu oldu.
14.06.2023Fenerbahçe
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktıSinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hamile İddiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hamile iddiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.