Gazete Vatan Logo

Kadın dayanışması

Cumhurbaşkanı Hollande’ı gölgede bırakan First Lady’ye Sarkozy’nin eski eşi ve Bruni sert çıktı

Cumhurbaşkanı Hollande’ı gölgede bırakan First Lady’ye Sarkozy’nin eski eşi ve Bruni sert çıktı. Bruni, ‘Ben eleştirilerden asla şikayet etmedim’ dedi.

Fransa’nın yeni Cumhurbaşkanı François Hollande’ın hayat arkadaşı Valerie Trierweiler’in adı bir türlü gündemden düşmüyor. Önce Hollande’nin eski hayat arkadaşı Segolene Royal için kullandığı olumsuz ifadelerle tartışma yaratan Trierweiler’in geçen hafta kendisine sert eleştiriler yönelten bir gazetecinin işinden atılmasını istediği öne sürülmüştü. First Lady, bu tavırlarıyla Fransız halkının tepkisini çektiği gibi, selefinden de sert eleştirilere maruz kaldı. Eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin eşi olan eski First Lady Carla Bruni, VSD dergisiyle yaptığı röportajda Trierweiler’i eleştirdi. Bruni “Zaman zaman basında benim de hoşuma gitmeyen yazılar çıkıyordu. Ancak hiçbir zaman bu yazılar nedeniyle şikayet etmedim” dedi. Eski First Lady, Trierweiler’in altı danışmanı olduğu haberleriyle ilgili olarak da “Ben sadece iki danışmanla çalışıyordum” ifadesini kullandı. Sadece Carla değil, Sarkozy’nin eski eşi Cecilia Attias da yeni First Lady’yi eleştirdi. Attias, “First Lady olduğunuzda fazla seçme şansınız yoktur. İyiyi de kötüyü de birlikte alırsınız” diye konuştu.

Carla yeniden hamile iddiası

Fransa’nın eski First Lady’si Carla Bruni’nin üçüncü çocuğuna hamile olduğu iddia edildi. Fransız “Closer” dergisi, doktorların 44 yaşındaki Bruni’ye ileri yaştaki hamileliğin risklerinden dolayı “sürekli dinlenme” tavsiye ettiğini yazdı.

Haberin Devamı