Gazete Vatan Logo
Diğer SporlarHamile kaldı iddiası

Hamile kaldı iddiası

Kadınlar tenisinin bir numarası Serena Williams’ın hamile olduğu ortaya çıktı. 33 yaşındaki yıldız kortlara veda edecek

Hamile kaldı iddiası

Kadınlar tenisinin 1 numaralı ismi Serena Williams kortlara veda etmeye hazırlanıyor. Eğer iddia doğru ise ABD’li yıldız bundan böyle kortlarda yer alamayacak.

Toplamda 17 Grand Slam şampiyonluğu bulunan bir numaralı raketin hamile olduğu iddia edildi. Wimbledon’da Fransız Alize Cornet'ye 2-1 yenilerek turnuvaya üçüncü turda veda eden tecrübeli tenisçinin performansındaki düşüklüğün nedeninin bu olduğuna dikkat çekildi.

Çiftlerde de ablası Venus ile mücadele eden ve Barrois-Voegele çiftine boyun eğen Serena’nın sık sık karnını tutan görüntüleri için ‘mide virüsü’ değerlendirmesi yapılsa da tenisçinin hocası ve sevgilisi Patrick Mouratoglou’ndan hamile olduğu ve çocuk beklediği ifade edildi.

33 yaşındaki tenisçinin bu durumda kortlara veda edeceğini belirten uzmanlar, yaşı nedeniyle tekrar sahalara dönmesinin mümkün olmayacağı konusunda birleştiler.

Öte yandan Serena Williams, Wimbledon'da oynadığı çiftler maçında defalarca servis atmaya çalışmış fakat bu denemelerden sonuç alamayınca henüz ilk sette maçı bırakmak zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı