Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna

Son dakika Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eskişehir valisi güngör azim tuna gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 eskişehir valisi güngör azim tuna haberi bulunmuştur. Tüm eskişehir valisi güngör azim tuna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Es-Es'in yeni başkanı Halil Ünal
Es-Es'in yeni başkanı Halil ÜnalEskişehirspor'un Süper Lig'e veda etmesinin ardından düzenlenen olağanüstü seçimli kongrede başkanlığa Halil Ünal seçildi.
11.06.2016Futbol
Es-Es'te yönetim ibra edildi
Es-Es'te yönetim ibra edildiEskişehirspor Kulübü Olağan Mali Genel Kurulu. Hoşcan başkanlığındaki yönetim kurulu, oy çokluğuyla ibra edildi.
11.06.2016Futbol
Merkeze alınan ve yeni atanan valiler belli oldu
Merkeze alınan ve yeni atanan valiler belli olduİçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Valiler Kararnamesi’ne göre; 22 vali merkeze alındı, 24 ile yeni vali atandı. 26 il valisi de kendi içerisinde yer değiştirdi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de değişilik yok
29.09.2021Gündem
Hoşcan: Aday olmayacağım
Hoşcan: Aday olmayacağımYeni sezonda PTT 1.Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'da başkan Mesut Hoşcan, kulübün ilk oturumu 4 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulunda aday olmayacağını açıkladı.
26.05.2016Futbol
Aybaba: "Kazanmak için her şeyi yapacağız"
Aybaba: "Kazanmak için her şeyi yapacağız"Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında, 14 Mayıs Cumartesi günü Medipol Başakşehir'i konuk edeceği maçın hazırlıklarını Eskişehir Atatürk Stadı'nda taraftara açık antrenmanla sürdürdü.
12.05.2016Futbol
Anadolu Üniversitesi karıştı
Anadolu Üniversitesi karıştıESKİŞEHİR Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü’nün protesto gösterilerine katıldıkları gerekçesiyle bir ay okuldan uzaklaştırıdığı 14 öğrenci, Bölge İdare Mahkemesi’nin ’yürütmeyi durdurma’ kararı vermesi üzerine kampüse girmek istedi...
29.09.2021Gündem
Hoşcan, sabır ve destek istedi
Hoşcan, sabır ve destek istediEskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, sabır ve destek istedi.
1.12.2015Futbol
Dağlıca yine dağladı
Dağlıca yine dağladıYüksekova Dağlıca bölgesinde iki günden bu yana devam eden operasyonları sırasında çıkan, 3 askerin şehit düştüğü 6 askerin de yaralandığı çatışmada, ağır yaralı bir askerin de tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara karşın yaşamını yitirmesiyle şehit sayısı 4’e çıktı...
29.09.2021Gündem
Eskişehir ‘Eti Ana’ya ağladı Ülker acıya böyle ortak oldu
Eskişehir ‘Eti Ana’ya ağladı Ülker acıya böyle ortak olduTatil için gittiği Sömbeki Adası’nda kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren ETİ Şirketler Grubu Başkan Vekili 73 yaşındaki Gülay Kanatlı, Eskişehir’de gözyaşları içinde toprağa verildi...
29.09.2021Gündem
Rakibin vefası!
Rakibin vefası!TATİL için gittiği Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'nda geçen çarşamba günü geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren ETİ Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'nın eşi, ETİ Makine Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve ETİ Gıda Yönetim Kurulu üyesi olan 73 yaşındaki Gülay Kanatlı, Eskişehir'de gözyaşları içinde toprağa verildi...
29.09.2021Gündem
Sare Davutoğlu'nun acı günü
Sare Davutoğlu'nun acı günüBaşbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun 85 yaşında vefat eden amcası Salih Özgür, Eskişehir’de toprağa verildi. Sare Davutoğlu da cenaze için Eskişehir’e geldi.
29.09.2021Gündem
Bayrağı öpen Beren ile Ceren’e sürpriz
Bayrağı öpen Beren ile Ceren’e sürprizMİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Eskişehir’in Mahmudiye İlçesi’nde bir işyerinin önünde asılı Türk bayrağını defalarca öpen 8 yaşındaki Beren Nafi Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan’a birer dizüstü bilgisayar gönderdi...
30.04.2015Yaşam
F.Bahçe maçına G.Saray formasıyla...
F.Bahçe maçına G.Saray formasıyla...Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig karşılaşması öncesinde ilginç bir olay yaşandı.
25.04.2015Fenerbahçe
Yakalanmasaydı 45 bin kişi zehirlenecekti
Yakalanmasaydı 45 bin kişi zehirlenecektiEskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, son 6 ay içinde polis ekipleri tarafından Eskişehir'de düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler sebebi ile 45 bin kişinin zehirlenmesinin engellendiğini belirterek, “Terör örgütü gibi uyuşturucu da ülkemizi tehdit etmektedir” dedi.
21.04.2015Yaşam
Öğrencileri şişeye oturtan müdüre 'komplo' iddiası
Öğrencileri şişeye oturtan müdüre 'komplo' iddiasıESKİŞEHİR’in Beylikova ilçesinde 2 öğrenciyi sınıfta pet su şişenin üzerine oturtmak istediği, ayrıca sınıftaki öğrencileri hortumla sıra dayağından geçirdiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ü...
25.03.2015Yaşam
Öğrencileri şişeye oturtan müdür serbest bırakıldı!
Öğrencileri şişeye oturtan müdür serbest bırakıldı!Eskişehir'in Beylikova İlçesi'nde 2 öğrenciyi sınıfta pet su şişenin üzerine oturtmak istediği, ayrıca sınıftaki öğrencileri hortumla sıra dayağından geçirdiği öne sürülen İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ü.D. gözaltına alındı, hakkında da adli ve idari soruşturma başlatıldı. Şüpheli, mahkemece serbest bırakıldı.
29.09.2021Gündem
Vali az kalsın Nevruz ateşinde yanacaktı
Vali az kalsın Nevruz ateşinde yanacaktıİspirto ile yakılan Nevruz ateşinin üzerinden atlamak isteyen Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, yanmaktan son anda kurtuldu.
29.09.2021Gündem
Kırımlılardan asimilasyon tepkisi
Kırımlılardan asimilasyon tepkisiKırım Tatar Milli Meclisi Başkanı Çubarov: "Bunlar şimdi böyle yaparak, bizleri açıktan sürgün etmeye hazır değiller, dünyaya bunu bildirmeyi istemiyorlar ama milletimizin içine korkuyu aşılayıp, insanların Kırım'dan çıkmalarını istiyorlar. Kırım'dan 18-20 bin kişi ayrıldı. Bunların 8-9 bini Kırım Tatarı, geri kalanı Rus ve Ukraynalı."
11.10.2014Dünya
Bakan düşmekten son anda kurtuldu
Bakan düşmekten son anda kurtulduMİLLİ Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’de Sanayi Odası ziyaretinde merdivenlerden çıkarken ayağı takıldı.
29.09.2021Gündem
Vali konuştu: Başka yolu yok!
Vali konuştu: Başka yolu yok!Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor'un Galatasaray ile 7 Mayıs'ta Konya'da yapacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçına ilişkin "Maçı kazanacağız başka yolu yok" dedi
5.05.2014Futbol
'Yorulmuş, bitmiş...'
'Yorulmuş, bitmiş...'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmayla Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yüklendi
29.09.2021Gündem
Vali Tuna'ya büyük şok!
Vali Tuna'ya büyük şok!Arka kapıdan çıktı
29.09.2021Gündem
Olay Vali hakkında suç duyurusu!
Olay Vali hakkında suç duyurusu!Ankara Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundu
29.09.2021Gündem
'Beni hedef gösterdi'
'Beni hedef gösterdi'Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, gazeteci İsmail Saymaz'ı suçladı
29.09.2021Gündem
Sosyal medya sallandı!
Sosyal medya sallandı!Vali’den muhabire ‘hakaret dolu e-posta’ iddiası
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eskişehir valisi güngör azim tuna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.