Gazete Vatan Logo
FutbolVali konuştu: Başka yolu yok!

Vali konuştu: Başka yolu yok!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehirspor'unGalatasaray ile 7 Mayıs'ta Konya'da yapacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçına ilişkin "Maçı kazanacağız başka yolu yok" dedi

Vali konuştu: Başka yolu yok!

Tuna, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehir'in güçlerini birleştirerek adeta Konya'ya akın edeceğini belirterek, gerek Yüksek Hızlı Tren'le (YHT) gerekse de karayoluyla Eskişehir'in en önemli markalarındanEskişehirspor'a destek olabilmek için yola çıkacaklarını kaydetti.

Kupanın Eskişehir'e gelmesini istediklerini ifade eden Tuna, şöyle konuştu:

"Eskişehirspor'un ayağına büyük bir fırsat geldi. Bunu değerlendirmek lazım. Eskişehir'in bunu yapabilecek güçte ve kabiliyette olduğunu biliyoruz. Eskişehirspor'un yenemeyeceği takım yok. Moral çok önemli. Takımımızın kendisini evinden hissetmesi için moral desteği vermemiz lazım. Hep birlikte Çarşamba günü akşam Konya'da statta olacağız. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı olarak hızlı trenle ve karayoluyla ulaşım için gerekli desteği veriyoruz. Bayraklarımızla, promosyon ürünlerimizle ortak bir renk vermek için elimizden gelen katkıyı yapıyoruz ve yapacağız. Karşılaşma eş zamanlı olarak kentteki led ekranlardan da yayınlanacak. Oyuncularımıza inanıyorum. Maçı kazanacağız başka yolu yok. 2-0 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum."

Haberin Devamı