Aslı Aydıntaşbaş

Aslı Aydıntaşbaş

Son dakika aslı aydıntaşbaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aslı aydıntaşbaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aslı aydıntaşbaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Aydıntaşbaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı aydıntaşbaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 139 aslı aydıntaşbaş haberi bulunmuştur. Tüm aslı aydıntaşbaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!
'VIP dinleme' davası sanıklarına ceza yağdı!FETÖ/PDY adına siyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri suçlamasıyla aralarında Emniyet Genel Müdürlüğü eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak ile birçok eski emniyet müdürünün bulunduğu 'VİP dinleme' davasında karar çıktı.
22.01.2020Gündem
İstanbul'daki "VİP dinleme" davası başladı
İstanbul'daki "VİP dinleme" davası başladıFetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına milletvekilleri, işadamları ve gazetecilerin de bulunduğu 59 kişinin yasadışı dinlenmesiyle ilgili FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ve Erol Demirhan'ın da bulunduğu 45 kişi hakkında açılan davaya başlandı.
29.09.2021Gündem
‘VIP dinleme’ iddianamesi kabul edildi
‘VIP dinleme’ iddianamesi kabul edildiFETÖ’nün talimatıyla iş adamları, milletvekilleri ve gazetecilerden oluşan 59 kişiyi yasa dışı yollarla dinlediği belirlenen 44 istihbarat polisinin sanık olduğu iddianame kabul edildi
29.09.2021Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildi
FETÖ'nün "VIP dinleme" iddianamesi kabul edildiİstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Hasan Yılmaz ile savcı Mustafa Okan Yaman tarafından FETÖ'nün ''VIP dinlemelerine'' yönelik yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianame üzerindeki inceleme işlemleri tamamlandı
29.09.2021Gündem
FETÖ'nün "VIP dinleme" davası
FETÖ'nün "VIP dinleme" davasıSiyasetçi, sanatçı, gazeteci ve iş adamı birçok kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de bulunduğu 145 kişinin yargılandığı davanın bugünkü celsesi başladı.
29.09.2021Gündem
'VIP dinleme' soruşturmasında tüm şüpheliler serbest
'VIP dinleme' soruşturmasında tüm şüpheliler serbestÜnlü iş adamları ve gazetecilerin dinlenilmesine ilişkin paralel devlet yapılanmasına yönelik yürütülen "VİP dinleme" soruşturmasında mahkemeye sevk edilen 14 kişinin tutuklanma istemi reddedildi. ‘VİP dinleme’ soruşturması kapsamında 33 şüphelinin tamamı serbest bırakılmış oldu.
29.09.2021Gündem
"VIP dinleme" soruşturmasına tutuklama talebi
"VIP dinleme" soruşturmasına tutuklama talebiİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bazı iş adamları ile gazetecilerin dinlenilmesi ve takip edilmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) hakkında yürütülen "VIP dinleme" soruşturması kapsamında gözaltına alınan 21 kişiden 19' tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi...
29.09.2021Gündem
‘VIP kulak’ operasyonu
‘VIP kulak’ operasyonuÜnlü işadamları ve gazetecilerin telefonlarını dinleyip özel hayatlarını takip altına alan 44 istihbaratçı hakkında operasyon başlatıldı. Soruşturma dosyasındaki 45’inci şüpheli ise Fethullah Gülen...
29.09.2021Gündem
VIP dinleme iddiasıyla operasyon: Çok sayıda gözaltı kararı
VIP dinleme iddiasıyla operasyon: Çok sayıda gözaltı kararıBirçok ünlü işadamı ve gazeteciyi sahte belgelerle terör örgütleriyle ilişkilendirip baskı altına alabilmek amacıyla telefonlarını dinlediği iddia edilen 45 isim hakkında operasyon başlatıldı.
29.09.2021Gündem
Biden'dan vekillere: PKK'yı PYD'den ayrı tutmak gerekir
Biden'dan vekillere: PKK'yı PYD'den ayrı tutmak gerekirABD Başkan Yardımcısı Joe Biden; AK Parti, CHP ve HDP'den milletvekilleriyle İstanbul'da görüştü. Görüşmeye katılan bazı vekillere göre, Biden, "PKK'nın bir terör örgütü olduğunu, silahları bırakması ve şiddete son vermesi gerektiğini ancak PYD'yi PKK'dan ayrı tutmak gerektiğini" söyledi.
29.09.2021Gündem
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyonAnkara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü "usulsüz dinleme" soruşturması kapsamında Ankara merkezli 23 ilde operasyon başlatıldı.
29.09.2021Gündem
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme!
‘Telekulak’ta 100 hakime inceleme!Siyasetçi, bürokrat, işadamı ve çok sayıda ünlü kişinin yasa dışı dinlenmesiyle ilgili eski emniyet görevlileriyle ilgili dava açılırken, yargı ayağıyla ilgili de adım atıldı. HSYK 100 hakimle ilgili inceleme başlattı.
29.09.2021Gündem
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş!
‘Paralel Kulak’ Skandalı: Patronların özel hayatı dinlenmiş!Paralel Devlet Yapılanması’nın, aralarında Caroline Koç ve Vuslat Doğan Sabancı gibi isimlerin de olduğu iş dünyası ile çok sayıda gazeteci ve siyasetçiyi dinlediği ortaya çıktı.
29.09.2021Gündem
Gazeteciler yasa dışı dinlemelere isyan etti
Gazeteciler yasa dışı dinlemelere isyan etti Paralel Devlet Yapılanması'nın, "terör örgütü üyeliği, organize suç örgütü üyeliği" gibi suçlamalarla ve uydurma isimlerle 2008-2009'da dinlediği gazeteciler ve iş adamları, bu hukuksuzluğa tepki gösterdi.
29.09.2021Gündem
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmiş
'Paralel yapı' patronların özel hayatını takip etmişParalel Devlet Yapılanması'nın iş dünyasını ve gazetecileri dinlediği ortaya çıktı...
29.09.2021Gündem
Ak Parti hâlâ hakim HDP deparda
Ak Parti hâlâ hakim HDP deparda7 Haziran Genel Seçimlerinde 12 milletvekili çıkarakcak olan Şanlıurfa'da 2014 seçimlerindeki milletvekili dağılımı değişebilir...
29.09.2021Gündem
Ünlü anketçiden HDP'ye çok kritik uyarı!
Ünlü anketçiden HDP'ye çok kritik uyarı!Milliyet yazarı Aslı Aydıntaşbaş, HDP’nin barajı geçmesinin halihazırda yüzde 100 garanti olmadığını yazdı...
29.09.2021Gündem
'Asıl HDP parti olarak girmezse başkanlık gelir'
'Asıl HDP parti olarak girmezse başkanlık gelir'HDP'nin seçime parti olarak mı bağımsız adaylarla mı girmesi gerektiğine ilişkin ilginç bir değerlendirme de Milliyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş'tan geldi.
29.09.2021Gündem
Çipras'ın Türkiye şaşkınlığı!
Çipras'ın Türkiye şaşkınlığı!Yunan seçimlerinden en önemli gözlem, radikal sol koalisyon SYRİZA’nın tesadüfen değil ciddi bir kadro hareketi ve akıllı bir seçim stratejisiyle iktidara geldiği SYRİZA yetkilileri, Türkiye’de sol partiler ve sosyal medyadaki yoğun ilgiyi şaşkınlık ve memnuniyetle karşıladılar...
27.01.2015Dünya
Müthiş iddia! Seçimlerden sonra...
Müthiş iddia! Seçimlerden sonra...Milliyet gazetesi yazarı Aslı Aydıntaşbaş, HDP'nin seçimlerde baraj altı kalması durumunda Türkiye'nin kaosa sürükleneceğini iddia etti.
29.09.2021Gündem
Kobani'de işler tersine döndü!
Kobani'de işler tersine döndü!Kobani’yi 30 gündür kuşatma altında tutan IŞİD, geriletilmeye başladı. Koalisyon güçlerinin dün 21 hava saldırısı düzenlediği Kobani’de YPG güçleri, kentin en önemli mevzilerin Til Şehir tepesini geri aldı.
15.10.2014Dünya
‘Gizli ziyaret’te kanton pazarlığı!
‘Gizli ziyaret’te kanton pazarlığı!Salih Müslim’in gizli Ankara gezisindeki pazarlıklarda, Ankara üçüncü tarafların PYD’ye yardım ulaştırılmasındaki vetoyu kaldırmak...
29.09.2021Gündem
Barzani'den şoke eden IŞİD itirafı!
Barzani'den şoke eden IŞİD itirafı!Milliyet gazetesinden Aslı Aydıntaşbaş'a açıklamalar yapan Neçirvan Barzani, IŞİD'in Peşmerge'den daha güçlü olduğunu söyledi...
8.09.2014Dünya
Halid Meşal'den o Arap ülkelerine sert tepki!
Halid Meşal'den o Arap ülkelerine sert tepki!Hamas lideri Halid Meşal, İsrail saldırıları karşısında bazı Arap ülkelerinin kendilerini yüzüstü bıraktığını söyleyerek, "Bize ihanet edenlerin kıyamet günü cezalandırılacağını biliyorum" dedi.
22.08.2014Dünya
Demirtaş pazarlık iddialarına ne dedi?
Demirtaş pazarlık iddialarına ne dedi?HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, tarafsızlıktan, AKP'ye destek iddialarına, Bağışlardan, mal varlığına, Suriye'den MHP'ye, CHP'ye kadar her konuda fikirlerini açıkladı
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Aydıntaşbaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı aydıntaşbaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.