Asgari Zam

Asgari Zam

Son dakika asgari zam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asgari zam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asgari zam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Zam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari zam gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.284 asgari zam haberi bulunmuştur. Tüm asgari zam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Yeni denklem: Maaş + kariyer gelişimi + esneklik
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! Yeni denklem: Maaş + kariyer gelişimi + esneklikİstihdam piyasasında en derin ve en etkili bir dönüşümün ayak sesleri duyuluyor. Çalışma kültüründeki derin dönüşümle, sadece iş, bir yaşam doyumu kaynağı olmaktan çıkıyor. Çalışanların çoğu, refahını olumsuz etkileyebilecek bir terfii istemiyor.
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Asgari ücret üzerinde maaş alanları kapsıyor, oran verildi
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Asgari ücret üzerinde maaş alanları kapsıyor, oran verildiAsgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya çıkarıldı. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira oldu. Peki özel sektör çalışanlarına da zam yapılacak mı? Özel sektörde asgari ücretten daha yüksek maaş alanların durumu ne olacak? Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran verdi.
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Kritik detay: Haklı fesih nedeni
Özel sektör çalışanlarına ara zam! Kritik detay: Haklı fesih nedeni Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya çıkarıldı. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira oldu. Peki özel sektör çalışanlarına da zam yapılacak mı? Özel sektörde asgari ücretten daha yüksek maaş alanların durumu ne olacak? Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran verdi.
Maaşlara zam geliyor! Milyonlarca özel sektör çalışanı bekliyordu, oran belli oldu
Maaşlara zam geliyor! Milyonlarca özel sektör çalışanı bekliyordu, oran belli olduAsgari ücret yüzde 34'lük bir zamla 11 bin 402 liraya çıkarıldı. En düşük memur maaşı ise 22 bin liraya çıkarılıyor. Peki özel sektör çalışanlarına da zam yapılacak mı? Başta teknoloji gibi uzmanlık gerektiren sektörler olmak üzere özel sektörde de ortalama yüzde 25 zam beklentisi oluştu. Şirketlerin verdiği yemek ücretleri ise ortalama fastfood menülerinin altında kaldı.
Yeni asgari ücretle her şey değişti! İşsizlik maaşı, Bağ-Kur primi, 65 yaş ve engelli aylığı, borçlanma...
Yeni asgari ücretle her şey değişti! İşsizlik maaşı, Bağ-Kur primi, 65 yaş ve engelli aylığı, borçlanma...Asgari ücretteki yüzde 34.04’lük artış sosyal güvenlikteki tüm alanları etkileyecek. Yeni asgari ücretle birlikte; doğum ve askerlik borçlanmasından işsizlik maaşına, genel sağlık sigortası priminden isteğe bağlı sigortalılık ödemelerine, Bağ-Kur primlerinden 65 yaş aylığına kadar tüm ödemeler de artacak.
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Alt sınır belli oldu, zam hesabı değişti
Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi! Alt sınır belli oldu, zam hesabı değiştiAsgari ücret zammı için geri sayım başladı. Zamda alt sınır belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yeni asgari ücrete ilişkin saha çalışmasını sürdürürken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ara zam için haziran ayında toplanacak. Yapılacak ara zamda haziran başında açıklanacak mayıs ayı enflasyon verileri de dikkate alınacak. . Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? İşte asgari ücret ile ilgili olası zam oranlarıyla birlikte yeni maaşlar...
Büyük zam! Çalışanların maaşı yüzde 104 arttı, SGK duyurdu
Büyük zam! Çalışanların maaşı yüzde 104 arttı, SGK duyurduAsgari ücrete temmuz ayında yeni zam yapılması gündemdeki yerini koruyor. Hükümet kanadından art arda yeni zam olamayacağına dair açıklamalar gelse de çalışan yüz binlerce kişi enflasyon nedeni ile zam yapılmasını bekliyor. Asgari ücrete yıllar sonra ilk kez yüzde 50'lik zam yapılmasının ardından özel sektörde daha yüksek ücretler ile çalışanlara yapılan zam miktarı da arttı. Bazı sektörlerde zam oranı yüzde 104'e kadar ulaşırken, kimi sektörlerde düşük zam uygulaması tercih edildi. 2022 yılında yüzde 24 – 25 seviyelerinde zam yapan sektörler de bulunuyor. Peki yeni maaşlar belirlenirken en yüksek ve en düşük zam oranlarını kimler aldı. İşte çalışan maaşlarına yapılan zam miktarı ile ilgili detaylar...
Asgari ücretliye güzel haber! Yüzde 20 zam...
Asgari ücretliye güzel haber! Yüzde 20 zam...Asgari ücret tartışmaları bu yıl erken gündeme gelse de, asıl pazarlık aralıktaki ilk toplantıyla başlayacak. Bu yıl artış oranının yüzde 20'nin üzerinde olması beklenirken, yapılacak artış tüm çalışanları etkileyecek.
Emekli, asgari ücretli, EYT'li milyonları ilgilendiriyor! 3.800 TL...
Emekli, asgari ücretli, EYT'li milyonları ilgilendiriyor! 3.800 TL...İşçi, emekli, EYT'li, asgari ücretli olarak çalışan milyonlar merak ediyordu. Tek tek açıklandı. 2022'de asgari ücret ne kadar olacak? EYT ile ilgili son durum nedir? Emekli olanlar sigortasız olarak çalışabilir mi? Gibi çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Yazarımız Mert Nayır yanıt verdi...
12.11.2021Uzmana Sor
Zam oranları ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca asgari ücretli için...
Zam oranları ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca asgari ücretli için...Aralık ayının yaklaşmasıyla maaşlara yapılacak zam oranları da merak edilmeye başladı. Özellikle asgari ücretli olarak çalışanlar yeni maaşların ne kadar olacağını araştırıyor. 2022 asgari ücret zammı için geri sayım devam ederken asgari ücrette önemli bir artışa hazırlanan hükümet yeni bir düzenlemeye daha hazırlanıyor. İşte Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri
Ev hizmetlerinde çalışan kadınların sigorta primi ne kadar (2020)?
Ev hizmetlerinde çalışan kadınların sigorta primi ne kadar (2020)?2020 asgari zam oranının belli olmasının ardında, birçok kalemde değişiklik oldu. Emekli, memur, işçi, işveren, doğum, askerlik borçlanması, ev hizmetleri primi yeni asgari ücret zammından etkilendi. Peki, ev hizmetlerinde çalışan kadınların sigorta primi ne kadar oldu?
Asgari ücrete zam!
Asgari ücrete zam!İşte zam oranı...
11.06.2013Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı rakam verildi! İşte olası zam oranı
Asgari ücret zammı ile ilgili çarpıcı rakam verildi! İşte olası zam oranıYeni dönem asgari ücretin belirlenmesine yaklaşık 3.5 aylık bir zaman kaldı. Hükümet cephesi yıl sonu enflasyon tahminini revize etti. OVP’deki hedefe göre yıl sonunda enflasyonun yüzde 41.5’e gerileyeceği tahmin ediliyor. Peki enflasyon beklentilerine göre asgari ücrete zam oranı ne olacak? Refah payı gündeme gelir mi? İşte detaylar...
16.09.2024Ekonomi
Asgari ücrete ne kadar zam olacak? Yüksek oran verildi, olası rakamlar ortaya çıktı
Asgari ücrete ne kadar zam olacak? Yüksek oran verildi, olası rakamlar ortaya çıktıAsgari ücret zammıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücrete ara zam yapılmayacağının açıklanmasının ardından gözler yıl sonuna çevrildi. Yıl sonuna doğru yaklaştıkça enflasyon beklentileri de şekilleniyor. Peki enflasyon tahminlerine göre asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte detaylar...
Asgari ücret için çarpıcı tahmin! Asgari ücrete yüzde 40 zam mı geliyor?
Asgari ücret için çarpıcı tahmin! Asgari ücrete yüzde 40 zam mı geliyor?2025 yılı asgari ücret zammı henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak yapılan tahminler hükümetin yüzde 40 civarında bir artış yapabileceğini gösteriyor. Ekonomik koşullar ve enflasyon oranları dikkate alınarak yapılan bu tahmin, çalışanlar arasında merakla beklenen bir konu haline geldi.
21.08.2024Ekonomi
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!Asgari ücret zammı ile ilgili yeni açıklama geldi. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Bakan Işıkhan net konuştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette artışın olmayacağını açıkladı.
Kıdem tazminatı tavanı 42 bin TL'yi aşacak! İşte Temmuz 2024 kıdem tazminatı hesaplama tablosu
Kıdem tazminatı tavanı 42 bin TL'yi aşacak! İşte Temmuz 2024 kıdem tazminatı hesaplama tablosu2024 yılı Temmuz-Aralık döneminde uygulanacak kıdem tazminatı tavanı belli oluyor. Mevcut durumda 35 bin 58 lira 58 kuruş olarak uygulanan kıdem tazminatı tavanı memur zam oranı ile yükselecek. Böylece emeklilik dahil kıdem tazminatına hak kazanarak işten ayrılanların cebine daha çok para girecek. Ekonomistlerin beklentisine göre memur zam oranı büyük oranda netleşti. Öte yandan asgari ücret ile çalışan bir işçinin kıdem tazminatı tavanı 20 bin 2 TL olarak uygulanmaya devam edecek.
26.06.2024Ekonomi
AK Parti'den asgari ücret açıklaması
AK Parti'den asgari ücret açıklamasıAK Parti Genel Başkan Yardımcıısı Hamza Dağ, CNN Türk yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
25.06.2024Ekonomi
Asgari ücrete eylülde zam gelecek mi, asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücrete zam var mı?
Asgari ücrete eylülde zam gelecek mi, asgari ücrete zam yapılacak mı? Asgari ücrete zam var mı?       Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ekonomik verilerin iyi gittiğine dikkat çekerek, asgari ücret ara zammıyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı; "Aralık ayındaki düşüncemiz neyse aynı şekilde devam ediyor. Enflasyonla ilgili verilerimiz oldukça güzel geliyor. Hiçbir ara zam gündemimizde yok." Bu açıklamayla 2024 Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmayacak. Öte yandan eylül ayında asgari ücrete ara zam yapılacağı iddiaları ortaya atıldı. Peki, eylülde asgari ücrete zam gelecek mi, asgari ücrete zam var mı?
22.06.2024Ekonomi
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktı
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktıCumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel’e dün iade-i ziyarette bulundu. Erdoğan 18 yıl önce Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı döneminde CHP Genel Merkezi’nde ağırlanmıştı. 12. katta gerçekleşen görüşme için Erdoğan’a özel bir oda tahisis edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Özel, Erdoğan’a makam aracına kadar eşlik ederek uğurladı.
12.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin süresini açıkladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kurban Bayramı ikramiyelerimizi 10-14 Haziran tarihileri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırıyoruz. Böylece tek kalemde emeklilerimize 42 bin TL tutarında ödeme yapacağız" dedi. Erdoğan yaptığı açıklamada Bayram tatili için alınan kararı açıkladı.
4.06.2024Gündem
Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkıyor! Yeni dönemin şifreleri ortaya çıktı! Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor
Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkıyor! Yeni dönemin şifreleri ortaya çıktı! Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyorKirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kiralarda yüzde 25 zam sınırı uygulamasının devam edip etmeyeceğine yönelik “Devam etmesi için bir sebep görmüyorum, etmemesi gerektiğini düşünüyorum. Devam etmesi yönünde bir çalışma yok” dedi. Ayrıca, çok uluslu şirketler için asgari kurumlar vergisi getireceklerini dile getiren Şimşek, “Arsalar ve gayrimenkuller üzerinden elde edilen gelirler konusunda da paket çalışmamız var” ifadelerine yer verdi.
21.05.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruz
Bakan Işıkhan'dan emeklilere refah payı açıklaması: Temmuz ayını bekliyoruzÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekliye refah payı verilmesine ilişkin, “Şu anda bunu konuşmak için çok erken. Bunun için temmuz ayını bekleyelim” dedi.
15.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Zam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari zam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.