Anders Fogh Rasmussen

Anders Fogh Rasmussen

Son dakika Anders Fogh Rasmussen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anders Fogh Rasmussen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anders Fogh Rasmussen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anders Fogh Rasmussen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anders fogh rasmussen gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 anders fogh rasmussen haberi bulunmuştur. Tüm anders fogh rasmussen haberleri aşağıda listelenmiştir.
NATO eski genel sekreterinden Türkiye açıklaması
NATO eski genel sekreterinden Türkiye açıklaması NATO eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye ile ilgili açıklama yaparak, "NATO'nun Türkiye'ye sırtını dönmesi tarihi bir hata" dedi.
3.12.2019 Gündem
Stoltenberg'in görev süresi 2022'ye kadar uzatıldı
Stoltenberg'in görev süresi 2022'ye kadar uzatıldı NATO üyesi ülkeler, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görev süresini 30 Eylül 2022'ye kadar uzatma kararı aldı.
28.03.2019 Dünya
Büyük tehdit: "Gerekirse Rusları vururuz"
Büyük tehdit: "Gerekirse Rusları vururuz" Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü (NATO) eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Rusya Ukrayna'ya girerse buna karşılık verebiliriz dedi.
7.06.2018 Dünya
NATO'dan kritik açıklama!
NATO'dan kritik açıklama! NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in görev süresi 2020 yılına kadar uzatıldı.
12.12.2017 Dünya
"Halep operasyonlarını ABD için durdurduk"
"Halep operasyonlarını ABD için durdurduk" Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Mariya Zaharova Suriye'nin Halep kentindeki operasyonları, ABD'ye ılımlı muhalifleri teröristlerden ayırması için bir şans vermek amacıyla durdurduklarını söyledi.
3.11.2016 Dünya
Rasmussen eşcinsel mi?
Rasmussen eşcinsel mi? NATO Genel Sekreterliği görevi sona eren Anders Fogh Rasmussen’in koruması PET Ajanı Frank Martinsen, Rasmussen’in hayatını yazdı.
25.11.2014 Dünya
2.5 saat konuşmaya 33 bin Euro!
2.5 saat konuşmaya 33 bin Euro! NATO eski Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'in 2.5 saatlik bir konferans için 33 bin Euro alması tartışmalara neden oldu
19.11.2014 Dünya
‘IŞİD saldırırsa NATO Türkiye’yi savunur!’
‘IŞİD saldırırsa NATO Türkiye’yi savunur!’ Yeni genel sekreter göreve gelir gelmez bunu söyledi
29.09.2021 Gündem
Avrupa karardan memnun
Avrupa karardan memnun İskoçların etkisiyle Katalanların bağımsızlık hayallerinin güçlendiği İspanya’nın Başbakanı Mariano Rajoy, referandumdan hayır kararı çıkmasından dolayı İskoç halkını tebrik etti...
19.09.2014 Dünya
NATO Ukrayna'yı güçlendirmek için adım attı
NATO Ukrayna'yı güçlendirmek için adım attı ABD Başkanı Barack Obama, NATO'nun Ukrayna ordusunun güçlendirilmesine yardım etmesi gerektiğini açıkladı. NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Ukrayna Krizi'yle ilgili alınan kararı açıkladı.
5.09.2014 Arşiv
NATO Acil Müdahale Gücü'nü onayladı
NATO Acil Müdahale Gücü'nü onayladı Rusya'ya karşı oluşturulan Acil Müdahale Gücü NATO tarafından onaylandı...
5.09.2014 Dünya
Erdoğan aile fotoğrafına katıldı
Erdoğan aile fotoğrafına katıldı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde liderler aile fotoğrafında bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Rus tankları Ukrayna’da
Rus tankları Ukrayna’da Rusya, Ukrayna’nın doğusundaki ayrılıkçılara yüzlerce kamyon dolusu yardım, tank ve zırhlı araç gönderdi...
15.08.2014 Dünya
Rusya'da konvoy krizi!
Rusya'da konvoy krizi! Rusya’nın Ukrayna için önerdiği insani yardım koridoru Kiev yönetimi ve Batılı ülkeler tarafından sıcak karşılanmadı...
12.08.2014 Dünya
NATO: IŞİD, Türkiye'ye girerse!
NATO: IŞİD, Türkiye'ye girerse! NATO Genel Sekreteri Rasmussen, Rusya'nın yüksek ihtimalle Ukrayna'nın doğusuna askeri müdahalede bulunacağını söyledi...
11.08.2014 Dünya
NATO'dan Rusya'ya ihtar!
NATO'dan Rusya'ya ihtar! Anders Fogh Rasmussen, "Anlaşmanın uygulanmasının devamı Rusya dahil herkesin güvenliğini güçlendirir" dedi.
31.07.2014 Dünya
Savaş Türkiye'ye sıçrarsa...
Savaş Türkiye'ye sıçrarsa... NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Türkiye’nin güney sınırında yaşanan gelişmelere ilişkin NATO'nun müdahalesinin mümkün olmadığını belirterek, NATO üyelerinin Türkiye'yi şiddetin ülkeye sıçraması halinde koruyacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem
NATO’dan Türkiye’ye güvence!
NATO’dan Türkiye’ye güvence! NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, Irak’taki gelişmeler ışığında Türkiye’nin korunması konusunda gerekli adımları atmakta tereddüt etmeyeceklerini söyledi...
29.09.2021 Gündem
'Türkiye'yi savunmakta tereddüt etmeyiz'
'Türkiye'yi savunmakta tereddüt etmeyiz' NATO Genel Sekreteri Rasmussen, Irak'taki gelişmeler bağlamında, gerekmesi durumunda Türkiye'nin savunulması ve korunması konusunda tereddüt etmeyeceklerini söyledi...
25.06.2014 Dünya
NATO ile tatbikat krizi mi?
NATO ile tatbikat krizi mi? NATO Genel Sekreteri Rasmusen'in aniden Türkiye'ye gelerek Dışişleri Bakanı ile görüşme nedeninin Türkiye'nin Ukrayna'da yapılacak NATO tatbikatına katılmaya ikna etmek için olduğu öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
Hükümet Irak’ı konuştu
Hükümet Irak’ı konuştu Bakanlar Kurulu dünkü toplantısında Musul’da Türk Başkansolosluğu görevlileri ile Türk TIR şoförlerinin rehin alınmasını Suriye’deki gelişmeleri ele aldı...
29.09.2021 Gündem
Başbakan Erdoğan Rasmussen ile görüştü
Başbakan Erdoğan Rasmussen ile görüştü BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın, NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile görüştü. Kabulde, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da hazır bulundu.
29.09.2021 Gündem
NATO'dan Ankara'ya kritik ziyaret
NATO'dan Ankara'ya kritik ziyaret NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen'in Türkiye'ye yapacağı ziyaret, Irak Şam İslam Devleti Örgütü'nün (IŞİD) Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na yönelik işgali sonrasına raslaması nedeniyle ayrı bir önem kazandı.
29.09.2021 Gündem
Bağdat’a 1 saat!
Bağdat’a 1 saat! IŞİD, hızla başkent Bağdat’a ilerliyor...
29.09.2021 Gündem
NATO'dan flaş açıklama
NATO'dan flaş açıklama NATO Genel Sekreteri Rassmussen Irak'ta yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.
12.06.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Anders Fogh Rasmussen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anders fogh rasmussen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.