Yeniçeri

Yeniçeri

Son dakika yeniçeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeniçeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeniçeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeniçeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeniçeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 yeniçeri haberi bulunmuştur. Tüm yeniçeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ'da Sıla bebekle ilgili 5 şüphelinin tutukluklarına devam kararı verildi
Tekirdağ'da Sıla bebekle ilgili 5 şüphelinin tutukluklarına devam kararı verildiTekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddet ve cinsel istismara uğrayan ve tedavi gördüğü hastanede bir ay sonra hayatını kaybeden Sıla Yeniçeri (2) ile ilgili tutuklanan 5 şüpheli için mahkemede yapılan 'Tutukluluğun gözden geçirilmesi'nde şüphelilerin tutukluluk halinin devamına karar verildi.
9.10.2024Gündem
Sıla son yolculuğuna uğurlandı! Tabut küçük acı büyük
Sıla son yolculuğuna uğurlandı! Tabut küçük acı büyükTekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismar ve şiddet uğradıktan sonra hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri'nin tabutu camiye getirildi. Minik Sıla'nın küçük bedeni küçük bir tabut ile taşındı.
8.10.2024Gündem
Sıla son yolculuğuna uğurlandı! Tabut küçük acı büyük
Sıla son yolculuğuna uğurlandı! Tabut küçük acı büyükTekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismar ve şiddet uğradıktan sonra hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri'nin tabutu camiye getirildi. Minik Sıla'nın küçük bedeni küçük bir tabut ile taşındı.
8.10.2024Vatan TV
Sıla bebeğin cenazesi ailesine teslim edildi! Teyzeleri gözyaşlarına hakim olamadı
Sıla bebeğin cenazesi ailesine teslim edildi! Teyzeleri gözyaşlarına hakim olamadıTekirdağ'ın Malkara ilçesinde şiddet ve cinsel istismara uğrayan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 2 yaşındaki Sıla Yeniçeri'nin cenazesi, teyzeleri Asıl Tatar ve Elif Akyüz tarafından morgdan alındı. Gözyaşı döken 2 teyzeyi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden gelen görevliler teselli etti.
8.10.2024Gündem
Tekirdağ'daki Sıla bebek olayında yeni detay! Anneyle ilgili şoke den gerçek ortaya çıktı
Tekirdağ'daki Sıla bebek olayında yeni detay! Anneyle ilgili şoke den gerçek ortaya çıktıÖnce Narin'in sonra da sonra Sıla'nın acısı yürek burktu. Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin tedavisi devam ediyor. Ancak soruşturmaya dair her geçen gün ortaya çıkan yeni detaylar kan donduruyor. 5 kişinin tutuklandığı kan donduran olayda delilleri kararttığı ortaya çıkan anne 2 ay önce tahliye olduğu ortaya çıktı.
17.09.2024Gündem
Şiddete uğradığı iddia edilen Sıla bebek beyin kanaması geçirdi; anne tutuklandı
Şiddete uğradığı iddia edilen Sıla bebek beyin kanaması geçirdi; anne tutuklandıTekirdağ'ın Malkara ilçesinde ailesinin hastaneye götürdüğü Sıla Y.’nin (2) beyin kanaması geçirdiği ve vücudunda morluklar olduğu tespit edildi. Sıla Y. ameliyat edilirken, kızının televizyon ünitesinden düştüğünü iddia ettiği annesi B.Y. ile 1 kişi gözaltına alındı. Sıla Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
10.09.2024Gündem
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendiFanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023Şampiy10
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Bursa 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bursa Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranıBursa 2. bölge seçim sonuçları 2023 secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı takip ediliyor. Türkiye'nin kritik viraja gireceği 14 Mayıs genel seçimlerinde sandık başına gidecek Bursalı vatandaşlar hangi partinin kazandığını, hangi Cumhurbaşkanı adayının önde olduğunu buradan takip edecek. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın adaylıkları sonrası Bursa 2. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları, milletvekili ve ittifak partileri oy oranları da haberimizde olacak. İşte 2023 Bursa seçim sonuçları sorgulama ekranı...
14.05.2023Gündem
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacak
161 fabrika 55 bin gence ekmek kapısı olacakGençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, emek yoğun sektörlerde gençlerin istihdamını sağlamak amacıyla özel sektörü, kullanıma hazır üretim tesisleri ile destekliyor. 33 ilde uygulanan Çalışan ve Üreten Gençler Programı ile 161 fabrika toplamda 55 bin gence ekmek kapısı olacak.
3.05.2023Ekonomi
Konya'da feci kaza! Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
Konya'da feci kaza! Aynı yöne giden otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralıKonya’nın Kadınhanı ilçesinde aynı yöne giden iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
15.04.2023Yaşam
Bakan Varank açıkladı! 33 bin tesiste üretim başladı
Bakan Varank açıkladı! 33 bin tesiste üretim başladıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, depremden zarar gören bölgelerdeki sanayi tesisleriyle ilgili hasar raporunu açıkladı. Deprem bölgesinde bulunun 34 Organize Sanayi Bölgesinin (OSB) 7’sinde kısmi altyapı hasarları olduğunu ifade eden Bakan Varank, ağır ve orta hasarlı 5 bin 600 tesisin bulunduğunu kaydetti. Varank, tüm bölge bağlamında 33 bin tesiste üretimin başladığını vurgulayarak depremin sanayi üzerindeki maliyetinin yaklaşık 170 milyar lira olduğunu söyledi.
26.03.2023Ekonomi
Miralay hangi rütbe? Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması
Miralay hangi rütbe? Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralamasıMiralay hangi rütbe sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1299 yılında Osman Bey tarafından kurulan Osmanlı Devleti, topraklarının genişlemesiyle birlikte imparatorluk oldu. Ordunun savaşlarda muzaffer olması sonrası en geniş sınırlara ulaşan imparatorluk olarak bilindi. Peki Osmanlı ordusunda rütbelerin isimleri ve sıralaması nasıldı?
23.03.2023Gündem
Şahkulu Dergahı nerede? Sahkulu Sultan kimdir, Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, hikayesi ne?
Şahkulu Dergahı nerede? Sahkulu Sultan kimdir, Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, hikayesi ne?  Şahkulu Dergahı hakkında yapılan aramalar zaman zaman artıyor. Peki, Şahkulu Dergahı nerededir? Şahkulu Dergahı ne zaman kuruldu, Şahkulu kimdir?
15.02.2023Gündem
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz'
Kıbrıs'ta gözyaşları sel oldu! 'Hepiniz birer şampiyonsunuz'Turnuva için Adıyaman’a gelen KKTC’nin Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji’nin kız ve erkek voleybolcularının tamamı deprem sonrası enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi. 3 Şubat’ta gelip İsias Hotel’e yerleşen 39 kişilik kafilede, 12-14 yaşlarında 25 sporcu, 9 veli, 1 öğretmen, 2 müdür muavini ve 2 antrenör bulunuyordu. 6 Şubat sabahı 04.17’de meydana gelen 7.7 şiddetindeki depremden sadece 4 veli ile 1 müdür yardımcısı kurtulabildi. Depremde yıkılan binadan şans eseri çıkan ancak 13 yaşındaki oğlu Aras’ı kaybeden Murat Aktuğralı, “Her şey 15-20 saniyede bitti. Otel adeta ortadan kırıldı ve olduğu yere çöktü. Yıkılış şekline göre bizim odalar daha az hasar gördü ve çıkma şansımız oldu” dedi.
12.02.2023Diğer Sporlar
Tımar sisteminin bozulmasının nedenleri ve sonuçları nelerdir?
Tımar sisteminin bozulmasının nedenleri ve sonuçları nelerdir?Tımar sistemi, Osmanlı'da devlet adına çalışan asker ve kamu çalışanına hizmetleri karşılığında maaş yerine, toprak vermek üzerine kurulu bir sistemdir. Peki, Tımar sisteminin bozulmasının nedenleri ve sonuçları nelerdir? İşte detaylar…
1.12.2022Eğitim
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022Gündem
Türkiye Ürdün maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Türkiye Ürdün kadınlar maçı ne zaman?
Türkiye Ürdün maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifresiz mi? Türkiye Ürdün kadınlar maçı ne zaman?Türkiye - Ürdün maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kadın A Milli Futbol Takımımız Ürdün ile mücadeleye hazırlanıyor. Türkiye- Ürdün hazırlık maçının ne zaman olduğu, hangi kanalda ve kaç saatte olacağı merak ediyor.
15.11.2022Şampiy10
Bakan Varank: Dergimiz alanında referans kaynak olacak
Bakan Varank: Dergimiz alanında referans kaynak olacakBölgesel kalkınma politikalarına akademik bir bakış getirecek Bölgesel Kalkınma Dergisi, gün sayıyor. Ocak ayında yayın hayatına başlayacak hakemli dergide Türkçe ve İngilizce makaleler yayımlanacak. Derginin tanıtımı amacıyla ODTÜ’de bir toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Dergimiz, bölgesel kalkınma alanında çalışan ya da çalışmayı düşünen araştırmacılarımız için adeta bir referans kaynak olarak hizmet edecek.” dedi.
20.10.2022Ekonomi
Şahkulu Dergahı nerede? Şahkulu Sultan kimdir, Sahkulu sultan dergâhı hikayesi ne? Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi!
Şahkulu Dergahı nerede? Şahkulu Sultan kimdir, Sahkulu sultan dergâhı hikayesi ne? Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kadıköy Şahkulu Sultan Dergahı'nda "Cemevleri Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni"ne katılıp, açıklamalarda bulununca Şahkulu Dergahı hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Şahkulu Dergahı nerede? Şahkulu Sultan kimdir, Sahkulu sultan dergâhı hikayesi ne? İşte Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi hakkında merak edilenler…
7.10.2022Gündem
Bakan Varak: Yatırımcılar artık girişimcilerin peşinden koşmaya başladı
Bakan Varak: Yatırımcılar artık girişimcilerin peşinden koşmaya başladıTürkiye’nin yüksek teknolojili alanlardaki yenilikçi fikirleri TechAnkara Proje Pazarı’nda buluştu. Bu yıl 10’uncu kez düzenlenen TechAnkara Proje Pazarı, inovatif girişimler ile yatırımcıları bir araya getirdi. 10’uncu yılda jüri tarafından belirlenen 100 proje, ATO Congresium’da görücüye çıktı. 350 start-up’ın yatırımcılarla B2B görüşme gerçekleştirdiği etkinliğin açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptı.
Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında? GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Hasan Maral hakkında merak edilenler…
Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında? GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na atanan Hasan Maral hakkında merak edilenler…GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı’na 2 yıldan sonra başkan atandı. GAP İdaresi Başkanlığı görevine Diyarbakırlı Dr. Hasan Maral atandı. Peki, Hasan Maral kimdir, nereli, kaç yaşında?
10.09.2022Gündem
Bebek sahili nerede, nereye bağlı, hangi ilçede? Bebek Sahili’ne nasıl gidilir?
Bebek sahili nerede, nereye bağlı, hangi ilçede? Bebek Sahili’ne nasıl gidilir?Bebek sahili nerede, hangi il, ilçeye bağlı? Türkiye'nin de popüler sahillerinden biri Bebek Sahili, koru ve parklarıyla da oldukça meşhur. İdeal bir yürüyüş rotası da sunan Bebek sahili hakkında merak edilenler…
31.05.2022Gündem
Türk Polis teşkilatı kuruluşu! Polis Teşkilatı kaç yaşında, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? Polis teşkilatını kim kurdu?
Türk Polis teşkilatı kuruluşu! Polis Teşkilatı kaç yaşında, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? Polis teşkilatını kim kurdu?Türk Polis Teşkilatı 177 yaşında. Türk Polis Teşkilatı, 330 bin 350 personeliyle kuruluşunu kutlanırken, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşu nasıl oldu? sorularına da yanıt aramaya başladı. İşte Türk Polis teşkilatı kuruluş tarihi ve hikayesi…
9.04.2022Gündem
Nusret'e büyük şok! Çalışanları dava açtı
Nusret'e büyük şok! Çalışanları dava açtı'Salt Bae' hareketiyle ünlenen işletmeci Nusret Gökçe'nin başı çalışanları tarafından açılan dava nedeniyle belada. 5 Türk vatandaşı çalışan Gökçe'ye haftada normal çalışma süresinden 70 saat fazla çalışıp, karşılığını alamadıkları için dava açtı.
19.08.2021Ekonomi
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeniçeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeniçeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.