Sıla Bebek

Sıla Bebek

Son dakika sıla bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sıla bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sıla bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sıla Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sıla bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 sıla bebek haberi bulunmuştur. Tüm sıla bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ'daki Sıla bebek olayında yeni detay! Anneyle ilgili şoke den gerçek ortaya çıktı
Tekirdağ'daki Sıla bebek olayında yeni detay! Anneyle ilgili şoke den gerçek ortaya çıktıÖnce Narin'in sonra da sonra Sıla'nın acısı yürek burktu. Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin tedavisi devam ediyor. Ancak soruşturmaya dair her geçen gün ortaya çıkan yeni detaylar kan donduruyor. 5 kişinin tutuklandığı kan donduran olayda delilleri kararttığı ortaya çıkan anne 2 ay önce tahliye olduğu ortaya çıktı.
17.09.2024Gündem
Tekirdağ'daki iğrenç olayda 2 yaşındaki Sıla bebek yoğun bakımda!
Tekirdağ'daki iğrenç olayda 2 yaşındaki Sıla bebek yoğun bakımda!Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebeğin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.
15.09.2024Gündem
Tekirdağ'daki iğrenç olayda 2 yaşındaki bebeğini annesinin ifadesi ortaya çıktı!
Tekirdağ'daki iğrenç olayda 2 yaşındaki bebeğini annesinin ifadesi ortaya çıktı!Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 2 yaşındaki kız bebeğin darbedilmesi ve cinsel istismara uğramasına ilişkin olayda annenin bebeği, "uyanmadığını" söyleyerek hastaneye götürdüğü öğrenildi. Annenin savcılıktaki ifadesinde, "kızını komşularına bıraktığını, sonrasında evde banyo yaptırırken bebeğin bezinde kan gördüğünü, kızına zarar verildiğini anladığını ancak durumu kimsenin duymaması için örtbas ettiğini" söylediği belirtildi.
13.09.2024Gündem
Tekirdağ'da 2 yaşındaki Sıla bebek cinsel istismara ve şiddete uğramıştı, soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı
Tekirdağ'da 2 yaşındaki Sıla bebek cinsel istismara ve şiddete uğramıştı, soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya başladıTekirdağ’ın Malkara ilçesinde cinsel istismara uğrayan ve dövülen 2 yaşındaki Sıla bebeğin annesinin delilleri kararttığı ortaya çıkmıştı. Aralarında bebeğin annesinin de olduğu 5 kişinin tutuklandığı olayla ilgili soruşturmada ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı.
12.09.2024Gündem
Tekirdağ'da istismara uğrayan bebek ile ilgili flaş gelişme! Anne ve üvey baba için düğmeye basıldı
Tekirdağ'da istismara uğrayan bebek ile ilgili flaş gelişme! Anne ve üvey baba için düğmeye basıldıTekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, darp nedeniyle hastaneye getirilen ve yoğun bakımda tedavisi süren 2 yaşındaki Sıla bebek entübe edildi.
12.09.2024Gündem
Şiddete uğradığı iddia edilen Sıla bebek beyin kanaması geçirdi; anne tutuklandı
Şiddete uğradığı iddia edilen Sıla bebek beyin kanaması geçirdi; anne tutuklandıTekirdağ'ın Malkara ilçesinde ailesinin hastaneye götürdüğü Sıla Y.’nin (2) beyin kanaması geçirdiği ve vücudunda morluklar olduğu tespit edildi. Sıla Y. ameliyat edilirken, kızının televizyon ünitesinden düştüğünü iddia ettiği annesi B.Y. ile 1 kişi gözaltına alındı. Sıla Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
10.09.2024Gündem
Tekirdağ'da şok eden olay!! Şiddete uğradığı iddia edilen Sıla bebek beyin kanaması geçirdi: anne ile 1 kişi gözaltında
Tekirdağ'da şok eden olay!! Şiddete uğradığı iddia edilen Sıla bebek beyin kanaması geçirdi: anne ile 1 kişi gözaltındaTekirdağ'ın Malkara ilçesinde ailesinin hastaneye götürdüğü Sıla Y.’nin (2) beyin kanaması geçirdiği ve vücudunda morluklar olduğu tespit edildi. Sıla Y. ameliyat edilirken, kızının televizyon ünitesinden düştüğünü iddia ettiği annesi B.Y. ile 1 kişi gözaltına alındı. Sıla Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
10.09.2024Gündem
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan hamile!
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan hamile!Ünlüler camiasının en çok yakıştırılan çiftlerinden Ahmet Kural ve Sıla'nın çocuk beklediği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.
3.10.2017Magazin
Eşofmanla geldi pantolonla çıktı
Eşofmanla geldi pantolonla çıktı6 aydır oyuncu Ahmet Kural’la aşk yaşayan Sıla, Bebek’teki Midnight Express mağazasına gelerek alışveriş yaptı.
27.09.2017Magazin
Derdi nefes açmak
Derdi nefes açmakŞarkıcı Sıla, Bebek sahilinde tempolu yürüyüş yaparak, form tutuyor...
11.10.2014Magazin
Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın 'kayınpeder' detayı ortaya çıktı
Çiftlik Bank davasında yeni gelişme! ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın'ın 'kayınpeder' detayı ortaya çıktı‘Çiftlik Bank’ adıyla kurduğu şirketle yüksek gelir getirme vaadiyle çok sayıda vatandaşın mağdur olmasına yol açan sistemin kurucusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, Türkiye'nin talebi üzerine Brezilya tarafından sınır dışı edildikten sonra tutuklanmıştı. Davada tutuklu yargılanan Mehmet Aydın ve ağabeyi Fatih Aydın’ın da aralarında bulunduğu 20 sanığın yargılanmasına devam edilirken ilginç ayrıntılar ortaya çıktı.
24.12.2022Yaşam
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözler
Bakan Soylu'dan Avrupa'ya sert sözlerİçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "Biz Ağrı'da Van'da karların altında kalan cesetleri toplayacağız. Bu cesetler Afganistan'dan Pakistan'dan yürüyerek gelip sınırı geçtiğini düşündükten sonra kar tipisinin altında hayatlarını kaybedenler. Avrupa vur patlasın, çal oynasın devam etsin." ifadelerini kullandı.
23.03.2021Siyaset
"Sevgim sosyal medya ile ölçülemez"
"Sevgim sosyal medya ile ölçülemez"‘Hedda Gabler’ adlı tiyatro oyununun prömiyeri geçtiğimiz akşam yapıldı. Geceye birçok ünlü isim katılırken Sıla ve Hazer Amani çifti de oradaydı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sıla, hakkındaki tüm iddialara yanıt verdi.
10.02.2020Magazin
Sıla, Demet Akalın'ı sosyal medyadan sildi!
Sıla, Demet Akalın'ı sosyal medyadan sildi!Şarkıcı Sıla, şef Hazer Amani ile evlendikten sonra Instagram hesabında temizliğe gitti. Sıla, arasından su sızmadığı Demet Akalın'ı tek kalemde sildi. Konuyla ilgili Sıla sessiz kalırken, Demet Akalın '2. Sayfa'ya konuştu.
29.01.2020Magazin
Ünlü şarkıcı Sıla'dan kafa karıştıran paylaşım!
Ünlü şarkıcı Sıla'dan kafa karıştıran paylaşım!Ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani’nin 13 Ocak Pazartesi günü nikah masasına oturacağı iddia edildi. Hamile olduğu konuşulan Sıla'nın Instagram sayfasında paylaştığı mesaj kafaları karıştırdı.
2.01.2020Magazin
Sıla Gençoğlu hakkında bomba iddia! Evlilik nedeni...
Sıla Gençoğlu hakkında bomba iddia! Evlilik nedeni...İki hafta sonra nikah masasına oturacak olan Sıla ve Hazer Amani'nin evlilik nedeninin bebek olduğu iddia edildi.
1.01.2020Magazin
Hazer Amani kafa karıştırdı!
Hazer Amani kafa karıştırdı!Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile yılbaşında evleneceği konuşulan ünlü şef Hazer Amani, önceki gün Bebek'teydi.
28.12.2019Magazin
Renan'la aşk yok
Renan'la aşk yokRessam Renan Kaleli’yle aşk yaşadığı iddia edilen Cansu Dere, “Haberin kaynağını biliyorum, uydurup yazdılar. Hayatımda birisi olsaydı bilinirdi” sözleriyle tepki gösterdi.
27.03.2019Magazin
'Sıla için şahit olurum'
'Sıla için şahit olurum'Şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural'ın daha önce parmağını kırdığı iddia edilen Naz Çekem, Bebek'teydi.
14.11.2018Magazin
Evlilik yok
Evlilik yokAhmet Kural’la ilişkilerine ikinci bir şans daha veren Sıla, önceki gün Bebek’teydi.
26.10.2018Magazin
Allah onları  nazardan korusun
Allah onları nazardan korusunKomedyen Murat Cemcir, Bebek’te muhabirlerle sohbet etti.
18.10.2018Magazin
Sıla’ya 5 saatlik bakım
Sıla’ya 5 saatlik bakımSILA, önceki gün yardımcısıyla Bebek’teki kuaföründeydi.
14.08.2018Magazin
Ayrılık sonrası saçına sardı
Ayrılık sonrası saçına sardıAhmet Kural ile ilişkisini bitiren Sıla, ayrılığın ardından imaj değişikliğine gitmişti.
21.02.2018Magazin
Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattı
Sıla, cesur dekoltesiyle yürek hoplattıŞarkıcı Sıla, TİM Maslak'ta hayranlarıyla buluşan Sıla, cesur kıyafetiyle yürek hoplatırken, mekan tıka basa doldu.
6.02.2017Magazin
Şebnem Ferah: 'Sevgilimden ayrıldım, kuluçka dönemindeyim!'
Şebnem Ferah: 'Sevgilimden ayrıldım, kuluçka dönemindeyim!'45’inci yaşını önceki gece kutlayan Şebnem Ferah, çıkışta kameramanların sorularını yanıtladı. Şebnem Ferah: 'Sevgilimden ayrıldım, kuluçka dönemindeyim!' İşte Şebnem Ferah'ın o açıklamaları...
15.04.2016Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sıla bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.