Türk Tırları

Türk Tırları

Son dakika Türk tırları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk tırları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk tırları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Tırları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk tırları gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 türk tırları haberi bulunmuştur. Tüm türk tırları haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'li Kaya'dan, "Gürcistan sınırında Türk tırlarından rüşvet  alınıyor" iddiası
CHP'li Kaya'dan, "Gürcistan sınırında Türk tırlarından rüşvet alınıyor" iddiasıCHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Rusya'ya gitmek için Gürcistan sınırına ulaşan Türk tırlarından yükün indirilerek tam tespit yapılmaması karşılığında 1000 dolardan 2 bin dolara kadar rüşvet istendiğini, tırcıların zaman ve maddi kayıp yaşamamak için rüşvet vermek zorunda kaldığını ileri sürdü.
18.06.2020Siyaset
Türk TIR'larından para alınamaz
Türk TIR'larından para alınamazAB Adalet Divanı Savcısı, Macaristan aleyhine açılan davada Türkiye'yi haklı buldu
29.09.2021Gündem
İran, Türk TIR'larını 11 aydır bırakmıyor
İran, Türk TIR'larını 11 aydır bırakmıyorMersin'den İran'a hurma götüren 9 TIR, Bazargan Gümrük Kapısı'nda yaklaşık 11 aydır rehin tutuluyor
23.02.2017Ekonomi
Rusya Türk yardım tırlarını bombaladı
Rusya Türk yardım tırlarını bombaladıRusya, Azez'de Türkiye'den gönderilen insani yardım tırlarını bombaladı. Saldırıda 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı
29.01.2016Dünya
"Türkiye ve Rusya arasında yaşananlar arzu edilen değil"
"Türkiye ve Rusya arasında yaşananlar arzu edilen değil"Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Türk-Rus ilişkilerinde yaşananların "arzu edilen olmadığını", İran ve Suudi Arabistan arasındaki gerilimden de rahatsızlık duyduklarını söyledi...
10.01.2016Dünya
Türk kumaşı ambargosu Türkiye karşıtı tişörtleri vurdu
Türk kumaşı ambargosu Türkiye karşıtı tişörtleri vurduRusya'da üzerinde Türkiye karşıtı sloganlar olan tişörtlerin imalatı, Türkiye'den kumaş ithalatının aksaması nedeniyle yapılamıyor.
12.12.2015Dünya
Rusya'ya mal getiren 30 kadar TIR, Gürcistan-Rusya arasında bekletiliyor
Rusya'ya mal getiren 30 kadar TIR, Gürcistan-Rusya arasında bekletiliyorTürkiye’den yola çıkarak Rusya’ya mal getiren yaklaşık 30 kadar TIR, Gürcistan’ın Kazbegi gümrük kapısı ile Rusya’nın Verhni Lars giriş kapısı arasında Rusya’ya giriş izni beklediği belirtildi.
29.09.2021Gündem
Rusya'dan Türk TIR'larına engel!
Rusya'dan Türk TIR'larına engel!ARTVİN’in Hopa ilçesi Sarp Sınır Kapısı’ndan Rusya'ya gitmek üzere geçiş yapan nakliyat firmalarına ait TIR'ların, Gürcistan’ın kuzeyinde yer alan Kazbegi Sınır Kapısı’nda bekletildiği ve girişlerine izin verilmediği bildirildi...
29.09.2021Gündem
Mazotun fiyatını 7'ye katladılar
Mazotun fiyatını 7'ye katladılarİran üzerinden Asya ülkelerine mal götüren Türk TIR'larına İran'dan bir yaptırım daha geldi...
10.11.2014Ekonomi
İran'dan Türk TIR'larına şok
İran'dan Türk TIR'larına şokİran, Türk TIR'larına İran içerisinde yakıt satışını durdurabileceklerini açıkladı.
28.10.2014Dünya
Mısır'dan şok Türkiye hamlesi
Mısır'dan şok Türkiye hamlesiMısır hükümeti askeri darbeyle iktidardan indirilen Muhammed Mursi zamanında Türkiye ile imzalanan ticaret anlaşmasını feshettiğini açıkladı.
28.10.2014Dünya
Domuz yağı kuyruğu!
Domuz yağı kuyruğu!'Tavır siyasi. Ürünlere düşmanca bakıyorlar'
8.11.2013Ekonomi
Sınırda korkunç gelişme
Sınırda korkunç gelişmeSuriye'nin başkenti Şam'da Beşar Esad'a ağır kayıplar verilmesi sınırda endişeye yol açtı
29.09.2021Gündem
IMF'ye 5 milyar dolar borç verdik!
IMF'ye 5 milyar dolar borç verdik!EKONOMİ Bakanı Zafer Çağlayan, IMF’ye 23 milyar dolar olan borcun, 1...
29.09.2021Gündem
Dev proje
Dev projeSuudi Arabistan ile Mısır, iki ülkeyi birbirine bağlayacak köprü projesi konusunda anlaştılar
2.03.2012Dünya
Esad'a bu kötülüğü Türkiye yapamazdı!
Esad'a bu kötülüğü Türkiye yapamazdı!Türkiye’nin yaptırım kararlarına tır geçiş ücretlerini artırarak karşılık veren Suriye’nin bir aylık zararı 150 milyon doları buldu...
4.01.2012Dünya
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023Dünya
Depremzede çocuklar afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor
Depremzede çocuklar afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyorKahramanmaraş’ta konteyner ve çadır kentlerde yaşayan çocuklar, afetin izlerini oyunlarla silmeye çalışıyor.
5.04.2023Eğitim
Yayın gelirlerinden 5 milyon TL'lik yardım
Yayın gelirlerinden 5 milyon TL'lik yardımÜlkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası bölgeye yardım için var gücüyle çalışan Süper Lig ekipleri, Türkiye Futbol Federasyonu ile ortak şekilde bir maddi desteğe de hazırlanmış durumda.
12.02.2023Futbol
Dursun Özbek: 100 konteyner destek göndereceğiz, hedefimiz 500'e çıkmak
Dursun Özbek: 100 konteyner destek göndereceğiz, hedefimiz 500'e çıkmakGalatasaray Başkanı Dursun Özbek, Roma ile afet bölgesine destek için hazırlık maçı yapacaklarını söyledi. Özbek ayrıca, Türkiye'de de kulüplerin bir yardım turnuvası yapma fikrinde olduğunu dile getirdi.
11.02.2023Futbol
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023Şampiy10
Çocukluk hayaliydi, kaptan koltuğuna geçti
Çocukluk hayaliydi, kaptan koltuğuna geçtiŞehirlerarası yolcu otobüslerinin şoför koltuğunda oturan ve her gün binlerce kilometre yol kat eden Türkiye'nin sayılı kadın otobüs şoförlerinden Serenay Göç, çocukluk hayalini gerçekleştirirken kadınların her işte başarılı olabildiklerinin de örneği oldu.
5.02.2023Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022Siyaset
Bakan Yanık: Türkiye medeni demokrasiler arasında yerini almak için çok bedel ödedi
Bakan Yanık: Türkiye medeni demokrasiler arasında yerini almak için çok bedel ödediAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Sivil siyaset üzerinde var olan her türlü baskıyla, tehditle mücadele ederek bugünlere geldik. Vesayet olduğu sürece hiçbir hükûmet bağımsız hareket edemez ve ülkemizde de edemiyor. Vesayet sistemini gündemimizden çıkaran, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti kadroları oldu. Türkiye medeni demokrasiler arasında yerini almak için çok bedel ödedi” dedi.
30.04.2022Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Türk Tırları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk tırları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.