Su İçme

Su İçme

Son dakika su içme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan su içme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını su içme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Su İçme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan su içme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.858 su içme haberi bulunmuştur. Tüm su içme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Goril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?
Goril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?Son dönem Youtuber'ların sevilen isimlerinden biri olan Goril Faruk çektiği videolarla milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Peki, Goril Faruk kimdir, kaç yaşında, nereli?
24.06.2024Magazin
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!
Mekke'de 1000'den fazla hacı adayı hayatını kaybetti!Sıcaklıkların 52 dereceye yaklaştığı Suudi Arabistan'a hac ibadeti için giden hacı adayları arasındaki binden fazla kişinin öldüğü bildirildi.
20.06.2024Dünya
Mekke'de aşırı sıcaklardan en az 577 hacı adayı hayatını kaybetti
Mekke'de aşırı sıcaklardan en az 577 hacı adayı hayatını kaybettiSıcaklıkların 52 dereceyi gösterdiği Suudi Arabistan'a hac ibadeti için giden hacı adayları arasında en az 577 kişinin öldüğü ve 2.000'den fazla kişinin tedavi altında olduğu belirtildi.
19.06.2024Dünya
Şişman değil susuzsunuz!  En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın!
Şişman değil susuzsunuz! En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın!Su hayattır, su yaşam iksiridir. Nefes almak kadar önemlidir. Ancak su içerek yaşama devam edebiliriz. Fakat aslında en basit yağ yakma yöntemi de su içerek gerçekleşir. Fereydoon Batmanghelidj, şişmanlığın aslında susuz kalmakla ilgisi olduğunu ortaya koydu. Bel çevresini eriyip bitiren su içme formülü haberimizde.
8.01.2024Yaşam
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı!
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı!Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CNN Türk ekranlarında Hafta Sonu Programı'nda Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Yumaklı "Zeytinyağında Türkiye'de raflarda gördüğümüz ürünün fiyatında değişiklik olmadı" dedi.
18.11.2023Gündem
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı!
Ivana Sert nasıl formda kaldığını açıkladı!İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021'de Maldivler'de hayatını birleştiren 43 yaşındaki modacı Ivana Sert, Instagram' da takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.
23.05.2023Magazin
Uzmanından sahurda tokluğu artıran 4 yiyecek önerisi
Uzmanından sahurda tokluğu artıran 4 yiyecek önerisiSahur sofrasında 4 yiyecek grubunu bulundurarak tokluğu artırmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Duygu Yıldırım Sökmen, “Yumurta hem düşük kalorisi hem de protein kalitesinin yüksek olması sebebiyle uzun süre tokluk sağlar. Tam buğday ürünleri sindirim problemlerini önleyerek tokluğu artırır. Süt de uzun süre tokluğu artıran bir içecektir. Tarçın ise kan şekerini dengede tutup, tatlı ihtiyacını baskılamayı sağlar” dedi.
Muhammed bebek mucizesi! Enkaz altında şişe kapağıyla su içirdiler
Muhammed bebek mucizesi! Enkaz altında şişe kapağıyla su içirdilerKahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Hatay’da çöken binanın enkazı altında kalan 2 yaşında Muhammed bebeği 44 saat sonra kurtardılar. Ekipler 2 yaşındaki Muahmmed’e elleri ile su içirdi.
8.02.2023Yaşam
Cildi soğuktan korumada nemlendirici kadar etkili! Sakın bunu yapmayın
Cildi soğuktan korumada nemlendirici kadar etkili! Sakın bunu yapmayınKış aylarında cildin soğuktan korunması için nemlendirici kadar bol su tüketmenin de önemli olduğu ortaya çıktı. Dermatolog Dr. Ayşe Gökçe Tümtürk, kese ve peeling uygulamalarında aşırıya kaçılırsa bunun da kuruluk sorununa yol açacağını söyledi.
2.12.2022Sağlık
Doğal sit alanlarının koruma ve kullanma koşullarına ilişkin ilke kararı yayımlandı
Doğal sit alanlarının koruma ve kullanma koşullarına ilişkin ilke kararı yayımlandıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından doğal sit alanlarını korumaya yönelik ilke kararı güncellendi. Kararla ilgili kesin korunacak hassas alanların tanımı yapılırken bu alanlardaki kesin yapı yasağı vurgulandı.
20.07.2022Ekonomi
Harşit Çayı'nda toplu balık ölümlerine inceleme
Harşit Çayı'nda toplu balık ölümlerine incelemeGümüşhane'de Vauk Dağı'ndan başlayıp, Giresun'un Tirebolu ilçesinden Karadeniz'e dökülen Harşit Çayı'nda toplu balık ölümleri yaşandı. Tedirginlik yaratan ölümlerle ilgili inceleme başlatıldı.
13.07.2022Yaşam
Norovirüs nedir, belirtileri ne? Norovirüs nasıl bulaşır?
Norovirüs nedir, belirtileri ne? Norovirüs nasıl bulaşır? Son dönemde Norovirüs vakaları nedeniyle hastanelere başvurular arttı. Karın ağrısı, kusma, ishal şikayeti ile hastaneye gidenlerin sayısında artış görülürken norovirüs teşhisi alanların sayısında ciddi artış görülüyor. Peki, Norovirüs nedir? Norovirüs belirtileri ne? Norovirüs nasıl bulaşır? Norovirüs öldürür mü? Norovirüs ne kadar sürer? Norovirüs nasıl anlaşılır? Norovirüs nasıl iyileşir? İşte Norovirüs ile ilgili bilmeniz gerekenler…
31.05.2022Sağlık
Oruç tutarken kilo verilir mi? Oruç zayıflatır mı? Kilo almamak için ne yemeli?
Oruç tutarken kilo verilir mi? Oruç zayıflatır mı? Kilo almamak için ne yemeli? Ramazan’da oruç tutmanın vücut sağlığı için faydalı olduğu kanıtlanmıştır. Ancak birkaç kilo vermek için orucu fırsata çevirmek mümkün. Pek çok kişi Ramazan ayı ile birlikte oruç tutarken kilo vermenin yollarını araştırıyor. Peki, Oruç tutarken kilo verilir mi? Oruç zayıflatır mı? Kilo almamak için ne yemeli? İşte oruç tutarken kilo vermenin 8 yolu…
2.04.2022Ramazan
Ramazan'da sahur vakti ezan okunurken su içilir mi? İftarda ezan okunurken oruç açılır mı?
Ramazan'da sahur vakti ezan okunurken su içilir mi? İftarda ezan okunurken oruç açılır mı?Ramazan ayı geldiği zaman sahurda ve iftarda merak edilen ortak soru ezan okunurken su içilip içilmeyeceğidir. Birçok kişi bu sorunun cevabını öğrenmek için internetten araştırma gerçekleştirmektedir. Bu doğrultuda ise Diyanet İşleri Başkanlığı her yıl olduğu gibi, bu sene de orucu bozma durumları konusunda hatırlatmalar gerçekleştirdi.
27.06.2024Ramazan
Göz altı halka ve torbalarınızdan kurtulun
Göz altı halka ve torbalarınızdan kurtulunGöz altı, hayati bir sağlık sorununa neden olmasa da oluşturduğu kaygılar bir çok insana kabus yaşatıyor. Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Serap Maden, özellikle ileri yaşta ortaya çıkan bu sorundan mezoterapi, gençlik aşısı ve ışık dolgusu gibi yöntemlerle kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.
15.01.2022Sağlık
Uzayda nasıl su içiliyor? Çinli astronotlardan öğrencilere ders
Uzayda nasıl su içiliyor? Çinli astronotlardan öğrencilere dersÇin Ulusal Uzay Ajansı’nda düzenlenen özel bir konferansta, öğrenciler ilgi çekici bir ders hazırlandı. Öğrenciler, Shenzhou-13 mürettebatından 2 taykonot ile görüntülü bağlantı gerçekleştirdi. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Çinli 2 taykonot, bir öğrencinin “Uzayda su geri dönüşüm sisteminiz var mı?” sorusu üzerine uzayda nasıl su içildiğini gösterdi. Wang Yaping isimli astronot, “Sorunuz için teşekkürler. Uzay istasyonunda içtiğimiz su, özel olarak geri dönüştürülmüştür. Elimde bir torba geri dönüştürülmüş su var. Uzay istasyonunda, günlük su kullanımını karşılamak için eksiksiz bir geri dönüşüm su sistemine sahibiz. Dünya’da sahip olduğumuz su ile aynı tatta” ifadelerine yer verdi.
Çinli astronotlardan öğrencilere uzayda su içme dersi
Çinli astronotlardan öğrencilere uzayda su içme dersiShenzhou-13 uzay aracındaki Çinli 2 taykonot, öğrencilerle yaptıkları canlı bağlantıyla uzayda nasıl su içtiklerini gösterdi.
‘Pandemi döneminde diyabet hastalarının takibi önemli’
‘Pandemi döneminde diyabet hastalarının takibi önemli’Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzman Dr. Elif Sevil Alagüney, Covid-19 enfeksiyonunun kronik hastalığı olan kişilerde daha ağır seyrettiğini söyleyerek, “Diyabetli kişilerde enfeksiyonlara karşı artmış eğilim bulunması sebebiyle pandemi döneminde diyabet hastalarının takip ve tedavisi daha önemli hale gelmiştir. Ayrıca Covid-19 enfeksiyonu bilinen diyabeti olmayan kişilerde de kan şekeri yükselmelerine sebep olabilir” dedi.
14.11.2021Sağlık
Uzman isim uyardı! Artış bekleniyor
Uzman isim uyardı! Artış bekleniyorUzm. Dr. Ali Saklamaz, "Covid-19 döneminde insanların evden dışarı çıkmaması ve sürekli olarak hareketsiz bir hayat yaşamalarından dolayı TİP-2 diyabette ciddi bir artış bekliyoruz" dedi.
13.11.2021Sağlık
Fuat Oktay: Su kaynaklarının geliştirilmesi kritik hal aldı
Fuat Oktay: Su kaynaklarının geliştirilmesi kritik hal aldıCumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay,, suyu daha fazla korumak ve tasarruflu kullanmak için daha etkin politikalar uygulamakta kararlı olduklarını belirterek, "Mevcut su kaynaklarının korunması, alternatif su kaynaklarının geliştirilmesi, ekolojik çevre ile uyumlu teknolojilerin kullanılması ve sürdürülebilir su politikalarının oluşturulması; iklim değişikliği etkilerinin fazlasıyla hissedildiği günümüzde daha da kritik bir hal almıştır" dedi.
21.10.2021Gündem
Hem vücudu hem beyni etkiliyor
Hem vücudu hem beyni etkiliyorGenel popülasyona göre Türk kadınlarının daha erken menopoza girdiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Emine Zeynep Yılmaz, “Menopozun hem fiziksel hem psikolojik etkileri vardır. Ateş basması, gece terlemesi, uyku bozukluğu, saç ve deride değişiklikler, sindirim sistemi problemleri, gerginlik, depresif ruh hali görülebilir. Östrojen düzeyinde azalmayla bilişsel gerileme başlayabilir ve menopozun az bilinen semptomlarından biri olan beyin sisi veya bilinç bulanıklığı meydana gelebilir” dedi.
16.09.2021Sağlık
Diyabet riskini azaltmanın 9 etkili yolu
Diyabet riskini azaltmanın 9 etkili yoluSinsice ilerliyor, belirtileri günlük işleri engellemediğinden önemsenmiyor. Üstelik bir buçuk yılı aşkın süredir devam eden Covid-19 pandemisi sürecinde gerek düzenli yapılması gereken kontrollerin hastaneye gitme endişesi nedeniyle aksatılması, gerekse pandemide artan hareketsizlik ve sağlıksız beslenme tehlikeyi daha da artırıyor. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Bilge Ceydilek diyabet riskini azaltmanın 9 etkili yolunu anlattı.
25.08.2021Sağlık
Çocukluk çağı diyabeti hayati tehlikeye neden olabilir
Çocukluk çağı diyabeti hayati tehlikeye neden olabilirYetişkinlerde yaygın olarak görülen diyabetin çocukluklarda da sık görülür hale geldiğini söyleyen Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Dr. Aliye Sevil, “Çocukluk çağı diyabeti tedavi edilmediğinde hayati tehlikeye yol açabilir” dedi.
20.08.2021Sağlık
Norovirüs nedir, belirtileri nelerdir? Noronavirüs nasıl geçer, insandan insana bulaşır mı?
Norovirüs nedir, belirtileri nelerdir? Noronavirüs nasıl geçer, insandan insana bulaşır mı?Dünya’nın koronavirüs ile mücadelesi sürerken İngiltere'de norovirüs vaka sayılarında yaşanan artış yeni bir endişeye neden oldu. Peki norovirüs nedir, belirtileri nelerdir? İşte norovirüs hakkında merak edilenler...
5.08.2021Gündem
Tatil keyfi kabusa dönüşmesin! Çocuklu tatilin 9 püf noktası!
Tatil keyfi kabusa dönüşmesin! Çocuklu tatilin 9 püf noktası!Bir buçuk yıldır devam eden pandemi sürecinde online eğitim nedeniyle günlerinin büyük bölümünü evde geçiren çocuklar, tatili dört gözle bekliyor. Peki çocuklu ve bebekli aileler tatillerini sağlıklı ve keyifli geçirmek için nelere dikkat etmeli? Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Armağan Oğuz anlatıyor.
6.07.2021Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Su İçme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki su içme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.