Gazete Vatan Logo
MagazinGoril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?

Goril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?

Son dönem Youtuber'ların sevilen isimlerinden biri olan Goril Faruk çektiği videolarla milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Peki, Goril Faruk kimdir, kaç yaşında, nereli?

Goril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?

Youtube Türkiye için videolar çeken, videolardan kazandığı paralarla yemek yiyen, spor yapan Youtuber Goril Faruk ile ilgili detayları sorgulanıyor. Peki Goril Faruk kimdir? Goril Faruk kaç yaşında?

Goril Faruk kaç yaşında, kimdir ve nereli?

Goril Faruk, 1996 yılında Ordu’da doğmuştur. Faruk, pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte TikTok'u keşfetmiş. İlk başlarda TikTok’u sevmeyen hatta nefret eden biri olan Faruk, zamanla içerik üretmeye karar vermiş.

Evde spor videoları çekerek başladığı TikTok serüveninde hızla etkileşim almış. Bir gün mutfakta su içerken annesi tarafından su içme hızının normal olmadığına dair bir uyarı alır. Bu durumu fırsata çevirmeye karar veren Faruk, içecek videoları çekmeye başlar ve kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşır.

Goril Faruk, spor tutkusu ve içecek videolarıyla TikTok platformunda kendine has bir yer edinen bir fenomendir. Uzun zamandır da Youtube için içerik üreten Goril Faruk, son dönemde Tuna Tavus ile sıkça videolar çekerken haddiden fazla yemek yiyerek dikkati çekmektedir. Goril Faruk'un gerçek adı, Ömer Faruk Müftüoğlu'dur.

Haberin Devamı