Şekersiz

Şekersiz

Son dakika şekersiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şekersiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şekersiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şekersiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şekersiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 502 şekersiz haberi bulunmuştur. Tüm şekersiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yapay tatlandırıcıda acı gerçek! En çok 'şekersiz' etiketli ürünlerde bulunuyor
Yapay tatlandırıcıda acı gerçek! En çok 'şekersiz' etiketli ürünlerde bulunuyorAraştırmaya göre haftada 2 porsiyon ve üzeri yapay tatlandırıcılı içecek tüketenlerde bağırsak kanseri riski daha yüksek. Uzmanlar ayran ve doğal meyve sularını önerirken, zehir içeren yapay tatlandırıcılar özellikle ‘şekersiz’ etiketiyle satılan ürünlerde bulunuyor.
14.08.2024Gündem
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!Yaz ayları ile birlikte pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen dondurma, besin değeri açısından oldukça zengin tatlı çeşitlerinden biri. Ancak uygun koşullarda üretilmediği ve saklanmadığı zaman dondurmada oluşan patojen bakteriler nedeniyle sağlığı tehdit edebiliyor. Dondurma tercih ederken dikkatli olunması konusunda uyaran . Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Betül Merd, dondurmanın nasıl tüketilmesi gerektiği anlattı ve evde yapılabilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahveKahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
24.06.2024Yaşam
Hızlıca iyileşmek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için öneriler
Hızlıca iyileşmek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için önerilerBeslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Güler Yenipınar, bağışıklık sistemini güçlendirmek ve hızlıca iyileşmek için önerilerde bulundu. Yenipınar, "Bağışıklığı güçlendirmek için öncelikle kahvaltı ihmal edilmemelidir. Kaliteli beslenmede besinler kadar öğünlerde önemlidir. Öğünler atlanmamalıdır. Güne mutlaka kahvaltıyla başlanmalı, atlandığında veya gereken özen gösterilmediğinde aç kalınan süre içinde bağışıklık düşer" dedi.
27.12.2023Sağlık
Türk Kahvesi Kaç Kalori? Türk Kahvesi Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Türk Kahvesi Kaç Kalori? Türk Kahvesi Besin Değerleri Ve Kalorisi...Telvesi ile sunulan ve 40 yıl hatırı olan Türk kahvesi çok sayıda kişinin sevdiği içeceğidir. Kahve taneciklerin öğütülmesi ile ortaya çıkan enfes bir lezzettir. Kokusu ve tadı ün salmış olan Türk kahvesinin kaç kalori olduğu ise merak konusudur. Beslenmesine dikkat eden kişiler yediklerinin ve içtiklerinin kalorisini bilmek isterler. Sade bir içeceği de ötesinde bu lezzet, yüksek kafein içermektedir.
24.12.2023Sağlık
Kahve Kaç Kalori? Kahve Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Kahve Kaç Kalori? Kahve Besin Değerleri Ve Kalorisi...Kahve sıkça tüketilen bir içecektir. Farklı şekillerde tüketilen kahve herkes tarafından da çok seviliyor. Kahve tüketmenin pek çok faydası da uzmanlar tarafından açıklanmıştır. Ancak aşırıya kaçmadan tüketilen kahvenin faydası olacaktır. Fazla tüketilen kahve farklı sağlık sorunlarına yol açabilir.
11.07.2023Sağlık
Çay Kaç Kalori? Çay Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Çay Kaç Kalori? Çay Besin Değerleri Ve Kalorisi...Anadolu'nun en vazgeçilmez içeceklerinin başında şüphesiz çay gelir. Gün içerisinde en az 2 veya 3 bardak içilmeden durulmaz. Hem kahvaltılarda hem de ara öğünlerde ya da pek çok farklı alternatif zamanda mutlaka çay tüketilir. Aynı zamanda sohbetlerin vazgeçilmez içecekleri içerisinde olduğunu ifade etmek de yine mümkündür.
6.07.2023Sağlık
Pastil Nasıl Kullanılır? Pastil Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Pastil Nasıl Kullanılır? Pastil Kullanırken Yapılması Gerekenler...Pastil, hafif boğaz kaşıntısı ve öksürükle kendini gösteren hastalık hissini uzaklaştırır veya bu rahatsızlığın kolay atlatılmasını sağlar. Kış aylarında insan sağlığını korumak için pastiller kullanılabilir.
4.07.2023Sağlık
Uzmanından sahurda tokluğu artıran 4 yiyecek önerisi
Uzmanından sahurda tokluğu artıran 4 yiyecek önerisiSahur sofrasında 4 yiyecek grubunu bulundurarak tokluğu artırmanın mümkün olduğunu belirten Diyetisyen Duygu Yıldırım Sökmen, “Yumurta hem düşük kalorisi hem de protein kalitesinin yüksek olması sebebiyle uzun süre tokluk sağlar. Tam buğday ürünleri sindirim problemlerini önleyerek tokluğu artırır. Süt de uzun süre tokluğu artıran bir içecektir. Tarçın ise kan şekerini dengede tutup, tatlı ihtiyacını baskılamayı sağlar” dedi.
Aralıklı oruç ile ilgili dikkat çeken açıklama!
Aralıklı oruç ile ilgili dikkat çeken açıklama!Aralıklı oruç diyetinin günde sadece 2 öğünden oluşan beslenme şekli olduğunu belirten Uzman Diyetisyen Fatma Gizem Bahadır, “Aralıklı oruçta 16 saat yemek yenilmez. Daha sonra öğün alınır ve ardından tekrar 8 saat aç kalınır. Aralıklı oruç diyeti kahvaltı ve akşam öğününden oluşur. Gün boyunca kalori alımını kısıtlayarak kilo verme konusunda yardımcı olabilir. Vücudu bazı zamanlarda dinlenmeye alıp toksik öğelerin atılmasını sağlar. Vücudun kendini daha kolay onarmasını sağlar” dedi.
5.01.2023Sağlık
Şef Ömür Akkor kimdir? MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor nereli, kaç yaşında, evli mi? Hayatında merak edilenler, biyografisi ve kitapları!
Şef Ömür Akkor kimdir? MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor nereli, kaç yaşında, evli mi? Hayatında merak edilenler, biyografisi ve kitapları!Şef Ömür Akkor kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Şef, seyyah ve yazar Ömür Akkor, MasterChef'e konuk olarak katılınca hakkında yapılan aramalar da arttı. Anadolu ve Türk mutfağını anlatan kitaplarıyla dikkat çeken Şef Ömür Akkor aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri’nde Gastronomi Ödülü’ne layık görülmüştü. İşte MasterChef konuğu Gastronomi ödüllü Ömür Akkor’un biyografisi ve yazdığı kitaplar…
20.12.2022Televizyon
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!
18 Ekim BİM kataloğu 2022 aktüel ürünler! BİM’de bu salı hangi ürünler indirimli, neler var? BİM 18 Ekim aktüel ürünler indirimli liste yayınlandı!BİM aktüel ürünler kataloğu indirimli ürünler listesi merak ediliyor. 18 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğuna bu salı da birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini alacak. BİM indirimli ürünler listesinde Fiskobirlik 800 gr Fındık Kreması, Miskos 240 gr Antep Fıstıklı Çekme Helva, hindi fileto ve temizlenmiş hamsi gibi ürünler yer alıyor. İşte, 18 Ekim Salı haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu tam liste...
18.10.2022Ekonomi
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler!
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler!6 Ekim A101 kataloğu 2022 aktüel ürünler aramaları başladı. A101 aktüel 6 Ekim 2022 ürünleri belli oldu. A101 4-7 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda harika fırsatlar raflardaki yerini aldı. A101 aktüel ürünler 6 Ekim haftasında HI-LEVEL 55'' Ultra HD Android Smart LED TV 5.699 TL, HI-LEVEL 39'' Uydu Alıcılı LED TV 2.999 TL, Toshiba 32'' Uydu Alıcılı Smart LED TV 3.199 TL, Samsung 43'' 4K Crystal UHD TV 7.899 TL ile satışa sunulacak. Peki, A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? İşte 6 Ekim A101 kataloğu…
6.10.2022Ekonomi
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli?
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli?BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her hafta salı günü çeşit çeşit ürünleri tüketiciye indirimli fiyatlarla buluşturan BİM, bu hafta da birbirinden farklı ürünlerle raflardaki yerini aldı. Performans çubuk çaydan, ton balığına, granoladan, pirinç patlağına, meyve toplarından, yüksek protein barlara, yüksek kafeinli filtre kahveden, fıstık ezmesine, makarnadan, peynir çeşitlerine, şekersiz içecekten, oda ve kumaş temizleyicisine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, indirimli ürünler neler? İşte BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu…
20.09.2022Ekonomi
Tatilde kilo almamak için 5 öneri
Tatilde kilo almamak için 5 öneri  Birçok insan tatilden evine kilo alarak dönüyor. Tatilde yapılan bazı hataların rutin beslenme düzenini bozduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, tatilde yeme-içmeyi abartmayıp eve kilo alarak dönmemenin 5 yolunu açıkladı:
12.07.2022Sağlık
Bayramda çikolatayı yeşil çayla tüketin
Bayramda çikolatayı yeşil çayla tüketinUzm. Diyetisyen Canel Öner Sayar, bayramda tatlı ve çikolata tüketiminde aşırıya kaçmanın ciddi sorunlara yol açabileceğini söyleyerek, "Antioksidan kapasiteleri yüksek olduğu için çikolatanın yanında kahve ve yeşil çay tercih edilebilir" dedi.
11.07.2022Sağlık
24 Mayıs BİM kataloğu 2022! Bu hafta (Salı) BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünlerde indirim var? BİM 24 Mayıs 2022 kataloğu aktüel ürünler!
24 Mayıs BİM kataloğu 2022! Bu hafta (Salı) BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünlerde indirim var? BİM 24 Mayıs 2022 kataloğu aktüel ürünler!BİM aktüel ürünler kataloğunda yine birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. 24 Mayıs BİM kataloğunda bu hafta atıştırmalık ürünlere geniş yer verildi. Peki, Bu hafta BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünlerde indirim var? BİM 24 Mayıs 2022 kataloğu aktüel ürünler!
24.05.2022Ekonomi
Uzmanlar uyardı! Bayramda şekerin dozunu kaçırmayın!
Uzmanlar uyardı! Bayramda şekerin dozunu kaçırmayın!Ramazan Bayramı’nda artan tatlı tüketimi ile ilgili uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. 30 günlük uzun bir oruç döneminin geride kalmasıyla birlikte pek çok kişi bayramda tatlılara yöneliyor. Uzmanlar bayram gibi özel günlerde yapılan ikramların ve aşırı tatlı tüketiminin olumsuz sonuçlara neden olabileceği uyarısında bulunuyor. Türkiye Metabolik Cerrahi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Alper Çelik Ramazan Bayramı’nda beslenme ve şeker tüketimi ve sonuçları ile ilgili açıklama yaptı.
1.05.2022Sağlık
Bayram sofralarında bunlara dikkat
Bayram sofralarında bunlara dikkatDiyetisyen Nidanur Kara, Ramazan sonrasında nasıl beslenilmesi gerektiğine ilişkin önemli uyarılarda bulundu.
1.05.2022Sağlık
Sağlık Bakanlığı'ndan flaş Ramazan Bayramı uyarısı
Sağlık Bakanlığı'ndan flaş Ramazan Bayramı uyarısıSağlık Bakanlığı vatandaşlara beslenme ile ilgili uyarılarda bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Bayram sabahı hafif bir kahvaltı ile güne başlanmalı. Kahvaltıda kızartma, kavurma yöntemleriyle pişirilmiş besinler tercih edilmemelidir. Domates, salatalık, maydanoz, taze biber vb. çiğ sebzeler bolca tüketilmeli, az tuzlu peynir tercih edilmelidir. Haşlanmış yumurta yenmelidir. Sucuk, salam, sosis vb. yağlı besinlerden, börek vb. hamur işi gıdalardan sakınılmalı." denildi
30.04.2022Sağlık
Bayramda beslenmeye dikkat! Aşırı tatlıdan kaçın, az ve sık yiyin
Bayramda beslenmeye dikkat! Aşırı tatlıdan kaçın, az ve sık yiyinRamazan ayında iftar ve sahur arasında ortalama 14 saat aç kalındığı için metabolizmanın yavaşladığını hatırlatan Dahiliye Uzmanı Dr. Hasan Levent, “Yavaşlamış olan metabolizmamızı hızlandırmak amacıyla az ve sık yemek, günde en az 7000 adım atacak şekilde yürümek gerekiyor” dedi.
28.04.2022Sağlık
Oruç tutmak organları dinlendiriyor
Oruç tutmak organları dinlendiriyorDiyetisyen Merve Sena Nazlı, oruç tutmanın organların dinlenmesini sağlayacağını, sıvı ve elektrolit kaybı dehidrasyon riskini önlemek için iftardan sahura kadar olan süreçte sıvı alımının arttırılması gerektiğini söyledi.
8.04.2022Sağlık
İftar ve sahurda bu besinlere dikkat! Şişkinlik varsa ve mide ağrısı çekiyorsanız…
İftar ve sahurda bu besinlere dikkat! Şişkinlik varsa ve mide ağrısı çekiyorsanız…Ramazan ayı ile birlikte, oruç tutanlarda ani yeme değişikliği pek çok soruna neden olabiliyor. Başta hazımsızlık, şişkinlik, sindirim, mide ağrısı ve mide bağırsak sorunları oruç ile beraber arttı. Ancak uzun süren açlık günlerinde birkaç önemli değişiklik yaparak sorunlardan kurtulabilirsiniz. Diyetisyen Tuğçe Gençel ramazan ayında beslenmede dikkat edilmesi gerekenleri anlattı ve şişkinlik, kabızlık ve mide sorunları yaşayanlara önerilerde bulundu.
3.04.2022Ramazan
Ramazan’da mide sorunlarını önlemenin 11 yolu!
Ramazan’da mide sorunlarını önlemenin 11 yolu!Ramazan’da öğün sayısının azalması ve öğünler arasındaki sürenin uzaması nedeni ile beslenme düzeni tamamen değişiyor. Açlık durumunun uzun süre devam etmesinin halsizlik, yorgunluk, baş ağrısı gibi sorunlara neden olabildiğini belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Başak İnsel Aydın, “Ramazan ayında özellikle sıvı alımına dikkat edilmediğinde baş dönmesi, unutkanlık, dalgınlık, dikkatsizlik, uykuya meyil, sinirlilik, hazımsızlık, şişlik ve reflü gibi birçok sağlık sorunları meydana gelebiliyor. Yeterli beslenme sağlanmadığında ise bu sorunlar tekrarlayabiliyor. Bunların yanı sıra çok sık görülen reflü ve mide yanmalarını en aza indirmek için beslenmeye dikkat edilmeli” dedi.
2.04.2022Ramazan

Benzer Haber Etiketleri

Şekersiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şekersiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.