Ölüm Yıl Dönümü

Ölüm Yıl Dönümü

Son dakika ölüm yıl dönümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ölüm yıl dönümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ölüm yıl dönümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ölüm Yıl Dönümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ölüm yıl dönümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 ölüm yıl dönümü haberi bulunmuştur. Tüm ölüm yıl dönümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşilçam’ın yakışıklı jönü ölüm yıl dönümünde D-Smart’ta
Yeşilçam’ın yakışıklı jönü ölüm yıl dönümünde D-Smart’taD-Smart, Türk sinemasının usta oyuncusu Tarık Akan’ı 8. ölüm yıl dönümünde en sevilen filmleriyle anıyor.
16.09.2024Magazin
Türkiye'ye adanmış bir ömür... Erdoğan Demirören 6 yıl önce bugün hayata veda etti
Türkiye'ye adanmış bir ömür... Erdoğan Demirören 6 yıl önce bugün hayata veda ettiTürkiye'ye adanmış bir ömür yaşadı. Türk sanayisinin gelişmesi için canla başla mücadele etti. Büyük sanayici, duayen iş insanı Erdoğan Demirören, 6 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Onu saygıyla anıyoruz.
8.06.2024Gündem
Mehmet Akif Ersoy ölüm yıldönümü mesajları ve anma sözleri | Mehmet Akif Ersoy ne zaman ve neden öldü, İstiklal Marşı'nı nerede yazmıştır? 1936'da
Mehmet Akif Ersoy ölüm yıldönümü mesajları ve anma sözleri | Mehmet Akif Ersoy ne zaman ve neden öldü, İstiklal Marşı'nı nerede yazmıştır? 1936'daMilli Şair Mehmet Akif Ersoy, İstiklal Marşı'mızın ve "Safahat" adlı eserinin yazarı olarak, milletimizin bağımsızlık mücadelesine katkı sunmuştur. Şiirleri ve sözleriyle, milletimizin duygularını en saf ve etkileyici biçimde ifade etmiş, istiklal mücadelesinin ruhunu yansıtmıştır. Bugün, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıl dönümü. Türk milleti, büyük şairin manevi mirasına sahip çıkarak, minnet duygularını ifade etmekte ve onun eserleri aracılığıyla milli duygularını canlı tutmaktadır. Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 87. yıl dönümünde, onun emanet ettiği milli değerlere olan bağlılığımızı bir kez daha yineliyor ve onu anmak isteyenler için Mehmet Akif Ersoy ölüm yıldönümü mesajları ve anma sözleri derledik. Peki, Mehmet Akif Ersoy ne zaman ve neden öldü, İstiklal Marşı'nı nerede yazmıştır?
27.12.2023Gündem
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldı
Atatürk vefatının 85'inci yılında Demirören Medya Center'da anıldıCumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yılında Demirören Medya Center'da yapılan programla anıldı. Programda 10 Kasım'a özel hazırlanan Hürriyet, Milliyet, Posta ve Fanatik gazetelerinin arşivindeki kapaklardan oluşan sergi ile Atatürk'ün Trablusgarp, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı dönemlerine ait kıyafetleriyle hazırlanan canlandırma sergisi yoğun ilgi gördü.
10.11.2023Gündem
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?
Ahmet Taner Kışlalı kimdir? Ahmet Taner Kışlalı’nın ölümü nasıl oldu, babası ve eşi kimdir?Ahmet Taner Kışlalı ölümünün 24. Yılında saygı ve sevgiliyle anılıyor. Eski Kültür bakanlarından, siyaset bilimci ve yazar Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı'nın ölümünün üzerinden 24 yıl geçerken, hayatı ve ölümü araştırılmaya başlandı.
21.10.2023Gündem
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit ettiBaşına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023Gündem
Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım!
Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'ın vefatının yıl dönümünde duygulandıran paylaşım!Türk sinemasına çok sayıda unutulmaz film bırakan sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor. Usta ismin aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, oğlu Ali Sunal'dan duygulandıran bir paylaşım geldi.
3.07.2023Magazin
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul’da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacakAgos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i anma programı için, Şişli'de yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.
18.01.2023Gündem
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri…
Mirabel Kardeşler kimdir? Mirabel kardeşlerin sözleri ve isimleri…Mirabal Kardeşler diktatörlüğe karşı mücadele ettikleri için 25 Kasım 1960’da vahşice öldürüldü. 1981’de yapılan Birinci Latin Amerika ve Karayip Kadınlar Kurultayı’nda 25 Kasım "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü" olarak kabul edildi. O günden bu yana 25 Kasım’da tüm kadınlar sokaklarda kadına yönelik şiddeti protesto ediyor. Peki, Mirabel Kardeşler kimdir?
25.11.2022Gündem
10 Kasım okullar tatil mi 2022, yarım gün mü? 10 Kasım'da okullar açık mı, tatil olacak mı?
10 Kasım okullar tatil mi 2022, yarım gün mü? 10 Kasım'da okullar açık mı, tatil olacak mı?Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84'üncü yıldönümü nedeniyle Türkiye’nin dört bir köşesinden törenlerle anılacak. Resmi kurumlarda, okullarda her yıl 10 Kasım’da Atatürk'ü anmak için törenler düzenleniyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım bu yıl perşembe gününe denk geliyor. Peki, 10 Kasım okullar tatil mi, 10 Kasım'da okullar açık mı?
9.11.2022Gündem
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif vefatının 20. yılında anılıyor. 'Deli miyim ben', 'Çeşmi siyahım', 'Mevlam gül diyerek', 'Oy bizim eller', 'Mamudo' ve 'Dom dom kurşunu' gibi türküleriyle tanınan Aşık Mahzuni Şerif, ardında 453 plak, 58 kaset bıraktı. Peki, Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif ne zaman öldü? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
16.05.2022Kültür Sanat
Anneler günü ne zaman? Anneler Günü hangi gün? 2022 Anneler Günü tarihi
Anneler günü ne zaman? Anneler Günü hangi gün? 2022 Anneler Günü tarihiAnneler Günü dünyada farklı günlerde kutlanıyor. Türkiye’de mayıs ayında kutlanan Anneler Günü, yeni aya kısa bir süre kala pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Annelerimize minnettarlığımızı ifade etmek için kutlayacağımız bu özle gün için hazırlıklar şimdiden başladı. Anneler Günü için özel hediyeler ve o güne özel etkinlikler pek çok kişinin gündeminde. Peki, Anneler günü ne zaman? Anneler Günü hangi gün? 2022 Anneler Günü tarihi…
24.04.2022Gündem
Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır 18'inci ölüm yıl dönümünde unutulmadı
Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır 18'inci ölüm yıl dönümünde unutulmadı'Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır, ölüm yıl dönümünde gündem oldu. Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri, 18 yıl önce senaryo gereği hayatını kaybetmişti. Çakır'ın ölümünden sonra gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve de mevlit okutulmuştu. Dizinin ana karakteri, ölümünün 18'inci yılında Twitter'da sevenleri tarafından anılıyor. Kaynarca da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hayranlarına teşekkür etti.
8.04.2022Magazin
Aşık Veysel sözleri ve şiirleri! Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel Türkülerinde geçen sözler: Uzun ince bir yoldayım, bu bendeki aşk olmazsa, kara toprak…
Aşık Veysel sözleri ve şiirleri! Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel Türkülerinde geçen sözler: Uzun ince bir yoldayım, bu bendeki aşk olmazsa, kara toprak…Aşık Veysel sözleri ile ilgili yapılan aramalar Aşık Veysel’in ölüm yıldönümü nedeniyle gündem oldu. ‘Büyük Halk Ozanı’ Aşık Veysel 21 Mart 1973 yılında Sivas'ın Şarkışla ilçesine bağlı Sivrialan köyünde yaşamını yitirdi. Ardından ise birbirinden anlamlı, derin sözleri olan şiirler, sözler ve türküler bıraktı. Aşık Veysel'in türkülerinde geçen en güzel sözleri ise ölüm yıldönümü vesilesiyle derledik. Kısa, uzun seçenekli aşk temalı resimli Aşık Veysel sözleri…
21.03.2022Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Böyle günlerde kardeşliğin önemi daha iyi anlaşılıyor
TBMM Başkanı Şentop: Böyle günlerde kardeşliğin önemi daha iyi anlaşılıyorTBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Güçlünün haklıya meydan okuduğu böyle günlerde sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin önemi çok daha iyi anlaşılıyor. Yunus Emre, bu nedenle Anadolu'da en çok makamı olan kişidir" dedi.
3.03.2022Siyaset
Defne Joy Foster’ın 11'inci ölüm yıl dönümü! Mezarı boş kaldı...
Defne Joy Foster’ın 11'inci ölüm yıl dönümü! Mezarı boş kaldı...'Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster’ın ölümünün 11’inci yılında Zincirlikuyu’da bulunan mezarı başında gerçekleşen anmaya, ünlü oyuncunun iki yakın arkadaşı dışında kimse gelmedi.
2.02.2022Magazin
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldı
Uğur Mumcu, ölümünün 29'uncu yılında anıldıAraştırmacı gazeteci Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önündeki aracına konulan bombayla alçak bir suikasta kurban gitti. Türk basınının duayen ismi Uğur Mumcu'nun ölümünün üzerinden tam 29 yıl geçti. Mumcu, katledilişinin 29’uncu yılında bugün törenlerle anılıyor.
24.01.2022Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mehmet Akif Ersoy'u andı
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Mehmet Akif Ersoy'u andıMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un 85'inci ölüm yıl dönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 102'nci yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
27.12.2021Siyaset
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı!
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı!Naim Süleymanoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Naim Süleymanoğlu ölüm yıl dönümünde anılıyor. Halter tarihine geçen, cep herkül lakabıyla nam salan Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Süleymanoğlu’nun bugün ölüm yıl dönümü. İşte Naim süleymanoğlu’nun hayatı…
18.11.2021Gündem
Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine kim girerse ağır bedeller ödeyecektir
Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine kim girerse ağır bedeller ödeyecektirCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İstanbul'un talan edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Kanal İstanbul ihalesine kim girerse ağır bedeller ödeyecektir” dedi.
9.11.2021Siyaset
Yarın okul var mı, yarın okullar tatil mi? 10 Kasım Atatürk'ü anma günü!
Yarın okul var mı, yarın okullar tatil mi? 10 Kasım Atatürk'ü anma günü!Mustafa Kemal Atatürk, 83. ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım Çarşamba günü, tüm Türkiye'de çeşitli törenlerle anılacak. Peki, Yarın okul var mı, yarın okullar tatil mi?
9.11.2021Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, annesinin ölüm yıl dönümünde duygusal paylaşım
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, annesinin ölüm yıl dönümünde duygusal paylaşımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan'ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.
7.10.2021Siyaset
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Kazım Koyuncu ölüm yıl dönümünde anılıyor!
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Kazım Koyuncu ölüm yıl dönümünde anılıyor!'Şair Ceketli Çocuk' olarak tanınan, 'İşte Gidiyorum' gibi yüreklere dokunan şarkılarıyla hafızalara kazınan Kazım Koyuncu'nun bugün ölüm yıldönümü. Yakalandığı akciğer kanserine yenik düşerek erken yaşta hayatını kaybeden Kazım Koyuncu geride unutulmaz Karadeniz ezgileri bıraktı. Karadeniz müziğini rock müzikle birleştirip kendi tarzını oluşturan Kazım Koyuncu, ölümün 16. yılında sevenleri tarafından unutulmadı. Peki, Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? İşte Kazım Koyuncu'nun hayatı ve şarkıları...
25.06.2021Gündem
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı efsane sporcu Can Bartu'nun hayatı
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı efsane sporcu Can Bartu'nun hayatıFenerbahçe ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu, ölüm yıl dönümünde anılıyor. Can Bartu, Türkiye'de hem futbol hem de basketbolda milli formayı giyen ilk ve tek isimdi. Peki, Can Bartu kimdir? Can Bartu ne zaman öldü? İşte Can Bartu'nun hayatı ve kariyerinin dönüm noktaları...
11.04.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölüm Yıl Dönümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ölüm yıl dönümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.