Musa Çam

Musa Çam

Son dakika musa çam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan musa çam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını musa çam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Musa Çam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan musa çam gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 musa çam haberi bulunmuştur. Tüm musa çam haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'li Oğuz'un terör örgütü üyeliğinden cezalandırılması istendi
CHP'li Oğuz'un terör örgütü üyeliğinden cezalandırılması istendiİzmir'de, FETÖ/PDY'nin üst düzey yöneticileriyle telefonda irtibat kurduğu gerekçesiyle tutuklanıp, Urla Belediye Başkanlığı görevinden alınan CHP'li İbrahim Burak Oğuz'un yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, Cumhuriyet savcısı, Oğuz'un 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan cezalandırılmasını istedi.
19.06.2020Gündem
Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu'ndan sürpriz görüşme
Kılıçdaroğlu ile Kocaoğlu'ndan sürpriz görüşmeYerel seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.
25.10.2018Siyaset
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!
Son dakika: CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! Çok sayıda vekil liste dışı kaldı!Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında dün yapılan PM toplantısında, CHP'nin 24 Haziran'daki seçime ilişkin milletvekili aday listesi kesinleşti. Listeye göre, Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölge 1. sıradan aday olurken, eski Genel Başkan Deniz Baykal Antalya 1. sırada gösterildi. İlhan Cihaner, barış Yarkadaş, Ali Şeker, Mustafa Balbay gibi 61 vekil liste dışı kaldı. Sürpriz isimler listelerde yer aldı.
21.05.2018Siyaset
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018Siyaset
CHP’nin milletvekili adayları belli oldu
CHP’nin milletvekili adayları belli olduCHP Parti Meclisi (PM) toplantısında, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi.
20.05.2018Siyaset
Son dakika: Teklif kabul edildi
Son dakika: Teklif kabul edildiİttifak düzenlemesi teklif TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
13.03.2018Siyaset
Oktar’ın kanalına kapatma sinyali
Oktar’ın kanalına kapatma sinyaliHükümetin internet yayıncılığına RTÜK denetimi getiren düzenlemesinin, TBMM’deki görüşmeleri sürüyor.
17.02.2018Gündem
95’inci yılda dev bayraklı kortej
95’inci yılda dev bayraklı kortejİzmirli, işgalden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümünü Basmane’den Cumhuriyet Meydanı’na taşıdığı 350 metrelik Türk bayrağı ve Atatürk portresi ile kutladı. Başbakan Yıldırım ve Belediye Başkanı Kocaoğlu, gerginlikten sonra ilk kez bir araya geldi
29.09.2021Gündem
TBMM Genel Kurulu, 1 Ekim'e kadar tatile girdi
TBMM Genel Kurulu, 1 Ekim'e kadar tatile girdiTBMM Genel Kurulu, 1 Ekim'e kadar tatile girdi.
27.07.2017Siyaset
Karşıyaka evinde çok rahat
Karşıyaka evinde çok rahatSpor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakada Best Balıkesir'i 80-69 mağlup etti
7.01.2017TBL
Müezzinoğlu: 26 milyar TL SGK alacağı yapılandırıldı
Müezzinoğlu: 26 milyar TL SGK alacağı yapılandırıldıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" ile 26 milyar TL SGK alacağının yapılandırıldığını söyledi. Bakan Müezzinoğlu, 2016 Ağustos döneminde geçen yılın aynı dönemine göre, tarım dışı sektörlerde istihdamın 579 bin kişi arttığını açıkladı.
21.11.2016Ekonomi
Şehit Yüzbaşı Çevik'i 10 bin kişi son yolculuğuna uğurladı
Şehit Yüzbaşı Çevik'i 10 bin kişi son yolculuğuna uğurladıHAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen 33 yaşındaki Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik'in cenazesi, İzmir'in Aliağa İlçesi'nde 10 bin kişinin katıldığı bir törenle gözyaşları arasında toprağa verildi...
29.09.2021Gündem
TBMM Genel Kurulu, 1 Ekim tarihine kadar tatile girdi
TBMM Genel Kurulu, 1 Ekim tarihine kadar tatile girdiTBMM Genel Kurulu'nda, torba kanun tasarısı kabul edildi. Meclisin Ekim ayına kadar tatile girmesiyle milletvekilleri birbirleriyle vedalaştı
29.09.2021Gündem
CHP'nin toplantısını "alkolik" kadın bastı
CHP'nin toplantısını "alkolik" kadın bastıİzmir’de, CHP’li milletvekillerinin konuşma yaptığı toplantıyı, kendisini “alkolik” olarak tanımlayan bir kadın bastı...
29.09.2021Gündem
HDP'nin önerisi TBMM'de kabul görmedi
HDP'nin önerisi TBMM'de kabul görmediHDP'nin, "KESK'e bağlı ve muhtelif sendikaların yaşadığı baskıların" araştırılması için verdiği önergenin gündeme alınması önerisi kabul edilmedi
29.09.2021Gündem
Öncelik kilo başı değeri 10 dolarlara çıkartmak
Öncelik kilo başı değeri 10 dolarlara çıkartmakBaşbakan Yıldırım, ihracatın kalitesini de artırarak kilo başına ihracatın değerini 2 dolarlardan 10 dolarlara çıkaracak yüksek teknolojik değeri olan ürünlere öncelik vereceklerini bildirdi
25.05.2016Ekonomi
Meclis'te dokunulmazlık oylaması!
Meclis'te dokunulmazlık oylaması!Dokunulmazlık teklifinin tümü 376 oyla kabul edildi. 138 vekilin dokunulmazlığı kalkıyor.
29.09.2021Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecekAK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecekKarma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021Gündem
‘Gezi olmasaydı PKK çekilecekti’
‘Gezi olmasaydı PKK çekilecekti’İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın “2013’te Gezi olaylarının başlamasıyla PKK’nın çekilmekten vazgeçtiğine” dair iddiası TBMM Bütçe Görüşmeleri’nde tartışmaya yol açtı
29.09.2021Gündem
Bakan Yılmaz: TSK, YPG mevzilerini vuruyor
Bakan Yılmaz: TSK, YPG mevzilerini vuruyorMilli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Bugün de Kilis Demirışık'a havan mermisi düştü. Bunun üzerine de Minak Havaalanı, Telrıfat ve Şavarikat bölgelerine de Akçabağlar bölgesinden fırtına bataryasından atış yapılmıştır" dedi.
29.09.2021Gündem
Yüksek sigorta primini Şimşek nasıl açıkladı?
Yüksek sigorta primini Şimşek nasıl açıkladı?Başbakan Yardımcısı Şimşek, yoğun şikayet alan trafik sigortası primlerini, İngiltere’deki anısıyla yorumladı: 200 pounda 78 model araç aldım ama 4 katı sigorta istediler. ‘Sorun senin başkasına çarparak vereceğin zararın sigorta şirketi tarafından tazmininde’ dediler.
29.01.2016Ekonomi
Milletvekillerinden ilginç görüntüler
Milletvekillerinden ilginç görüntülerTBMM Genel Kurulu'nda, 26. Dönem milletvekillerinin yemini tamamlandı. 9.5 saat süren yemin töreninde ilginç görüntüler göze çarptı
29.09.2021Gündem
Kılıçdaroğlu’na destek büyüyor
Kılıçdaroğlu’na destek büyüyor1 Kasım seçimi sonrası olağanüstü kurultay isteyen muhalefet imza toplamaya çalışırken, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek verenler de açıklamalar yapmaya devam ediyor. 24 milletvekili daha desteğini açıkladı.
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Musa Çam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki musa çam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.