Lg G4

Lg G4

Son dakika LG G4 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LG G4 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LG G4 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lg G4

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lg g4 gelişmeleri de dahil olmak üzere 378 lg g4 haberi bulunmuştur. Tüm lg g4 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müşteriler en çok ondan memnun!
Müşteriler en çok ondan memnun!Yapılan araştırmada, müşterilerin en çok memenun olduğu akıllı telefon belirlendi.
‘Cep’teki kırılma rekabeti kızıştırdı
‘Cep’teki kırılma rekabeti kızıştırdıYılda 12 milyona yakın cep telefonunun satıldığı Türkiye’de pazar 2016’da kırılma noktasına geldi. IDC’ye göre yıllık bazda % 11, bir önceki çeyreğe göre % 17 daralan pazarda rekabet iyice kızıştı. Samsung ilk sıradaki yerini korurken Apple’ın payı % 15 oldu. Vestel ise payını % 7’ye yükseltti.
22.01.2017Ekonomi
900 milyon Android telefonu etkileyebilecek güvenlik açığı
900 milyon Android telefonu etkileyebilecek güvenlik açığıAndroid telefonlarda kullanılan yazılımlarda, bilgisayar korsanlarının telefonlardaki verilere tamamen erişebilmelerine imkan veren bir güvenlik açığı keşkefildi.
4.5G hız testi nasıl yapılır? 4.5G nedir, nasıl geçilir?
4.5G hız testi nasıl yapılır? 4.5G nedir, nasıl geçilir?4,5G teknolojisi Türkiye'de kullanılmaya başlandı. 4,5G, yüksek mobil internet hızı ile fazla data kapasitesi sunuyor. 4.5G'ye geçişle birlikte bir çok kişi internetten Speedtest uygulamasını indiriyor. Peki Speedtest nedir? Speedtest ile 4.5G hız testi nasıl yapılır? İşte detaylar...
4,5G'ye nasıl geçilir? İşte uyumlu telefonların listesi
4,5G'ye nasıl geçilir? İşte uyumlu telefonların listesiTürkiye, mobil internette 4,5G teknolojisine bu gece geçiyor. Bağlantı hızı ve kalitesini ciddi ölçüde artıracak teknolojiye dair kısa bilgileri sizler için derledik. İşte 4.5G'ye uyumlu telefonları listesi...
LG G3 Android 6.0 güncellemesi Avrupa'da yayınlandı
LG G3 Android 6.0 güncellemesi Avrupa'da yayınlandıLG G3 için Android 6.0 güncellemesi Avrupa genelinde dağıtıma sunuldu. Güncellemenin bu ay ülkemizde de yayınlanması bekleniyor.
İlk olarak Türkiye'de başladı!
İlk olarak Türkiye'de başladı!LG V10 için Android 6.0 Marshmallow güncellemesi Güney Kore ile birlikte ilk olarak Türkiye'de test edilecek.
Xiaomi Mi 4s resmiye kazandı
Xiaomi Mi 4s resmiye kazandıXiaomi, Mi 5 öncesi sürpriz bir şekilde Mi 4s'in duyurusunu gerçekleştirdi. Mi 4s hakkında tüm detaylar haberimizde...
LG G5'in tasarımı ortaya çıktı
LG G5'in tasarımı ortaya çıktıSızdırılan son görüntü LG G5'in tasarım detaylarını büyük oranda ortaya koyuyor. LG G5 beklendiği gibi metal kasaya sahip olacak.
Galaxy S6 yılın telefonu seçildi
Galaxy S6 yılın telefonu seçildiGSMArena sitesi tarafından gerçekleştirilen dev anketin sonucu açıklandı. Yılın telefonu Galaxy S6 seçildi.
LG V10 satışları iyi gidiyor
LG V10 satışları iyi gidiyorLG'nin yeni nesil amiral gemisi telefonu V10 başarılı satış performansıyla dikkat çekiyor.
LG'den yepyeni bir dizüstü bilgisayar: LG Gram 15
LG'den yepyeni bir dizüstü bilgisayar: LG Gram 15LG'nin yeni dizüstü bilgisayarı Gram 15 hafif ve kompakt gövdesiyle dikkat çekiyor.
LG G3 Android 6.0 kaynak kodları yayınlandı
LG G3 Android 6.0 kaynak kodları yayınlandıLG G3 Android 6.0 güncellemesine ait kaynak kodları yayınlandı. Yayınlanan kaynak kodları güncellemenin kısa süre içerisinde yayınlanacağını gösteriyor.
LG G5 olası özellikler
LG G5 olası özelliklerLG G5'in özellikleri neler olacak? LG G5'in muhtemel özelliklerine göz atıyoruz.
LG G5 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor.
LG G5 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor.5.6 inç ekran, Snapdragon 820, 21MP arka kamera ve dahası LG G5'te yer alacak.
LG, G4 için Android 6.0 güncellemesini iptal etti?
LG, G4 için Android 6.0 güncellemesini iptal etti?LG, geçtiğimiz hafta içinde bu yılın amiral gemisi G4 için Android 6...
G4 için Android 6.0 güncellemesi iptal olmuş olabilir!
G4 için Android 6.0 güncellemesi iptal olmuş olabilir!LG G4'ü güncellemek istediğimizde bakın bize ne dedi?
Xperia Z2 ve Z2 Tablet için yeni bir güncelleme dağıtıma sunuldu
Xperia Z2 ve Z2 Tablet için yeni bir güncelleme dağıtıma sunulduSony, Xperia Z2 ve Z2 Tablet için güvenlik yaması ve iyileştirmeler içeren yeni bir güncelleme yayınladı.
Cortana, test sürecine dahil olan iOS kullanıcıları için yayınlandı
Cortana, test sürecine dahil olan iOS kullanıcıları için yayınlandıMicrosoft popüler sesli asistan hizmeti Cortana'yı test süresine dahil olan kullanıcılar için aktif hale getirdi.
LG G3 Android 6.0 güncellemesi Türkiye'de ne zaman yayınlanacak?
LG G3 Android 6.0 güncellemesi Türkiye'de ne zaman yayınlanacak?Ülkemiz LG G3 kullanıcıları Android 6.0 güncellemesi için bir süre daha bekleyecek. Dağıtım 2016'nın ilk çeyreğinde başlayacak.
LG’nin en yeni akıllı ‘cep’i V10
LG’nin en yeni akıllı ‘cep’i V10LG yeni akıllı cep telefonu V10’u tanıttı. Yeni LG V10; ikinci ekran, çift ön kamera ve manuel video modu gibi özelliklere sahip...
ARM Cortex-A35 çekirdeği pil verimliliğiyle dikkat çekiyor
ARM Cortex-A35 çekirdeği pil verimliliğiyle dikkat çekiyorARM bugüne kadarki en verimli CPU çekirdeğini duyurdu. Cortex-35 kullanıldığı cihazlarda pil süresini önemli ölçüde artıracak.
Lenovo'dan iddialı bir telefon geliyor: Vibe X3
Lenovo'dan iddialı bir telefon geliyor: Vibe X3Lenovo iddialı özelliklere sahip Vibe X3'ü 16 Kasım'da duyuracak. Telefonun görüntüsü ve teknik özellik detayları haberimizde...
LG'den yepyeni bir G4!
LG'den yepyeni bir G4!Beyaz ve altın rengin hakim olduğu LG G4 White Gold Edition, bayan ve genç kullanıcıları hedefliyor.
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) için Android 5.1.1 güncellemesi dağıtıma sunuldu
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014) için Android 5.1.1 güncellemesi dağıtıma sunulduSamsung'un S Pen destekli tableti Galaxy Note 10.1 2014 nihayet Android 5.1.1 Lollipop güncellemesini aldı.

Benzer Haber Etiketleri

Lg G4 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lg g4 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.