Lg G5

Lg G5

Son dakika LG G5 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LG G5 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LG G5 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lg G5

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lg g5 gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 lg g5 haberi bulunmuştur. Tüm lg g5 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fortnite Android Beta herkese açıldı
Fortnite Android Beta herkese açıldıPopüler Battle Royale oyunu Fortnite, Android Beta sürümünü herkesin kullanımına sundu.
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar!
İşte Oreo güncellemesini alacak telefonlar!Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar açıklandı. İşte Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak telefonlar.
Akıllı telefonlarda FETÖ izi
Akıllı telefonlarda FETÖ iziAndroid işletim sistemine sahip akıllı telefonların otomatik klavye tahmininde tespit edilen bir açık kullanıcıları çileden çıkarttı. Android'in yeni sürümüne sahip akıllı telefonlarda 'muhterem' kelimesi yazıldığında, Google'ın klavyesi otomatik olarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ismini öneriyor. Söz konusu açık hakkında sosyal medyada da kampanya başlatıldı.
LG G6 satılmaya başladı!
LG G6 satılmaya başladı!LG G6 dünya çapında satışa başladı. LG G6 Türkiye'de kaç para olacak?
İşte LG G6’nın arayüzü!
İşte LG G6’nın arayüzü!LG'nin tanıtmasına çok az bir süre kaldığı amiral gemisi telefonu G6’nın arayüzüne ait bir bir video yayınlandı. LG'nin yayınladığı videoda yeni arayüz gözler önüne seriliyor.
İphone 7 pil ömrü test edildi!
İphone 7 pil ömrü test edildi!İphone 7 için yapılan testler devam ediyor. Son olarak Apple'ın dünyada milyonlarca satan amiral gemisi İphone 7'nin pil ömrü test edildi. İşte İphone 7'ye dair ayrıntılar...
900 milyon Android telefonu etkileyebilecek güvenlik açığı
900 milyon Android telefonu etkileyebilecek güvenlik açığıAndroid telefonlarda kullanılan yazılımlarda, bilgisayar korsanlarının telefonlardaki verilere tamamen erişebilmelerine imkan veren bir güvenlik açığı keşkefildi.
En iyi kameraya sahip akıllı telefonlar belirlendi
En iyi kameraya sahip akıllı telefonlar belirlendiAndroid Authority tarafından gerçekleştirilen 'Akıllı Telefon Kamera Testi' ile en iyi kameraya sahip olan akıllı telefon belirlendi.
iPhone 7'ye yeni özellik!
iPhone 7'ye yeni özellik!Samsung Galaxy S7, HTC 10, LG G5 ve bunun gibi 2016 model diğer akıllı telefonlar aylarca sızıntıların ardından resmen tanıtıldı.
LG’nin ilk modüler akıllı telefonu: G5
LG’nin ilk modüler akıllı telefonu: G5LG’nin yeni akıllı cep telefonu LG G5, tek parça metalden gövdesi ve kolay çıkartılabilir pil özelliğinin yanı sıra modüler tasarımı ile öne çıkıyor.
LG G5 Türkiye fiyatı
LG G5 Türkiye fiyatıLG Türkiye'de düzenlediği lansman ile LG G5'in resmi fiyatını açıkladı.
iPhone 7 Plus çift kameralı olacak
iPhone 7 Plus çift kameralı olacakUzun amandır beklenen iPhone SE modelinin duyurulup satışa çıkmasından sonra gözler artık iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerine çevrildi. Çift kamera ile son günlerde gündeme gelen iPhone 7 için önemli bir detay ortaya atıldı.
Mart ayının en çok satan telefonu belli oldu
Mart ayının en çok satan telefonu belli olduGeçtiğimiz Şubat ayında Barselona’da düzenlenen MWC 2016 kapsamında duyurulan Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri, Mart ayı itibariyle dünyanın pek çok bölgesinde satışa çıktı. Peki bu cihazlar beğenildi mi? Tüketicilerin tepkisi ne oldu?
4.5G hız testi nasıl yapılır? 4.5G nedir, nasıl geçilir?
4.5G hız testi nasıl yapılır? 4.5G nedir, nasıl geçilir?4,5G teknolojisi Türkiye'de kullanılmaya başlandı. 4,5G, yüksek mobil internet hızı ile fazla data kapasitesi sunuyor. 4.5G'ye geçişle birlikte bir çok kişi internetten Speedtest uygulamasını indiriyor. Peki Speedtest nedir? Speedtest ile 4.5G hız testi nasıl yapılır? İşte detaylar...
HTC 10 için yeni teaser geldi
HTC 10 için yeni teaser geldiHTC yeni amiral gemisi HTC 10'un BoomSound'U için teaser yayınlandı.
Huawei P9'un yeni görüntüleri yayınlandı
Huawei P9'un yeni görüntüleri yayınlandıHuawei'in 6 Nisan'da tanıtacağı üst seviye akıllı telefon P9 kullanılırken görüntülendi. Telefonda çift arka kamera yer alacak.
LG G5'in yeni bir versiyonu tanıtıldı
LG G5'in yeni bir versiyonu tanıtıldıLG G5'in yeni bir versiyonu tanıtıldı. Şirketin Güney Amerika'da satışa çıkaracağı G5'te Snapdragon 652 yer alacak.
LG G5'in bazı aksesuarlarının fiyatı belli oldu
LG G5'in bazı aksesuarlarının fiyatı belli olduLG G5'in arkadaşlarından olan LG CAM Plus ve LG Hi-Fi Plus'ın fiyatı belli oldu.
LG G5 hediyelerle geliyor!
LG G5 hediyelerle geliyor!Acaba bu hediyeleri ülkemizde de görebilecek miyiz?
Alcatel iki yeni telefon duyurmaya hazırlanıyor
Alcatel iki yeni telefon duyurmaya hazırlanıyorAlcatel'den iki yeni telefon daha geliyor. Özellikle Windows 10 Mobile tabanlı Idol 4 Pro dikkat çeken detaylara sahip.
9.7 inç ekranlı iPad Pro'nun fiyatı açıklandı
9.7 inç ekranlı iPad Pro'nun fiyatı açıklandıApple'ın sadece iki gün uzağımızda olan 9.7 inç ekranlı tableti iPad Pro'nun başlangıç fiyatı netlik kazandı.
Google, Android N için ilk güncellemeyi yayınladı
Google, Android N için ilk güncellemeyi yayınladıGoogle, Andorid N'in önizleme sürümü için ilk güncellemeyi başlattı. General Mobil 4G kullanıcılarını kısa süre içerisinde erişeceği yeni yazılım OTA üzerinden dağıtıma sunuldu.
2016 model Galaxy J5'in basın görüntüleri yayınlandı
2016 model Galaxy J5'in basın görüntüleri yayınlandıİkinci nesil Galaxy J5 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak telefonun basın görüntüleri yayınlandı.
Xiaomi akıllı bisiklet duyurmaya hazırlanıyor
Xiaomi akıllı bisiklet duyurmaya hazırlanıyorXiaomi'nin akıllı bisikleti QiBike R1'e ilişkin ilk bilgiler geldi. Detaylar haberimizde...

Benzer Haber Etiketleri

Lg G5 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lg g5 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.