Lezzet Festivali

Lezzet Festivali

Son dakika Lezzet Festivali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lezzet Festivali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lezzet Festivali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lezzet Festivali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lezzet festivali gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 lezzet festivali haberi bulunmuştur. Tüm lezzet festivali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yumurtalık Belediyesi Adana Lezzet Festivali'nde
Yumurtalık Belediyesi Adana Lezzet Festivali'ndeAdana’nın denize açılan kapısı Yumurtalık ilçesi, 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ndeki yerini aldı
18.10.2024Adana
Adana Lezzet Festivali devam ediyor: Lezzet Treni 5. kez misafirlerini Belemedik'e getirdi
Adana Lezzet Festivali devam ediyor: Lezzet Treni 5. kez misafirlerini Belemedik'e getirdi"Kökleriyle Adana” sloganıyla gerçekleştirilen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali kapsamında Adana Valiliği tarafından organize edilen Pozantı ilçesindeki kahvaltı programı için Lezzet Treni, 5. Kez misafirlerini Belemedik Tabiat Parkına getirdi.
18.10.2024Adana
Dünyanın dört bir yanından geldiler: Uluslararası öğrenciler Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde
Dünyanın dört bir yanından geldiler: Uluslararası öğrenciler Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ndeÖnemli Projenin İlk Ayağı Adana Oldu: Romanya, Portekiz, İtalya ve Türkiye'den Öğretmen ve Öğrenciler Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.
17.10.2024Adana
Adana Lezzet Festivali bugün başladı! Hem göze hem damağa hitap edecek
Adana Lezzet Festivali bugün başladı! Hem göze hem damağa hitap edecekÇukurova’nın kalbinde dünden bugüne, bugünden yarına büyüyen ve gelişen Adana'da  8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali bugün başlıyor.  1,5 milyon kişinin katılmasının beklendiği festival nedeniyle kentteki oteller günler öncesinden doldu.
17.10.2024Adana
Adana Gastronomi Festivali öncesi hazırlıklar devam ediyor: Seyhan Nehri Yeniden Doluyor
Adana Gastronomi Festivali öncesi hazırlıklar devam ediyor: Seyhan Nehri Yeniden DoluyorAdana’da her yıl büyük ilgiyle beklenen Lezzet Festivali'ne sayılı günler kala, Seyhan Nehri’ne su verilmeye başlandı. 17-20 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan bu festivale hazırlıklar hızla devam ederken, Seyhan Nehri'nin yeniden suyla buluşması, festivalin görsel güzelliğine büyük katkı sağlayacak.
16.10.2024Adana
Adana Lezzet Festivali'nde bu yılın teması Adana'nın kökleri oldu: Hem göze hem damağa hitap edecek! Oteller şimdiden dolmaya başladı
Adana Lezzet Festivali'nde bu yılın teması Adana'nın kökleri oldu: Hem göze hem damağa hitap edecek! Oteller şimdiden dolmaya başladıAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, 17-20 Ekim'de düzenlenecek 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'ne 1,5 milyon kişinin katılmasını hedeflediklerini belirtti. Adana'da yarın başlayacak Uluslararası Lezzet Festivali öncesinde kent genelinde bütün otellerin dolduğu öğrenildi.
16.10.2024Adana
Adana Lezzet Festivali'nde hedef 1,5 milyon ziyaretçi
Adana Lezzet Festivali'nde hedef 1,5 milyon ziyaretçiAdana Valisi Yavuz Selim Köşger, 17-20 Ekim'de düzenlenecek 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'ne 1,5 milyon kişinin katılmasını hedeflediklerini belirtti.
15.10.2024Adana
Adana'da Lezzet Festivali'ne hazırlıklar sürüyor: Şalgam suyu üreticileri 700 bin şişe satmayı hedefliyor
Adana'da Lezzet Festivali'ne hazırlıklar sürüyor: Şalgam suyu üreticileri 700 bin şişe satmayı hedefliyorBu yıl 8'incisi düzenlenecek Uluslararası Adana Lezzet Festivali için stoklarını artıran şalgam suyu üreticileri, tescilli içecekten en az 700 bin şişe satmayı hedefliyor.
14.10.2024Adana
Adanalı kasap ve kebapçılardan 'taklit-tağşiş' ürün satanlara sert tepki
Adanalı kasap ve kebapçılardan 'taklit-tağşiş' ürün satanlara sert tepkiKebabın başkenti Adana'da birkaç firmada taklit ve tağşiş ürünlerin çıkması esnafların işini etkiledi. Kasaplar ve kebapçılar taklit ve tağşiş ürün satanlara tepki gösterdi.
13.10.2024Adana
Adana'da 3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı 17-20 Ekim'de yapılacak
Adana'da 3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı 17-20 Ekim'de yapılacakAdana Valiliği himayesinde düzenlenecek "3. Tesbih ve Doğal Taşlar Fuarı" 17-20 Ekim'de gerçekleştirilecek.
9.10.2024Adana
Adana lezzet avcılarını bir araya getirecek: Gastronomi Festivali'ne tüm hazırlıklar devam ediyor, Dünyaca ünlü şefler birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlenecek
Adana lezzet avcılarını bir araya getirecek: Gastronomi Festivali'ne tüm hazırlıklar devam ediyor, Dünyaca ünlü şefler birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlenecekKadim kültürlerin harmanlanmasıyla zenginleşen ve tarihin derinliklerinden gelen köklü bir geçmişe sahip Adana’da festival coşkusu başlıyor. Adana Valiliği tarafından organize edilen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali, 18-20 Ekim'de gerçekleştirilecek.
22.09.2024Adana
Uluslararası Adana Lezzet Festivali, 17-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek
Uluslararası Adana Lezzet Festivali, 17-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecekBu yıl 8.si düzenlenecek olan Uluslararası Adana Lezzet Festivali 17-20 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilmesine karar verildi.
23.08.2024Adana
Adanalılar bu sene festivale ve eğlenceye doyacak! Yıl boyu sürecek etkinliklere geri sayım başladı
Adanalılar bu sene festivale ve eğlenceye doyacak! Yıl boyu sürecek etkinliklere geri sayım başladıZengin kültürü ve tarihi geçmişiyle Türkiye'nin en kalabalık büyük şehirleri arasında yer alan Adana, kent genelinde yıl boyu düzenlenen festival ve şenliklerle de adeta bir festivaller kenti olma yolunda adım adım ilerliyor.
12.07.2024Adana
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor!  Valilik duyurdu, tarih belli oldu
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor! Valilik duyurdu, tarih belli olduAdana, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarının yanı sıra pek çok yöresel yemekleri ile de oldukça meşhur bir kent. Lezzetli yemekleri ile gelen misafirlerini ağırlayan şehirde, kültürel çeşitlilik mutfağına da yansımış ve ortaya harika yemekler çıkmış durumda. Birçok kişinin beklediği lezzet festivalinin ise yapılacağı tarih valilik tarafından açıklandı. 8. Adana Lezzet Festivali bu yıl 18-20 Ekim'de düzenlenecek.
11.07.2024Adana
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 18-20 Ekim’de! Ziyaretçiler akın edecek
8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 18-20 Ekim’de! Ziyaretçiler akın edecekMerakla beklenen 8. Uluslararası Adana Lezzet Festivali için geri sayım başladı. 8.Uluslararası Adana Lezzet Festivali bu sene 18-20 Ekim’de gerçekleşecek.
9.07.2024Adana
Fatih Terim bile kötü kadro mühendisliğine şaşırdı: Acil bir şeyler yapmalısınız
Fatih Terim bile kötü kadro mühendisliğine şaşırdı: Acil bir şeyler yapmalısınızGalatasaray'dan ayrıldıktan sonra dinlenmeye geçen ve Fiorentina ile bağlarını koparmayan Fatih Terim, Alanyaspor'un oluşturduğu kadro mühendisliği hakkında çok çarpıcı bir açıklama yaptı.
28.09.2022Futbol
Sakatatta kesim azlığı nedeniyle sıkıntı yaşanıyor
Sakatatta kesim azlığı nedeniyle sıkıntı yaşanıyorTürkiye’de kesilen koyunların sakatatının adeta toplanma üssü olan Adana’da kesimin azlığı nedeniyle şırdan, karın ve mumbar 25 ile 35 lira arasında satılıyor.
1.03.2022Yaşam
MasterChef'in ünlü şefleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluştu
MasterChef'in ünlü şefleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluştuMasterChef Türkiye'nin ünlü şefleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu, 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluştu
9.10.2021Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin en yüksek rakamı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin en yüksek rakamı...Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı. Hala kimlikler ve korkular üzerine siyaset yapıyorlar. Muhalefetin nasıl derin bir siyasi bunalım yaşadığını salgın döneminde bir kez daha gördük" ifadelerini kullandı. AK Parti’nin üye sayısını açıklayan Erdoğan, "Partimizin üye sayısı 11,5 milyona yaklaşarak tarihimizin en yüksek rakamına ulaştı. Diğer tüm partileri toplayın böyle bir üye kaydı yok. Onlar nal topluyor." dedi.
9.10.2021Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da karşılaştığı pankartı anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da karşılaştığı pankartı anlattıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Açılış Töreni"ne katıldı. Erdoğan daha önce Adana'ya geldiğinde karşılaştığı pankartta "Seni şalgamdan ve kebaptan daha çok seviyoruz" yazdığını anlattı.
9.10.2021Siyaset
Adana lezzet festivali için görev dağılımı yapıldı
Adana lezzet festivali için görev dağılımı yapıldıLezzet Festivali için Adana’nın önde gelen kurum ve kuruluşları geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirdi…
1.09.2017Arşiv
İstanbul Lezzet Festivali 16 Eylül’de Kemer Country Club’ta
İstanbul Lezzet Festivali 16 Eylül’de Kemer Country Club’taGeleneksel olarak düzenlenen İstanbul Lezzet Festivali 8...
5.09.2015Arşiv
Bu hafta ne yapsak?
Bu hafta ne yapsak?Renkli ve sürprizlerle dolu bir gece...
17.05.2013Arşiv
Marilyn Monroe Alzheimerlılar için canlandı!
Marilyn Monroe Alzheimerlılar için canlandı!Lezzetin ve müziğin buluşma noktası İstanbul Lezzet Festivali bu senede eşsiz tatlari ve benzersiz sahne şovarı ile geride kaldı...
9.06.2012Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Lezzet Festivali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lezzet festivali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.