Kronik Hastalıklar

Kronik Hastalıklar

Son dakika Kronik hastalıklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kronik hastalıklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kronik hastalıklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kronik Hastalıklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kronik hastalıklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 874 kronik hastalıklar haberi bulunmuştur. Tüm kronik hastalıklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldıDünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024Gündem
Kansere karşı koruyucu, ruh sağlığına iyi geliyor! Hayatı değiştiren iki diyet
Kansere karşı koruyucu, ruh sağlığına iyi geliyor! Hayatı değiştiren iki diyetKanser, diyabet, kolesterol ve diğer kronik rahatsızlıklara karşı etkili olan iki diyet, Türkiye’de de popüler bir şekilde tercih ediliyor. Hastalıkların altında yatan nedenleri ele alarak insanların sağlıklarının korunması için çözümler sunan fonksiyonel tıp büyük ilgi uyandırdı. Hastalıklara karşı adeta kalkan görevi gören Akdeniz diyeti de her geçen gün yaygınlaşıyor. Uzm. Dyt. Başak Satar, bu iki beslenme türüne ilişkin çarpıcı bilgiler verdi.
25.06.2023Sağlık
Süt Kaç Kalori? Süt Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Süt Kaç Kalori? Süt Besin Değerleri Ve Kalorisi...Çocuktan yetişkine kadar herkesin tüketmesi gerektiği en önemli ürünler içerisinde süt gelir. Özellikle sağladığı faydalar ile beraber insan için temel besinler içerisinde olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda tek başına tüketilmesinin yanı sıra farklı besin kaynakları ile birlikte dönüşümler geçirilerek de kullanılır. Tabii bununla beraber süt belli bir kaloriye sahiptir. 100 gram üzerinden alındığı zaman ise 42,3 kalori ettiğini söylemek gerekir. Buna uygun şekilde ne kadar tüketilmesi gerektiği hesaplanabilir.
22.06.2023Sağlık
Airfryer gerçekten sağlıklı mı? Evde yüz binlerce kişi bu cihazı kullanıyor, dikkat çeken uyarı geldi
Airfryer gerçekten sağlıklı mı? Evde yüz binlerce kişi bu cihazı kullanıyor, dikkat çeken uyarı geldiTüm dünyada popüler hale gelen ve son dönemde adeta satış patlamasının yaşandığı cihaz Airfryer (hava fritözü) ile ilgili detaylar birçok kişi tarafından merak ediliyor. Satın almak isteyen de var aktif şekilde kullanan da. Ancak yüz binlerin mutfağında yerini alan bu cihaz pratikliğinin yanı sıra 'olası insan kanserojeni' olarak adlandırılan akrilamid ve yağ kullanımı açısından bazı tartışmalara da sebep oldu. Airfryer bu kadar popülerken, sağlığa olan etkilerini ise uzmanlara sorduk. Hava fritözü kansere neden olabilir mi? Kanserojen madde içeriyor mu? Çalışma prensibi nasıl işliyor? Bu cihazla yapılan yiyecekler güvenle tüketilebilir mi? İşte tüm detaylar…
13.05.2023Sağlık
Türkiye'de kişi başı tüketilen tuz miktarı 3 gram azaldı
Türkiye'de kişi başı tüketilen tuz miktarı 3 gram azaldıTürkiye'de tuz tüketiminin azaltılmasına yönelik olarak 2010 yılından itibaren uygulanan ve ulusal program çerçevesinde yürütülen çalışmalar sonuç vermeye başladı. İlk olarak günlük tüketilen ana besin maddesi ekmeğe katılan tuz miktarı düşürülürken, lokantalardaki masalarda bulunan tuzlukların da kaldırılması sağlandı.
4.05.2023Sağlık
Göç eden depremzede çocuklar için 'aşı' uyarısı
Göç eden depremzede çocuklar için 'aşı' uyarısıGazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, deprem felaketinin ardından çok sayıda kişinin başka illere göç ettiğini hatırlatarak, "Burada çocuk aşılarının yapılması, çok önemli. Göç eden depremzede çocuklara, çocukluk çağı aşıları yapılmazsa çocukluk çağı hastalıklarına karşı açık hale gelebilirler. Burada difteri, boğmaca, kızamık, tetanos, tüberküloz gibi aşılardan bahsediyoruz" dedi.
13.03.2023Sağlık
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde'
Saç dökülmesini tarihe karıştıran yöntemi açıkladı: 'Çözüm 3-4 adet saç kökünde'Kellik ile ilgili son dakika açıklaması! Saçı dökülen milyonlarca kişiyi ümitlendiren bir gelişme yaşandı. Ağrısız ve konforlu bu tedavi yöntemi ile saç dökülmesi tarihe kavuşabilir. Dermatoloji Uzmanı Dr. Işıl Kanberlioğlu Turan, tamamen hastanın kendi dokusundan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlandığını söyledi ve detaylarını anlattı.
22.01.2023Sağlık
'İlk 2 yaştaki beslenme yetersizliği büyüme geriliği sebebi'
'İlk 2 yaştaki beslenme yetersizliği büyüme geriliği sebebi'Büyüme geriliğinin, çocuğun kendi yaş ve cinsiyetine uygun büyümeyi göstermemesi olarak tanımlandığını belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği’nden Uzm. Dr. Ferda Yapıcı Köklü, “Her topluma özgü hesaplanan büyüme eğrileri vardır. Çocuk, kendi toplumunun büyüme eğrisinde en alt çizgide ya da daha altında yer alıyorsa ve kontrollerinde normal boy uzamasını sağlayamıyorsa, büyüme geriliğinden söz edilebilir. İlk iki yaştaki beslenme yetersizlikleri de büyüme geriliğine sebep olabilir” dedi.
1.09.2022Sağlık
Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor! İlave ücret ve katılım payı alınıyor! Detaylar tek tek açıklandı
Memur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor! İlave ücret ve katılım payı alınıyor! Detaylar tek tek açıklandıMemur, emekli, işçi, esnaf milyonları ilgilendiriyor. Hastane faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması. İlave ücret ve katılım payı alınıyor. Vatandaşlar hastanelere gittiklerinde sürpriz faturalar ile karşılaşabiliyorlar. Fahiş faturalar dolayısıyla vatandaşlar ile hastane çalışanları karşı karşıya gelebiliyor. Tartışmalar daha çok özel hastanelerde yaşanıyor. Ayakta tedavilerde katılım payı devlet hastanelerinde 6 TL, devlet üniversiteleri ile ortak kullanılan Sağlık Bakanlığı eğitim ve araştırma hastanelerinde 7 TL, üniversite hastanelerinde 8 TL, özel hastanelerde 15 TL olarak uygulanıyor. Ayakta tedavide yazılan reçeteler için ilaç tutarının; emeklilerden yüzde 10’u, diğer kişilerden yüzde 20’si oranında katılım payı alınıyor. Ayrıca her bir reçete için 3 kutuya kadar ilaçta 3 TL, 3 kutuya ilave her bir ilaç için 1 TL katılım payı tahsil ediliyor. Peki her hastanede ilave ücret alınır mı? İlave ücret için sınır nedir? İlave ücret ödemekten kurtulmak mümkün mü? İşte sağlıkta ilave ücret ve katılım payı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
11.08.2022Memur
Güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı? Güneş çarpması belirtileri ne? 10 adımda güneşten korunmanın yolları!
Güneş çarpmasına karşı ne yapılmalı? Güneş çarpması belirtileri ne? 10 adımda güneşten korunmanın yolları!Aşırı sıcaklar ülkeyi etkisi altına alırken, hem ağır işlerde çalışanlar hem de uzun süre dışarıda kalanlara uzmanlar uyarıyor. Güneş çarpması bazı hastalıkları tetikleyebilir ve ciddi sorunlara neden olabilir. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Alev Özsarı Güneş çarpması belirtileri ve güneşten korunmanın yollarını anlattı.
2.08.2022Sağlık
Sıcak hava kalp krizini tetikliyor
Sıcak hava kalp krizini tetikliyor Yaz aylarında artan hava sıcaklıkları ile vücudun ısı dengesi bozulurken, ısı dengesinin sağlanması için kalp hızında meydana gelen dalgalanmalar kalp krizini tetikleyebiliyor.
16.07.2022Sağlık
Hayatı kabusa çeviriyor! Unutkanlık, sinirlilik, konsantrasyon güçlüğü ve uyku bozukluğu...
Hayatı kabusa çeviriyor! Unutkanlık, sinirlilik, konsantrasyon güçlüğü ve uyku bozukluğu...Pandemi biterken yeni bir kronik hastalığın ortaya çıktığını söyleyen Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Şevket Özkaya, “Pandemi sonrası sadece mekanik olarak nefes darlığı çekmekten öte insanlarda 'beyin sisi' dediğimiz bazı kelimeleri hatırlayamama, unutkanlık, sinirlilik, başladığı işi bitirememe, konsantrasyon güçlüğü ve bazı uyku bozukluğu gibi rahatsızlıkların ortaya çıktığını görüyoruz” dedi.
18.06.2022Sağlık
Öksürüğü bıçak gibi kesiyor! Kronik hastalıklar ve enflamasyon ile savaşıyor, kolesterolü kontrol altına alıyor, günde bir kaşığı yetiyor
Öksürüğü bıçak gibi kesiyor! Kronik hastalıklar ve enflamasyon ile savaşıyor, kolesterolü kontrol altına alıyor, günde bir kaşığı yetiyorMucize karışım! Her gün kahvaltıdan önce bir kaşık tüketmek yeterli. Pek çok sağlık sorununu ortadan kaldırıyor. Bağışıklığı güçlendiriyor. Öksürük, grip ve soğuk algınlığı için şifa! Enflamasyonla savaşıyor, artrit, ödem ve kas rahatsızlığı gibi durumlar için doğal ağrı kesici görevi görüyor. Kötü kolesterolü kontrol altına alıyor. 7 gün boyunca düzenli olarak kahvaltıdan önce bir kaşık tüketmek yeterli oluyor. Sarımsak ve bal, iki süper sağlıklı besin. Bu sarımsak ve bal ikilisi bir araya gelince vücudumuzda sayısız faydaları olan mucizevi besinler haline geliyor. Bu yöntemden en iyi sonucu alabilmeniz için sarımsak ve balın kaliteli olması çok önemlidir. Adeta kendi başına bir tedavi yöntemi olan sarımsak ve bal karışımını tüketirken tabi ki bunu sağlıklı bir yaşam biçimi ile de desteklemelisiniz. Peki sarımsak ve bal karışımı nelere faydalı? Düzenli tüketilen sarımsak ve bal besinleri hangi hastalıklara faydalı oluyor? İşte mucizevi karışım sarımsak ve balın faydaları...
8.05.2022Sağlık
Hasta katılım payından muaf ilaçlar nelerdir? Kimler katılım payı ödemeden ilaç alır? İşte tam liste...
Hasta katılım payından muaf ilaçlar nelerdir? Kimler katılım payı ödemeden ilaç alır? İşte tam liste...SGK tarafından ayakta tedavide sağlanan ilaçlar için ilaç bedelinin kurumdan gelir ve aylık alanlar ile bakmakla yükümlü oldukları kişiler için yüzde 10’u, diğer kişiler için yüzde 20’si oranında katılım payı alınıyor. Katılım payı, SGK’dan gelir ve aylık alanlar ile bakmakla yükümlü olduğu kişiler için gelir ve aylıklarından, diğer kişiler için ise Kurumla sözleşmeli eczaneler tarafından kişilerden, tahsil edilir. Peki, Hasta katılım payından muaf ilaçlar nelerdir? Kimler katılım payı ödemeden ilaç alır? İşte detaylar…
6.05.2022Sağlık
Alzheimer, kanser, diyabet, tansiyon, kolesterole karşı savaşçı, beyazından 2 kat daha fazla etkili! Mısır piramitlerinin sırrı olarak da biliniyor...
Alzheimer, kanser, diyabet, tansiyon, kolesterole karşı savaşçı, beyazından 2 kat daha fazla etkili! Mısır piramitlerinin sırrı olarak da biliniyor...Kansere karşı daha fazla koruyucu, kalp sağlığını koruyor, beyin hücrelerini serbest radikal hasarına karşı koruyor ve bu sayede hafıza bozuklukları semptomlarını azaltıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, karaciğeri koruyor, diyabet semptomlarını iyileştiriyor, kronik böbrek rahatsızlıklarında, tedavinin toksik etkisini azaltıyor. Tansiyonu düzenlemeye yardım ediyor, yaşlanmayı geciktiriyor. Doğal mide koruyucu, saç ve cilt sağlığını koruyor. Kolesterolü düşüren bir madde içeriyor, 2 kat daha fazla antioksidan içeriyor, kronik hastalıklar, dolaşım sistemi hastalıkları, romatoid arterit ve Alzheimer'a karşı oldukça etkili. Korkulduğu gibi ağız kokusuna neden olmuyor. Japonya, Avustralya, Amerika ve Avrupa ülkelerinde oldukça popüler olan bu besin, Mısır piramitlerinin sırrı olarak biliniyor. İşte mucize besinin saymakla bitmeyen faydaları...
1.05.2022Sağlık
En çok yaşlıları etkiliyor! Doğru beslenmek hastalığı önlüyor!
En çok yaşlıları etkiliyor! Doğru beslenmek hastalığı önlüyor!Yaşlanma, anne karnından başlayarak yaşamın sonlanmasına kadar devam eden bir süreç olarak yaşamımızda rol oynuyor. Zamana bağlı olarak, hastalık söz konusu olmaksızın anatomik yapı ve fizyolojik işlev değişiklikler meydana geliyor. Beslenme sorunları, kronik hastalıklar yaş aldıkça etkisi artan unsurlar olarak karşımıza çıkıyor. Bunların yanı sıra kas gücü ile performans kayıpları ile ortaya çıkan ve son yıllarda ciddi bir artış gösteren “sarkopeni” önlenmediği takdirde yaşlıların sağlık koşullarını olumsuz yönde etkiliyor.
27.04.2022Sağlık
Tansiyon ve kolesterolü düşürüyor, vitamin, mineral ve protein deposu! Alzheimer, kalp krizi, kronik hastalıklar...
Tansiyon ve kolesterolü düşürüyor, vitamin, mineral ve protein deposu! Alzheimer, kalp krizi, kronik hastalıklar...Alzheimer, kalp krizi, kronik baş ağrısı, kansere karşı çok etkili, mevsimsel salgın hastalıklarda koruyucu olarak, tansiyon ve kolesterol düşürücü olarak, kan sulandırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici olarak kullanılıyor. Demir deposu olarak bilinen bu besin; A, B, C, E vitaminleri, magnezyum, fosfor, iyot mineralleri ve protein açısından çok zengin, vücut direncini artıyor. Karaciğer dostu olarak biliniyor, içerdiği vitamin, mineral yoğunluğu ve anti toksin özelliği ile birçok hastalıkta gıda desteği olarak kullanılıyor. İdrar söktürücü özelliğe sahip, içerdiği mentol, midenin normal işlevini görmesine neden oluyor. Vücuda giren grip mikrobuna karşı savaşıyor, ileri yaşlarda ülsere yakalanma riskini de azaltıyor. Bazı gıdalar, bazı hastalıkların tedavisinde kullanılıyor. Peki hangi besin hangi hastalık için şifa? İşte o besinler ve iyi geldiği hastalıklar...
17.04.2022Sağlık
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Flaş karar, güncelleme yapıldı, artık...
Sağlık Bakanlığı resmen duyurdu! Flaş karar, güncelleme yapıldı, artık...Sağlık Bakanlığı son dakika olarak kamuoyuna duyurdu. Güncelleme yapıldı. Çok sayıda kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. Sağlık Bakanlığı, Molnupiravir etken maddeli antiviral Kovid-19 ilacının kullanımına ilişkin güncellemeye gitti. İlacın kullanacağı yeni hasta grupları belirlendi. Buna göre, Molnupiravir etken maddeli ilaç, aşılama durumuna bakılmaksızın, tanısı PCR ile doğrulanmış, hafif-orta seyirli, semptomlarının ilk 5 gününde olan ve ağır Covid-19’a ilerleme açısından yüksek riskli, 18 yaş üstündeki şu hasta gruplarında da kullanılacak
13.04.2022Gündem
Covid-19 verem hastalarında ağır seyredebilir
Covid-19 verem hastalarında ağır seyredebilirGöğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Adem Dirican, Covid-19’un bağışıklık sisteminin düşük olduğu tüberküloz hastalarında ağır seyredebileceğini söyledi.
24.03.2022Sağlık
Yüksek tansiyonu kontrol ediyor, kansere karşı koruyucu! Tam bir vitamin deposu, her gün 21 tane yetiyor...
Yüksek tansiyonu kontrol ediyor, kansere karşı koruyucu! Tam bir vitamin deposu, her gün 21 tane yetiyor...Her gün 21 tane tüketmek yetiyor, vücudun demir ihtiyacının tamamını karşılıyor. Toksinlerden arındırıyor, anemi hastalarına şifa oluyor. Uzun süre tokluk hissi vererek kilo vermeye yardımcı oluyor. Cildi güzelleştiriyor, sivilce ve cilt problemlerini azaltıyor. Yaz aylarında güneş ışınlarından koruyor, Yüksek tansiyon hastalarına iyi geliyor. Grip ve nezle gibi solunum yolu hastalıklarına karşı savaşıyor, günlük vitamin ve mineral ihtiyacını karşılıyor. Yorgunluk ve depresyonun önüne geçiyor, mide rahatsızlıklarına iyi geliyor. Kemikleri güçlendiriyor, kansere karşı koruyucu olduğu biliniyor. Kronik hastalıklar için şifa, antioksidan özelliği ile ağız sağlığına iyi geliyor...
19.02.2022Sağlık
Zam geldi, 2.354 TL’ye yükseldi, ödemeler aylık olarak banka hesaplarına yapılıyor
Zam geldi, 2.354 TL’ye yükseldi, ödemeler aylık olarak banka hesaplarına yapılıyorYeni zam açıklaması geldi. Yüz binlerce vatandaş yararlanıyor. Paralar banka hesaplarına yatırılıyor. 2.354 TL'ye yükseltildi. Ödemeler 15 Şubat'ta başlıyor, 2.354 TL'lik ödeme miktarı temmuz ayına kadar geçerli olacak. Yılın ikinci yarısından itibaren ödenen rakamlarda yeni artış olabilir. Devlet, yaşlılara, engellilere, hastalara yönelik özel yardımlarda bulunuyor. Yardımlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yürütülüyor. En çok yararlanılan yardımlardan biri de evde bakım yardımı. Bu yardımdan yararlanmak için en az yüzde 50 engelli, ağır engelli olunması ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı il müdürlüklerindeki bakım hizmetleri değerlendirme heyeti tarafından bakıma ihtiyacı olan kişinin engelli olduğunun tespit edilmesi gerekiyor. Sağlık kurulu raporunda mutlaka ‘ağır engelli’ ibaresinin yer alması gerekiyor. Yüzde 50’den daha düşük engelli olanlara ise evde bakım maaşı ödenmiyor. Bu yardımdan hane içindeki kişi başına düşen ortalama aylık geliri, asgari ücretin aylık net tutarının üçte ikisinden daha az olan kişiler yararlanabiliyor. Peki kimler evde bakım yardımdan yararlanabilir, her ay ne kadar destek sağlanıyor? İşte evde bakım ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar....
7.02.2022Ekonomi
Çocuklarda beslenme bozukluğuna yol açıyor! Bu belirtilere dikkat!
Çocuklarda beslenme bozukluğuna yol açıyor! Bu belirtilere dikkat!Çocuklarda beslenme bozuklukları, yutma bozukluğu ile birlikte veya bağımsız görülebiliyor. Beslenme ve yutma için gerekli becerilerin anne karnında gelişmeye başladığını belirten uzmanlar, yeni doğanlarda beslenme becerilerinin reflekslerle gerçekleştiğini ifade ediyor. Uzmanlar; erken doğum, nörolojik bozukluklar ve duygusal temelli zorluklar nedeniyle kaynaklı ortaya çıkabilen beslenme ve yutma bozukluklarında belirtilere önem verilerek tedaviye başlanmasını tavsiye ediyor.
4.02.2022Sağlık
Koronavirüsle ilgili korkutan uyarı: Cinsel hayatı tehlikeye sokuyor
Koronavirüsle ilgili korkutan uyarı: Cinsel hayatı tehlikeye sokuyorKoronavirüsle ilgili korkutan bir açıklama geldi. Özellikle Omciron varyantı ile vaka sayılarının tavan yaptığı şu günlerde uzmanlardan sık sık gelen uyarılara bir yenisi daha eklendi. Koronavirüse yakalananların cinsel problemler yaşayacağına dikkati çeken Üroloji ve Fitoterapi Uzmanı Opr. Dr. Fatih Çelik, “Eğer Kovid-19 damar yapılarını bozuyorsa testislerdeki ve penisteki damarsal yapılarda da problemler oluşturabiliyor. Sertleşme durumunun kalitesinde düşüklükler veya hastanın altta yatan bir zemini varsa daha da kötüsü olabiliyor” dedi.
1.02.2022Sağlık
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun!
Her 10 kadından 1'i cinsel sorunlar yaşıyor! İşte kadınlarda görülen 4 jinekolojik sorun!Kadınların sık yaşadığı problemler arasında, pelvik ağrılar, vajinal akındı, adet düzensizliği ve cinsel sorunlar başta geliyor. Türkiye'de her 10 kadından 1'i ise cinsel ilişkiye girememe, orgazm olamama sorunu yaşıyor. Ancak kadınların pek çoğu tarafından ihmal edilen bu sorunlar, yıllar geçtikçe içinden daha da çıkılamaz bir probleme dönüşebilir. Kaç yaşında olursanız olun hem cinsel hayatı etkileyen hem de genel sağlık durumunu etkileyen jinekolojik problemler için mutlaka uzman desteği almak önemli. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Esra Demir Yüzer kadınlarda sık görülen jinekolojik sorunları ve tedavi yöntemlerini anlattı.
22.01.2022Sağlık
Sıvı diyeti nedir, nasıl yapılır? İşte kilo vermeyi hızlandıran sıvı diyeti listesi!
Sıvı diyeti nedir, nasıl yapılır? İşte kilo vermeyi hızlandıran sıvı diyeti listesi!Popüler diyetler arasında gösterilen sıvı diyeti fazla kilolardan kurtulmak isteyenlerin en çok tercih ettiği diyetlerden biri. Yalnızca beş gün ila iki hafta gibi kısa süreler için tercih edilen hızlandırıcı diyetlerden biri olan sıvı diyetinde tüketilecek gıdalar da önem taşıyor. Peki, Peki sıvı diyeti nedir, nasıl yapılır? Hızlı yağ yakmak ve ödemden kurtulmanızı sağlayacak sıvı diyet listesini sizler için derledik. İşte sıvı diyeti ile ilgili bilmeniz gerekenler…
12.01.2022Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kronik Hastalıklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kronik hastalıklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.