Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Son dakika Kirsten Dunst haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kirsten Dunst ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kirsten Dunst haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kirsten Dunst

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kirsten dunst gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 kirsten dunst haberi bulunmuştur. Tüm kirsten dunst haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eylül ayında filme doymak isteyenlere
Eylül ayında filme doymak isteyenlereD-Smart; ödüllü filmleri, efsane dizileri, sürükleyici belgeselleri ve renkli çocuk içerikleriyle izleyicilerine dopdolu bir Eylül ayı sunuyor. Tam 1361 farklı film, D-Smart sinema kanallarında her yaştan izleyiciyle buluşuyor.
8.09.2024Magazin
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Spiderman Filmleri İzleme Sırası...spiderman Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?Dünya genelinde birçok insanın favori süper kahramanı olarak Örümcek Adam karşımıza çıkar. Çünkü Örümcek Adam veya diğer adıyla Spider-Man birçok macerası ile beyaz perdede yer almıştır. En ilginç detay ise Örümcek Adam karakterinin üç farklı oyunu tarafından, canlandırılmış olmasıdır. İlk Örümcek Adam serisi üç film olarak çekilmiştir. Daha sonra ise farklı aktörler ile yeni bir seri başlamıştır.
4.02.2024Gündem
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!
Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları!Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı. Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen Oscarbu yıl 94. kez sahiplerini bulacak. 2022 Oscar Ödülleri'nde ilk kez izleyicilerin oylarıyla belirlenecek iki kategoride ödül verilecek. Peki, Oscar Ödülleri ne zaman? Oscar oylamasına nasıl katılabilirsiniz? İşte 2022 Oscar adayları ve oylamaya katılma yolları...
20.02.2022Kültür Sanat
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandıÖnümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021Kültür Sanat
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme!
Çıplak fotoğraf skandalında flaş gelişme!2014 yılında ABD'de ünlü isimlerin iCloud hesaplarını ele geçirerek çıplak fotoğraflarını paylaşan George Garofano, 8 ay hapis cezası aldı.
30.08.2018Magazin
Bebek müjdesi!
Bebek müjdesi!Hollywood yıldızı Kirsten Dunst, bir yıl önce nişanladığı Jesse Plemons ile bir bebek beklediklerini duyurdu
31.01.2018Magazin
Türk modacıya yıldız yağmuru
Türk modacıya yıldız yağmuruModacı Erdem Moralıoğlu, H&M ile yaptığı iş birliği kapsamında hazırladığı erkek koleksiyonunu önceki gece Los Angeles’ta beğeniye sundu.
19.10.2017Magazin
Kirsten Dunst: Artık çocuk yapma vakti geldi
Kirsten Dunst: Artık çocuk yapma vakti geldiABD'li aktris Kirsten Dunst, Marie Claire dergisine verdiği röportajda, artık çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı.
6.06.2017Magazin
Game Of Thrones bombası!
Game Of Thrones bombası!Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri'nde, 2015'e damgasını vuran "Games of Thrones", bugün açıklanan 2016 Emmy Ödülü adayları listesinde de zirvede yer aldı.
15.07.2016Kültür Sanat
Cannes'da Altın Palmiye, İngiliz yönetmen Ken Loach'ın filmine
Cannes'da Altın Palmiye, İngiliz yönetmen Ken Loach'ın filmineCannes Film Festivali'nde İngiliz yönetmen Ken Loach, sosyal sistem eleştirisi filmi "I, Daniel Blake" ile ikinci kez Altın Palmiye ödülünü aldı...
22.05.2016Kültür Sanat
‘Diva’ lakabını hak etmiyorum
‘Diva’ lakabını hak etmiyorumThe Hollywood Reporter Dergisi, Jennifer Lopez, Sarah Paulson, Kirsten Dunst, Kerry Washington, Julianna Margulies, Constance Zimmer ve Regina King’i yuvarlak masada bir araya getirdi...
19.05.2016Magazin
Vanessa Paradis sürprizi
Vanessa Paradis sürprizi11-22 Mayıs’ta yapılacak Cannes Film Festivali’nde yönetmen George Miller’in başkanlık yapacağı jüri açıklandı. Jüride Fransız aktris Vanessa Paradis sürprizi yaşandı.
26.04.2016Magazin
Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönem
Ünlü isimler buluştu! Operasyonsuz estetikte yeni dönemTüm dünyada medikal estetik uygulamaları içinde en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alan Thermaperfect, Happily Ever After’da tanıtıldı...
10.12.2015Magazin
Amerika’dan ‘Koç’ geldi!
Amerika’dan ‘Koç’ geldi!Hollywood’un ünlü isimlerine oyuncu koçluğu yapan Susan Batson Türkiye’ye geldi. Türk oyuncularına oyunculuğun püf noklarını anlattı.
21.11.2015Magazin
Gamze estetiği ile gülümseyin
Gamze estetiği ile gülümseyinÇekiciliğin ve sevimliliğin ortak noktası gamzeler, 15 dakikalık küçük bir operasyonla yanaklarda yerini alıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aysun Bölükbaşı Mamak anlatıyor.
6.08.2015Sağlık
Hollywood yıldızlarının ikinci kez çıplak fotoğrafları yayınlandı
Hollywood yıldızlarının ikinci kez çıplak fotoğrafları yayınlandıAralarında Kim Kardashian ve Vanessa Hudgson’ın da bulunduğu Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğraflarının yayınlandığı 4Chan sitesinde ikinci bir liste yayınlandı.
22.09.2014Magazin
Devam edecek!
Devam edecek!Apple’ın veri depolama servisi iCloud’ı hackleyerek ünlülerin çıplak fotoğraflarına ulaşan hacker’dan yeni mesaj var: Tek başıma yapmadım. Bu bir ekip çalışması. Yerimi değiştirmeliyim. Devam edeceğiz.
2.09.2014Magazin
Ünlülerin WikiLeaks’i!
Ünlülerin WikiLeaks’i!Aralarında dünyanın en seksi kadınlarından Kate Upton’ın da olduğu 101 ünlünün çıplak fotoğrafları hacklenerek internete sızdı...
1.09.2014Magazin
2013'ün en iyi modacısı Türk
2013'ün en iyi modacısı TürkModa dünyasının en iyileri Londra'daki Victoria&Albert Müzesi'nde belirlendi
29.09.2021Gündem
'Brad Pitt'i öpmek iğrençti'
'Brad Pitt'i öpmek iğrençti'Kirsten Dunst 11 yaşındayken...
29.03.2013Magazin
İstanbul’un en iyi filmleri
İstanbul’un en iyi filmleriAmerika ve Avrupa sinemasının bağımsız ve en iyi örneklerini sunan!F İstanbul “Kolektif” temalı filmleri ile başlıyor. 14-24 Şubat tarihlerinde başlayacak festivalin yıldız oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımlarını seçtik.
1.02.2013Arşiv
Brad Pitt ilk kez kiralık katil
Brad Pitt ilk kez kiralık katilKibarca Öldürmek(Killing Them Softly) GERİLİM Y: Andrew Dominik O: Brad Pitt, James Gandolfini, Richard Jenkins, Ray Liotta Yapım: 2012 ABD, 97 dk...
21.12.2012Arşiv
Bekarlığa Veda Film Fragmanı
Bekarlığa Veda Film Fragmanı'Sadece erkekler mi bekarlığa veda eder?' Üç oyunbaz nedime, eski bir arkadaşlarının düğününden önceki gece biraz eğlenmenin yoluna bakar ancak umduklarından çok daha fazlasını bulurlar. Beyaz atlı prensi Dale’le (Hayes MacArthur) evlenmek üzere olan Becky’nin lisedeki arkadaş tayfası düğün öncesinde bekarlığa veda partisi için New York’ta bir araya gelir. Bu arkadaş tayfasından Regan (Kirsten Dunst) iş hayatında son derece başarılı, arkadaşları arasında ilk evlenenin kendisi olmaması konusunda gizliden gizliye iç geçiren baş nedimeyken, Gena (Lizzy Caplan) ise romantizmden nefret ediyormuş numarası yapan, hazır cevap bir hınzır, Katie (Isla Fisher) de iyi yaşamayı seven, aptal ama güzel bir kadındır. Ne var ki, Becky bekarlığa veda partisini tadında bırakma konusunda ısrarcı olunca, üç kişilik bu arkadaş tayfası partiden sonra gönüllerince eğlenmeye devam eder. İşler sarpa sarması uzun sürmez...Eleştirmenlerden olumlu not alan, 'Bachelorette' isimli tiyatro oyununu sinemaya uyarlaya
20.12.2012Sinema-Dizi
Kapalıçarşı'da çekecekler!
Kapalıçarşı'da çekecekler!İstanbul yine bir Hollywood filmine ev sahibi olacak
19.09.2012Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kirsten Dunst ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kirsten dunst haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.