Gazete Vatan Logo
MagazinDevam edecek!

Devam edecek!

Apple’ın veri depolama servisi iCloud’ı hackleyerek ünlülerin çıplak fotoğraflarına ulaşan hacker’dan yeni mesaj var: Tek başıma yapmadım. Bu bir ekip çalışması. Yerimi değiştirmeliyim. Devam edeceğiz.

Devam edecek!

Hollywood’un 101 yıldızına ait yüzlerce ‘özel’ fotoğrafı internete yayan hacker yeni bir mesaj yazarak ortadan kayboldu. ‘Original Guy’ olarak anılan hacker, “Bu, dahil olduğum bir ekibin aylar süren çalışmasının sonucu. Bağışlarınızı bekliyoruz” yazarak yakalanma tehlikesi nedeniyle yerini değiştireceğini belirtti. Fotoğrafların ilk olarak AnonIB isimli bir pornografi forumunda bir ya da iki hafta önce paylaşıldığı belirlendi.

DAVA AÇIYORLAR

Onlarca çıplak fotoğrafı sosyal paylaşım sitelerine yayılan Açlık Oyunları filminin başrol oyuncusu Jennifer Lawrence ve süpermodel Kate Upton da avukatları aracılığıyla yasal mücadeleyi başlatan ilk isimler oldu.

Devam edecek

FBI, ‘Sorumluların peşindeyiz’ diye açıklama yaparken Apple ise, ‘Müşterilerimizin özel bilgilerinin çalındığı iddialarını inceliyoruz’ demekle yetindi.

Tepki gösterdi!

Devam edecek

iCloud hesabı hacklenince çıplak pozları ortaya çıkan Kirsten Dunst, Twitter’dan iCloud’a teşekkür etti.

O hacker ben değilim

Fotoğrafların paylaşıldığı 4chan forumunda Jennifer Lawrence’ın bir fotoğrafını 100 dolar karşılığında satmaya çalışan bilgisayar uzmanı Bryan Hamade, ismi internette yayınlanınca “Aptallık ettim” diyerek kendisini savundu. Hamade, hacker grubunun içinde yer almadığını söyledi.

Haberin Devamı