İstanbul Yangın

İstanbul Yangın

Son dakika istanbul yangın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul yangın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul yangın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Yangın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul yangın gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.379 istanbul yangın haberi bulunmuştur. Tüm istanbul yangın haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da korkutan yangın! Alevler evlere yaklaşıyor
İstanbul'da korkutan yangın! Alevler evlere yaklaşıyor Büyükçekmece'de anızda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yerleşim yerlerine yaklaşan alevler nedeniyle büyük panik yaşandı. Yangın karadan ve havadan yapılan müdahalelerle söndürüldü.
28.06.2024 Gündem
Çanakkale'de yangın! Boğazda gemi trafiği durduruldu
Çanakkale'de yangın! Boğazda gemi trafiği durduruldu Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.
18.06.2024 Gündem
İstanbul'da en çok yangın çıkan ilçeler belli oldu
İstanbul'da en çok yangın çıkan ilçeler belli oldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı'nın verilerine göre, son 10 yılda 250 bin 856 yangın meydana geldi. En çok ve en az yangın çıkan ilçeler de belli oldu.
30.04.2020 Gündem
Lüks otomobil cayır cayır yandı!
Lüks otomobil cayır cayır yandı! İstanbul'da seyir halinde olan lüks otomobil bir anda cayır cayır yanmaya başladı. Araç içindeki 2 kişi yanmaktan son anda kurtuldu.
21.11.2019 Yaşam
Yeğeninin evini yaktı!
Yeğeninin evini yaktı! Kağıthane’de bir binanın 3. katında ev sahibinin amcasının çıkardığı iddia edilen yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sırasında yan binanın çatısına çıkan gençlerin canlı yayın yapması dikkat çekti.
13.11.2018 Yaşam
Son dakika: İstanbul'da fabrikalar yanıyor
Son dakika: İstanbul'da fabrikalar yanıyor İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, zaman zaman patlamalarında duyulduğu yangında can kaybının olmadığını söyledi. İBB yangına İstanbul'un 16 bölgesinden 98 araç ve 180'den fazla personelle müdahale edildiğini duyurdu. İstanbul Valiliği de yangının kontrol altına alındığını açıkladı.
25.10.2018 Gündem
Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölümde yine ölüm kokusu var!
Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölümde yine ölüm kokusu var! Star Tv ekranlarının tarih temalı dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şok sahnelerin yaşanacağı Muhteşem Yüzyıl Kösem izleyicileri ekrana kilitleyecek. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin son yayınlanan 30. yeni bölüm fragmanı...
8.06.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Muhteşem Yüzyıl Kösem soluk soluğa izleniyor. 30. bölüm fragmanı yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'de neler yaşanacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ayrıntıları...
3.06.2016 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanında isyan var!
Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanında isyan var! Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şok gelişmelerin yaşanacağı Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı...
2.06.2016 Magazin
İstanbul Beylikdüzü'nde inşaatta yangın paniği!
İstanbul Beylikdüzü'nde inşaatta yangın paniği! Beylikdüzü’nde sanayi sitesi içinde tadilat sırasında kaynak yapılırken çıkan kıvılcımlar ot yangınına sebep oldu. Fabrikanın bir kısmına da sirayet eden alevler itfaiye tarafından söndürüldü.
2.07.2024 Gündem
Arnavutköy’de otluk alanda çıkan yangın tarım arazisine sıçradı! Müdahale sürüyor
Arnavutköy’de otluk alanda çıkan yangın tarım arazisine sıçradı! Müdahale sürüyor Arnavutköy’de otluk alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüyerek tarım arazisine sıçradı. Helikopter destekli söndürme çalışması havadan görüntülendi. Yangın kontrol altına alındı.
1.07.2024 Gündem
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek: Ekonominin süper liginde 29 Gaziantepli
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek: Ekonominin süper liginde 29 Gaziantepli Gaziantep sanayisi tüm olumsuzluklara rağmen 2023 yılında da büyümesini sürdürdü.
26.06.2024 Gaziantep
İSO 500 listesinde Gaziantep'ten 29 firma yer aldı! Tek tek açıklandı
İSO 500 listesinde Gaziantep'ten 29 firma yer aldı! Tek tek açıklandı Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması”na göre Gaziantep'ten 29 firmanın listede yer aldığını söyledi.
25.06.2024 Gaziantep
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecek
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecek Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı için net mesajlar verdi. Bahçeli'nin gündeminde 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davası da vardı.
25.06.2024 Gündem
Metrobüste yangın paniği! Ekipleri sevk edildi
Metrobüste yangın paniği! Ekipleri sevk edildi İstanbul Esenyurt'ta seyir halindeki metrobüste yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.
24.06.2024 Gündem
İstanbul'da fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
İstanbul'da fabrika yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi İstanbul Tuzla'da bulunan Deri Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
18.06.2024 Gündem
Sarıyer’de korkutan yangın! Valilikten açıklama geldi
Sarıyer’de korkutan yangın! Valilikten açıklama geldi Sarıyer Ferahevler Mahallesi Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait ağaç depolama alanında çıkan yangına ilişkin İstanbul Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında “Rüzgarın etkisiyle kısmi yanmalar yer yer devam etmektedir. İtfaiye ekipleri, depolama alanının tahta malzemelerden oluşmasından dolayı, içten yanma ihtimaline karşı soğutma çalışmalarına devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.
17.06.2024 Gündem
Siyasi partilerde bayramlaşma ziyaretleri
Siyasi partilerde bayramlaşma ziyaretleri CHP heyeti AK Parti'ye, AK Parti heyeti de CHP genel merkezine bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi. MHP de, DSP heyetini kabul etti. Sırada AK Parti, CHP ve Yeniden Refah var. Son olarak AK Parti heyeti de MHP'ye bayram ziyaretinde bulundu
17.06.2024 Gündem
5 ilde orman yangını! Ekipler müdahale ediyor
5 ilde orman yangını! Ekipler müdahale ediyor Çanakkale, İstanbul, Muğla, Sinop ve İzmir'de orman yangını çıktı. İstanbul ve Muğla'da yangın kontrol altına alınırken, Çanakkale, Sinop ve Muğla'da ekiplerin yangınlara müdahalesi sürüyor.
12.06.2024 Gündem
İstanbul Valiliği duyurdu! 15 Ekim'e kadar yasaklandı
İstanbul Valiliği duyurdu! 15 Ekim'e kadar yasaklandı İstanbul Valiliği, 10 Haziran-15 Ekim tarihleri arasında ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını duyurdu.
6.06.2024 Gündem
Beşiktaş'ta korkutan yangın! Tarihi bina alev alev yandı
Beşiktaş'ta korkutan yangın! Tarihi bina alev alev yandı Beşiktaş'ta iki katlı tarihi bina, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında alev alev yandı. Çevredeki 4 binanın çatı ve duvarlarının hasar gördüğü yangında, tarihi yapı tamamen kullanılamaz hale geldi. Evde beslediği kedisinin uyandırması sayesinde yangından kurtulan Güven Akıcı'nın geçtiğimiz yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğu öğrenildi.
1.06.2024 Gündem
Ortaköy'de binada yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Ortaköy'de binada yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi İstanbul Ortaköy'de iki katlı bir binada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
1.06.2024 Gündem
Başakşehir'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi
Başakşehir'de iş yeri yangını: Çok sayıda ekip sevk edildi İstanbul'da Başakşehir İkitelli organize sanayi bölgesinde bulunan İSTEKS Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
22.05.2024 Gündem
İstanbul'da sanayi sitesinde korkutan yangın!
İstanbul'da sanayi sitesinde korkutan yangın! Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan İSTEKS Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi.
22.05.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Yangın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul yangın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.