Gazete Vatan Logo
Magazin Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanında isyan var!

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanında isyan var!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem bomba gibi bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Şok gelişmelerin yaşanacağı Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanı...

Muhteşem Yüzyıl Kösem 29. bölüm fragmanında isyan var!

Başrollerinde Beren Saat, Hülya Avşar ve Vildan Atasever gibi isimlerin rol aldığı dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem yoluna dolu dizgin devam ediyor. 29. bölüm fragmanı yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yapımcılığını TIMS üstleniyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem son yayınlanan 29. yeni bölüm fragmanı ve özetiyle haberimizde yer alıyor...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 29. BÖLÜM FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta isyan ateşi yükseliyor!

İki can düşman.. Kösem ve Safiye, son kez karşı karşıya geliyor! Sultanların arasındaki savaş herkesi şoke eden bir biçimde son buluyor. Yeniçeri ile karşı karşıya gelen Sultan Osman seferden dönmek zorunda kalıyor. Osman, Kösem’in iktidarına son verebilmek için onu payitahttan sürgün ediyor. Sefer kutlamaları yapılırken, acı bir kaza yaşanıyor! Bu hadiseden Kösem’i sorumlu tutan Osman, Kösem’e düşman kesiliyor. Osman, yeniçeri ocağını kaldırmaya karar veriyor. Osman’ın gizli amacını öğrenen yeniçeri isyan ediyor. İstanbul yangın yerine dönüyor.

Şehzadeleri kurtarmak isteyen Cennet, çocukları saraydan kaçırıyor. Kösem her yerde çocuklarını ararken, şehzadeler ortadan kayboluyor. Halime, oğlu Mustafa’yı tahta çıkarmak için isyan ateşini körüklüyor. Sarayı basan askerler Mustafa’ya biat ediyor. Sultan Osman has odada sıkışıp kalıyor. Yeniçeri, Osman’ı tahttan indirmek için has odaya yürürken, Dilruba Kösem’i ateşe atacak bir teklifte bulunuyor.

Haberin Devamı

İskender’in ölümüyle tüm ümidini kaybeden Safiye, son kez Kösem ile karşı karşıya gelir. İki can düşmanının yüzleşmesi beklenmedik bir biçimde son bulacaktır.

Seferde yeniçeriyle karşı karşıya gelen Sultan Osman, payitahta dönmek zorunda kalır.Kösem’in yeniçeriyi kışkırttığını düşünen Osman, Kösem’in iktidarına son vermek için onu payitahttan sürgün eder.

Sultan Osman, bugüne dek görülmemiş bir şey yaparak, hacca gitme kararı alır. Oysa bu kararın ardında bambaşka bir planı vardır.Mısır’a gidip asker toplayacak ve yeniçeri ocağını kaldıracaktır.Osman’ın aldığı karar sonun başlangıcı olur.

Sultan Osman’ın asıl amacını öğrenen yeniçeri isyan eder. Başta Kösem ve Halime’nin de destek verdiği isyan, çığrından çıkar.Kösem şehzadelerini kurtarmak için harekete geçtiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır. Şehzadeler ortadan kaybolmuştur..

Haberin Devamı

Halime ise bu isyanı fırsata çevirir. Askerler, Mustafa’yı padişah ilan ederken, Sultan Osman has odada ölümle yüzyüze kalır. Muhteşem Yüzyıl Kösem, heyecan dolu yeni bölümüyle Star’da..

Yayın Günü: 2 Haziran Perşembe

Yayın Saati: 20.00

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sultan Osman, kardeşi Mehmed’in ölüm emrini veriyor! Şehzade Mehmed idam ediliyor. Kösem evladının yasını tutarken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanıyor. Kösem ile yüzleşen Osman’ın kalbi tuzla buz oluyor. Anne - oğul arasındaki bağ kopuyor. Sultan Osman teamülleri hiçe sayıp Türk bir kadınla evleniyor. Bu kararıyla herkesin tepkisini üzerine çekiyor.
MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 28. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sultan Osman Hotin seferine çıkıyor. İskender’in yaşadığından emin olan Kösem, kayıp şehzadeyi bulmak için tehlikeli bir plan yapıyor. Ancak hiç ummadığı birinin ihanetine uğruyor. Kösem’in İskender’in peşinde olduğunu anlayan Hümaşah, kardeşini korumak için payitahttan gönderiyor. Kösem düşmanına son bir darbe vururken, Safiye için hayat duruyor! Sultan Osman seferde yeniçeri ile karşı karşıya geliyor.Askere gözdağı vermek için ağır bir karar alan Osman, isyan ateşinin ortasında kalıyor.
Osman’ın Mehmed için fetva aldığını öğrenen Kösem yıkılır.Oğlunu kurtarmak için saraya gider ancak acı bir manzarayla karşılaşır. Şehzade Mehmed abisinin emriyle idam edilmiştir.
Kösem acıların en büyüğü ile sınanırken, İstanbul’da eşi benzeri görülmemiş bir kış yaşanır. Herkes Osman’ın kardeş katlini yeniden getirdiği için lanetlendiğine inanır. Kardeşinin ölümüyle derinden sarsılan Osman ise vicdanıyla yüzleşmeye çalışır.
Ulemayla arasını düzeltmek isteyen Osman, herkesi şaşkına çeviren bir karar alarak Şeyhülislam Esad Efendi’nin kızı Akile Sultan ile evlenir. Ancak usullere aykırı olan bu evlilik herkesin tepkisini çekmesine neden olacaktır.
Sultan Osman Hotin seferine çıkar. Osman’ın sefere çıkmasını fırsat bilen Safiye Sultan, yeniçeriyi Osman’a düşman etmek ister. Böylece İskender’in taht yolunu açmış olacaktır. Sultan Osman, seferde yeniçeriyle karşı karşıya gelir.
Kösem ise İskender’in yerini bulmak için Safiye’ye büyük bir tuzak kurar. Safiye oğlunu kurtardığını sanırken aldığı haberle dünyası başına yıkılır. Artık hiçbir şeyin manası kalmamıştır.

Haberin Devamı