Fondöten

Fondöten

Son dakika Fondöten haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fondöten ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fondöten haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fondöten

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fondöten gelişmeleri de dahil olmak üzere 121 fondöten haberi bulunmuştur. Tüm fondöten haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fondötenlerin akmasına son veren 3 ipucu! Kusursuz işe yarıyor
Fondötenlerin akmasına son veren 3 ipucu! Kusursuz işe yarıyorYaz aylarında fondötenlerin terden akması kadınların kabusudur. Etkinlikler, düğünler derken makyajın bozulmaması gerekir. Ancak birkaç tüyo sayesinde bu riski ortadan kaldırabilirsiniz.
1.07.2024Yaşam
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024Sağlık
Elbisedeki inatçı lekeyi fön makinesiyle yok edin! İşte fondöten lekesini anında çıkaran yöntemler
Elbisedeki inatçı lekeyi fön makinesiyle yok edin! İşte fondöten lekesini anında çıkaran yöntemlerAksi zamanlarda sizi yakalayan fondöten lekesini anında çıkarmak artık mümkün. İnatçı lekelerin sizi zamansız yakaladığı durumlarda hayat kurtarıcı pratik bilgiler her zaman işe yarıyor. Örneğin fön makinesiyle elbisenizdeki lekelerden kurtaracak bir yöntem var. İşte fondöten gibi inatçı lekeleri anında çıkaracak bazı yöntemler...
27.11.2023Yaşam
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023Sağlık
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?
13 Aralık BİM kataloğu 2022! BİM aktüel 13 Aralık ürünleri raflarda! Salı indiriminde neler var, bu hafta BİM’de hangi ürünler indirimli?BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM'de her salı ve cuma günü farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. BİM 13 Aralık 2022 kataloğunda gıdadan temizlik malzemelerine, kişisel bakım ürünlerinden makyaj malzemelerine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. İşte 13 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu...
13.12.2022Ekonomi
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli?
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli?BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her hafta salı günü çeşit çeşit ürünleri tüketiciye indirimli fiyatlarla buluşturan BİM, bu hafta da birbirinden farklı ürünlerle raflardaki yerini aldı. Performans çubuk çaydan, ton balığına, granoladan, pirinç patlağına, meyve toplarından, yüksek protein barlara, yüksek kafeinli filtre kahveden, fıstık ezmesine, makarnadan, peynir çeşitlerine, şekersiz içecekten, oda ve kumaş temizleyicisine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, indirimli ürünler neler? İşte BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu…
20.09.2022Ekonomi
Eşini kaçırıp, barakaya kapatarak başına köpek bağlayan kocaya 5 yıl hapis cezası
Eşini kaçırıp, barakaya kapatarak başına köpek bağlayan kocaya 5 yıl hapis cezasıDenizli'de kendisini aldattığını ileri sürdüğü eşi Özgün Y.'yi (39) saçlarından sürükleyip döven, götürdüğü çiftlik evinde soğukta barakaya kapatıp başına köpek bağlayarak kötü muamelede bulunduğu iddiasıyla yargılanan tekstilci iş insanı Mustafa Y. (48), iyi hal indirimiyle 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Eşinin, aldatma iddiasını mahkemede kanıtlayamadığını belirten Özgün Y., ölüm korkusu yaşadığını söyleyerek, boşanıp çocuklarıyla mutlu bir hayat sürmek istediğini belirtti.
5.07.2022Yaşam
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünlerBİM aktüel ürünler kataloğu 10 Mayıs 2022 için aramalar arttı. Bu hafta BİM kataloğunda neler var? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu yayınlandı. BİM yine temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürüne indirimli ulaşmayı sağlayacak. İşte BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu…
10.05.2022Ekonomi
Cilde zarar vermemesi için doğru maske seçimi yapılmalı
Cilde zarar vermemesi için doğru maske seçimi yapılmalıKorona virüsü dönemindeki cilt sorunlarına dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Saraç, “Bez maske cildin hava almasını sağladığı için deri hastalıkları açısından daha sağlıklı olmaktadır ancak koruyuculuk açısından dikkatli olmak gerekir. Maskelerin koruyuculuk oranlarını ve cilde verdikleri hasarı göz önünde bulundurarak tercih yapılmalıdır” dedi.
24.02.2022Sağlık
Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkün
Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkünSoğuk havanın etkisiyle cilt hassasiyetlerinin artması kişileri doğru cilt bakım ve kozmetik ürünleri arayışına yönlendiriyor. Yıldırım Hacıabdullahoğlu ise, “Cildimize uyguladığımız kozmetik ürünleri kullanmadan önce cilde zarar vermeyecek ürünlerin araştırılarak satın alınmasını öneriyoruz. Doğru makyaj malzemeleriyle cilt sağlığını korumak mümkün” diyerek ürün seçiminin önemine dikkat çekiyor.
24.11.2021Sağlık
Yaz mevsiminde kuruyan ciltlere uzmanından bakım önerileri
Yaz mevsiminde kuruyan ciltlere uzmanından bakım önerileriYaz aylarında güneşin, sıcağın, denizin etkisi ve açık havada geçirilen sürenin artmasına bağlı olarak cilt çok fazla su kaybediyor. Bu nedenle, özellikle yaz döneminde ve sonrasında cildin nem dengesini korumak için dışarıdan nem takviyesi yapmak önem taşıyor. Cildin kuru, pul pul dökülen, mat bir görünüm yerine; nemli, pürüzsüz ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasının yolu, dermatolog kontrolünde cilt tipine uygun nemlendirici ürünlerin kullanılmasından geçiyor. Doç. Dr. Alev Eken, yaz mevsimi sonrasında cildin nemlendirmesinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında önerilerde bulundu.
27.08.2021 Sağlık
‘Maske takılsa da güneş koruyucu sürülmeli’
‘Maske takılsa da güneş koruyucu sürülmeli’Dermatoloji Uzman Dr. Arzu Gökdemir Yanardağ, havanın da ısınmasıyla birlikte cildi güneşin zararlı etkilerinden korumak için bazı önlemler alınması gerektiğini söyleyerek, “Pandemi sürecinde kullanılan maskeler güneşten korumada etkin olmadığı için maske takılsa da güneş kremini sürmeyi ihmal etmemek önem taşıyor” dedi.
28.05.2021Sağlık
İçme suyunda büyük tehlike! Kozmetik ürünler kirletiyor
İçme suyunda büyük tehlike! Kozmetik ürünler kirletiyorFondöten, far, saç boyası gibi kozmetik ürünlerin masamıza kadar gelen içme sularını kirlettiği ortaya çıktı.
29.04.2021Yaşam
Her şeyi itiraf etmişti! Pes dedirten savunma
Her şeyi itiraf etmişti! Pes dedirten savunmaAntalya'da, evinde ölü bulunan ve ön otopsi raporunda kalp krizinden yaşamını yitirdiği kaydedilen Gülsüm Taç'ı (46) öldürdüğünü polis merkezinde itiraf eden Cem Yılmaz (43), yargılandığı davanın üçüncü duruşmasına gönderdiği 15 sayfalık savunmada, Gülsüm Taç'ın cinsel ilişki sırasında yaşamını yitirdiğini ileri sürdü.
20.11.2020Gündem
Maskenin altındaki 'ağır makyaj' tehlike saçıyor
Maskenin altındaki 'ağır makyaj' tehlike saçıyorCorona virüs tedbirleri kapsamında kullanılan maskeler, ağır makyaj yapıldığında tehlikeli olabiliyor. Makyaj maskeye bulaştığında bozulduğunu ve hijyenik olmayan ortam oluşturduğunu söyleyen dermatoloji uzmanı Yasemin Amato, "En önemli zararı, bulaşan makyajın, maskenin koruyuculuk özelliğini azaltmasıdır" dedi.
2.10.2020Sağlık
Maske kullanırken cildimizi korumanın yolları
Maske kullanırken cildimizi korumanın yollarıMaske kullanırken cildi korumanın ve hijyenin önemine dikkat çeken Güzellik Koçu Aylin Çetinkaya, Cildinizi düzenli olarak nemlendirin, sivilce oluşmasını önlemek için cildinizi temiz tutun ve uzun süre maske kullanıyorsanız, maskeyi sık sık değiştirin dedi.
14.08.2020Sağlık
"Kozmetik ürün alırken sağlığınızı da riske atmayın"
"Kozmetik ürün alırken sağlığınızı da riske atmayın"Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ülker Gül, kozmetik ürünlerde kullanılan maddelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiğini belirterek, "Kömür katranı, kurşun asetat, fenol, talk, silika gibi toksik, kanserojen ve hormonal etkiye neden olan maddeleri içermemelidir." dedi.
22.07.2020Sağlık
"Ten rengini açan ürünler sivilceye neden olabilir"
"Ten rengini açan ürünler sivilceye neden olabilir"Özellikle kadınlarda bazı hormonların yüksekliği sivilceye neden olurken kullanılan bakım ürünleri de cilde bazen yarardan çok zarar getirebiliyor. Ten rengini açmak için kullanılan bazı cilt bakım ürünleri ise gözenekleri tıkayarak mikroorganizmaların birikmesine ve sivilcelere yol açıyor.
15.06.2020Sağlık
Antalya'da dehşete düşüren olay! Öğretmen sevgilisi öldürüp resmini yaptı
Antalya'da dehşete düşüren olay! Öğretmen sevgilisi öldürüp resmini yaptıSon dakika haberine göre, Antalya'da evinde ölü olarak bulunan genç kadını, öğretmen sevgilisinin bornoz kuşağıyla boğarak öldürdükten sonra cinayetin ortaya çıkmaması için boynundaki morlukları fondöten ile kapattığı, kıyafetini giydirip kahvaltı yapıyor imajı verdiği ve daha sonra vicdan azabı çekip polisi arayarak cinayeti itiraf ederek, intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
11.06.2020Gündem
'İnce’nin burnunda fondöten mi var?'
'İnce’nin burnunda fondöten mi var?'CHP’de Muharrem İnce ile Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu arasındaki kavga iddiası kulisleri dalgalandırdı. Kavgada burnuna kafa atıldığı öne sürülen İnce, iddiaya “Dedikoduyu duydum” diyerek fotoğrafla yanıt verdi. Fakat fotoğraftaki fondöten detayı kafaları karıştırdı.
18.02.2020Gündem
Aşırı güneşe krem de çare olmuyor
Aşırı güneşe krem de çare olmuyorDermatoloji Uzmanı Dr. Müge Çoban, koruyucu krem sürülmüş olsa bile güneşe fazla maruz kalmanın ciddi sıkıntıları beraberinde getirebileceğini söyledi.
3.08.2019Sağlık
Mevsim geçişlerinde cilt problemlerine dikkat
Mevsim geçişlerinde cilt problemlerine dikkatDermatoloji Uzmanı Doktor Fulya Tezel, mevsim geçişlerinde cilt problemlerine dikkat çekti.
19.01.2019Sağlık
Cani öğretmen önce dövüp sonra fondöten sürüyormuş
Cani öğretmen önce dövüp sonra fondöten sürüyormuşAnkara'da ilkokulda epilepsi hastası otizmli M.F.D. (8) adlı erkek öğrenciye şiddet uyguladığı iddia edilen öğretmen hakkında, çocuğun ailesi suç duyurusunda bulundu. Kadın öğretmenin öğrencisini itip sandalye fırlattığı cep telefonu görüntüsü de delil olarak savcılığa teslim edildi. Öğretmen açığa alındı.
9.01.2019Yaşam
20'li yaşlarda cilt bakımına dikkat
20'li yaşlarda cilt bakımına dikkatDr. Fulya Tezel, 20’li yaşlarda cilt bakımına dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
30.10.2018Sağlık
Işıl ışıl bir cilt için dikkat
Işıl ışıl bir cilt için dikkatDr. Belda Yurtseven Tüner, ışıl ışıl bir cilt için önerilerde bulundu.
15.10.2018Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Fondöten ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fondöten haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.