Dinlenme Tesisi

Dinlenme Tesisi

Son dakika dinlenme tesisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dinlenme tesisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dinlenme tesisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dinlenme Tesisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dinlenme tesisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 dinlenme tesisi haberi bulunmuştur. Tüm dinlenme tesisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dinlenme tesisinde 500 bin liralık altınını unuttu
Dinlenme tesisinde 500 bin liralık altınını unuttuAnkara Evren ilçesinde bir kişi dinleme tesisinde 500 bin liralık altınını unuttu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken jandarma ekipleri şüpheli ya da şüphelileri arıyor.
5.09.2024Gündem
Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan: Fahiş fiyat ve etiket denetimlerimizi titizlikle sürdürmeye devam edeceğiz
Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan: Fahiş fiyat ve etiket denetimlerimizi titizlikle sürdürmeye devam edeceğizTicaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Avrupa’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi vatandaşların Edirne’deki bir dinleme tesisinden yaptığı alışverişte, aldığı ürünün 3 katına satıldığı yönündeki sosyal paylaşımlar üzerine dinlenme tesisinde 14 ürün hakkında tutanak düzenlenerek 7 günlük savunma süresi verildiğini açıkladı.
14.08.2024Ekonomi
Dinlenme tesisinde 1 milyon 200 bin liralık altını unuttluar
Dinlenme tesisinde 1 milyon 200 bin liralık altını unuttluarBolu'da şehirler arası yolculuk yapan aile, içerisinde 1 milyon 200 bin TL değerinde altın olan çocuk çantasını mola verip çorba içtikleri lokantada unuttu. Çantayı bulan çalışanlar polise haber verirken, yaklaşık 2 saat sonra Ankara’ya vardıklarında durumu fark eden aile, kente geri dönüp, altınlarını teslim aldı.
25.07.2024Gündem
Fırsatçıya Bakanlık ceza yağdırdı belediye harekete geçti! 70 liralık çorba 5 liraya düştü
Fırsatçıya Bakanlık ceza yağdırdı belediye harekete geçti! 70 liralık çorba 5 liraya düştüAdana'nın Ceyhan ilçesinde belediye, bir bardak çorbayı 70 TL’den satan işletmenin kapısında depremzedelere 24 saat boyunca sıcak çorba, ekmek, su, sandviç, meyve suyu ve kek ikram edince, işletme çorbanın fiyatını 5 TL’ye düşürdü.
16.02.2023Gündem
Fahiş fiyatlı çorbaya 1 milyon 860 bin TL ceza
Fahiş fiyatlı çorbaya 1 milyon 860 bin TL cezaTicaret Bakanlığı, deprem bölgesine giden yol üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinin, depremden sonra fahiş fiyat artışında bulunduğunu tespit ederek işletmeye 1 milyon 860 bin TL idari para cezası verdi.
13.02.2023Gündem
Fahiş fiyatla çorba satışı yapan işletmeye 1 milyon 860 bin TL ceza
Fahiş fiyatla çorba satışı yapan işletmeye 1 milyon 860 bin TL cezaTicaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, deprem bölgelerine yardım götürmeye çalışanlara fahiş fiyatla çorba satışı yaptığı iddia edilen dinlenme tesisi işletmesine toplam 1 milyon 860 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verildi.
13.02.2023Ekonomi
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?
Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de! 1 Ocak 2023’te yürürlüğe giriyor! Kimler konaklama vergisi ödeyecek?Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! Konaklama Vergisi detayları belli oldu! Konaklama Vergisi Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Konaklama Vergisi’ne göre, otel, tatil köyü, butik otel, motel, pansiyon ile köy, ve yayla evi ve kampinglerde kalan kişilerden konaklama vergisi alınacak. Peki, Konaklama vergisi ne zaman yürürlüğe giriyor? Konaklama vergisini kim ödeyecek? Konaklama vergisi ne kadar? Çadır ve karavanda konaklayanlar vergi ödeyecek mi? İşte detaylar…
14.12.2022Ekonomi
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'e 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat talebi
Safiye Soyman ile Faik Öztürk'e 'dolandırıcılık' suçlamasından beraat talebiŞarkıcı Safiye Soyman ile hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün Eskişehirli bir unlu mamulleri toptancısını 100 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla tutuksuz yargılandıkları davanın, 3üncü duruşması görüldü. Savcı, iddianamede haklarında 10 yıla kadar hapis cezası istenen şirket yöneticisi Berrin Canbolat'ın yanı sıra Soyman ve Öztürk için dolandırıcılık suçlamasına ilişkin 'delil elde edilemediğinden' mahkemeden beraat kararı talep etti.
5.10.2022Gündem
Merkez Bankası sınavsız personel alacak! İşte işçi alımı başvur şartları!
Merkez Bankası sınavsız personel alacak! İşte işçi alımı başvur şartları!Merkez Bankası duyurdu! 178 işçi alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre, Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi’ne 178 işçi alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinde alınacak. Peki, Merkez Bankası personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Merkez Bankası personel alımı başvuru şartları ne? İşte Merkez Bankası işçi alımı ilanı detayları…
TEM’de feci kaza! Araç, dinlenme tesisindeki tıra ok gibi saplandı
TEM’de feci kaza! Araç, dinlenme tesisindeki tıra ok gibi saplandıTEM Otoyolu Sakarya geçişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan otomobil, dinlenme tesisindeki park halinde bulunan tıra ok gibi saplandı. Meydana gelen kazada adeta kağıt gibi ezilen otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.
20.04.2022Yaşam
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde...
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, emekli fark etmiyor! Tamamen ücretsiz, 5 gün içerisinde...Para ödenmiyor! İsteyen herkes yararlanabiliyor. Başvuru yapılması gerekiyor. Emekliler SSK'lı ya da Bağ-Kur'lu olarak çalışanlar için önemli bir fırsat oluşturuyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için başvuruda bulunmuyor. 5 gün detayı dikkat çekiyor. Birçok sağlık hizmetine para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Bulunduğu kentte kaplıca bulunmayan kişilerin yol masraflarını da SGK ödüyor.
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...
SGK resmen duyurdu! Güzel haber geldi, ödemeler Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan...Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Hem çalışanları hem de emekliyi kapsıyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tek tek açıkladı. Sağlık Uygulama Tebliği'nde kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Ödemeler SGK tarafından yapılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışan ya da çalışma hayatı sonucunda emekli olanlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanıyor. Sağlık ile ilgili pek çok hizmete para ödemeden ulaşan vatandaşlar kaplıca tedavilerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Ayrıca şehir dışına kaplıca tedavisine gidenlerin yol paraları da Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeniyor. Ücretsiz kaplıca merkezi seçerken merkezin SGK izni olduğundan emlin olmak gerekiyor. İzni olmayan kuruluşlarda yapılan tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmıyor. SGK'nın internet sitesinde yer alan listede bugün için 26'sı Afyon'da olmak üzere toplamda 311 kaplıca merkezinin Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirildiği görülüyor. Listede en çok merkez Ankara'da yer alıyor.
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...
Kamuda yeni dönem! Bugün başlıyor, tüm memurları kapsıyor, resmen değişti, yeni ödemeler...Kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiriyor. Bugünden itibaren tamamen değişiyor. Ödemeler artıyor. Tek tek açıklandı. Yıl boyunca yeni ödemeler geçerli olacak. Eğitim, dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi gibi pek çok alanı kapsıyor. Kamu sosyal tesislerinde bu yıl uygulanacak hizmet bedelleri bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişti. Konaklama, yemek, kreş ücretleri değişti. Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinin yemek ücreti 24,80 liradan, konaklama bedeli ise 11,10 liradan başlıyor. Konaklama ücreti ücret 1 Temmuz ile 15 Ağustos arasında 18,90 lira olacak.
1.02.2022Memur
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?
Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu?Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri belli oldu! Devlete ait eğitim ve dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ve benzeri sosyal ve destek amaçlı tesislerden dinlenme amacıyla veya diğer amaçlarla yararlanacaklardan alınacak yemek, konaklama ve diğer hizmet bedellerinin tespiti için tebliğ yayınlandı. Peki, Kamu sosyal tesislerinin hizmet bedelleri ne kadar oldu? Yemek ve konaklama bedeli ne kadar oldu? İşte kamu dinlenme tesisi, misafirhane, kreş, çocuk bakımevi, spor tesisi ücretleri!
7.01.2022Memur
Tüm memurları ilgilendiriyor! Ücretler belli oldu
Tüm memurları ilgilendiriyor! Ücretler belli olduTüm kamu çalışanlarını çok yakından ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 1 Şubat'ta başlıyor. Yeni ücretler netleşti. Kamuya ait sosyal tesisleri kullanmak isteyenlerin bu yıl ödeyeceği asgari bedeller belli oldu.
13.01.2021Ekonomi
Bariyerlere çarpan TIR, otoyolu kapattı
Bariyerlere çarpan TIR, otoyolu kapattıKocaeli'nin Kartepe ilçesinde, TEM Otoyolunda kontrolden çıkan TIR, önce bariyerlere, ardından da otomobile çarptı. TEM Otoyolu Ankara yönü ulaşıma kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu.
8.01.2021Gündem
Dinlenme tesisinde dehşet saçtı! Eşine 'Bugün ikimiz de öleceğiz' diyerek...
Dinlenme tesisinde dehşet saçtı! Eşine 'Bugün ikimiz de öleceğiz' diyerek...Kocaeli'nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu geçişinde dinlenme tesisine dalan cip, park halindeki araçlara ve yayalara çarptı. Olayda 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Sürücü Naci Ak’ın eşi Semra Ak ifadesinde, araçta tartıştıkları eşinin, "Bugün ikimizde öleceğiz" diye bağırarak aracı dinlenme tesisine sürdüğünü söyledi.
8.01.2021Gündem
Tartıştığı adamı tabancayla yaralayıp sonra da darp etti
Tartıştığı adamı tabancayla yaralayıp sonra da darp ettiGebze- Orhangazi- İzmir Otoyolu üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde bilinmeyen bir nedenle aralarında tartışma çıkan Özlem Ç. (34), tabanca ile ateş ederek yaraladığı Cihat Aytaç’a (38) yerde yatarken tabancayla vurmaya devam etti. Ağır yaralanan Aytaç hastaneye kaldırılırken Özlem Ç. de gözaltına alındı.
9.11.2020Gündem
Avrasya ülkelerinde corona virüs hızla yayılıyor
Avrasya ülkelerinde corona virüs hızla yayılıyorAzerbaycan, Moldova, Özbekistan, Belarus ve Tacikistan'da yeni tip corona virüs (covid-19) salgını yayılmaya devam ediyor.
26.07.2020Dünya
Yörsan neden iflas etti? Yörsan kimin?
Yörsan neden iflas etti? Yörsan kimin?Yörsan iflas mı etti? Sorusu merak ediliyor. Balıkesir'in Susurluk ilçesinde süt ve süt ürünleri üretiminde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl kayyum atanan Yörsan'ın iflas talebi kabul edildi. Susurluk Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada YÖRSAN'ın iflasına karar karar verilerek kararın hemen uygulanması için İflas Müdürlüğü ile Susurluk Ticaret Müdürlüğü'ne bildirilmesi kararlaştırıldı. Peki, Yörsan neden iflas etti? Yörsan kimin?
10.07.2020Gündem
Bakanlıktan 'turist rehberlerine' ilişkin genelge
Bakanlıktan 'turist rehberlerine' ilişkin genelgeKültür ve Turizm Bakanlığı, turizm faaliyetlerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla, turist rehberliği hizmetinde uyulması gereken kurallara ilişkin genelge yayımladı. Buna göre; turist rehberleri, tur boyunca kuralına uygun tıbbi maske kullanıp, sosyal mesafe kurallarına uyacak.
9.06.2020Gündem
Ağrı'da ulaşıma kar engeli! Ağrı’da okullar tatil mi 13 Ocak 2020?
Ağrı'da ulaşıma kar engeli! Ağrı’da okullar tatil mi 13 Ocak 2020?Ağrı’da okullar tatil mi? Bugün (13 Ocak 2020) Ağrı Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? soruları Ağrı’da etkili olan kar yağışının ulaşıma engel olmasının ardından sıkça sorulmaya başladı. Doğubayazıt'ta gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi beyaza büründü. Peki, 13 Ocak Ağrı’da okullar tatil mi?
13.01.2020Gündem
Avukat anne ve oğlundan sonra babadan da acı haber geldi
Avukat anne ve oğlundan sonra babadan da acı haber geldiKonya’nın Kulu ilçesinde, avukat Rabia Sarısu Çiftçi ile oğlu Kaan Çftçi’nin (5) ölümü ile sonuçlanan cip ile TIR’ın karıştığı trafik kazasında ağır yaralanan avukat baba Eray Çiftçi’de (34) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
24.08.2019Yaşam
Avukat çift ve oğullarını ölüm ayırdı
Avukat çift ve oğullarını ölüm ayırdıKonya'nın Kulu ilçesinde, TIR ile çarpışan cipte, yaşamını yitiren Rabia Sarısu Çiftçi ile ağır yaralanan eşi Eray Çiftçi'nin (39), Konya Barosu'na kayıtlı avukatlar olduğu ortaya çıktı. Çiftin oğulları Kaan'ın (5) da hayatını kaybettiği kaza ile ilgili gözaltına alınan TIR sürücüsü Esabil Kılıç (35) ise çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
20.08.2019Yaşam
YPG'li terörist, 'oyuncak ayı'lı bombayı cep telefonuyla patlatacaktı
YPG'li terörist, 'oyuncak ayı'lı bombayı cep telefonuyla patlatacaktı Konya'nın Ereğli ilçesinde, 1'i çocuk, 2'si kadın 8 Suriye uyruklunun içinde bulunduğu hafif ticari aracın bagajındaki çantada, oyuncak ayı içine gizlenmiş bulunan 500 gram patlayıcının YPG/PKK'lılar tarafından ülkeye eylem amaçlı gönderildiği tespit edildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan ve üzerinde 'Mahmud Ahmet' adına çıkarılan geçici koruma kimlik belgesi bulunan teröristin, Halaf Casım Hasan (20) olduğu belirlendi. Hasan, örgütün kendisine gösterdiği yerin tuvaletine bilyeyle güçlendirilmiş ve cep telefonuyla uzaktan kumanda edilebilen bombayı koyacağını ve bombayı cep telefonu bağlantısıyla patlatacağını itiraf etti.
18.08.2019Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dinlenme Tesisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dinlenme tesisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.