Kimin yardıma ihtiyacı varsa Ogün Abi orada! Yüzlerce aileye yarım eli uzatıyor: Adanalı çocukların yüzünü güldürüyor
Kimin yardıma ihtiyacı varsa Ogün Abi orada! Yüzlerce aileye yarım eli uzatıyor: Adanalı çocukların yüzünü güldürüyorAdana'da uzun yıllar boyunca dezavantajlı çocuklar ve aileler için yardım projeleri yürüten Ogün Abi DerneÄŸi, kurulduÄŸu günden bu zamana kadar yaptığı kampanyalarla yüzerce aileye ulaÅŸarak bu ailelerdeki binlerce çocuÄŸun eÄŸitimden saÄŸlığa ihtiyaç duyduÄŸu birçok gereksinimlerin karşılanması için adeta seferber oluyor.Â
7.08.2024Adana
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! AnlaÅŸmazlıkları 'Arabulucular' çözecek
Ev sahibi ve kiracı milyonları kapsıyor! AnlaÅŸmazlıkları 'Arabulucular' çözecekEv sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren arabuluculuk uygulaması 1 Eylül itibarıyla Arabuluculuk Kanunu ile devreye giriyor. Konuyla ilgili tüm kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yeni uygulama ile kira tespit, tahliye, uyarlama, kontrat kaynaklı sorunlar, taşınmaz paylaşımı, kat mülkiyetinden kaynaklı uyuÅŸmazlıklar, aidata iliÅŸkin davalar zorunlu arabuluculuk sürecine tabi olacak.
6.07.2023Ekonomi
Yurt dışında okumanın avantajları ve dezavantajları
Yurt dışında okumanın avantajları ve dezavantajlarıÜniversite hayatının bir bölümünü yurt dışında mı geçirmek istiyorsun? O zaman yurt dışında okumanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını bilmen de fayda var.
16.12.2016EÄŸitim
GöÄŸüsleri büyük olunca
GöÄŸüsleri büyük oluncaBüyük göğüslü kadınların yaÅŸadığı zorlu durumlar.
22.10.2016YaÅŸam