Adana'da 'Macera Kampı'nda 40 çocuÄŸun tablet mutluluÄŸu yürekleri ısıttı
Adana'da 'Macera Kampı'nda 40 çocuÄŸun tablet mutluluÄŸu yürekleri ısıttıAdana'da bir derneÄŸin düzenlediÄŸi kampa katılan 40 çocuÄŸa tablet hediye edildi. Tableti alan çocukların mutlulukları yürekleri ısıttı.
24.08.2024Adana
Sıcaklar nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere vantilatör dağıtıldı: Dağıtımlar devam edecek
Sıcaklar nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelere vantilatör dağıtıldı: Dağıtımlar devam edecekAdana'da aşırı sıcaklar nedeniyle ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye vantilatör dağıtıldı. Sıcak nedeniyle hasta çocuklarıyla dışarıda oturan ve vantilatörü alınca sevinen kadının duygulanması yürekleri daÄŸladı.
20.08.2024Adana
Kimin yardıma ihtiyacı varsa Ogün Abi orada! Yüzlerce aileye yarım eli uzatıyor: Adanalı çocukların yüzünü güldürüyor
Kimin yardıma ihtiyacı varsa Ogün Abi orada! Yüzlerce aileye yarım eli uzatıyor: Adanalı çocukların yüzünü güldürüyorAdana'da uzun yıllar boyunca dezavantajlı çocuklar ve aileler için yardım projeleri yürüten Ogün Abi DerneÄŸi, kurulduÄŸu günden bu zamana kadar yaptığı kampanyalarla yüzerce aileye ulaÅŸarak bu ailelerdeki binlerce çocuÄŸun eÄŸitimden saÄŸlığa ihtiyaç duyduÄŸu birçok gereksinimlerin karşılanması için adeta seferber oluyor.Â
7.08.2024Adana
Hastalığı nedeniyle yüzünde kitle olan Enes'in sesi duyuldu: Ankara'da tedavisi baÅŸladı
Hastalığı nedeniyle yüzünde kitle olan Enes'in sesi duyuldu: Ankara'da tedavisi baÅŸladıAdana’da geçirdiÄŸi beyin kanaması sonrası yüzünde oluÅŸan ve zaman içerisinde büyüyen kitle nedeniyle iki farklı yüzü varmış gibi görünen 14 yaşındaki Enes’e destek çıkıldı.
10.07.2024Adana