Ayşe Mine

Ayşe Mine

Son dakika Ayşe Mine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ayşe Mine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ayşe Mine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Mine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe mine gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 ayşe mine haberi bulunmuştur. Tüm ayşe mine haberleri aşağıda listelenmiştir.
80’li yıllara damgasını vuran Ayşe Mine ameliyat oldu! Evini satmayı düşünüyor
80’li yıllara damgasını vuran Ayşe Mine ameliyat oldu! Evini satmayı düşünüyor80'li yıllarda seslendirdiği 'Erkek Milleti' ve 'Yemin mi Ettin' şarkılarıyla tanınan asıl adı Ayşe Akyüz olan, Ayşe Mine kolon ve rektum kanseriyle mücade ediyor. Usta sanatçı, dün Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nde ameliyat oldu.
19.07.2024Magazin
Ayşe Mine hastaneye kaldırıldı
Ayşe Mine hastaneye kaldırıldıTürk sanat müziği sanatçısı Ayşe Mine, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 60 yaşındaki Mine, sosyal medya hesabından hastane odasında çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
31.05.2021Magazin
Ünlü oyuncu Yılmaz Cesur hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Yılmaz Cesur hayatını kaybettiÜnlü isimlerin ölüm haberlerini duyurmasıyla tanınan "Felaket tellalı" lakaplı Onur Akay, dün gece Instagram’da ünlü sanatçı Ayşe Mine ile canlı yayın yaptı. Akay, bu kez Yeşilçam’ın usta ismi Yılmaz Cesur’un 26 Mart 2021 Cuma günü hayatını kaybettiğini duyurdu.
28.03.2021Gündem
Ayşe Mine isyan etti: İki çocuğum vardı, nasıl bakacaktım onlara?
Ayşe Mine isyan etti: İki çocuğum vardı, nasıl bakacaktım onlara?Ünlü sanatçı Ayşe Mine, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. İbo Show'da meslektaşı Gülden Karaböcek ile polemik yaşayan Mine, olayın geçmişini ve nedenlerini anlattı.
22.02.2021Magazin
Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisi
Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisiİbo Show bu hafta birbirinden değerli önemli isimleri ağırlıyor. Cumartesi günleri izleyenlere eğlenceli ve keyifli anlar yaşayan programın bu haftaki konuklarından biri de Ayşe Mine oldu. Ayşe Mine kimdir, kaç yaşında, nereli? Müziğe 13 yaşında başlayan Ayşe Mine’nin biyografisi…
6.02.2021Gündem
5 yıldızlı oteller düğünlere devam ediyor! Yasakları hiçe saydılar
5 yıldızlı oteller düğünlere devam ediyor! Yasakları hiçe saydılarCorona virüs tedbirleri kapsamında getirilen düğün yasağı, düğün salonları ve sokak düğünlerinde uygulanırken 5 yıldızlı oteller, ‘nikah’ maskesiyle düğünlere devam ediyor. Yüzlerce insanın sağlığı riske atılıyor.
8.09.2020Yaşam
Ayşe Mine: Yıllar önceki evliliğimde günde beş öğün şiddet gördüm
Ayşe Mine: Yıllar önceki evliliğimde günde beş öğün şiddet gördümBir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren sanatçı Ayşe Mine, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına konuk oldu.
20.12.2018Magazin
Tarkan’a mahkeme şoku
Tarkan’a mahkeme şokuSon günlerde babalık heyecanı yaşayan Tarkan’a mahkeme yolu göründü.
18.02.2018Magazin
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyon
Düğmeye basıldı! 23 ilde operasyonAnkara Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü "usulsüz dinleme" soruşturması kapsamında Ankara merkezli 23 ilde operasyon başlatıldı.
29.09.2021Gündem
Partiler o ilde kilitlendi!
Partiler o ilde kilitlendi!AK Parti Denizli’de, 2011’de milletvekili seçilen dört ismi tekrar aynı sıradan aday gösterdi...
29.09.2021Gündem
Zeki Müren'le düet yapacak!
Zeki Müren'le düet yapacak!Yılmaz Morgül, şaşırtıyor...
29.04.2014Magazin
Çiçek de 3 çocuk tavsiyesinde bulundu
Çiçek de 3 çocuk tavsiyesinde bulunduAKP'li Milletvekili Mehmet Yüksel, 56 yaşında dünya evine girdi
29.09.2021Gündem
Yargıtay üyelerinde görev değişikliği!
Yargıtay üyelerinde görev değişikliği!CHP’den Denizli milletvekili seçilen Erzincan Cumhuriyet eski Başsavcı İlhan Cihaner’in yargılandığı Yargıtay 11...
29.09.2021Gündem
Hangi ünlünün, hangi albümleri satılıyor?
Hangi ünlünün, hangi albümleri satılıyor?Ünlü sanatçıların albümlerine neden haciz geldi?
5.03.2008Magazin
45’likler Babylon’da dönüyor
45’likler Babylon’da dönüyorYarın gece bir planınız yoksa, Babylon’daki “Bir Zamanlar 3” karma albümünün tanıtım partisine davetlisiniz. 45’liklerin çalınacağı, ‘hiç bitmesin’ diyeceğiniz şarkılara hazırlıklı olun
22.04.2007Arşiv
70’li yılların yıldızlarıyla ‘Bir Zamanlar’
70’li yılların yıldızlarıyla ‘Bir Zamanlar’Asmalımescit’in müzik adreslerinden Babylon, ’Bir Zamanlar 3’ albüm serisinin tanıtım partisi kapsamında, 70’li yılların yıldızlarını ağırlıyor. Parti, 24 Nisan’da... Ajandanıza not etmeyi unutmayın
8.04.2007Arşiv
Bu 'tarih' unutulmayacak
Bu 'tarih' unutulmayacakÜnlü tarihçi-yazar Cemal Kutay, dün son yolculuğuna uğurlandı...
29.09.2021Gündem
Bir otel parası istemedikleri kaldı
Bir otel parası istemedikleri kaldıAyşe Mine, 'Manisa Davası'nda 10 ay 11 gün boş yere tutuklu kaldı ve 5 milyar tazminat kazandı. Yargıtay "Bu para fazla" kararı verdi, şimdi 1 milyarı geri istiyor
29.09.2021Gündem
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine Kocadağ'ı boğarak öldürdüğünü itiraf etmişti! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktıKatıldığı TV programında karısını boğrak öldüren koca mahkemede ifadesini değiştirdi. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), katıldığı televizyon programında boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ (33), SEGBİS'le bağlandığı duruşmada eşinin kendisini H.K. ile aldattığını ileri sürdü. Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım. Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım. Yırtıcı hayvanlar zarar vermesin diye de branda ile örttüm" dedi.
20.10.2023Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023Gündem
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım!
Mine Tugay: Şehirler ağlıyor ben nasıl ağlamayayım!Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızı Eylem Aydın ve annesi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını duyurup yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, kızı Eylem'den acı haber 11 Şubat'ta geldi. Mine Tugay hem meslektaşı hem de arkadaşı olan Eylem Aydın'a sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafla veda etti.
22.02.2023Magazin
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi
15 Temmuz şehitleri kimlerdir, isimleri ne? 15 Temmuz darbesinde kaç kişi öldü? İsim listesi15 Temmuz darbe şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitleri kim? 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yılında 15 Temmuz şehitleri anılıyor. Fetullah Gülen tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün düzenlediği hain darbe girişiminde 6 yıl geride kaldı.
15.07.2022Gündem
Gezi davasıyla ilgili flaş gelişme! Reddedildi
Gezi davasıyla ilgili flaş gelişme! ReddedildiGEZİ davasında ceza alan Osman Kavala'nın da aralarında olduğu 8 sanığın tutukluluklarına yapılan itiraz, bir üst mahkeme tarafından reddedildi.
10.05.2022Gündem
Osman Kavala davası ne oldu, kaç yıl ceza aldı? Osman Kavala neden tutuklu? İşte Gezi Davası kararı
Osman Kavala davası ne oldu, kaç yıl ceza aldı? Osman Kavala neden tutuklu? İşte Gezi Davası kararıİstinaf mahkemesinin beraat kararlarını bozmasının ardından yeniden görülen 17 sanıklı Gezi Parkı davası bugün sanık avukatlarının son savunmalarıyla devam etti. Gezi davası karar duruşmasının ikinci oturumu İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Peki, Osman Kavala davası ne oldu, kaç yıl ceza aldı? Osman Kavala neden tutuklu? İşte Gezi Davası kararı...
25.04.2022Gündem
Osman Kavala ve Ayşe Mücella Yapıcı için ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi
Osman Kavala ve Ayşe Mücella Yapıcı için ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiİstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen Gezi Parkı davasında mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, Osman Kavala ve Ayşe Mücella Yapıcının "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetini ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
4.03.2022Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Mine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe mine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.