Ali Uzunırmak

Ali Uzunırmak

Son dakika ali uzunırmak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali uzunırmak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali uzunırmak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Uzunırmak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali uzunırmak gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 ali uzunırmak haberi bulunmuştur. Tüm ali uzunırmak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli’yi zora sokan tablo!
Devlet Bahçeli’yi zora sokan tablo!İmza toplama sürecinde çekimser kalan 205 delege daha Esenboğa Havalimanı yolunda muhaliflerin saflarına geçti.
29.09.2021Gündem
Turistik ilçede denize sıfır açık cezaevi
Turistik ilçede denize sıfır açık cezaeviTuristik ilçe Didim’de denize sıfır açık cezaevi konusu tekrar gündeme geldi. İlçe halkı ve çevreciler planlanan cezaevi için “Akla mantığa aykırı” diyerek tepki gösterdi.
12.01.2016Yaşam
MHP'den 'Akşener' yorumu: Seçim çevresinde fark yaratmadı
MHP'den 'Akşener' yorumu: Seçim çevresinde fark yaratmadı"Akşener iki dönemdir aday olduğu seçim çevresinde diğer seçim çevrelerine göre bir fark yaratmadı"
29.09.2021Gündem
Bahçeli Akşener'in yerine onları tercih etti
Bahçeli Akşener'in yerine onları tercih ettiMHP Genel Merkezi milletvekilleri listesini dün sabaha karşı saat 4...
29.09.2021Gündem
Bahçeli 8 vekili çizdi
Bahçeli 8 vekili çizdiMHP’nin listesinde Meral Akşener’in de aralarında olduğu altı milletvekili aday gösterilmedi. Tuğrul Türkeş’in yerine Zuhal Topçu konuldu. Mehmet Haberal’ın oğlu Erkan Haberal Ankara’dan aday yapıldı
29.09.2021Gündem
Flaş! Abdulllah Çatlı'nın kızı...
Flaş! Abdulllah Çatlı'nın kızı...MHP, 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmesi beklenen Abdullah Çatlı'nın kızı Gökçen Çatlı'yı liste dışı bıraktı
29.09.2021Gündem
Sırrı Süreyya Önder protokolü bozdu
Sırrı Süreyya Önder protokolü bozduHDP İstanbul milletvekili ve Meclis İdare Amiri Sırrı Süreyya Önder'in, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törendeki protokol kurallarına uygunluk açısından tartışmalı tutumu dikkat çekti. Önder'in tören sırasında İstiklal Marşı'na eşlik etmemesi de sosyal medyada çok tepki çekti.
29.09.2021Gündem
MHP’de liste tepkisi toplu istifa getirdi
MHP’de liste tepkisi toplu istifa getirdiAYDIN’ın Yenipazar İlçesi’nde MHP ilçe yönetimi topluca istifa etti...
29.09.2021Gündem
Şanlıurfa vekili Aydın'dan aday gösterildi
Şanlıurfa vekili Aydın'dan aday gösterildiAYDIN’da, partilerin milletvekili aday listeleri sürpriz olarak değerlendirildi...
29.09.2021Gündem
MHP aday listesi açıklandı
MHP aday listesi açıklandıİşte MHP 25. dönem milletvekili aday tam listesi.
29.09.2021Gündem
MHP'nin liste başları twitter'a sızdı!
MHP'nin liste başları twitter'a sızdı!AK Parti'ye ait milletvekili listelerini paylaştığı iddia edilen Başkentçi adlı twitter adresi bu kez de MHP'nin liste başlarını yayınladı.
29.09.2021Gündem
Bakan açıkladı! Misliyle karşılık vereceğiz
Bakan açıkladı! Misliyle karşılık vereceğizMilli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Dağlıca'da taciz ateşi olduğunu belirterek, "Ancak bu, bu dönem yapılmış bir şey değil. Dönem dönem taciz atışı yapılmakta. Silahlı kuvvetlerimiz bu yapılan taciz ateşine misliyle karşılık vermektedir. Çözüm Süreci devam edecektir, taciz atışları olursa da silahlı kuvvetlerimiz misliyle karşılık verecektir" dedi.
29.09.2021Gündem
Meclis'te kavga! AK Partili ve MHP'liler...
Meclis'te kavga! AK Partili ve MHP'liler...TBMM Genel Kurulu yine bir kavgaya sahne oldu.
29.09.2021Gündem
Genel Kurul'da 'Bakma' tartışması
Genel Kurul'da 'Bakma' tartışmasıAKP Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, TBMM Genel Kurulu çalışmalarına katılarak konuşma yaptı. Aslan ile CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasındaki atışmalar tutanaklara böyle yansıdı.
29.09.2021Gündem
MHP'li vekil isyan etti! 'O ben değilim'
MHP'li vekil isyan etti! 'O ben değilim'MHP Aydın Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ali Uzunrımak’ın, kendisini eleştirenlere yönelik "Siz g…...
29.09.2021Gündem
MİT Müsteşarı için ‘paşa’ gibi soruşturma!
MİT Müsteşarı için ‘paşa’ gibi soruşturma!Genelkurmay Başkanı’nın Yüce Divan’da yargılanmasına ilişkin usuller MİT Müsteşarı’na da uygulanacak...
10.04.2014Siyaset
Sinirlenen Meral Akşener tokmağı alıp...
Sinirlenen Meral Akşener tokmağı alıp...Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinin yapıldığı TBMM Genel Kurulu'nda MHP ve AK Partili miletvekileri arasında sözlü tartışma sürmesi, TBMM Başkanvekili Meral Akşener'i kızdırdı...
29.09.2021Gündem
MHP'den 3 ile itiraz!
MHP'den 3 ile itiraz!Yerel seçimlerin ardından MHP'den de üç ile itiraz geldi. Seçimin başa baş geçtiği Iğdır, Kastamonu ve Kütahya oylarının yeniden sayılması istendi.
29.09.2021Gündem
Asıl şok onlara!
Asıl şok onlara!Yolsuzluk iddialarına adı karışan ve bakanlık görevinden istifa eden Muammer Güler ve Zafer Çağlayan seçim bölgelerinde kaybetti.
1.04.2014Siyaset
26 isimden 10'u zafere ulaştı!
26 isimden 10'u zafere ulaştı!30 Mart seçimlerinde aday olan 26 milletvekilinden 10’u zafere ulaştı...
1.04.2014Siyaset
Hangi vekiller kazandı, hangi bakanlar kaybetti?
Hangi vekiller kazandı, hangi bakanlar kaybetti?Çekişmeli geçen seçimlerde birçok milletvekili ve bakan da belediye başkanlığı için yarışa girmişti...
29.09.2021Gündem
'Çocuk gelin'di, belediye başkanı oldu
'Çocuk gelin'di, belediye başkanı olduDiyarbakır'ın Kocaköy ilçesini, çocuk yaşta evlendirilen ve evliliği boyunca da şiddet gören BDP'li Eşbaşkan adayı Berivan Elif Kılıç kazandı. Seçimlerde bazı bölgelerdeki kadın adayların başarısı dikkat çekti. Diyarbakır, Aydın, Hakkari ve Gaziantep’te kadın adaylar kazandı. BDP’li Gültan Kışanak Diyarbakır’da, Dilek Hatipoğlu ise Hakkari’de ilk kadın belediye başkanı oldu. Eski Aile Bakanı Fatma Şahin Gaziantep’te, CHP’li Özlem Çerçioğlu ise Aydın’da ipi göğüsledi. Konya Meram’daFatma Toru, ilk türbanlı belediye başkanı oldu.
31.03.2014Siyaset
4 kadın 4 zafer!
4 kadın 4 zafer!Diyarbakır, Aydın, Hakkari ve Gaziantep’te kadın adaylar kazandı...
31.03.2014Siyaset
Aydın büyükşehir başkan adayları
Aydın büyükşehir başkan adaylarıAydın büyükşehir başkan adayları: Mustafa Savaş (AK Parti),Özlem Çerçioğlu (CHP), Ali Uzunırmak (MHP), Raif Kanat (HDP)
6.03.2014Siyaset
Öğretmen hükümeti şikayet etti!
Öğretmen hükümeti şikayet etti!TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, Aydın Nazilli’de esnafı ziyaret edip, partisinin ilçede tekrar aday gösterdiği Belediye Başkanı Haluk Alıcık için destek istedi...
29.09.2021Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Uzunırmak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali uzunırmak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.