50 Bin Dolar

50 Bin Dolar

Son dakika 50 bin dolar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 50 bin dolar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 50 bin dolar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

50 Bin Dolar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 50 bin dolar gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.876 50 bin dolar haberi bulunmuştur. Tüm 50 bin dolar haberleri aşağıda listelenmiştir.
NASA yarışma başlattı: Kazananlar 50 bin dolara varan ödül kazanacak
NASA yarışma başlattı: Kazananlar 50 bin dolara varan ödül kazanacakNASA, Artemis görevleri kapsamında insanları yeniden Ay’a göndermeye hazırlanıyor. Bu görevlerin odak noktası ise Ay’ın güney kutbundaki Shackleton Krateri olacak. NASA, bu zorlu bölge için yeni navigasyon ve haritalama teknolojileri geliştirilmesini sağlayanlara 50 bin dolara varan ödüller dağıtacak.
12.09.2024Dünya
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladı
Seçil Erzan mahkeme salonunda en büyük korkusunu açıkladıYüksek karlı özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Erzan, "Bir şube müdürünün odasından valizlerle para alınıp aşağıya yatırılması, ertesi gün işten atılmam anlamına geliyordu. Bu kesinlikle araştırılması gereken bir konuydu. En korktuğum şey işten atılırım korkusuydu" dedi. Mahkeme, Erzan’ın tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşmayı erteledi.
29.05.2024Gündem
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!
Olimpiyatlarda kaç para ödül verileceği açıklandı!Atletizmin uluslararası yönetim kurumu Dünya Atletizm Birliği, Paris 2024 Olimpiyatları’ndan başlamak üzere altın madalya alan sporculara 50 bin dolar para ödülü vereceğini açıkladı.
10.04.2024Gündem
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde var
İş insanlarını dolandırdılar! Aralarında polislerde varİstanbul'un Esenyurt İlçesinde Suriye uyruklu iş insanlarını tehdit ederek dolandırdığı iddia edilen aralarında polis memurlarının da olduğu 6 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kimlik bilgileri tespit edilerek gözaltına alınan 6 şüpheliden mahkemeye sevk edilen Suriyeli 2 kişi tutuklandı.Olayda adı geçen 2 polis adli kontrol şartıyla serbest kalırken açığa alındı. Diğer 2 polis ise serbest bırakıldı. Polis ekiplerinin şüphelileri suçüstü yakaladığı an ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
7.04.2024Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya açıkladı: 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüpheli gözaltına alındıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 'SİBERGÖZ-13' operasyonunda 73 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
11.01.2024Gündem
Avukat Yıldırım Keser'den Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Google ücret ödemek zorunda kalacak
Avukat Yıldırım Keser'den Dijital Telif Yasası için dikkat çeken açıklama: Google ücret ödemek zorunda kalacakİnternet dünyasındaki telif hakları sorunu, sadece Türkiye’nin değil dünyanın da gündeminde yer alıyor. Japonya'da iki genç, film özetlerini internete yükleyerek 50 bin dolar reklam geliri elde etti. Film şirketleri dava açınca da 3,6 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildiler. Dijital Telif Yasası ile ilgili konuşan Fikri Mülkiyet Hukuku Uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Keser, “İlim ve edebiyat, musiki, güzel sanatlar ve sinema eserlerinin tamamının mecraları değişti ve her biri internette yerini aldı. Mevcut kanun bu köklü değişim dikkate alınarak yeniden düzenlenmelidir" diye konuştu.
2.01.2024Gündem
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli oldu
Tesla Cybertruck satışa çıkıyor! Fiyatı belli olduTesla CEO'su Elon Musk'ın "radikal" bir ürün diye nitelediği Cybertruck adlı elektrikli pikabın satışları Perşembe günü başlayacak.
2.12.2023Dünya
Dondurma kazandı sandı, hayatının şokunu yaşadı
Dondurma kazandı sandı, hayatının şokunu yaşadıBursa’da yaşayan Meliha Doğan, telefonuna gelen “Dondurma kazandınız” mesajını görünce metnin altındaki linke tıkladı. Doğan’ın telefonundaki bilgileri ele geçiren dolandırıcılar banka hesabından 4 seferde 22 bin dolar çekti. Meliha Doğan da soluğu savcılıkta alıp şikayetçi oldu.
25.08.2023Yaşam
PİLOT’un yeni dönem girişimleri belli oldu
PİLOT’un yeni dönem girişimleri belli olduTürk Telekom’un kurumsal girişim sermayesi şirketi TT Ventures’ın Girişim Hızlandırma Programı PİLOT’un 11. dönem girişimleri belli oldu.
Halving nedir, BTC halving ne zaman 2023? Bitcoin 50 bin dolar olur mu? Bitcoin yarılanma (halving) tarihleri!
Halving nedir, BTC halving ne zaman 2023? Bitcoin 50 bin dolar olur mu? Bitcoin yarılanma (halving) tarihleri!BTC halving nedir, halving ne zaman? Bitcoin, yeni jetonların arzını azaltacak yarılanma (halving) süreci ile birlikte gelecek yıl 50 bin doların üzerini getirebilecek bir rallinin başlangıcında olabilir, yorumlarının ardından “halving” konusu gündeme geldi. Peki, Bitcoin 50 bin dolar olur mu? Bitcoin halving ne zaman, BTC halving ne demek? İşte bitcoin yarılanma tarihleri…
24.04.2023Ekonomi
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak2007 yılından kalma paketi açılmamış birinci nesil bir iPhone modeli 50 bin dolar değerleme ile müzayedede satışa sunulacak.
'Eski garson ayda 115 bin dolar kazanıyor' diyerek kandırdılar! Üç farklı isim, aynı kadın...
'Eski garson ayda 115 bin dolar kazanıyor' diyerek kandırdılar! Üç farklı isim, aynı kadın...İsimleri farklı ama kendisi aynı. Türkiye'deki ismi Aylin Turel, Kanada'da Denis Jonk, ABD'de ise Abigail Lois diye geçiyor. '21 yaşındaki eski garson ayda 115 bin dolar kazanıyor' denilerek fotoğrafları paylaşılan kadın profili, bir çete tarafından yaratıldı ve çok sayıda kişiyi mağdur etti. Dolandırıcılar şimdi de insanları "lüks hayat" adı altında kandırmaya çalışıyor. İşte haberin detayları...
18.01.2023Gündem
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridi
Kripto parada flaş gelişme! 24 saat içinde eridiFTX’in çöküşünün ardından kripto para piyasasında hareketlilik sürüyor. Piyasanın büyüklüğü 800 milyar doların biraz üstünde seyrederken; Binance CEO’su Zhao geçtiğimiz hafta 24 saat içinde platformdan 1 milyar doların üzerinde varlık çekildiğini duyurdu. Blockchain analitik firması Nansen ise bu oranın 3 milyar dolar olduğunu belirtti. Kriptolarda dalgalı seyir sürse de uzmanlar bu ortamın geleneksel varlıkları olumsuz etkilemediğini söylüyor.
18.12.2022Ekonomi
Sosyal medya fenomeni isyan etti! 'Sevgili bulmakta zorlanıyorum çünkü çok güzelim'
Sosyal medya fenomeni isyan etti! 'Sevgili bulmakta zorlanıyorum çünkü çok güzelim'Sosyal medyada Mz. Dani isimiyle bilinen fenomen isim estetik cerrahi işlemleri için 50 bin dolar (yaklaşık 911 bin TL) harcadıktan sonra hayatının tamamen değiştiğini dile getirdi. Çocukluğundan beri bir Barbie bebeğe dönüşmek istediğini ifade eden kadın estetik prosedürlerinin sonrasında erkeklerin ona karşı bakışının değiştiğini söyledi.
2.09.2022Magazin
Tek telefon ile milyonlarca lira dolandırıldı
Tek telefon ile milyonlarca lira dolandırıldıÜnlü sosyolog Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Prof. Dr. Ahmet Demirel, eski devlet bakanı Azimet Köylüoğlu ve ünlü finansçı Aysun Mercan'nın ardından ünlü bir isim daha dolandırıcıların kurbanı oldu. Erde Mühendislik İcra Kurulu Başkanı Ceren Ataman, 1 milyon 750 bin dolar ile 340 bin euro nakit paranın yanı sıra yüklü miktarda ziynetini kaptırdı.
21.06.2022Yaşam
Bayraktar SİHA'lar dünyanın her yerinde: Utandıkları için çekiniyorlar yoksa hemen alacaklar!
Bayraktar SİHA'lar dünyanın her yerinde: Utandıkları için çekiniyorlar yoksa hemen alacaklar!Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Celal Sami Tüfekçi, "Ukrayna’ya savaş çıkmadan savaş gemileri ihraç ettik. Orta Doğu’da bunu yapıyoruz, Pakistan’a ihraç ettik. TB2 SİHA'lar dünyanın her yerine ihraç ediliyor" dedi.
Kripto para fiyatları fırladı! 5 gündür sürüyor! Bitcoin, Ethereum...
Kripto para fiyatları fırladı! 5 gündür sürüyor! Bitcoin, Ethereum...Bitcoin fiyatları 5 gündür yükselişini sürdürürken, Ethereum fiyatları da bu yükselişe eşlik ediyor. En popüler kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) fiyatları, bugün içerisinde en yüksek 42 bin 461 dolar seviyesini, en düşük ise 41 bin 265 dolar seviyesini görürken, saat 14:30 itibarıyla yüzde 2,47 oranında düşüşle 42 bin 425 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin son 7 günlük işlemlerde yüzde 3’ün üzerinde değer kazanırken; piyasa değeri 805 milyar dolar oldu. İşlem hacmi en yüksek ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) ise, şu dakikalarda dünkü kapanışına göre yaklaşık yüzde 2,02 oranında yükselişle 3 bin 146 dolar seviyesinde hareket ediyor. ETH, gün içerisinde en düşük 3 bin 64 doları, en yüksek ise 3 bin 149 doları görürken; son 7 gün içerisinde yüzde 2’ye yakın yükseldi.
21.04.2022Ekonomi
Mezardan tırnaklarıyla kazarak çıktı! Nişanlısının öldürmeye çalıştığı kadının yaşadıkları şok etti...
Mezardan tırnaklarıyla kazarak çıktı! Nişanlısının öldürmeye çalıştığı kadının yaşadıkları şok etti...Nişanlısı tarafından boğularak öldürülmeye çalışılan Stacey Gwilliam’ın başına gelenler, ağızları açık bıraktı. Gömüldüğü mezardan tırnaklarıyla kazıyarak çıkan genç kadının, sonrasında yaşadıkları ise filmleri aratmayacak cinsten. Gwilliam, “Üzerime dallar ve çalılar kondu. Kalp atışlarımı ve arka planda denizin sesini duyabiliyordum. Sanki her şey ağır çekimdeydi. Nefes alamıyordum, hareket edemiyordum. Felç olmuştum." diyerek yaşananları böyle anlattı...
13.04.2022Dünya
New York metrosunda kanlı saldırı! Şüphelinin kimliği belli oldu: Başına 50 bin dolar ödül konuldu...
New York metrosunda kanlı saldırı! Şüphelinin kimliği belli oldu: Başına 50 bin dolar ödül konuldu...New York kentinde meydana gelen saldırı ABD'yi dehşete düşürdü. Metro istasyonunda meydana gelen kanlı saldırı ile ilgili yeni bir açıklama geldi. New York Polisi (NYPD) bir şüphelinin kimliğini açıkladı ve başına 50 bin dolar ödül konduğunu duyurdu.
13.04.2022Dünya
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık...
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık...Dolandırıcılar internet üzerinden, çoğunlukla bilinmedik internet sitelerinden alışveriş yapan ya da kendilerine gönderilen sözde ödülleri almak için banka bilgilerini girenleri dolandırıyor. Tele dolandırıcıların hedefinde ise çoğunlukla yaşlılar var. Günde 60’tan fazla kişi dolandırıldığını söyleyerek savcılıklara, polise başvuruyor. Son zamanlarda dolandırılanların sayısı o kadar arttı ki, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bu şikayetler için özel bir büro kurma kararı aldı.
19.02.2022Gündem
Bitcoin için son dakika kararı! Adil fiyat belirlendi ve...
Bitcoin için son dakika kararı! Adil fiyat belirlendi ve...Kripto para piyasasının atası Bitcoin ile ilgili flaş gelişme! Ayı piyasasından çıkma çabası içinde olan kripto para piyasaları için JP Morgan stratejistleri yeni fiyatlar ortaya koymaya başladı. JP Morgan stratejistleri Bitcoin için adil fiyatı ortaya çıkardı.
9.02.2022Ekonomi
Kripto parada son dakika tahmini! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...
Kripto parada son dakika tahmini! Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Shiba...Kripto para birimleri yeniden yükselişe geçti. 1 hafta öncesinde 45 bin dolar seviyelerinde seyreden ilk sıradaki kripto para birimi Bitcoin, akşam 51 bin 951 doları gördü. Analist Aguilar hem Ethereum hem de Bitcoin'in yeni yılda görebileceği seviyeleri tahmin ederken, öte yandan IMF'den kripto paralar için önemli bir uyarı geldi.
25.12.2021Ekonomi
Kripto parada flaş gelişme, kritik sınıra yaklaştı! Bitcoin ve Ethereum...
Kripto parada flaş gelişme, kritik sınıra yaklaştı! Bitcoin ve Ethereum...Kripto para piyasasında flaş gelişme! Kritik eşiği aştı, psikolojik sınıra bir adım daha yaklaştı. Kripto paraların lideri Bitcoin beklenen seviyeyi yakaladı. Altcoinlerin lideri Ethereum’daki yükseliş de devam ediyor. İşte Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerde son durum...
21.12.2021Ekonomi
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler...
Kripto parada kritik karar sonrası sert hareket! Sınıra dayandı, risk iştahı arttı, yeni rekor kapıda, Bitcoin,  Ethereum,  Dogecoin, Shiba Inu ve diğer Altcoin'ler...Kripto parada son dakika gelişmesi! Sert hareket kripto varlıkların atası Bitcoin'i yukarı çekti. Psikolojik sınıra dayanandı. Yeni rekor beklentisi yükseldi. Dalgalı seyrine yukarı yönlü olarak son veren kripto para da risk iştahı arttı. Yatırımcının tedirgin bekleyişi Fed kararı ile sona erdi. Kripto para birimleri Fed'in faiz artırımı beklentilerine yönelik olan açıklamalarıyla güçlenmeye başladı. Fed'in 2022 ve 2023 yıllarında toplam 6 adet faiz artırımında bulunacağına dair açıklamalar ve enflasyonun kalıcı olduğuna dair gözlemleri kripto para birimlerinde ılımlı toparlanma yaşattı. Kripto varlıklardaki yükseliş trendi kalıcı olacak mı? Bitcoin'e yatırım yapmak isteyenler için fırsat dönemi mi?  Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte kripto varlıklar ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.12.2021Ekonomi
Bitcoin'de son dakika! Flaş tahmin geldi
Bitcoin'de son dakika! Flaş tahmin geldiBitcoin ile ilgili son dakika tahmini. Ünlü işadamı duyurdu. Kripto para birimlerine gelen satış dalgası sonrasında Bitcoin fiyatları da düşüş gösterdi. Tarihi zirvesinden yüzde 40 oranında uzaklaşan Bitcoin toparlanmaya çalışıyor. Milyarder iş adamı Barry Sternlicht ise Bitcoin'in arzının kısıtlı olduğunu ve 1 milyon dolara yükselebileceğini söyledi.
10.12.2021Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

50 Bin Dolar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 50 bin dolar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.