Haber

Haber

Son dakika haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 176.686 haber haberi bulunmuştur. Tüm haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30.04.2024 Gündem
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı
Memur olmak isteyene müjde! Kamuya 38 bin 625 personel alımı yapılacak! 23 kurum başvuru şartlarını açıkladı Memur olmak isteyen binlerce vatandaşa güzel haber geldi. 23 kamu kurumunun 38.625 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı. Lisans, ön lisans, ortaöğretim mezunlarından personel alımı yapacak olan kurumlar başvuru şartlarını açıkladı. Buna göre 5 bakanlığında dahil olduğu listede kamu kurumları memur alımı, işçi alımı ve sözleşmeli personel alımı kapsamında binlerce kişiyi istihdam edecek. İşte personel alımı yapacak 23 kamu kurumu ve açık pozisyonları...
30.04.2024 Çalışma Hayatı
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
29.04.2024 Gündem
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinden geldi. MİT, bölgede tespit edilen 15 teröristi etkisiz hale getirdi.
29.04.2024 Gündem
Kalp rahatsızlığından tedavi görüyordu, nakli oldu! Hayatını kaybetti
Kalp rahatsızlığından tedavi görüyordu, nakli oldu! Hayatını kaybetti Ankara Üniversitesi Cebeci Çocuk Hastanesi’nde kalp rahatsızlığı nedeniyle 5,5 yıldır aralıklarla tedavi gören Esila Tüfekçi, Adana'dan Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait ambulans uçakla getirilen kalp, Esila'ya nakledildi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.
29.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor...
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg'in kayıp kemikleri 312'nci gününde arama çalışmaları devam ediyor... Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan 312 gün sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg'in diğer kemikleri, 3 kadavra arama köpeği ve 62 personel tarafından arandığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem
Büyük finale son 1 bölüm! İzleyici de kanal da yeter artık dedi, haftaya final yapıyor
Büyük finale son 1 bölüm! İzleyici de kanal da yeter artık dedi, haftaya final yapıyor Star Tv'nin Pazartesi dizisi Ömer bu akşam 53. bölümüyle yayınlanacak. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada izleyicinin artık hikayenin tekrar ettiğini dile getirmesi, düşen reyting oranları Ömer'in de sonunu getirdiğini haber vermişti. 6 Mayıs'ta final yapacağı iddia edilen Ömer dizisiyle ilgili son haber geldi.
29.04.2024 Magazin
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren'den üzen haber!
Estetikli ünlüler kervanına katılan Cenk Eren'den üzen haber! Birçok ünlü isim estetik işlemler ile güzelliğine güzellik katıyor. Ünlü erkekler de estetik cerrahisini keşfetti. Geçtiğimiz aylarda yüz gerdirme ameliyatı olan ünlü şarkıcı, değişimini sosyal medya hesabında paylaştı.
29.04.2024 Magazin
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz”
Buğdayda hasat yaklaştı, fiyat bekleniyor! “Bu sene rekolteyi yüksek bekliyoruz” Adana’da stratejik öneme sahip buğdayda hasat yaklaşırken üreticiler bir an önce fiyatların açıklanmasını bekliyor. Üreticiler ayrıca buğdayda bu sene verimi yüksek beklediklerini söyledi.
29.04.2024 Adana
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar
Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz'den hayranlarına güzel haber! Düğün hazırlıklarına başladılar Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz ile uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım'ın düğün hazırlıklarına başladığı ortaya çıktı. Yaz aylarında nikah masasına oturacak olan ikili; gelinlik, damatlık ve ev alışverişi yapmaya başladı.
29.04.2024 Magazin
Kasko fiyatlarında büyük düşüş! Arabası olana güzel haber geldi
Kasko fiyatlarında büyük düşüş! Arabası olana güzel haber geldi Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Son iki yılda yüzde 280’lere varan fiyat artışlarının yaşandığı kaskoda, ibre tersine döndü. Bugün ortalama kasko fiyatı otomobillerde 10 bin 200 TL seviyesine indi. Ancak sigortacılardan uyarı geldi, temmuz ayından itibaren ucuz kasko dönemi bitecek.
29.04.2024 Ekonomi
Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık
Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, 'Anoreksiya' hastası olduğu öğrenildi. Nihal Candan yaşadığı hastalıkla birlikte 37 kiloya kadar düştü. Cezaevinden tahliye olan Nihal, yaşadığı hapis günleri Kanal D habere anlattı. İşte detaylar...
28.04.2024 Magazin
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'milliyet farkı' ücretine ilişkin açıklama
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'milliyet farkı' ücretine ilişkin açıklama Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya'da bir otel tarafından alınan "Milliyet Farkı" ücretine ilişkin gerekli denetim ve incelemenin ardından yasal mevzuata göre cezai işlem uygulanacağını duyurdu.
28.04.2024 Gündem
Nihal Yalçın: 'Beyninde tümör olabilir" bile dediler
Nihal Yalçın: 'Beyninde tümör olabilir" bile dediler Sertab Erener estetikli haliyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha genç görünmek için estetik müdahaleler yaptıran 59 yaşındaki sanatçının değişimi sevenlerini şaşkına çevirdi. Kötü yoruma maruz kalan Sertab Erener'e oyuncu Nihal Yalçın destek oldu.
28.04.2024 Magazin
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak
5 yaşındaki Edanur feci şekilde can verdi! Cenazesi annesine verilemedi, babadan DNA örneği alınacak Küçükçekmece’de kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer hayatını kaybetmişti. Küçük kızın cenazesini almak isteyen ailesi ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önüne geldi. Edanur Gezer'in cenazesi kimliği olmadığı öğrenilen annesi Nurcan Gezer'e teslim edilmedi. Cenazenin teslim edilebilmesi için, cezaevinde olan babadan DNA örneği alınacağı ve test yapılacağı öğrenildi. Anne Nurcan Gezer, "'Ben çocuğun annesiyim, doğum kağıdım var bana teslim edin' diyorum, vermiyorlar babasının DNA testini bekliyorlar." diye konuştu.
28.04.2024 Gündem
Güreştirilen boğa seyircilerin arasına daldı!
Güreştirilen boğa seyircilerin arasına daldı! Artvin’in Yusufeli ilçesindeki festivalde güreştirilen boğalardan biri, duvarı aşıp seyircilerin arasına girdi. Seyirciler kaçarken, olay anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.
28.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan Çalışma Meclisi açıklaması: Çalışma hayatına önemli katkılar getireceğine inanmaktayım
Bakan Işıkhan'dan Çalışma Meclisi açıklaması: Çalışma hayatına önemli katkılar getireceğine inanmaktayım Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TRT Haber’de gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
28.04.2024 Gündem
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
27.04.2024 İddaa
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu? Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024 Gündem
Tunceli-Erzincan karayoluna kaya parçaları düştü: Yol araç trafiğine kapandı
Tunceli-Erzincan karayoluna kaya parçaları düştü: Yol araç trafiğine kapandı Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi. Kaya parçalarının düştüğü yol araç trafiğine kapandı.
27.04.2024 Yaşam
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi Küçükçekmece'de bulunan bir parkta yapılan kazı çalışmaları sırasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
27.04.2024 Gündem
Diyarbakır'da iki çocuk 5 gündür kayıp aranıyor
Diyarbakır'da iki çocuk 5 gündür kayıp aranıyor Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 5 gündür haber alınamayan akraba çocukları İhsan (13) ve Muhammed Aker (15), ekipler tarafından aranıyor. Aramalarda şu ana kadar bir iz bulunamadı.
27.04.2024 Gündem
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu
Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Bakan Işıkhan noktayı koydu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin sorulan soruya "Temmuz'da artış yapılmayacağı dikkate alınarak Ocak ayında ona göre artış yapıldı. Ekonomi denge işidir. Bunu gözetmemiz gerekiyor" yanıtını verdi.
27.04.2024 Ekonomi
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.