Şehit

Şehit

Son dakika şehit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şehit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şehit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şehit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şehit gelişmeleri de dahil olmak üzere 26.471 şehit haberi bulunmuştur. Tüm şehit haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: HDP ve devamı kapatılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İran Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Reisi'nin ölümü sonra bir günlük yas kararı aldık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Helikopter kazasından sonra İran makamlarıyla iletişime geçerek arama kurtarma faaliyetlerine destek vermek için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ülkemizde 1 günlük yas ilan edilmesini kararlaştırdık" dedi.
20.05.2024 Gündem
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum
Erdoğan, Reisi ile son görüşmesini anlattı: Çabalarına bizzat şahit oldum Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile beraberindekilerin helikopter kazasında hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
20.05.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar'da hedef 100 bin varil Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Ekonomi
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz
Karadeniz'de petrol sondajı! Bakan Bayraktar: Gabar'da 2024 sonuna kadar 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimine ilişkin, "Bir taraftan yolları yapıyoruz bir taraftan buraya makinelerimizi, kuyularımızı, kulelerimizi getiriyoruz ve bu çalışmalarla inşallah 2024 sonuna kadar da 100 bin varile ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
19.05.2024 Gündem
Gaziantep’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Çelenk bırakıldı
Gaziantep’te 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Çelenk bırakıldı Gaziantep’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
21.05.2024 Gaziantep
Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Hesaplama tablosu belli oldu
Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Hesaplama tablosu belli oldu Emekli vatandaşları ve bu yıl içerisinde emekli olacakları yakından ilgilendiriyor. Ayrıca eşi dolayısıyla ölüm aylığı alanları da kapsıyor. Emekli, ev hanımı, gazi, şehit yakını, engelliye tek konutta, evini kiraya verip kiraya çıkana da muafiyet var. Bu yıl ev alan ise vergisini 2025'te ödeyecek.
19.05.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında önemli bir mesaj paylaştı.
19.05.2024 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde görev yapan bir askerin silah kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.
17.05.2024 Gündem
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan İsrail ile Türkiye açıklaması! İhracat Seferberliği Zirvesi’nde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail ile ticaretin durdurulmasına değindi. Bakan Bolat, "Türkiye'nin tutumu dünyada vicdan sahibi herkes tarafından takdir ediliyor. Dünyada bu konuda Türkiye tek. Şu var, 2 Mayıs itibariyle Türkiye'den İsrail'e herhangi ihracat ve ithalat anlamında herhangi bir ticaret yapılmamaktadır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Adana’da engel tanımayan okul! “Öğrencilerin eğitim başarısında artış gözlendi”
Adana’da engel tanımayan okul! “Öğrencilerin eğitim başarısında artış gözlendi” Adana’nın Kozan ilçesinde, TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulunda özel eğitim gören 20 öğrenci için hayırseverlerin destekleriyle özel eğitim sokağı kuruldu.
17.05.2024 Adana
Kozan'da Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda robotik kodlama sınıfı açıldı! Kurdelesi kesildi
Kozan'da Şehit Suat Ocak İlkokulu'nda robotik kodlama sınıfı açıldı! Kurdelesi kesildi Adana'nın Kozan ilçesinde Şehit Suat Ocak ilkokulunda robotik kodlama sınıfı açıldı.
16.05.2024 Adana
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı!
Futbolcu eşi arabasıyla alt geçidin altında yayalara çarptı! Kütahya-Afyonkarahisar karayolu Tren Garı mevkisinde üst geçidi kullanmak yerine bulvara çıkan Salih ile eşi Yasemen Tokerim, otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenerek yaralandı. Çifte çarpan otomobilin sürücüsü Tuğba Çolak’ın, Tokat Erbaasporlu futbolcu Hüseyin Çolak’ın eşi olduğu belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti
Bakan Bak beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik Haftası kapsamında 81 il ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan bir erkek ve bir kadın olmak üzere temsilci olarak seçilen toplam 166 Temsilci Genç, milli mücadele tarihimizde iz bırakmış; Samsun, Amasya, Sivas ve Ankara illerimizde çeşitli ziyaret ve programlar gerçekleştirilecek.
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bürokratik vesayete izin vermeyiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Bürokratik vesayete izin vermeyiz. Kanunun dışına çıkan, marazı olan kim varsa hukuk zemininde mutlaka hesabı soruluyor." ifadelerini kullandı. Kongre süreci hakkında konuşan Erdoğan, "Yorulan, motivasyonunu yitiren arkadaşlarımızı kardeşlik hukukumuzu koruyarak dinlenmeye alacağız; yeni, heyecanlı arkadaşlarımızla kadromuzu güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz." dedi. Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı ardından ise, ‘Yakın zamanda CHP’ye gideceğim’ açıklamasında bulundu.
15.05.2024 Gündem
Şırıngalı çikolatadan hayatını kaybeden Mert Yağız davasında yeni gelişme
Şırıngalı çikolatadan hayatını kaybeden Mert Yağız davasında yeni gelişme Ankara'da 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın şırınga şeklindeki çikolata kapağının boğazına takılması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin davada yeni bilirkişi raporu istendi.
15.05.2024 Gündem
Evlerinde uyuşturucu satan 2 kardeşe 15'er yıl hapis
Evlerinde uyuşturucu satan 2 kardeşe 15'er yıl hapis Adana'da evlerinde uyuşturucu sattığı iddia edilen kardeşler Mert Ç. (23) ile Muhammed Ç. (29), 15'er yıl hapis ve 30'ar bin lira adli para cezasına çarptırıldı.
14.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Filistin'i bütün ülkeler tanımalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi'ne katıldı. Erdoğan, "Gazze'de yaşananları dünyaya duyurmaya çalışan 150 gazeteci İsrail güçleri tarafından öldürüldü. Birleşmiş Milletler personeli ve insani yardım görevlileri kurşunların hedefi oldu. İnsanı, insanlığından utandıracak ne kadar işkence, canilik ve ahlaksızlık varsa geride bıraktığımız 219 gün içerisinde Gazze'de ve işgal altındaki Filistin topraklarında işlenmiştir. Dahası bunlar öyle gizli saklı yapılmamış. Tüm dünyaya canlı yayınlarla izlettirilmiştir" dedi.
12.05.2024 Gündem
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti
Kaymakamlıktan Anneler Günü'ne özel konser jesti Seyhan Kaymakamlığı himayesinde, Seyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Nazende Çoksesli Korosu iş birliğiyle "Anneler Günü Konseri" düzenlendi.
12.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anneler Günü mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anneler Günü mesajında, "Annelerimiz, hayatımızın en değerli hazineleridir. Başta aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli şehit anneleri olmak üzere, bu eşsiz hazineye sahip çıkmalı, annelerimize verdiğimiz kıymeti her fırsatta en güzel şekilde göstermeliyiz" sözlerine yer verdi.
12.05.2024 Gündem
Şehidin hatıraları ile en zor Anneler Günü
Şehidin hatıraları ile en zor Anneler Günü Fırat Kalkanı Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ziya Özkozanoğlu’nun annesi Hatice Özkozanoğlu, oğlundan geriye kalan eşyalarla doldurduğu bir odada Anneler Günü’nde evlat hasretini gideriyor.
11.05.2024 Adana
Şehit annelerine Anneler Günü mesajları 2024! Evladı olmayan, çocuğunu kaybeden annelere duygusal, resimli 12 Mayıs Anneler Günü sözleri
Şehit annelerine Anneler Günü mesajları 2024! Evladı olmayan, çocuğunu kaybeden annelere duygusal, resimli 12 Mayıs Anneler Günü sözleri Anneler Günü bu yıl 12 Mayıs Pazar gününe denk geliyor. Bu özel günün temeli 1905 yılında annesini kaybeden Anna Jarvis'in annesinin ölümü sonrası onu anmaya başlama törenine dayanıyor. ABD'de 1914 yılından bu yana kutlanan Anneler Günü Türkiye'de de her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanıyor. Biz de şehir anneleri için Anneler Günü mesajlarına ek olarak, evladı olmayan annelere duygusal Anneler Günü sözlerini derledik.
11.05.2024 Yaşam
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı
Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı! Çalışma başlatıldı Adana’da otomobilin çarptığı 69 yaşındaki bisikletli şahıs hayatını kaybetti. Kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
9.05.2024 Adana
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, Mayıs ayının ilk haftası sona ererken Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. 2024 yılında bayram ikramiyesi tutarı 3.000 lira olarak belirlendi. Kurban Bayramı bu yıl haziran ayına denk geliyor. Peki, Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
7.05.2024 Ekonomi
Irak'ın kuzeyinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde yıldırım düşmesi sonucu yaralanan asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, yıldırım düşmesi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen'in şehit olduğunu bildirdi.
4.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şehit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.