Kayıp

Kayıp

Son dakika kayıp haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıp ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıp haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.554 kayıp haberi bulunmuştur. Tüm kayıp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım işçisi serinlemek için sulama kanalına girdi! Akıntıya kapılıp kayboldu
Tarım işçisi serinlemek için sulama kanalına girdi! Akıntıya kapılıp kayboldu Adana’nın Yüreğir ilçesi Güzelevler Mahallesi’nde Suriye uyruklu tarım işçisi Mecid Barho, serinlemek için Delvet Su İşleri’ne ait sulama kanalına girdi. Akıntıya kapılıp kayboldu. Dalgıç polisler, Barho’nun bulunması için arama çalışması başlattı.
20.05.2024 Adana
Selin Öztürk, 'Babama gidiyorum' diyerek evden çıktı! Günlerdir kendisinden haber alınamıyor
Selin Öztürk, 'Babama gidiyorum' diyerek evden çıktı! Günlerdir kendisinden haber alınamıyor Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde annesi Yeliz Karalar'ın evinde kalan Selin Öztürk, “Babama gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Kızı Selin Öztürk’ten, 41 gündür haber alınamaması üzerine anne Yeliz Karalar, kızının hayatından endişe ettiğini belirtti. Karalar, ""Kızım zorla bir yerde tutuluyor olabilir, öldürülmüş olabilir. Günlerdir ne yemek yiyebiliyorum ne de uyku uyuyabiliyorum. Gözüm hep kapıda" dedi.
20.05.2024 Gündem
Ekonomist Korhan Berzeg'in kafatası ve kemikleri mezara defnedilecek!
Ekonomist Korhan Berzeg'in kafatası ve kemikleri mezara defnedilecek! Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg, kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıktı. Berzeg'in, evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedileceği açıklandı.
20.05.2024 Gündem
16 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
16 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Gaziantep’te, 16 yıl önce kaybolan ve bir daha ulaşılamayan Erdal Öztürk’ün dini nikahlı eşi S.Y.’nin ailesi tarafından darbedilip lastik içinde yakılarak 6 metre derinliğe gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan öldürülen Öztürk'ün eski kayınbabası, 2 kayınbiraderi ve bacanağı tutuklandı.
18.05.2024 Gaziantep
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın
27 yıl boyunca kayıp olduğu düşünülen çocuk komşularının bodrumunda saklandığı ortaya çıktın Lisedeyken kayboldu, ailesi 27 yıl boyunca öldüğünü düşündü, gerçek yalnızca 200 metre uzaktaydı.
17.05.2024 Gündem
Yurt dışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar!
Yurt dışından getirilen telefonlarla ilgili yeni karar! Ticaret Bakanlığı, yurt dışından getirilen cep telefonlarında vergi kayıp ve kaçağının önüne geçilmesi amacıyla uygulamada değişikliğe gitti. Yolcunun kişisel eşya statüsündeki bir adet cep telefonuna muafiyet uygulaması sürerken, yurda sokulmak istenen ikinci cep telefonlarının teslim edilmeyeceği ve 3 aylık süre boyunca gümrük ambarlarında bekleyeceği belirtildi.
17.05.2024 Gündem
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler
Cinayet televizyon programında çözüldü! Eski eşini boğarak öldürdüler Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yaşayan 52 gün önce kaybolan 3 çocuk babası inşaat işçisi Şaban Ataş, bir televizyon programına katılan boşandığı eşi Emine Karabulut'un itirafıyla cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan 5 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
17.05.2024 Gündem
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi!
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi! İstanbul'un Sancaktepe İlçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü iddiasıyla yargılanan davaya 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi getirildi. Tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.
16.05.2024 Gündem
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok"
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok" Adana’da dün girdiği sulama kanalında cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğit, "Muhammet yüzme bilmiyordu. Cep telefonu ve çantası ortada yok. Bu durum bizi çok şüphelendiriyor" dedi
16.05.2024 Adana
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar!
Teleferik kazasında mahsur kalanları 120 saniyede kurtardılar! Antalya'da 12 Nisan'da Sarısu Teleferik İstasyonu'nda meydana gelen kaza sonrası 1 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı. 36 kabinde mahsur kalan 174 kişi, 23 saatlik çalışmayla kurtarıldı. Olay yerine 22 dakikada ulaşan ilk ekibin JAK timleri olduğu ve 30 kiloluk ekipmanlarıyla mahsur kalanları 2 dakikada tahliye ettikleri belirtildi.
16.05.2024 Gündem
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı Antalya'nın Serik ilçesinde 7 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit, cep telefonunun en son sinyal verdiği bölgede, 100 polis ve kadavra köpeğiyle arama yapıldı. Sosyal medyadan Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık'la tanıştıktan bir süre sonra kaybolduğu iddia edildi.
14.05.2024 Gündem
Kafatası ve kemiklerin kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti!
Kafatası ve kemiklerin kayıp ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu kesinleşti! Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan günler sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. dere çevresinde bulunan kafatası ve kemiklerinin adli tıp incelemesi tamamlandı. İki parça halinde bulunan kafatası ile 12 kemiğin Berzeg'e ait olduğu kesinleşti. Korhan Berzeg'in 12 kemik ve kafatası ölüm nedeninin belirlenmesinin ardından toprağa verileceği açıklandı.
14.05.2024 Gündem
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası! Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.
12.05.2024 Şampiy10
Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı! Beşiktaş hissesinde neler oluyor?
Değer kaybı yüzde 74'e ulaştı! Beşiktaş hissesinde neler oluyor? 24 Nisan 2024 tarihinden beri Beşiktaş'ın hisseleri düşüyor. 89.75 lira seviyesinden hisse 22.82 liraya kadar geriledi. Düşüşün sebebi bilinmezken, açıklama gelip gelmediği merak ediliyor.
10.05.2024 Şampiy10
Mevduatta her şey tersine döndü! Son 4 ay için sürpriz rakam
Mevduatta her şey tersine döndü! Son 4 ay için sürpriz rakam Mevduat faiziyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Son aylarda artan faiz oranları ile birlikte risk almak istemeyenlerin en çok tercih ettiği yatırım araçlarından biri mevduat oldu. Bankalarda mevduat faiz oranları yükseliş gösterse de enflasyona karşı getirisi düşük kaldı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre mevduatlarda 4 aylık kayıp dikkat çekti. Peki mevduat faizleri yeterince yüksek değil mi? Faizler daha da artar mı? Şu an en çok kazandıran yatırım aracı hangisi? İşte detaylar...
9.05.2024 Ekonomi
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama
Bakanlık'tan 'KDV oranları artırılıyor' iddialarına ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama geldi.
7.05.2024 Ekonomi
Okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı!
Okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı! İstanbul'un Eyüpsultan İlçesinde bulunan özel bir lisede 17 yaşındaki Iraklı öğrencisi Y.K, kendisini okuldan attığını öne sürdüğü okul müdürüne silahla ateş etti. Y.K. kısa sürede yakalanırken, Oktugan ise ağır yaralı olarak hastaneye götürüldüğü belirtildi.
7.05.2024 Gündem
Taksi plakasında büyük kayıp! Para yatıranları pişman etti
Taksi plakasında büyük kayıp! Para yatıranları pişman etti İstanbul'da faaliyet gösteren ticari taksi plakalarının fiyatlarındaki durgunluk ve düşüş devam ediyor. Aralık 2023'te taksi plakası almak yerine parasını mevduata koyanlar 2 milyon lira kazandı. Ancak taksi plakası alanlar 2 milyon liraya yakın zarar etti.
7.05.2024 Ekonomi
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü?
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü? Antalya Gazipaşa'da yaşayan Nuran Şahin (52) yaklaşık 2 hafta önce evinden hastaneye gitmek üzere ayrıldı ve bir daha dönmedi. Ailenin yakınları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Peki, Nuran Şahin bulundu mu?
7.05.2024 Yaşam
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok!
15 yaşındaki Damlasu'dan 3 aydır haber yok! Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı Damlasu Badan'ı elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek arayan Erdem Badan (47), "Ne olur evladımı bulun. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.05.2024 Gündem
77 ilde harekete geçildi! SİBERGÖZ-37 operasyonu: 156 gözaltı
77 ilde harekete geçildi! SİBERGÖZ-37 operasyonu: 156 gözaltı 77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı.
3.05.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı: Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu
Bakanlık açıkladı: Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurdu Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail’le ilgili ihracat ve ithalat işlemleri tüm ürünleri kapsayacak şekilde durdurulmuştur. İsrail Hükümeti Gazze’ye kesintisiz ve yeterli miktarda insani yardım akışına izin verinceye kadar Türkiye söz konusu yeni tedbirleri kesin ve kararlı bir şekilde uygulayacaktır." ifadelerine yer verildi.
2.05.2024 Gündem
Gözler Fed kararında! Bugün belli oluyor, Altın yatırımcılarını sevindirecek mi?
Gözler Fed kararında! Bugün belli oluyor, Altın yatırımcılarını sevindirecek mi? Yeni haftanın ilk günlerinden itibaren düşüş gösteren altın fiyatları dün yüzde 2’nin üzerinde kayıp yaşadı. Öte yandan altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün kritik gelişmede olacak. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar
1.05.2024 Ekonomi
Kayıp ekonomist Berzeg'in avukatı konuştu: Kafamızda oluşan soru işaretleri var!
Kayıp ekonomist Berzeg'in avukatı konuştu: Kafamızda oluşan soru işaretleri var! Balıkesir'in Gönen ilçesindeki yazlık evine gelen ekonomist Korhan Berzeg, kaybolduktan günler sonra bulunan kemik parçalarının analizi ile öldüğü kesinleşti. Berzeg ailesinin avukatı Emre Akkaş, "Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Şu ana dek bulunan 3-4 kalem bulgu var. Çok kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" diye konuştu.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.